- Konu Sahibi papatya3459
- #15.961
evet karınları doyunca pıt pıtlar :) tuvalete çok çıkıyormusunuz ? ben acayip çok çıkıyorum yaa
evet çıkıyorum canım çok su içmeye çalışıyorum o yuzden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet karınları doyunca pıt pıtlar :) tuvalete çok çıkıyormusunuz ? ben acayip çok çıkıyorum yaa
evet çıkıyorum canım çok su içmeye çalışıyorum o yuzdenönceden de su ile aram iyi değildi şimdi kendimi zorlayarak su içiorum tabi hemen wc
birde bu elevit beni kabız yapmıştı çok fena
sabahları aç karna ılık su ile ya incir ya kayısı yiyordum artık gına gelmişti bana
geçen gittiğimde doktoruma söyledim sana magnezyum yazalım dedi:26:ayyy iyiki demişim bir iyi geldi anlatamam
neden önce sölemedim ki aylardır eziyetteydim
yakında basur olucam die söyleniordum hep
bilmm sizlerde öyle oldumu??? tavsiye ederim dr nize söyleyin
![]()
selam kızlar nabersiniz biz bu akşam çıkıyoruz oğlum yukarı çıkmaya başlamış çok şükür ki :) doktor hastanede kalmanıza gerek görmüyorum dedi ama size bağlı isterseniz kalın dedi bende istemedim evimi kocamı özledim.. ama rutin kontrollerimiz var hepinizi çok seviyoruuuuzz yanımda oldugunuz için sağolun canlarımm :))
ya elevit beni kabız yapmadıda çok iğrenç kokulu akıntı yapıyordu doktoruma dedım 3 günde 1 iç dedi şimdi öyle yapıyorum ama yine de sarı sarı akıntım var.. çok su içemiyorum ama yine de wc den çıkamıyorumm.. bide bu sabah bi bulantım vardı ki sormaa![]()
merhebe arkadaşlar...keyifli bir gün diliyorum..okuldan geldim..geçmişi okudum..ama cevap yazmak istediğim kişileri işaretleyemedim.unuttum..neyse ..
aklımda kalanlar
berineye geçmiş olsun ve gözünaydın demek istiyorum..
meltemcim benim kızım 21+3 de 520 gr..ama boyunu bilmiyorum...
kabızlık için kefiri deneyin derim..ama ev yapımı..süper bişi..
akıntı konusunda ben de sıkıntılıyım..sık sık çamaşır değiştirin derim...(bende günlük pedler alerji yapıyo...)
başka ..başka.. off aklıma gelmiyor..
sarı akıntı bende de varkız çocuklarında daha çok olur dedi doktorum
birde bende kaşıntı var genitalimde ne yapcam bilmiorum geçmio bir türlü birde akıntı gidince ıslak kalıyor daha çok kaşıntım oluyor
doktoruma dedim napcaz die oda saten bıktı bu durumdan
cildiyeciye yollayalım seni dedi bende randevu aldım bakalım ne dicekler
bekarken hiç böle bir sıkıntım yoktu yaaaaa
![]()
kız sende mantar olmasın kaşıntı varsa :26:
merhebe arkadaşlar...keyifli bir gün diliyorum..okuldan geldim..geçmişi okudum..ama cevap yazmak istediğim kişileri işaretleyemedim.unuttum..neyse ..
aklımda kalanlar
berineye geçmiş olsun ve gözünaydın demek istiyorum..
meltemcim benim kızım 21+3 de 520 gr..ama boyunu bilmiyorum...
kabızlık için kefiri deneyin derim..ama ev yapımı..süper bişi..
akıntı konusunda ben de sıkıntılıyım..sık sık çamaşır değiştirin derim...(bende günlük pedler alerji yapıyo...)
başka ..başka.. off aklıma gelmiyor..
ne bilim yaaaatahriş olmuş diolar
nolcak bilmiorum aslında kendi doktorum bu süreçte hiç alttan bakmadı kaşıntıma
benim anlattğımla yetindi
![]()
bakmıyolar ki bende dedim antibiyotik veriyim dedi gerek yok niye boşa ilaç kullanım ki![]()
ya herşey iyi hoş da..şu kadınlık ne tuhaf ne zor ne pis bişi...kanaması..akıntısı..kılı..tüyü...memesi..reglisi..ay içi daraldı..bu arada peçete de koymayın bence...ben yanımda yedek ççamaşırlar taşıyorum...
bekarken buyuklerimiz derlerdi ki kadınlık zor olunca görürsünüz :44:hakikaten öleymişben iç çamaşırı değiştirmekten yetişteremez oldum en son 15 tane aldım iç çamaşırı
hemde beli sıkıyor die buyuk beden aldım hep
bana oda çözüm olmadı en iyisi pamuklu bez parçası ayarlayıp ped gibi kullanmakta buldum çareyi
![]()
ortasına dalayım muhabbetin![]()
anane yöntemi bu ben 26 yaşındayım ama genç kızlığımızda da akıntım çoktu benim ama o dönemler günlük ped diye bişey bu kadar yaygın değildi. benim annemin de öyleymiş o da atletlerden ufak ufak bezler yapar 50-60 derecede yıkar bi de sıcak sıcak ütüler buzdolabı poşetlerine koyup iç çamaşırı gözümüzde saklardı. ben aynı geleneği devam ettiriyorum ama işte kullanamıyorum kayarsa kötü görünür dar pantolonlar malum ama hafta sonu ve evde tek tercihim bu gündüz işteyken de 3 saatte bir günlük pedi değiştiriyorum ben bakteri mantar vb olmasın bebişe diye hamile kalmadan önce de 2 kez değiştiriyordum. şimdi 3-4 e çıktı![]()
selam kızlar nabersiniz biz bu akşam çıkıyoruz oğlum yukarı çıkmaya başlamış çok şükür ki :) doktor hastanede kalmanıza gerek görmüyorum dedi ama size bağlı isterseniz kalın dedi bende istemedim evimi kocamı özledim.. ama rutin kontrollerimiz var hepinizi çok seviyoruuuuzz yanımda oldugunuz için sağolun canlarımm :))
anladım canım ben 90 derecede yıkıyorum iç çamaşırlarımıütüleme bende yapıorum
diolar ki titiz insanlarda çok olurmuş bu kaşıntı illeti:44::44:Rabim korusun beterinden ne yapalım şimdilik böyle
birde eşinle ilişkiden mikrop kapıp kaşıntı olur demişlerdi öyle duymuştum
hadi hamile kalmadan önce ilişkiye giriyor kaşıntıya yakalanıyordum
hamile kaldım ilişkide yok kaşıntı var ama
demek onla alakası yokmuş
offff böleeee işteee
![]()
90 derece çok kuzum ya naptın ??? ben iç çamaşırlarımızı ütülemiyorum kuzum vallasadece o bezlerimi ütülüyorum
ama bebişiminkileri ütüleyeceğim daha ufacık kuzum![]()
mikrobu kırılsın die yapıorum..bebişinkileri bende ütülerim:)) çıktım benn![]()