- 27 Şubat 2012
- 17.000
- 28.781
- 798
- Konu Sahibi papatya3459
- #16.701
koysana koysana biz de bakalımmm![]()
ana erkekmiymiş

Allah uzun ömürler versin yivrunaaa ooyy teyzesi yesin pipisini hehehehe
benim ki de kız çıkmasın erkek dediler ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğum günü mü kutlayan arkadaşlarıma çoook teşküür ettik oğluşla.. bu sabah sanırım oğlumun ayağıydı sol tarafımda hissettiğim küçük şey duvara dayamış sıpa.. eşime gelince dün gece de içkiden nasibini almış konuşmuyoruz konuşmama kararı aldım.. bugün dr gidicektim sözde ama nerdeeee adamın aklında mı kalmış.. iyi ki bugün evde değil boğazlardım o kadar sinirliyim ki ona.. ya kızlar benim karnım küçüldüüü![]()
canım akşam kocaman oluyorum ben de sabah küçücük. göbeğim var sanır gören:) sakın üzülme. eşek bu erkeklerin hepsi!
ana erkekmiymişben kızın olacağına alışmıştım esin kız doğur çabuk
Allah uzun ömürler versin yivrunaaa ooyy teyzesi yesin pipisini hehehehe
benim ki de kız çıkmasın erkek dediler ama![]()
örgüleri mi koyiim aldıklarımı mı? yohsam hepsini miii??? :)
neyse güzellerim ben çıkıyımm kahvaltı hazırlıcam ama geri gelirim. evde işe gitmesi gereken biri varda onu da gönderdikten sonra.. hepiciiiniiz bırda olun çoooooookk deretliyim çooookk![]()
herkeslere günaydınnnnnn
ESİN gözümü korkuttun yaa bana da kız demişti ben de pembeleri aldım ya pipisi varsaen güzeli bi doktora daha gitmek galiba tam da vazgeçmiştim yaa kendinden emin görünüyodu doktorum diye aaaah ah
![]()
BERİNE doğumgünün kutlu mutlu olsun bebişinle beraber sağlıklı huzurlu kocanın da sözünden çıkmadığı nice mutlu yıllara inşallahbu arada sen küçükmüşsün kız ben 28 olcam
![]()
meraba kızlar 1 ayı daha geride bıraktık... ekim ayındayız yaaa..kasım aralık ocak dedimi tamam heyanlandım şimdi
...ayrıcada bugün benim doğum günüm ...
![]()
kızlaaaaaar randevumu aldım 4 e kızımı görmeye gidiyorum tabi hala kızsadayanamadım napıyım hem özledim hem merak...intteki yorumlardan medical park bahçelievlerden bi doktor buldum suat süphan mı ne öle bişey ona gidicem bakalım çok iyi diyolar...
meraba kızlar 1 ayı daha geride bıraktık... ekim ayındayız yaaa..kasım aralık ocak dedimi tamam heyanlandım şimdi
![]()
neden hala kızsa dedin erkek olabilirmi dedi doktorun...![]()
kızlaaaaaar randevumu aldım 4 e kızımı görmeye gidiyorum tabi hala kızsadayanamadım napıyım hem özledim hem merak...intteki yorumlardan medical park bahçelievlerden bi doktor buldum suat süphan mı ne öle bişey ona gidicem bakalım çok iyi diyolar...
![]()
ay seninde mi doğumgünüüüüün doğum günün kutlu olsun senin de canım eşinle bebişinle uzun mutlu yıllar geçir inşallah....bu arada anneleriniz de tam aybaşını beklemiş yani doğurmak için![]()
anaamm başka kimin doğum günüymüş bugün ...
sağol canım aminnnn cümlemizinnnnn.....
ay eveeet yaa anneciğim benim ben biraz çıkmam demişim de...aybaşını tutturnuşum...
![]()
yok canım yaa esininkinin cinsiyeti kız demişlerdi erkekmiş ya ondan dedimbenim doktor emindi kendinden ama şimdi alışveriş olayına gireceğim için bi kontrol ettirme ihtiyacı duydum hem de geleli 2 hafta oldu bebişimi özledim
hem annem de yanımda gelcek en son 6 haftalıktı kesecikti annem gördüğünde sadece kalp atışlarını duymuştu..o da görmüş olur ne güzel...çok amaçlı yani
![]()