2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
koysana koysana biz de bakalımmm :17:

ana erkekmiymiş :1: ben kızın olacağına alışmıştım esin kız doğur çabuk:47:

Allah uzun ömürler versin yivrunaaa ooyy teyzesi yesin pipisini hehehehe
benim ki de kız çıkmasın erkek dediler ama :1:

doğum günü mü kutlayan arkadaşlarıma çoook teşküür ettik oğluşla.. bu sabah sanırım oğlumun ayağıydı sol tarafımda hissettiğim küçük şey duvara dayamış sıpa.. eşime gelince dün gece de içkiden nasibini almış konuşmuyoruz konuşmama kararı aldım.. bugün dr gidicektim sözde ama nerdeeee adamın aklında mı kalmış.. iyi ki bugün evde değil boğazlardım o kadar sinirliyim ki ona.. ya kızlar benim karnım küçüldüüü :43:

canım akşam kocaman oluyorum ben de sabah küçücük. göbeğim var sanır gören:) sakın üzülme. eşek bu erkeklerin hepsi!

neyse güzellerim ben çıkıyımm kahvaltı hazırlıcam ama geri gelirim. evde işe gitmesi gereken biri varda onu da gönderdikten sonra.. hepiciiiniiz bırda olun çoooooookk deretliyim çooookk :59:

canım akşam kocaman oluyorum ben de sabah küçücük. göbeğim var sanır gören:) sakın üzülme. eşek bu erkeklerin hepsi!

üzülmedim desem yalan olur dün çok üzüldüm ağladım.. gece doğru düzgün uyku uyuyamadım.. :17:

herkeslere günaydınnnnnn

ESİN gözümü korkuttun yaa bana da kız demişti ben de pembeleri aldım ya pipisi varsa :9: en güzeli bi doktora daha gitmek galiba tam da vazgeçmiştim yaa kendinden emin görünüyodu doktorum diye aaaah ah :1:

BERİNE doğumgünün kutlu mutlu olsun bebişinle beraber sağlıklı huzurlu kocanın da sözünden çıkmadığı nice mutlu yıllara inşallah :1: bu arada sen küçükmüşsün kız ben 28 olcam :ssz:

ana erkekmiymiş :1: ben kızın olacağına alışmıştım esin kız doğur çabuk:47:

Allah uzun ömürler versin yivrunaaa ooyy teyzesi yesin pipisini hehehehe
benim ki de kız çıkmasın erkek dediler ama :1:

vallahi sorma ben de 3 gündür kızım diye seviyodum meğer erkekmiş en çok kayınvalidem üzüldü 3 erkek çocuk bi de erkek torundan sonra kıza en çok o sevinmişti :1: neyse oğlum bana kalıcak :47:

örgüleri mi koyiim aldıklarımı mı? yohsam hepsini miii??? :)

hepsiniiiii :1:

neyse güzellerim ben çıkıyımm kahvaltı hazırlıcam ama geri gelirim. evde işe gitmesi gereken biri varda onu da gönderdikten sonra.. hepiciiiniiz bırda olun çoooooookk deretliyim çooookk :59:

üzülme kuzum bak daha yeni çıktın hastaneden zaten eşin de eninde sonunda anlayacak durumu sabret biraz ama taviz verme tabii :47:

herkeslere günaydınnnnnn

ESİN gözümü korkuttun yaa bana da kız demişti ben de pembeleri aldım ya pipisi varsa :9: en güzeli bi doktora daha gitmek galiba tam da vazgeçmiştim yaa kendinden emin görünüyodu doktorum diye aaaah ah :1:

BERİNE doğumgünün kutlu mutlu olsun bebişinle beraber sağlıklı huzurlu kocanın da sözünden çıkmadığı nice mutlu yıllara inşallah :1: bu arada sen küçükmüşsün kız ben 28 olcam :ssz:

canım bizim dr zaten böyle şüpheliydi biraz bakın tam göremiyorum ama erkek olması için gereken şey eksik o yüzden %99 kız diyodu bizim sıpa %1 den vurdu :1:

kızlar ütüler dağ olmuş ben kaçiim eşim gelcek bi saat sonra kızımı görmeye gitcezz:)
meltemm hazır ol kızım kocaman olmuştur tabloya yazcezzz tamam mı:)
hadi öpüldünüz....

kızlaaaaaar randevumu aldım 4 e kızımı görmeye gidiyorum tabi hala kızsa :9: dayanamadım napıyım hem özledim hem merak...intteki yorumlardan medical park bahçelievlerden bi doktor buldum suat süphan mı ne öle bişey ona gidicem bakalım çok iyi diyolar...

meraba kızlar 1 ayı daha geride bıraktık... ekim ayındayız yaaa..:nazar: kasım aralık ocak dedimi tamam heyanlandım şimdi :8:...ayrıcada bugün benim doğum günüm ...:71:

meraba kızlar 1 ayı daha geride bıraktık... ekim ayındayız yaaa..:nazar: kasım aralık ocak dedimi tamam heyanlandım şimdi :8:...ayrıcada bugün benim doğum günüm ...:71:

ay seninde mi doğumgünüüüüün doğum günün kutlu olsun senin de canım eşinle bebişinle uzun mutlu yıllar geçir inşallah....bu arada anneleriniz de tam aybaşını beklemiş yani doğurmak için :9:

kızlaaaaaar randevumu aldım 4 e kızımı görmeye gidiyorum tabi hala kızsa :9: dayanamadım napıyım hem özledim hem merak...intteki yorumlardan medical park bahçelievlerden bi doktor buldum suat süphan mı ne öle bişey ona gidicem bakalım çok iyi diyolar...

neden hala kızsa dedin erkek olabilirmi dedi doktorun...:53:

evet zaman geçiyor bebişler büyüyor ve kavuşacağız sonunda rabbim izin verirse bende öyle düşününce heyecanlanıyorum doğum günün kutlu olsun sağlıkla sıhatle nice yaşlara seney bebişinle kutlayacaksın inş.

neden hala kızsa dedin erkek olabilirmi dedi doktorun...:53:

yok canım yaa esininkinin cinsiyeti kız demişlerdi erkekmiş ya ondan dedim :1: benim doktor emindi kendinden ama şimdi alışveriş olayına gireceğim için bi kontrol ettirme ihtiyacı duydum hem de geleli 2 hafta oldu bebişimi özledim :9: hem annem de yanımda gelcek en son 6 haftalıktı kesecikti annem gördüğünde sadece kalp atışlarını duymuştu..o da görmüş olur ne güzel...çok amaçlı yani :9:

hadi bakalım canım hayır haberlerle :1:

eneeee bugün 2 oldu :1:

doğum günün kutlu olsunnnnnnnn canımmm daha nice yaşlara inşallah

ay seninde mi doğumgünüüüüün doğum günün kutlu olsun senin de canım eşinle bebişinle uzun mutlu yıllar geçir inşallah....bu arada anneleriniz de tam aybaşını beklemiş yani doğurmak için :9:

anaamm başka kimin doğum günüymüş bugün ...
sağol canım aminnnn cümlemizinnnnn.....
ay eveeet yaa anneciğim benim ben biraz çıkmam demişim de... :52:aybaşını tutturnuşum...:1:

anaamm başka kimin doğum günüymüş bugün ...
sağol canım aminnnn cümlemizinnnnn.....
ay eveeet yaa anneciğim benim ben biraz çıkmam demişim de... :52:aybaşını tutturnuşum...:1:

berine ninde bugünmüş te ondan dedim.

ehee ben de var aynı durum ocak ta doğmam gerekirken nerdeyse şubat ı bitiriyomuşum :1:

yok canım yaa esininkinin cinsiyeti kız demişlerdi erkekmiş ya ondan dedim :1: benim doktor emindi kendinden ama şimdi alışveriş olayına gireceğim için bi kontrol ettirme ihtiyacı duydum hem de geleli 2 hafta oldu bebişimi özledim :9: hem annem de yanımda gelcek en son 6 haftalıktı kesecikti annem gördüğünde sadece kalp atışlarını duymuştu..o da görmüş olur ne güzel...çok amaçlı yani :9:

yaaaa erkekten kıza döndü diye çok duydumduda bu bebiş nası pipiyi saklamış kine...:27: hınzır seni...:1:

o zaman ayrıntılı ultrasyondan sonra kesin net belli olur artık...

biz geldiiiiikk :1: babamızı yolladık bu arada ben yelkenler fora :9: oğlumla sabaha kadar yalnısız :1: GOKCEG bende oraya gidicektim bugun gidiceksen sorsanaa 19 haftalık bı arkadasım var detaylıya gırebılır mı dıyee bende gidicem yaa bananee özledimm

Back
X