2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
oğlumun cıcıslerı geldı ama besık yanlı gelmış ben kırmızı ıstemıstım sıyah gelmış sımdı gerı alacaklar 3 4 gun sonra gelır yenısı :(

:3::emir_bebek::emir_bebek:
4f7fa2094441e_0_304x424.jpg
24324d49fe6e0_0_304x424.jpg
a6c1332b48dd2_0_304x424.jpg
013a24a3d1da7_0_304x424.jpg
aa14acac3fe08_0_304x424.jpg
HU HUUUUU KIZÇEMİN CİCİŞLERİ TEYZELERİ BAKIN BAKALIM BEĞENİCEKMİSİNİZ. BATTANİYEYİ TAKIM YAPTIM:3::3:

Kızlar bak şimdi merak ettim kim nereli nere de oturuyor

ben karadenizliyim babam giresun annem ordu eşim de kastamonu istanbul gaziosmanpaşa da oturuyoruz

senn bızım taraflardanssn canmm memleketlımmm:)
aloooo ne msn i bakayım herkes yuvaya dönsünnnn:36::9:

sedacım hayırlısıyla bu sabrının mükafatını alırsın inşallah canım dualarımız seninle her zaman

biz de yükleme yaptrdık.50lik 100lük yapılmıyormuş medicalde 75lik yapıldı direk..2 kez kan alındı..çıkarsa diyet veriyorlarmış..daha iyi aslında tek seferde kurtuluyosun
toksoplazma rubella idrar falan yeniledik iyi oldu...akşamüstü alıcam sonuçları bakalım sorun çıkmasın inşallahh...
sonuç beklerken tırsıyorm illa ki ben yaa

ultrasonda terslik çıkmadı çok şükür 700 gramı geçmiş kuzum.haftasıyla uyumlu gidiyor.

tuğbaaaaa kargoya gitmeyi planlarken kreşten aradılar kızım ateşlenmiş onu alıp geldim kargo yarına kaldı
utanıyorum artık canım kusura bakma emiiii:32:

:)))))))))))))))))))))))utan utannn:D:Dcanm acele etme hıc kızına gecms olsun hmen dogurmuom ya ne zaman musaıt olursan

selam hanımlar:) ne güzel paylaşımlar olmuş.bebişler için hazırlıklar başlamış.Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.mevlam bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize...

senn bızım taraflardanssn canmm memleketlımmm:)

:)))))))))))))))))))))))utan utannn:D:Dcanm acele etme hıc kızına gecms olsun hmen dogurmuom ya ne zaman musaıt olursan
annecım afyonlı babacım bolu mengenlı kocısı -m ve ben dogma buyume ızmırlıyız esımın babası selanık gocmenı annesı gıresunlu yarısmacı arkıdıslere basarılar dılıyorum:)

slm fıstık anneler nasılsınız bebişler nasıl 2 gün yoktum
yani buradaydım da nete giremedim bi türlü ama siz de maşallah ne
kadara konuşmuşsunuz 70 sayfa ilerlemiş
nasıl okuyacam ben şimdi hepsini :)

Back
X