- Konu Sahibi papatya3459
- #21.761
selam kızlar :) bu gece sakin görünüyo burası kimsecikler yok..
evet ben de arada bakıyom arada tv izliyom...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar :) bu gece sakin görünüyo burası kimsecikler yok..
evet ben de arada bakıyom arada tv izliyom...
ezelcim bize rubella gibi testler bir defa yapıldı sana neden yapıldı ki...?
canlarım bu arada benimde kafam karıştı...şekerim 144 çıkmış.. dr. uma soramadım daha.. arkadaşlardan bazıları yüksek bazıları düşük diyor.. sizce nasıl?yardımcı olursanız çok sevinirim...
toksoplazma bağışıklığınız yoksa 2-3 ayda 1 yenilenmesi gerekiyor canım
rubella da aynı şekilde
ama benim rubella bağışıklık gözükürken toksoyla onu niye istedi bilemiyorum
üstüne niye düşük değil sınırda çıktı onu hiç bilemiyorum!!!
şeker benim 75lik yükleme yapıldı
sınıra yakın çıktı doktor sorun yok dedi..ben kızımda diyet yapmıştım bunda da dikkat ederim
ölçüm aletim var onla da tokluk şekerimi ölçerim yemekten 2 saat sonra
oyyyhh kolum ağrıyoo.. aşımı oldum sanki bu ikincisi daha çok acıdı beaa. arı sokmuş gibi kolumu
nabersinizzz bakalım kızlarrr
çok sagol canım dedıgın gıbı yapayım benwalla bilemiyorum üstüne koyacağınız malzemeye bağlı. 3lü yapıştırıp bi direk oluştursan taşır herhalde. bi de çok uzun yapmazsan direkleri taşıyabilir. ayran pipetleri olur ya hani kısa onlar sert oluyo...
gunaydın canım aynen oyle valla gece tuvalete kalkmadım yerı daralmış gıt cısını yap dıye tekmelemekten bıtap dustu:)Günaydın annişler, umarım herkes bebişinin tekmeleriyle uyanmıştır :))
çok sagol canım dedıgın gıbı yapayım ben
gunaydın canım aynen oyle valla gece tuvalete kalkmadım yerı daralmış gıt cısını yap dıye tekmelemekten bıtap dustu:)
ben de canım aynen :)) 6 buçukta tuvaletin geldi anneeeee diye uyandırıldım :) sonra da uyutulmadım :)
ay bıde benımlı oyle normal masum tekmeler atmıyor karnım sureklı calkantı halınde anlamadım abısı byle yapmazdı bu hareket ettımı butun arnım calkalanıyor:)bir de internetten hareketlerin sayılması gerektiğini okumuştum. 2 saatte 10 hareket diyolar. bizimki günde toplam 2-3 saat hareketsiz duruyo onun dışında sürekli tekmeler yumruklar :) yaramaz olcak sanırım bizim oğlan :)
günaydın kızlar
gunaydınnnngünaydın kızlarrrr
hepsının sevdıgı bır bolge var benım sıpam vajınaya ve amelıyat yerlerıme calısıyor en cok!!!günaydın pofikçi günaydın gamzeli hatun :))
Meltemcim alahtan benimkiler yumuşak yumuşak tekmeler ama yumruklar öyle değil :)) bazen popomdan çıkacak gibi hissediyorum. gaz çıkaracakmışım gibi oluyo :)) o tarafa yumruk çalışıyo sıpam :)
çok sagol canım dedıgın gıbı yapayım ben
gunaydın canım aynen oyle valla gece tuvalete kalkmadım yerı daralmış gıt cısını yap dıye tekmelemekten bıtap dustu:)
ben de canım aynen :)) 6 buçukta tuvaletin geldi anneeeee diye uyandırıldım :) sonra da uyutulmadım :)
meltem kesinlikle katılıyorum sana benimkide hep sağda takılıyo bi taraflarını da kaburgama doğru sokuşturuyo itiyorum kaçıyo beş dakika sonra aynı yerde aynı pozisyonda sıpahepsının sevdıgı bır bolge var benım sıpam vajınaya ve amelıyat yerlerıme calısıyor en cok!!!
ben de gece sivrisinek tarafından uyandırıldım. sinir oldum ya sadece ellerim açk ondada yemedik yer bırakmamış.
ben bebişi nasıl koruycam bu sineklerden yaa? şu fişe takılan şeyler sağlıklı mı acaba
burası göl kenarı. evin pencereleri telli ama banyonun havalandırmasından giriyo sanırım...