2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
evet ben de arada bakıyom arada tv izliyom...

:) aşıdan bahsettiğin mesajını gördüm, ben bayramdan önce olmuştum aşıyı o gece hiç uyumadım öyle kötü ağrıdıki anlatamam bide üzerine rahatsızlandım grip gibi, o yüzden aşını ikincisini olmaktan korkuyorum, okula bile gidemedim ertesi gün çok kötü oldum, senin olmadı heralde bahsetmemişsin, ikincisi daha mı fena oluyo acaba?

ben çıkıyorum çook uykum geldi aybüke, sonra bakarım cevabına ;) hadi görüşürüz

ezelcim bize rubella gibi testler bir defa yapıldı sana neden yapıldı ki...?

canlarım bu arada benimde kafam karıştı...şekerim 144 çıkmış.. dr. uma soramadım daha.. arkadaşlardan bazıları yüksek bazıları düşük diyor.. sizce nasıl?yardımcı olursanız çok sevinirim...

toksoplazma bağışıklığınız yoksa 2-3 ayda 1 yenilenmesi gerekiyor canım
rubella da aynı şekilde

ama benim rubella bağışıklık gözükürken toksoyla onu niye istedi bilemiyorum
üstüne niye düşük değil sınırda çıktı onu hiç bilemiyorum!!!

şeker benim 75lik yükleme yapıldı
sınıra yakın çıktı doktor sorun yok dedi..ben kızımda diyet yapmıştım bunda da dikkat ederim
ölçüm aletim var onla da tokluk şekerimi ölçerim yemekten 2 saat sonra

Günaydın kızlar, rubellayıda yeni duydum hergün bişey çıkarıyosunuz yaa şimdide buna kıllandım buzamana kdr yapılmadı yapılmasımı gerekiyordu? Bilenler bilir benim t3-t4 -tsh larıma bile ilk kez geçen ay baktılar ve tiroid yüksek çıktı umarım bundada gecikmedik :((( tiroid beni ztn yeterince yedi bitirdi daha geniş bilgi verirseniz sevinirim arkidişlerim

oyyyhh kolum ağrıyoo.. aşımı oldum sanki bu ikincisi daha çok acıdı beaa. arı sokmuş gibi kolumu:50:
nabersinizzz bakalım kızlarrr

ayyy aybüke benimde öle dün yaptırdım bugün bön bön dolaşıcam ortada farkındayım ağrım var ve uyuşuk :(( artı kasıklarımda olan ağrı için dr mlagörüştüm dün gece istirahat et kaslardan kaynaklanabilir dedi muayene etmeden bişi diyemem dedi yani anlıcağınız net bi cvp alamadım adamda haklı uzaktan ne desin :(((

walla bilemiyorum üstüne koyacağınız malzemeye bağlı. 3lü yapıştırıp bi direk oluştursan taşır herhalde. bi de çok uzun yapmazsan direkleri taşıyabilir. ayran pipetleri olur ya hani kısa onlar sert oluyo...
çok sagol canım dedıgın gıbı yapayım ben

Günaydın annişler, umarım herkes bebişinin tekmeleriyle uyanmıştır :))
gunaydın canım aynen oyle valla gece tuvalete kalkmadım yerı daralmış gıt cısını yap dıye tekmelemekten bıtap dustu:)

gunaydın canım aynen oyle valla gece tuvalete kalkmadım yerı daralmış gıt cısını yap dıye tekmelemekten bıtap dustu:)

ben de canım aynen :)) 6 buçukta tuvaletin geldi anneeeee diye uyandırıldım :) sonra da uyutulmadım :)

bir de internetten hareketlerin sayılması gerektiğini okumuştum. 2 saatte 10 hareket diyolar. bizimki günde toplam 2-3 saat hareketsiz duruyo onun dışında sürekli tekmeler yumruklar :) yaramaz olcak sanırım bizim oğlan :)

ben de canım aynen :)) 6 buçukta tuvaletin geldi anneeeee diye uyandırıldım :) sonra da uyutulmadım :)
:52::52::52::52::52::52::52:

bir de internetten hareketlerin sayılması gerektiğini okumuştum. 2 saatte 10 hareket diyolar. bizimki günde toplam 2-3 saat hareketsiz duruyo onun dışında sürekli tekmeler yumruklar :) yaramaz olcak sanırım bizim oğlan :)
ay bıde benımlı oyle normal masum tekmeler atmıyor karnım sureklı calkantı halınde anlamadım abısı byle yapmazdı bu hareket ettımı butun arnım calkalanıyor:)

günaydın pofikçi günaydın gamzeli hatun :))

Meltemcim alahtan benimkiler yumuşak yumuşak tekmeler ama yumruklar öyle değil :)) bazen popomdan çıkacak gibi hissediyorum. gaz çıkaracakmışım gibi oluyo :)) o tarafa yumruk çalışıyo sıpam :)

günaydın pofikçi günaydın gamzeli hatun :))

Meltemcim alahtan benimkiler yumuşak yumuşak tekmeler ama yumruklar öyle değil :)) bazen popomdan çıkacak gibi hissediyorum. gaz çıkaracakmışım gibi oluyo :)) o tarafa yumruk çalışıyo sıpam :)
hepsının sevdıgı bır bolge var benım sıpam vajınaya ve amelıyat yerlerıme calısıyor en cok!!!

ben de gece sivrisinek tarafından uyandırıldım. sinir oldum ya sadece ellerim açk ondada yemedik yer bırakmamış.
ben bebişi nasıl koruycam bu sineklerden yaa? şu fişe takılan şeyler sağlıklı mı acaba
burası göl kenarı. evin pencereleri telli ama banyonun havalandırmasından giriyo sanırım...

hepsının sevdıgı bır bolge var benım sıpam vajınaya ve amelıyat yerlerıme calısıyor en cok!!!
meltem kesinlikle katılıyorum sana benimkide hep sağda takılıyo bi taraflarını da kaburgama doğru sokuşturuyo itiyorum kaçıyo beş dakika sonra aynı yerde aynı pozisyonda sıpa :49:

ben de gece sivrisinek tarafından uyandırıldım. sinir oldum ya sadece ellerim açk ondada yemedik yer bırakmamış.
ben bebişi nasıl koruycam bu sineklerden yaa? şu fişe takılan şeyler sağlıklı mı acaba
burası göl kenarı. evin pencereleri telli ama banyonun havalandırmasından giriyo sanırım...

Sinek sorunu bende de var ama allahtan eşimle takılıyorlar :)) biz onu engelleyemedik, evde köpek olduğu için gündüzleri bahçe kapısı köpek dışarı çıkabilsin diye hafif açık kalıyor ya ordan giriyorlar ya da banyo havalandırmasından. fişe takılanlar işe yarıyor sanırım ama ben kullanmak istemedim ne olur ne olmaz.

Back
X