anladım tabi lokal olması daha az stresli. bizimki mecburen genel oldu. orası araştırma oldu artık fiyatlar çok yükseldi diye duymuştum yada bizim diğer ameliyat da vardır ya belki ondan böyleydi fiyat. bi de medikalde mecit selamzadeyi önermişlerdi orayla da görüş istersen[/QUOTEevet biliyorum geçmiş olsun sizede atlattınız maşallah önce medicale gidicez sanırım eğer genel anestezi derse artık mecbur aydın beye gidicez inşallah hayırlısıyla atlatırız
arkadaşlar merhaba mart annesiyim ve sizleri takip ediyorum(takip etmeye çalışıyorum)
benim oğlumunda kalçasında morluk var ve doktorumuz bunun mongol ırkına ait bir mongol(sakral) lekesi olduğunu korkulacak bir şey olmadığını 2 yaşına kadar lekenin kendiliğinden kaybolacağını söyledi. int.ten bu leke hakkında bulduklarımdan bazıları:
Mongol lekesi: Özellikle kalçalar ve sakrum üzerinde, kenarları düzensiz, mavimsi-gri mor renkte lezyonlardır. Hayatın ilk yıllarında kaybolur.
http://dergiler.ankara.edu.tr/dergiler/26/1236/14121.pdf
Bebek Hastanesi (alttaki seçeneklerde mongol lekesi)
birde izmirde olan arkadaşlar kalça ultrosonunu hangi hastanede ne kadara yaptırdınız? bilgi verirseniz sevinirim.
biz tınaztepede çektirdik ama 1.ayında dediler bize orada doğum yaptığım için ücretsiz çekildi 3.aydada mı çekilmesi gerekiyor
selam herkese,
benim oğlum 17 şubatta sezeryanla dünyaya geldi. ilk ay çok kilo almadığı için mama ve anne sütü ile besleniyor. ikinci ay kontrolümüzde kilomuz toparlanınca doktor sünnet olabileceğimiz söyledi. abisi geçen yaz sünnet olmuştu. 9 yaşında. biraz zor oldu genel anastezi yapmışlardı. o yüzden küçüğüme hemen yaptırmak istedik. 2,5 aylıkken geçen salı yani 7 mayısta egepolde doktor Ali bey de sünnet oldu.
kıyafettleriyle beziyle ezmeye gider gibi ameliyathaneye girdi. aynı kıyafetleriyle beziyle geldi. alt değiştirirken pipiyi görebiliyorsun sargı pansuman olayları yok. saat 2.30 da sünnet oldu 4 de evdeydik. akşam saat 8 gibi yarım fitil verdik o kadar birde her alt değiştirmede krem sürüryruz. daha önce dayımın torunu ve komşularıda aynı doktora sünnet olmuşlar çok memnunlardı bizde çok memnunuz. lokal anastesiyle yapılıyor 3 aydan sonra genel anastezi oluyormuş. sünnet anının bütün fotğraflarını çıkışta cd şeklinde veriyorlar. biz çok memnun kaldık tavsiye ederiz. fiyatt 600 tl
evet ali beyi de duydum bize doktorumuz çocuk cerrahına yaptırın dediği için eşimde başkasına yaptırmak isstemıyor pek

hayırlısı bakalım geçmiş olsun sizede ne güzel atlattınız darısı bize artık önümüzdeki hafta yaptırcaz nasip olursa.egepol deyince bebeğinizin aylık kontrollerini ordamı yaptırıyorsunuz biz bir kez nihal haanıma gittik iyi gibi geldi bilginiz varmı