2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

ben de dun kızıma alış veriş ettim bir sürü ciciler aldım insan tutamıyor kendini güya biraz daha bekleyecektım rabbım inşallah ssaglıklı bir şekilde doğumunugörmek nasip eder...

bunlarda benim kızıma aldığım cicilerim tokası arkadaşımdan hediye teyzesinden

Eklentiler

• $DSC03767.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 57
  • $DSC03768.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 67
ben de bugün bunları aldım kızıma ilk defa bişey almış oldum güle güle giysin inşallah

Eklentiler

• $DSCN1270.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 51
  • $100_3948.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Henüz cicilerinin fotolamadım ama bugün aldığım Nevresimini paylaştım sizle teyzeleriii...

Allahım inanılmaz güzel şeyler almışsınız, güle güle kullansınlar inşallah.
Ben de hamileyim, bu topiği yeni farkettim, benim oğlum da şubatta doğacak inşallah.
Beşik falan bakan oldu mu bu arada, hangisi daha kullanışlı acaba?
Ben chiccodan park beşik almayı düşünüyorum fiyatı da 340 tl civarında ama emin olamadım.

çok farklı görüşler var bu konuda ben yatak odası için bambu beşik almayı,
bebeğin odasına da büyüyen yatak alıp oda hazırlamayı düşünüyorum...
ama çok ayrıntılı bakmadım daha...

hımmm ben ilk bebişimde odama bambu yatak aldım, kendi odasınada büyüyen yatak ve takımını aldım... bebiş doğunca 7 8 ay kadar bambu yatakta yatıcak sonra abisinin yatağını tekrar beşik haline getirip içinde yatırıcam. abiside araba yataklardan istiyor bakalım o günler bi gelsinde en güzelleri onların olsun...

aaa fikirler aynı ben memnun kaldım odamda bambu beşik çok tatlı oluyor bembeyaz gelin gibi, biz bi çeyizciye özel diktirtmiştik... odasınada ayrı yatak ve eşyaları için dolap şart... o kadar cicileri oluyoki hediyeler felan nereye koyacağını şaşırıyosun herşeyi düzenli oluyor... tabi yatak konusunda herkesin kafasına yatan farklı düşünceler olabilir... ben pişman olmadım bak şimdi ikinci bebişim yatıcak bambu beşikte...

annem hazırlıcak benim de beşiği işte. evet çok güzel oluyo bence de yaşına kadar yatar en fazla
bizim çocuk odasıyla yatak odası uzak birbirine, sesi falan zor duyulur, düzene girene kadar böyle...
hatta odayıda lake düşünüyorum beyaz yani. daha sonra dolaptı çekmeceydi parça ekleyebilirisin uyum sağlar yani her şekilde.

Teşekkürler canım, bambu beşiği ilk kez duydum hemen araştırdım internetten gördüm resmini, çok şirinmiş.

Güle güle kullansın canım, ben de araştırıyorum sürekli çocuklar biraz büyüyünce kendi zevklerine göre almak istiyormuş hele erkek çocuklar arabalı yataklara bayılıyormuş. Ben de o yüzden 3-4 yaşına kadar oda yapmayı düşünmüyorum. Beşiğini de yatak odamıza koyucaz, ama gündüzleri falan uyuduğu zaman sesini duymak için hafif portatif birşey almak istiyoruz(gündüzleri salona taşımak için). Eşim park beşikleri sevmedi, ben de taşınabilir olduğu için ondan istiyordum. Ama bu bambu beşik güzelmiş yatak odasına normal mobilya beşik, salona da bambu koyabiliriz.
Bu arada chicco mağazalıranda bütün ürünlerde sadece bu haftaya özgü indirim varmış haberiniz olsun 30 u son gün.

kızımın yeni cicileri teyzeleri
mother care de sezon olmayan ürünlerde ikincisi %50 indirimli.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…