2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

maşallah canım hepsi çok güzel neredeyse tamamlamışsın valla iyi günlerde giysin kuzucuk

kızlar ciciler harike güle güle giysinler
biz de tamamladık sanki bakalım
ama bakıyorum da mont almışsınız almak gerekir mi yaa kaç aylık aldınızz?

Bugün gene kendimi kaybettim :))

Kızıma yeni ciciler aldım:)
Kampanyalar hala sürüyor almak isteyenler unnado ve vip dükkana bakabilirler.

kızlar bebek çerçevemizi bimden bugün aldım 10 tl

park yatak görümcemden geldi bana hediye

ayrıca kanguru aldım umarım kullanabilirim

nevresim takımımızda benim babannemin hediyesi kızıma

Son düzenleme:
tuğba ve eh işte aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar çok güzel şeyler almışsınız

Güzel günlerde kullansın kuzucun canımm

güle güle kullansın kızçen canım çok güzeller
benim netten aldıklarım hepsi gelmedi daha gelsinde hepsini toplu ekliycem inşallah

İnternet sayesinde alışveriş sıkıntımızın çoğu kolaylaşıyor :) MErakla bekliyorum tatlım sizin cicilerinizi

kızlar cicileriniz çok güzel.... allah sağlıkla giymeyi ve giydirmeyi nasip eder inşallah... bende aldıklarımın resmini koymak istiorum ama çoook üşeniyorum...

dostlar oda takımlarınız park yataklarınız tulumlarınız kangurularınız çamaşır deterjanınız bile çok güzel güle güle hayırlı kullanın inşallah! bebeleriniz güle güle uysun güle güle pisletsin kussun boklasın hepsini

telimi tamire verdik, düzelirsen ben de çekip eklicem yenileri

Senin güzelliğine de alsana kuzum kardeş kardeş giyerler :) Tam ısırmalık olurlar valla

Ya ben fırsat bulup bakana kadar bitmişti alamadıııımm.yanlış hatırlamıosam eğer bakırköyde bi yerde görmüştüm o zaman cinsiyet belli değildi almamıştım gittiğim ilk fırsatta ordan alırım artık:44:

bugünki aldıklarımız kızlar battaniye ihtiyacımzda bitti bi tek büyük eşyalarımız kaldı

Canım arabayı gittim inceledim birkaç model daha vardı kafamda ama ençok bunu beğendik.Fiyatı biraz pahalı maalesef ama 3-4 sene kullanacağımızı düşünürsek değer dedi.Birde dedesi aldı arabayı :)) araba+oto koltuğu 1500 tl ebebekten aldık.

hangi marka aldınız:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…