2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

Doğru diyon ama bizimki idrak edemedi herhalde torunu olacağını etse de bir çöp almaz eminim bakalım doğumda hastaneye ziyarete gelecek mi acayip merak içindeyim bırak birşeyler almayı :)
aynı şekilde bende merak ediorm ama gelmez die düşünüorm gelirse de misafirden daha misafir gelir gider...

bugün süpriz yapıp ankaradan kargoyla
gönderen imren teyzemizin hediyeleri bunlar
akşamolunca rengi çok net çıkmamış olabilir.
Eki Görüntüle 565497 Eki Görüntüle 565498
hayırlı olsun güle güle giysin kızın

saol cnm senin miniğin de sağlıkla sıhhatle kullansın inşallah
aynen yumoş yumoş valla dokunmaya bile kıyamıyorum:)
bebişlerimize nazar değmesindense eşyalarına değsin üzülme tatlım.

aynı şekilde bende merak ediorm ama gelmez die düşünüorm gelirse de misafirden daha misafir gelir gider...

hayırlı olsun güle güle giysin kızın

teşekkür ederim cnm :)

gel vatandaş gel pazar alışverişine gel babamızın seçtiği cicişler ve pazarda uyguna bulabildiğim pijamam

Eklentiler

• $1354455881635.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 71
  • $1354455916855.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $1354455947477.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 36
sonunda oyun parkını aldık kızlar dayısı sağolsun gitmişken oyun parkıyla da kalmadık tabi

Eklentiler

• $Fisher-Price-Turkce-Ninni-Soyleyen-Mutlu-Dusler-Donence-1774.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 45
  • $Sebamed-Bebek-Pisik-Onleyici-Krem-100-ML-722.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 47
  • $Sebamed-Bebek-Sampuani-500-ML-716.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 40
  • $Sebamed-Bebek-Yagi-150-ML-719.webp
    6 KB · Görüntüleme: 50
  • $yuzey_temizleyici.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 53
hadi gozun aydın:))) yuzey temızleyıcı ne ıcın aldın erken degılmı emeklemesıne 9 ay dogmasına 1,5 ay var:)

mobilyalarını silmek için aldım canım yerler için değil bi arkadaşım söylemişti mobilya kokusunu direk alıyor diye. bizim mobilyalarımız biraz geç kaldı malum aralık sonuna ancak gelir. kayınpederim yaptığı için çok kokmuyor ama yine de normalde 15 gün beklemek lazım e malum aralıktan sonra doğuma birşey kalmıyor. 15 gün bekleyemem ben geldiği gün bununla silip 2 gün camını açık bırakacağım. ondan yani

sımdı olduuuuu ben dırek yer temızleyıcı olarak dusunmustum:)) ohhhh ne guzel mobılyalar da beleş olmus:)

sımdı olduuuuu ben dırek yer temızleyıcı olarak dusunmustum:)) ohhhh ne guzel mobılyalar da beleş olmus:)

saol canım valla sorma o kadar iyi oldu ki yoksa zaten oda falan yapamazdık. mobilyası dededen. halısı , perdesi , park yatağı bizimkilerden. bize sadece ıvır zıvır kaldı.

yaa bu arada ben galiba şu an bebek arabası almıcam sadece oto koltuğu alıcam ana kucağı olarak da kullanırım. bizim orası yürüyerek bir yere gitmeye pek müsait değil ondan şu an almak istemiyorum onun yerine yatak odasının balkonunu kapattırıyoruz sıcak olsun bebişe hem zaten çıkmıyoruz diye. ama birazcık vicdan azabım var sanki. sonra alsak nolur ki arabayı

canım butce elvermıyorsa yapma tabı , ama sankı enınde sonunda alacaksınız arabayı ( cunku sadece oturdugunuz sokakta degıl heryerde lazım oluyor ama 1-2 ay ıdare edersın bahrda alırsın

canım butce elvermıyorsa yapma tabı , ama sankı enınde sonunda alacaksınız arabayı ( cunku sadece oturdugunuz sokakta degıl heryerde lazım oluyor ama 1-2 ay ıdare edersın bahrda alırsın

işte bende onu düşündüm. şimdi almayayım. doğsun bi bi kaç ay sonra alayım dedim en iyisi öyle olacak

işte bende onu düşündüm. şimdi almayayım. doğsun bi bi kaç ay sonra alayım dedim en iyisi öyle olacak
bekle bakalım belkı bırılerı gaza gelır cosar da hedıye alır:)

sonunda oyun parkını aldık kızlar dayısı sağolsun gitmişken oyun parkıyla da kalmadık tabi

güle güle kullanın canım aldıklarınızı dönencenizden bizde alıcaz arkadaşım aldı çok memnun türkçe ninnide söylüyo hemde gece lambası olması çok iyi

güle güle kullanın canım aldıklarınızı dönencenizden bizde alıcaz arkadaşım aldı çok memnun türkçe ninnide söylüyo hemde gece lambası olması çok iyi

ben de bu ve bunun bi alt modeli arasında kararsız kaldım çok ama hellobaby deki çocuk öyle güzel anlattı ki bunu aldım. bu hafta sonu bunu da park yatağı da deneyeceğiz bakalım inşallah ben de memnun kalırım.

yalnız şu türkçe muhabbeti akşam o kadar güzeldi ki çocuk bu ürünü övmek için işte abi bak türkçe ninni söylüyor başka hiç bir üründe yok diyor, bizimki ne dese beğenirsiniz türkçe ninniyi annesi de söyleyecek nasıl olsa ingilizce söyleyeni yok mu

tabi biz baya güldük ama bunda mozart falan var biz ondan tercih ettik

canım bende sonra alacağım nasıl olsa şubatta martta kullanamayız. bende bütçeden değil ama araştırmaktan yoruldum. her aldığımızı araştırmak zorunda kalıyoruz. arabayıda sonra dert edeceğim kafam allak bullak oldu.

ayy çok güldüm hepsi var hem ninni hem müzikler benimde oyüzden hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…