2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

Kizlar bugun alisveris gunumdu. İyi arastirmalar sonucu guzel ve uygun seyler aldim. kocisimin yogun israrlariyla kendime pantolonumsu kalin bir siyah alt, iki bluz ve bir gomlek aldim. Karnim cok cikmadigi icin eski kiyafetlerimle idare ediyodum ama artik misafir geldiginde ya da disari ciktigimizda pijama formatinda kaliyo evde yalnizken giyebildiklerim yani gunluklerim. disarda giymelik al dedi ben de aldim. diyom 1 ay kaldi ama olsun bi kere hamile kalmican ya diyo.

Onceki hafta ablamin verdigi montu giydigimde cok gulmustu buyuk beden bisey bana iyice buyuk ablamdan daha minyon oldugum icin. Ztn o 20 kilo almisti ben 8. Hesap edin nasi durdugunu. o yuzden mont aldik bana ama erkek reyonundan.:13: cok komik bi durum oldu herkes bize bakiyodu ama iyi ki almisiz valla hava nasi sogumus kar yagdi yagacak. Dogumdan sonra kocisim giycek.

Dogum icin de eksiklerimi tamamladim gibi. Donlarimi aldim. Geceligimi aldim, cok sevdigim bi pijamacim var. İndirime girmis bayaa bi uygun oldu. Gogus ucu kremimi aldim. Shea yagi var icinde. Lanolinden daha etkili diyolar tedavi edici olarak. Arastirin derim. Bu arada gogus kremlerini hazirlik amaciyla 32. Haftadan sonra kullanmaya baslamak gerekiyomus.

Kizim icin de shea iceren bebe yagi ya da losyon arastiriyorum. 99 diye bi marka var organik dr onu onermisti ona bakicam. Dun de unnadoda gordum indirimdeydi.

Ayseeylul un onerdigi eva malzemesinden buldum. 10lusu 7,5 tl, simlileri de var 12 tl civari.

Yarin da camasir utuye devam edicem. Az kaldi hadi bakalim. Bitiyo hazirliklar.

Eminonune giden kizlaaarrrr ya da baska yerde gorenlerrr

Sekilli kucuk sabunlar satan yer biliyo musunuz??? Ayak ya da kalp seklinde almayi dusunuyorum. Hic gordunuz mu oyle bi toptanci falan?:26:

Küçük kuzuma aldığımız son cicilerimiz tabiki annesinede

Eklentiler

• $355c177e-3b55-429c-816f-eaf34427363c.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 76
  • $8697558184799_0_304x424.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $552_1.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 56
  • $16082011110932-500x500.webp
    9 KB · Görüntüleme: 40
  • $avent-0-bpa-freeflow-emzik-0-6-ay-2li-scf17863.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 37
  • $bchicco-tarak-firca-seti-pembe.webp
    4 KB · Görüntüleme: 43
  • $Bebek-Zibin-Seti-Hastane-cikisi_4567_1.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 35
  • $dgla0005_bebek_anne_emzirme_lansinoh-gogus-pedi-60lu-.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 41
  • $Ýçerik.webp
    4 KB · Görüntüleme: 48
  • $mPRI-753267-3_1.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $pr_01_101_min.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $pr_01_3782_min.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 44
  • $Thumbnail.aspx.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 36
  • $WEE117_k.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $Oyuncak_887226.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 48
  • $Philips-Avent-Yenidogan-Biberon-Hediye-Seti-0BPA__68471077_0.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 38
hepsi çok güzell güle güle giysinler inşallahhh, bu arada kırmızılı portbebeyi çok beğendimmm bende öyle bişey arıyorum ama hep şu çanta takımlı olanlardan bulabiliyorum bunu nereden buldun canım

Sekilli kucuk sabunlar satan yer biliyo musunuz??? Ayak ya da kalp seklinde almayi dusunuyorum. Hic gordunuz mu oyle bi toptanci falan?:26:

canım ben hiç rastlamadım eminönü civarında okadar dükkan gezdim yoktu belki farklı bir bölgede satılıyordur

Kızlar ben biraz fazla hevesli çıktım galiba :) Alışverişi tamamladım, herşeyini yıkadım ütüledim yerleştirdim, odasını tamamladım, hastane çantamızı hazırladım, baby shower ını yaptım bu haftasonu.. ee bişi kalmadı, doğabilir artık

Kıyafetlerini benim gibi yıkayıp yerleştiren var mı? Ocakta doğacak sezeryan olacağı için ama o zamana kadar tozlanmaz di mi bu kıyafetler?

Canım ben burda görmüştüm sabun yapan birileri.. Kim olduğunu hatırlamıyorum ama Ocak ve Şubat annelerini takip ediyorum ben, oraya yazarsan belki görüp cevap verirler.

gule gule kullanın canım...Bende yerleştirdim kapalı olduktan sonra dolaplar neden tozlansın kiinş. bende ocakda sezeryan olacağım durum onu gösteriyor ..

canım valla bizde bayıldık çok güzel ve çok kaliteli bişey diğer portbebeler gibi değil içi yataklı rahatça uyuyabilir 4-5 aya kadar annem mağazadan almış portbebeyi oto koltuğuda var ama annem yeni doğmuş su gibi bebeği iki büklüm ona yatırmam dedi ve gitti bunu bulmuş fiyatı 125 tl civarı bu siteye bak fiyatı yazmıyo ama
http://lullaby.com.tr/55.5/portbebe-kapitoneli.html

Son düzenleme:

canım bende herşeyini aldım yıkadım ütüledim yerleştirdim dolabına tozlanmaz merak etme benim sadece çantaları hazırlamak kaldı okadar ama kafam rahatladı yani tek başıma yavaş yavaş yaptım bende

hepsı cok guzel ama gokkusagı battenıye ve alta bayıldım ben cok severım gokkusagını gecen sene adıdas ta gokkusagı rengınde fermuarı olan bır mont yelek ıcın ızmırı tavaf edıp fethıyeden getırtmıstım :))) o tam benlık mıs nereden aldın?

onu lcw den almıştım canım
diğer tarafı turkuaz mavi
bende severim bu tonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…