merhaba canım nasılsın
çantayı diğer topikten bir arkadaş almış gayet kullanışlu dedi
umarım öyledir
ama sana da yazarım merak etme
Bizde geçen akşam meltemle bu konu hakkında konuşuyoduk öyle dertliymişizki.Biizmki soruyo hakkını yiyemem şu lazım deyince ne gerek var diyoyani sormuş olmak için soruyo.Ya insanda heves olmayınca bişii yaptırmak çok zor canım.doğuma sayılı günler kaldı her hafta alışverişe çıklaım diyo tamam diyorum fiyatları soruyo ooo pahalı deyip her hafta vazgeçiyo. Ben aldıklarımı göstermiştim hata etmişim şimdi herşeyin var almaya gerek yok gibi görüyo artık bende umudu kestim.
Berrakçım olması gördüğün gibi hiiiiç bişiii değiştirmiyo
Günaydın kızlar
dün bu kamerayı sipariş verdim.Arkadaşımda var kullanıyor çok memnun kalmış banada tavsiye etti
Eki Görüntüle 561598
öyle bişey söyledin ki şimdi ne desem bilemedimama en kibarı şöyle diyeyim gördüğün üzere dirilerinden de fayda yok
sabah sabah günaha girdim
iyi canım yaa nolsun 7 aylık hamileyim hala poliklinikte hasta bakıyorum
bizim muayeneler okadar zorki inan (ftr)
düşün şişman bi teyze geliyo ve kalçam dizim ağrıyo diyo
o teyzenin bacağını kaldır indir
ben asistanım ya hocama söyledim hocam ben çok zorlanıyorum artık servise geçsem diyorum kadıdının umrunda değil gelecek ay geçersin diyoya
ben zaten gelecek ay izne ayrılıcam
ya bide bayan olucak 2 çocuğu war bu nasıl bir düşüncesizlik anlamıyorum hastalar üzülüyo halime:26:
buarada çanta yorumunu bekliyorum
iyi canım yaa nolsun 7 aylık hamileyim hala poliklinikte hasta bakıyorum
ben asistanım ya hocama söyledim hocam ben çok zorlanıyorum artık servise geçsem diyorum kadıdının umrunda değil gelecek ay geçersin diyoya
ya bide bayan olucak 2 çocuğu war bu nasıl bir düşüncesizlik anlamıyorum hastalar üzülüyo halime:26:
Canim benim cocuk drum visco onermedi yari sert yani yari ortopedik, yattiginda cukur olusturmayacak yatak onerdi. Yatasta 4 cesit gordum ama bilgi alamadim. Bi bakmani tavsiye ederim uyku setleri de cok sirin acikcasi.:)beşik için nasıl bir yatak aldınız kızlar
ben bi türlü karar veremiyorum
Tatlim hosgeldin uzun zmndr goremiyodum. Neyse ki sen de bebis de iyisiniz insallah masallah :)iyi canım yaa nolsun 7 aylık hamileyim hala poliklinikte hasta bakıyorum
senınde derdın buyukmuş i benımkıde daha 1 corap bıle almadı gorumcemler sagolsun herseye kosuyorlarKizlar benim kayinvaldem besigini aldi sagolsun. Sonra da odasini yapicam diyo bakalim. Ben bir iki laf soktuydum oncesinde hani o da giysi icin fln. Dogmadan alinmaz diye gorumcem atlamisti lafa(cocuksuz) kurbanda.. Artik dogsa dogar dusuk olmaz diye cakmistim lafi. Kaynanam da dogunca verecegi bir bohcadan bahsetti yapacakmis. Bizde oyle bi adet olmadigi icin bilmiyorum tabi. E o da sormuyo ne alalim diye. Kafasina gore yani ne alirsa mecbur giydircem.. Hadi o neyse de bari bileyim ne aldigini biz bosa almayalim yazik gunah di mi yani? Ama soz ve nisanda da oyle yapmisti. Simdi de esimin en kucuk kardesi evlenmeye kalkisti 1 haftalik tanidigi bi kizla(tobe tobe).. Diyo ona bohca yapcam ne koyayim birsen? Ac telefon sor ne istiyosa onu koy dedim.bana da sordu besikle verilen uyku seti ayni mi geldi diye. Dedim ayni ama ne yorgani yorgan ne yastigi yastik bildigin yatak ortusu anca o da ici pis bir yunle dolu. Aa oyle mi alalim o zmn dedi. Biz yorgan yastik aldik ama İyi siz de alin dedim. Sen begendigini soyle diyo. bi de neymis istoctan toptan bebek bezi alacaklarmis. 144lü dedim pisik olursa cocuk nolcak o bezler kicini mi yakalim cocugun. Yok diyo prima alcam. Primanin bile kac cesidi var?! Ben premium carele baslamak istiyom ilk. Dedim once bi kucuk paket aliriz. Hangisini begenirsek onun 144lusunu alirsiniz diye acik acik soledim valla. yani vermeyenin bi yuzu istemeyenin iki yuzu kara oldugu gibi, veren de kafasina gore verebiliyo o da ise yaramiyo. Piskin piskin gorumceme bile soledim oyle diyince chiccinun kirmizi kalpli hastane cikisini istiyom bi de donenceyi sen al diye.:) kucuk kayincodan da kamera istedik dogumdan once. Ay bu arada ben de bunlari anlamiyom ya evlenurjen gorumcem bosanmaya kalkti, tam kocama diyodum bak cocugumuz dogarken boyle sorunlar istemiyom kimse cikarmasin diye, simdi de kayinco hemen bu kis evlenmeye kalkti! Kaciyo sanki. Biz bu yaz tasincaz ya az daha masraf cikcak ya hoooppp kayincoma ev duzulcek bize nasi yardim edilcek bakalim. bencillik belki ama artik cocugumuz oluyo hala halimiz yok cocuga dolap yok fln sonucta ve biz bunlari ac gozlu gibi bu kira icin aldirtmadik diger eve gecince alirsiniz dedik cok yuklenmemek icin.. Neyse yaa Allah yardimcimiz olsun. Onemli olan o. Bizim arkadasin annesi ve bekar ablasi sokagin karsisinda oturuyor ama bebegine bakmiyor 2 senedir 4 cocuklu ust komsularina 600-800 lira para verip baktirtiyorlar. Oyleleri de var. Patik örse ne yazar..
O yuzden esim hep cocuk konusunda ikimizin de anne-babasina guvenmememiz gerektigini soyler. Birsey beklemeyelim der.
Annem de baslamis alisverise havlu battaniye nevresim almis sagolsun. Hosuma gitti.
Canim benim cocuk drum visco onermedi yari sert yani yari ortopedik, yattiginda cukur olusturmayacak yatak onerdi. Yatasta 4 cesit gordum ama bilgi alamadim. Bi bakmani tavsiye ederim uyku setleri de cok sirin acikcasi.:)
Tatlim hosgeldin uzun zmndr goremiyodum. Neyse ki sen de bebis de iyisiniz insallah masallah :)
Benim hocam da oyleydi yaa kadin olmalarina ragmen diyoruz ya asil kadinlar daha beter yapiyo. Ben cektim sen de cek. Ben yaptim sen de yap diye bi uyuzluk var kadinlarda. Kaynana da olsa prof da olsa fark etmiyo isteben o yuzden uzmanligimi dondurdum valla. Anlayis 000000!!! bizim en sevilmeyen erkek hoca diyo sadece sen girme pratiklere diye..
senınde derdın buyukmuş i benımkıde daha 1 corap bıle almadı gorumcemler sagolsun herseye kosuyorlar
ama ben ıse guze tarafından bakıyorum alsalar konusacak seyımız olmaz bak oğluna laf soyluyorum bu sayede:)kısss melteeemm herkes dertliymiş biz tek değilmişiz
ama ben ıse guze tarafından bakıyorum alsalar konusacak seyımız olmaz bak oğluna laf soyluyorum bu sayede:)
canım slm bunu nerden ve kaça aldın?
ya kızlar ben sinbonun bebek telsizini aldım ama iade etmek üzere aldım telsiz denen şey nasıl bişeymiş göreyim diye
denedik: ses yokken kapanıyo gibi ama ses olunca cızırtılı ve boğuk ses geliyo
tüm telsizler böylemi oluyo siz aldınızmı?
eşim ses olmayınca zaten kapalı gibi , ağlayıncada cızırtılı olsa ne farkeder zaten yanına gidiceksin diyo
nedersiniz normalmi yada önemlimi cızırtı:26:
cekete bayıldımmmmmmmmbugün süpriz yapıp ankaradan kargoyla
gönderen imren teyzemizin hediyeleri bunlar
akşamolunca rengi çok net çıkmamış olabilir.
Eki Görüntüle 565497 Eki Görüntüle 565498
cekete bayıldımmmmmmmm
bugün süpriz yapıp ankaradan kargoyla
gönderen imren teyzemizin hediyeleri bunlar
akşamolunca rengi çok net çıkmamış olabilir.
Eki Görüntüle 565497 Eki Görüntüle 565498
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?