2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

hepsi çok güzel ama en sevdiklerim papyonlu askılı ekoseli pantolonlar :) çok sevimliler, inşallah giyince tam bi küçük adam olacak güle güle kullansın annesi

hepsi çok güzel ama en sevdiklerim papyonlu askılı ekoseli pantolonlar :) çok sevimliler, inşallah giyince tam bi küçük adam olacak güle güle kullansın annesi

İnşallah, çok sağol. bende onlara bayılıyorum. Nisan da bi yakınımızın düğünü var şimdiden onları giydirmeyi planlayorum

İnşallah, çok sağol. bende onlara bayılıyorum. Nisan da bi yakınımızın düğünü var şimdiden onları giydirmeyi planlayorum

annesi düğün için o pantolonların içine güzel beyaz bi gömlek al zara'dan. geçen hafta gittim zaraya, böyle yumuşacık kumaşla muhteşem gömlekler dikmişler bebekler için ama şu an pahalı. duyduğuma göre zara 15 ocak gibi indirime girecekmiş, bi aksilik olmazsa ben mutlaka gitmek istiyorum o tarihte, alışveriş için hala takatim kalırsa tabi
kız bebek reyonu da erkek bebek reyonu da çok başarılı. yine senin pantolonun altına giyebileceği yandan fermuarlı taba rengi bileğe kadar botlar da var, muhteşemler. aklında olsun ama bi görürsen dayanamaz alırsın bak demedi deme

İnan daha bişey almadan duramıyorum. Dün baktım herşeyi tamam ama yine görünce dayanamıyo insan. Bende beyaz gömlek düşündüm bide adam ayakkabısı alırsam çok güzel olucak. Bende baya ağırlaştım ama doğumdan sonra gidemeyeceğim için gömleğe ayakkabıya bakmam lazım şimdiden. Sağol 15 inden sonra gider bakarım zara ya da.

Bide gezerken kızına aldığın mevlüt şekerlerini gördüm çok güzeller, nereden aldın acaba? Magnetli biblolu şeyler istemiyorum ama aşağıdakiler en çok hoşuma gidenler. Sence hangisi daha güzel duruyor?

canım hepsi birbirinden güzel bayıldım kopya ver bakayım nereden aldın[/QUOTE]

Sağol canım, Eminönü havuzlu han, h&m, kanz, steiff , miniço , aziz bebe internet ortaya karışık. Ama oda süsleri zıbınlar eminönü bulunmaz nimet, ne ararsan var.

o zaman dediğim botlara mutlaka bakmalısın, tam konsept bi giyim olur (papyon+gömlek+senin pantolonlar+askı+bot)
beğenmene sevindim şekerlerimi. aynen ben de biblolu hiç sevmiyorum. benimkinin arkası magnetli ama tepesinde askısı da var minik. arabamız yok henüz ama saklayıp arabaya asıcaz mesela :) bizimki masa üstünde de durabiliyor. aaa aklında olsun benimkinin erkekler için olanı da var baksana şu linke :
TOMBUL KIZ VE ERKEK BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 70287619
erkek olanı da diğer fotoğrafta.
bu önerdiğin iki seçeneğe gelince, bence civcivli ve mumlu olanlar derim. diğeri yine biblolu olduğu için sanırım, her ne kadar kutuları şık olsa da, mumlu daha hoş geldi bana. yine de sen bilirsin, sana hangisi daha hoş geldi. bi de tanesi ne kadarmış bunların?

canım hepsi birbirinden güzel bayıldım kopya ver bakayım nereden aldın

Sağol canım, Eminönü havuzlu han, h&m, kanz, steiff , miniço , aziz bebe internet ortaya karışık. Ama oda süsleri zıbınlar eminönü bulunmaz nimet, ne ararsan var.[/QUOTE]

sağol tatlım ben de baktım ama sen güzel şeyler bulmuşsun gerçi ben fazla almayı düşünmüyorum gelişimine göre doğumdan sonra alacağı süsleri kızım da bende havuzlu handan almıştım

Bakıcam mutlaka botlara.

bana da mumlar geldi açıkçası, mumlar 2,30tl saten kutu da 1,8tl ye geliyo. Üzerine biblo yerine başka bişey de konulabilir diye düşündüm ama nikah şekeri gibi duruyo sanki bi taraftan da. Verdiğin linke de bi bakayım da herhalde ben alana kadar daha çok fikir değiştiricem.

Sağol canım, Eminönü havuzlu han, h&m, kanz, steiff , miniço , aziz bebe internet ortaya karışık. Ama oda süsleri zıbınlar eminönü bulunmaz nimet, ne ararsan var.

sağol tatlım ben de baktım ama sen güzel şeyler bulmuşsun gerçi ben fazla almayı düşünmüyorum gelişimine göre doğumdan sonra alacağı süsleri kızım da bende havuzlu handan almıştım[/QUOTE]

Sen tabi tecrübelisin, benim ilk çocuk ya olurmu olmazmı diye irdelemiyorum bile. İnşallah hepsini giyidirebilirim. Gerçi 3 tane düşünüyorum buna olmazsa diğerlerine kalır

Sen tabi tecrübelisin, benim ilk çocuk ya olurmu olmazmı diye irdelemiyorum bile. İnşallah hepsini giyidirebilirim. Gerçi 3 tane düşünüyorum buna olmazsa diğerlerine kalır

bende ilk hamileliğimde doğurayım hemen gene yaparım diyordum ve öyle oldu kızım da çok almıştım giydiremediğim çok şey oldu on dan fazla almıyorum bide çoğu şeyi ilkin de krem almıştım oğlum da kullana bilecek

hmm, benimkilerin tanesini 2.75ten hesapladılar. mumlarla fazla bi fark yok,ne dersin? kutular şık ama aynen dediğin gibi fazlasıyla nikah şekerine benziyor. insan bebek olunca biraz sevimlilik arıyor. yoksa kutular gayet şıklar. ama fikir olarak da yeni değiller. mum bu anlamda daha yeni bi fikir.
bu arada ben de bebek şekerlerimi eminönü havuzlu handan aldım, 2. katta fatoş bebek diye bi mağazadan. aynen benimki gibi erkek için de şeker sepeti, kapı süsü ve takı yastığı var ve bence erkek olan da çok şirin. oğlum olsaydı da onu seçerdim. ayrıca nette tanesine 3.90 demişler benim şekerimin,ben 1.15 daha ucuza aldım.
sana aldığım mağazanın linkini göndereyim. FATOBEBE buymuş adresleri. dükkanda daha pek çok güzel model vardı, diğer mağazalarda bu kadar çeşit yoktu. mutlaka bakmanı öneririm.

Fiyat ve görsel olarak çok çok iyiye almışsın. Çalıştığım için havuzluya hep cumartesileri gidebiliyorum, o zamanda öyle kalabalık oluyor ki tıkış tıkış bişey bulup beğenmeyi bırak doğru düzgün göremiyorsun bile. Eminönünde bide kuru kahveci mehmet efendinin sokağından girdimi sokak boyu süslemeler ve mevlüt şekerleri varmış oraya da bakmak istiyorum ama hafta içi izin alıp gitmem lazım. Bide bu şekerlerden mavi olanları var onlardan alıcam hastane odası için, çubuklu süsler ve bunlardan dağıtmayı düşünüyorum. Eksik bitmiyor ki, herşey tamam diyorum oda olsun buda olsun diye hevesleniyor insan.
Eki Görüntüle 576734

tutkuntu zevklerimiz aynı şekerim, bi çok şeyde pişti olmuşuz :)) h&m de ne varsa topladım ben de, kurbağalıyı da bugün aldım daha :) lurbağanın yanındaki polar ceketli takımdan da aynı renk almıştım, mavi kundak battaniyemiz aynı :)) ama onların resimlerini çekmedim daha :)

Evet canım bende farkettim H&m e zaten gitmek istemiyorum çok orjinal şeyler var. İnternette bi takım gördüm baklava desenli süveter ve alt ama mağaza da bulamadım, bulsam onu da alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…