Fiyat ve görsel olarak çok çok iyiye almışsın. Çalıştığım için havuzluya hep cumartesileri gidebiliyorum, o zamanda öyle kalabalık oluyor ki tıkış tıkış bişey bulup beğenmeyi bırak doğru düzgün göremiyorsun bile. Eminönünde bide kuru kahveci mehmet efendinin sokağından girdimi sokak boyu süslemeler ve mevlüt şekerleri varmış oraya da bakmak istiyorum ama hafta içi izin alıp gitmem lazım. Bide bu şekerlerden mavi olanları var onlardan alıcam hastane odası için, çubuklu süsler ve bunlardan dağıtmayı düşünüyorum. Eksik bitmiyor ki, herşey tamam diyorum oda olsun buda olsun diye hevesleniyor insan.
Eki Görüntüle 576734
Evet canım bende farkettimH&m e zaten gitmek istemiyorum çok orjinal şeyler var. İnternette bi takım gördüm baklava desenli süveter ve alt ama mağaza da bulamadım, bulsam onu da alıcam
ben de rapor aldım da işyerimden dün öyle gittim havuzluhana. haklısın, haftasonu fena oluyordur orası. bahsettiğin sokağı biliyorum, daha önce ablamın bebeği olduğu zaman gitmiştim oraya. orda da şirin şeyler var ama yine eski fikirler ağırlıklıydı. yine de nasip meselesi bu işler, güzel bişey denk gelir illaki. haftaiçi izin alabilirsen havuzluhan'a da uğramaya çalış ama. fotoğraftaki şekerler harika gözüküyor, kovaları da güzel. benim de yengem bu sene kurabiye yapmaya başladı aynı böyle çubuklu filan, ben de ondan rica edicem kızım için yapmasını. hastanede ben de bi kurabiye bi de lavantalı magnetli şekerlerimden vermek istiyorum. aynen hevesleniyor insan.
ben bugün gördüm ama sadece 50 cm vardı. zaten hepsini 50 almıştım onu 62 alcam :)) şu ayı kostümü gibi olan tulumlardan da doğduktan sonra ihtiyacım olursa alcam ne de olsa hep var. ha bi de i love mum and dad takımı vardı onun da hep büyükleri kalmıştı :)
Çok küçük oldu mu kısa süreli giydirebilicez, bende 6 ay planlı aldım herşeyi, büyüklü küçüklü daha iyi olur kanaatindeyim.
aynen, benim de büyüklü küçüklü hep. ama bi ara baktım hiç 50 cm almamışım panikledim dedim çocuk doğunca ne giyecek
Eki Görüntüle 576639 Eki Görüntüle 576640 Eki Görüntüle 576641 Eki Görüntüle 576642 Eki Görüntüle 576643 Eki Görüntüle 576644 Eki Görüntüle 576645 Eki Görüntüle 576646 Eki Görüntüle 576647 Eki Görüntüle 576648 Eki Görüntüle 576649 Eki Görüntüle 576650 Eki Görüntüle 576651 Eki Görüntüle 576652 Eki Görüntüle 576653 Eki Görüntüle 576654 Eki Görüntüle 576655
ay tatlim ben de alali aylar olmussa bile kutulariyla etiketleriyle sakladim hep senin gibiteyzeleri bunlarda bizim ciciklerimiz...
aslında çok oldu alalı bugün zamanım olunca çektim sizinlede paylaşıyım istedim.
Ay cnm zevklerimiz cok benziyor. Nerden buldun bunlari? Bulsam ben de bunlari alirdim.açılın kız annesi geliyor
Yeni eklenen ciciler hayirli olsunnnn
Hepinizin bebisleri saglikla giysin insallah...
Yalniz bisey fark ettim giderek deneyim kazanmisiz galiba. Daha orjinal parcalar seciyoruz.gule gule giysin boklasin cislesinler hepsini.
ay tatlim ben de alali aylar olmussa bile kutulariyla etiketleriyle sakladim hep senin gibiacmaya kesmeye kiyamadim. Birine gostersem aynen oldugu gibi özenle katlayip geri koydum. En son yikayip utulemeye kalkistigim zmn zorla bozdum paketleri de etiketleri atmayip saklasam mi bile dedim Ay niye boyleyim ben bilmiyorum. Kendime aldigim biseyi de kullanana kadar aldigim gibi saklarim.
Ay cnm zevklerimiz cok benziyor. Nerden buldun bunlari? Bulsam ben de bunlari alirdim.
Kızlar lohusa taclarınızı nerden aldınız? Ne renk aldınız? Mavi mi alsam kırmızı mı karar veremedim..
Kızlar lohusa taclarınızı nerden aldınız? Ne renk aldınız? Mavi mi alsam kırmızı mı karar veremedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?