2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

ben de rapor aldım da işyerimden dün öyle gittim havuzluhana. haklısın, haftasonu fena oluyordur orası. bahsettiğin sokağı biliyorum, daha önce ablamın bebeği olduğu zaman gitmiştim oraya. orda da şirin şeyler var ama yine eski fikirler ağırlıklıydı. yine de nasip meselesi bu işler, güzel bişey denk gelir illaki. haftaiçi izin alabilirsen havuzluhan'a da uğramaya çalış ama. fotoğraftaki şekerler harika gözüküyor, kovaları da güzel. benim de yengem bu sene kurabiye yapmaya başladı aynı böyle çubuklu filan, ben de ondan rica edicem kızım için yapmasını. hastanede ben de bi kurabiye bi de lavantalı magnetli şekerlerimden vermek istiyorum. aynen hevesleniyor insan.

Evet canım bende farkettim H&m e zaten gitmek istemiyorum çok orjinal şeyler var. İnternette bi takım gördüm baklava desenli süveter ve alt ama mağaza da bulamadım, bulsam onu da alıcam

ben bugün gördüm ama sadece 50 cm vardı. zaten hepsini 50 almıştım onu 62 alcam :)) şu ayı kostümü gibi olan tulumlardan da doğduktan sonra ihtiyacım olursa alcam ne de olsa hep var. ha bi de i love mum and dad takımı vardı onun da hep büyükleri kalmıştı :)

Kovalar ikea da var, içine straforla tuttururum dedim şekerleri, bakalım artık. Kurabiye daha güzel aslında ama benim beğendiklerim pahalıya geliyor gerçi böyle de ucuz olmuyor ama. Senin yaptırma imkanın varsa çok daha güzel olur. Bazen de diyorum doğum sancısı bi tuttu mu şeker kurabiye hepsi hak getire, eşimi tembihliyorum ama o benden telaşlı. Bakalım istediklerimi yapabilecek miyim, bide o var.

Çok küçük oldu mu kısa süreli giydirebilicez, bende 6 ay planlı aldım herşeyi, büyüklü küçüklü daha iyi olur kanaatindeyim.

Çok küçük oldu mu kısa süreli giydirebilicez, bende 6 ay planlı aldım herşeyi, büyüklü küçüklü daha iyi olur kanaatindeyim.

aynen, benim de büyüklü küçüklü hep. ama bi ara baktım hiç 50 cm almamışım panikledim dedim çocuk doğunca ne giyecek

aynen, benim de büyüklü küçüklü hep. ama bi ara baktım hiç 50 cm almamışım panikledim dedim çocuk doğunca ne giyecek

o 50 cm likleri zaten sadece 10 gün giyebiliyomuş hastane çıkışları falan idare edicez artık. Bide bebikler tombik olursa o zaman napcaz bilmiyorum. Aldıklarımı 1 saatte olsa giydirmem gerek valla yoksa içimde kalır.

güzel kızımın güzeeel cicilerii:119::119::119:

Eklentiler

• $8364_kucuk.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 62
  • $55754531_tn30_0.webp
    10 KB · Görüntüleme: 62
  • $73243315265d0999b72d35edc1c64f4c.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 52
  • $kiz_sweatshirt_360_c3k18t199_a058.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $kiz_mont_757_c3k20130300710.webp
    3 KB · Görüntüleme: 45
Yeni eklenen ciciler hayirli olsunnnn

Hepinizin bebisleri saglikla giysin insallah...

Yalniz bisey fark ettim giderek deneyim kazanmisiz galiba. Daha orjinal parcalar seciyoruz. gule gule giysin boklasin cislesinler hepsini.

teyzeleri bunlarda bizim ciciklerimiz...
aslında çok oldu alalı bugün zamanım olunca çektim sizinlede paylaşıyım istedim.
ay tatlim ben de alali aylar olmussa bile kutulariyla etiketleriyle sakladim hep senin gibi acmaya kesmeye kiyamadim. Birine gostersem aynen oldugu gibi özenle katlayip geri koydum. En son yikayip utulemeye kalkistigim zmn zorla bozdum paketleri de etiketleri atmayip saklasam mi bile dedimAy niye boyleyim ben bilmiyorum. Kendime aldigim biseyi de kullanana kadar aldigim gibi saklarim.
açılın kız annesi geliyor
Ay cnm zevklerimiz cok benziyor. Nerden buldun bunlari? Bulsam ben de bunlari alirdim.

bende yıkamadan önce o halleriyle bi çekeyim dedim ablamlara felan gösteriyorum sonra özenle katlayıp kutusuna koyuyorumya Allahım nasılda özenir diyolar...
benim aldığım ciciler bu kadar abisinden kalanlarda var artık dahada almam... inşaallah Rabbim kullandırmak nasip etsinde doya doya giydirelim...

Kızlar lohusa taclarınızı nerden aldınız? Ne renk aldınız? Mavi mi alsam kırmızı mı karar veremedim..

Eki Görüntüle 578581 Eki Görüntüle 578582 Eki Görüntüle 578583 Eki Görüntüle 578584 Eki Görüntüle 578585 Eki Görüntüle 578586 Eki Görüntüle 578587 Eki Görüntüle 578588 Eki Görüntüle 578592 Eki Görüntüle 578593 Eki Görüntüle 578594

beşik nevresim yastık kılıfları
duvar süsleri
hava nemlendirici
nem ve sıcaklık gösteren digital oda termometresi
kulak ve alından ateş ölçer
çıngırak ve müzik kutusu
tarakları burun aspiratörü
meme kremi ve pedi
bez ve pişik kremi numuneleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…