2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

havluları battaniyeleri örgü yelek takımları
yeşil olan yelek ve şapka benim bebeklik takımım annem örmüş bana
3 tulum yanyana olan fotoda en sağdaki NurKubra teyzemizin hediyesiii tekrar teşekkür ederiiizzzzzzz
diğer iç çamaşırı badi zıbınları çorapları fln tek tek koymadım topluca çekmece fotosu koydum

Meltem ben şu salih-rüzgar ın annesi ni çok beğendim :) birkaç blogda görmüştüm ama güvenemedim sen nerde yaptırdın?
face bookta bırını indirimin adresi(salihin annesi) diğerinide yıne facete erenelifbebeksekerlerie yaptırdım

Ressamım cicileriniz çok güzeller,sağlıkla sıhhatle giysin inşallah.Bel kundağını yerim ben onun.Ben de alacağım ondan,oğluşum kardeşini kucaklamak isteyecektir.

aminnnn canımmm hepimizin bebişleri sağlıkla sıhhatle giysinler inşaallah...
canım bel desteğini tek başına alcaktım kalmamış bende battaniyenin içinde olanından aldım.
aynen canım bizim abişde almak isteyecek kucağına beli çok önemli karnını tutsun içinde sıcacık uyusun meleğim..:118:

kızlarr hepsi çok güzel güle güle giysin kuzucuklar sağlıkla inşallah
benim de bi ara gaza gelip çekmem lazım hepsini

cicilerniz çok güzel canım güle güle kirletin özellikle pembe mavili kafasında şapka olan ayıcıklı takım çok cici...

Ben de çok beğendim ayicikli olanı:) gule gule kullanın hepsini :)

saolun kızlar bende çok beğendim onu o ayıcık poposuna geliyo çok tatlı olucak giydirince inşallah lcw den aldım sizde bulabilirsiniz bulunduğunuz yerde varsa

Güle güle kullanın cicilerinizi.Bizim arabamız ve oda takımımız aynıydı sanırım.odanız geldimi.biz kurduk çok güzel oldu bir halı ve lambamız kaldı alınacak.

saol canım evet bizde çilekten flora serisini aldık kızlarımızın bi örnek olucak odası ve arabaları odamız perşembe günü gelicek bu akşam pembe ye boyıcağız odasını bizimde lambamız ve halımız kaldı halıyı englis home dan alıcam sanırım bursada 2 tane englis home girdim 2sindede pembe bulamadım internettede yok eşim hafta sonu ist gidicek orda bakıcak bide inşallah buluruz

kızlar bişey sorucam ne dersiniz:26::26::26:

kapı süsünü bende aldım şimdi bu süsü dış kapımıza mı asıcaz yoksa yatak odamızın kapısına mı:26::26::26:
ay çok guzel süsleri var dış kapıya asınca çalmasınlaryada kirlenecek orada sonuçtadiorum ki 1 tanede daha basit kapı susumu ayarlasam:26::26::26:

aynı sorunu sunnette bende yasadım ben soyle bır çözum buldum dış kapıya hosgeldınız yazan bır strafor aldım yatak odasına da tullu olanı astım her ıkı kapıyıda boydan tulle ssusledım

aynı sorunu sunnette bende yasadım ben soyle bır çözum buldum dış kapıya hosgeldınız yazan bır strafor aldım yatak odasına da tullu olanı astım her ıkı kapıyıda boydan tulle ssusledım

hımm tamam canım en iyisi öyle yapmakçünki aklım dış kapıda olacak devamlı açıp kapıcam dermişim

ben de düşündüm aynı şeyi o yüzden iki tane kapı süsü aldım diğerini kendi odasının kapısına asacağım. dış kapıyı da tülleyip 2.yi takacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…