Eki Görüntüle 578611 Eki Görüntüle 578612 ben netten bunları yaptırdım abı bıraz bozulunca ona da yaptırdım:) alttakılerıde bujıterıden aldım
Eki Görüntüle 578619
face bookta bırını indirimin adresi(salihin annesi) diğerinide yıne facete erenelifbebeksekerlerie yaptırdımMeltem ben şu salih-rüzgar ın annesi ni çok beğendim :) birkaç blogda görmüştüm ama güvenemedim sen nerde yaptırdın?
Ressamım cicileriniz çok güzeller,sağlıkla sıhhatle giysin inşallah.Bel kundağını yerim ben onun.Ben de alacağım ondan,oğluşum kardeşini kucaklamak isteyecektir.
kızlarr hepsi çok güzel güle güle giysin kuzucuklar sağlıkla inşallah
benim de bi ara gaza gelip çekmem lazım hepsini
cicilerniz çok güzel canım güle güle kirletin
cicilerniz çok güzel canım güle güle kirletinözellikle pembe mavili kafasında şapka olan ayıcıklı takım çok cici...
Ben de çok beğendim ayicikli olanı:) gule gule kullanın hepsini :)
Hepsi çok güzel, güzel günlerde giysin bebeğin inşallhh,, o kurbağalıyı çok beğendim, unnado dan mı aldın?
Güle güle kullanın cicilerinizi.Bizim arabamız ve oda takımımız aynıydı sanırım.odanız geldimi.biz kurduk çok güzel oldu bir halı ve lambamız kaldı alınacak.
aynı sorunu sunnette bende yasadım ben soyle bır çözum buldum dış kapıya hosgeldınız yazan bır strafor aldım yatak odasına da tullu olanı astım her ıkı kapıyıda boydan tulle ssusledımkızlar bişey sorucam ne dersiniz:26::26::26:
kapı süsünü bende aldım şimdi bu süsü dış kapımıza mı asıcaz yoksa yatak odamızın kapısına mı:26::26::26:
ay çok guzel süsleri var dış kapıya asınca çalmasınlaryada kirlenecek orada sonuçta diorum ki 1 tanede daha basit kapı susumu ayarlasam:26::26::26:
aynı sorunu sunnette bende yasadım ben soyle bır çözum buldum dış kapıya hosgeldınız yazan bır strafor aldım yatak odasına da tullu olanı astım her ıkı kapıyıda boydan tulle ssusledım
anlıyorum senı yakından:)hımm tamam canım en iyisi öyle yapmakçünki aklım dış kapıda olacak devamlı açıp kapıcam dermişim
kızlar bişey sorucam ne dersiniz:26::26::26:
kapı süsünü bende aldım şimdi bu süsü dış kapımıza mı asıcaz yoksa yatak odamızın kapısına mı:26::26::26:
ay çok guzel süsleri var dış kapıya asınca çalmasınlaryada kirlenecek orada sonuçta diorum ki 1 tanede daha basit kapı susumu ayarlasam:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?