2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

merhaba arkadaşlar , ben bugün ilk defaa puset baktım bebeğime cam diye bi italyan markası , kadın kesinlikle kanserojen madde içermiyor filan dedi söktü taktı baya rahat bişeye benziyordu. ama adını ilk defa duydugum için araştırmadan pek güvenemedim. aranızda bu markayı kullanan veya duyan var mııı?

güle güle giysin tüm şubat bebişleri kahkahalar attıklarını da duyalım inşallah

forumda benim en çok yüzümü güldüren topic bu valla süper süper hadi canlandıralım biraz burayıııııı

ben bugün dayanamadım bunları aldım kıza da erkeğe de olur gibi geldi :18:

olurrr de miiiiii bi de cinsiyeti belli olsun beni durdurabilene aşk olsun

tabkı ruzgarın annesı yazıyor:)

Eklentiler

• $292936_514001815293643_60076704_n.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 70
limangomu unnado mu:)) bugun bende trrenyolda 1 2 bısı begendım heran alabılırım
unnado :)

Çok güzeler merak etme canım benim kıza da erkeğe de olur :))
Valla öğrendikten sonra iyice dağılıyorsun kendimden biliyorumm.
Sağlıkla kahkahalarla giysin miniğin kuzucumm
saol canım benim içim rahatladı

Kızıma yeni ciciler :) Dayanamıyorum bu aralar dağıttım iyice :)

Eki Görüntüle 502706 Eki Görüntüle 502707

2. ye bayıldım çok güzel güle güle giysin bebişinnnn

meltemmmm unnado yu keşfetmekle ne büyük sevap işledin bi bilsen

aaa unnadoya bende baktım çok tatlişlerrrrr... kız bebişler için çok cici şeyler var ama artık erkek bebişlerede farklı tasarımlar yapıyolar. ahh ahh aslında stilist işine atılsaydım neler tasarlardım kim bilir.bomba şeyler yapardım...

acayıp alısverıs yapası geldı ama tutuyorum kendımı ama bugun oğlusu sınemaya goturcem agoraya o sınemadayken emınımkı cozutcam ben ya bırı bana dur desın:26::26::26::26:

acayıp alısverıs yapası geldı ama tutuyorum kendımı ama bugun oğlusu sınemaya goturcem agoraya o sınemadayken emınımkı cozutcam ben ya bırı bana dur desın:26::26::26::26:

haklısın durmak çok zor gerçekten ama biz eşimle bi liste yapıyoruz şimdi. lazım olabilecek alınması gereken şeyler listesi. birşey beğendiğimizde o listeye göre gidicez hem çok abartmamış olucaz hem de hevesimiz kursağımızda kalmıcak

bende temel ıhtıyacları aralık ayına bırakıcam besık arba vs. gıbı ama kıyafet olayını yavas yavas toparlmak ıstıyorum hem boylece ufak rakamlar cıkmıs olacak butcemızden aylık bazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…