2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

bunlarda son aldıklarımız

halımız biraz genç işi oldu ama odamız çok büyük bebek halıları da çok ufak kalıyordu nevresimler kendime tabi

ben de düşündüm aynı şeyi o yüzden iki tane kapı süsü aldım diğerini kendi odasının kapısına asacağım. dış kapıyı da tülleyip 2.yi takacağım

aynı şeyleri düşünmüşüzdış kapının kini kendim yapayım diorum bakalım annemlere gideyimde yeğenlerimin oyuncaklarından felan bişeyler yapcam

gule gule kullanın bende 1 takım daha mınımalden degısık bır nevresım aldım cıtır cıtır daha da almam artık

saol kuzum halıya ne diyon ? çok mu genç işi ?

yaa benim hiç kırmızı nevresimin yoktu hep pembeli , kahveli falan e park yatak da kırmızı gri olunca ona uydurayım dedim. ben de daha almam yeter nevresim

aynı şeyleri düşünmüşüzdış kapının kini kendim yapayım diorum bakalım annemlere gideyimde yeğenlerimin oyuncaklarından felan bişeyler yapcam

ben de uğraşmayayım dedim beğendiğim bi kapı süsü vardı 40 tlydi nasıl pazarlık yaptıysam 20 ye bıraktı adam sağolsun onu asıcam paraşüt şeklinde inşallah resmini çekince koyacam buraya

ilk bir ay içinde sünnet yaptırmayı düşünüyoruz, bu kıyafeti giyebilir mi sizce ufacık bebek? Düğünü olmıcak bari fotoğrafı olsun diye düşündüm :)

Son düzenleme:
güzel kızımın güzeeel cicilerii:119::119::119:

Eki Görüntüle 578446 ogluma hırka aldık teyzelerı 9-12 ay aldık seneye gıysın dıye. Bu kısı evde gecırıcek zaten.

Eki Görüntüle 578611 Eki Görüntüle 578612 ben netten bunları yaptırdım abı bıraz bozulunca ona da yaptırdım:) alttakılerıde bujıterıden aldım
Eki Görüntüle 578619

hepsi birbirinden güzel sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin allahım

ben de uğraşmayayım dedim beğendiğim bi kapı süsü vardı 40 tlydi nasıl pazarlık yaptıysam 20 ye bıraktı adam sağolsun onu asıcam paraşüt şeklinde inşallah resmini çekince koyacam buraya

hemen resimle bekliorum

Esincim cicileirniz çok güzel güle güle güzel günlerde kullanın inşallaaah..halınızıda ben çok beğendim bebişlerde hep bebiş kalmicak ya nevresimlerde çok şık ayrıca bende alıcam daha unutmuştum iyi hatırlattın

hepiniz saolun kızlar rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

saol kuzum işte bende aynen onu düşündüm. ama halıya bayıldım yumuşacıkk kocaman sıcak sıcak oynar paşam odasında ayy nevresim işini sorma valla strese girmiştim. aradan çıktı çok iyi olduuu

bebişinin yatağı ile uyku setini çok beğendim.bende böyle bişey düşünüyordum yardımcı olabilir misin? nasıl alabilirim

uyku setini taç tan aldım canım. ben 165 tl ye aldım ama kendi sitesinde 159 tl ye alabilirsin. resmi oradan kopyaladım yatak bizim değil yani ama kesinlikle tavsiye ederim ben çok beğenerek aldım

mobilyalarımıza dedemiz bugün başladı daha 10-15 gün sonra kendi resimlerimizle görebilirsin

uyku setini taç tan aldım canım. ben 165 tl ye aldım ama kendi sitesinde 159 tl ye alabilirsin. resmi oradan kopyaladım yatak bizim değil yani ama kesinlikle tavsiye ederim ben çok beğenerek aldım

mobilyalarımıza dedemiz bugün başladı daha 10-15 gün sonra kendi resimlerimizle görebilirsin [/QUOTE]

teşekkür ederim güle güle kullan

valla heepsi çok güzel bence canım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…