2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

pijamalarınız ve tacına bayıldım güle güle kulllanın.

bende istiyorum yaa çok güzelmiş nerden aldın cnm bunları?

teşekkür ederiz teyzeleri canım kıyafetleri annem mağazadan almış ama her yerde bulunabilir sanrm lohusa tacınıda lohusa sepeti diye bir siteden aldım diğer sitelere göre daha uygun

burda eşinin kendisine bebek bakımı kitabı aldığını yazan hanımefendi çok şanslısınız.tadını çıkarın,maşallah.bende bebek bekliyorum şubatta olacak doğumum,fakat eşimden bırakın hediyeyi,bebeğimizle ilgili ne bir güzel söz,ne bir beni mutlu edecek temenni hiçbir şey duymadım şuana kadar hamileliğim boyunca gözyaşlarım hiç eksilmedi malesef...ama yine de bebeğimi hayırlısıyla dünyaya getirmekten başka birşey ne istiyor,ne de düşünüyorum.ben bebeğimi babası gibi yetiştirmeyeceğim tek bildiğim bu.hepimizin evlatlarının hayırlı olması dileğiyle...

yorum yazma gereği hissettim. bence hamilelik bir kadın için ömrünün en güzel zamanları. bazen hayatla istediklerimiz aynı doğrultuda gitmiyor, maalesef erkekler bu konuya biraz daha geç adapte oluyorlar hatta şöyle bir söz bile var anne karnına düşünce anne oluyor, baba kucağına alınca. eşinde inşallah bebeğinizi kucağına alınca baba olduğunu anlayıp gerekli hassasiyeti gösterecektir. göstermese bile bir gün torun sahibi olduğunda elbet kafasına dank edecektir tecrübeyle sabitt. bunun sana bir faydası yok belki ama sen bu güzel günlerinin tadını kaçırma diye söylemek istedim bunları. önemli olan bu dönemini keyifle geçirmek ve bebeğini sağsalim , sağlıkla kucağına almak. bizlere en büyük hediye bu şu an. sana da hayırlı doğumlar olsun inşallah

Esinuya katiliyorum cok dogru soylemis. Ben de bir iki sey eklemek istedim arkadasim.
Hemen hemen hepimizin esiyle ya da ailelerle sıkıntılari oldu veya oluyor. Bunlarin onune gecmemiz neredeyse imkansiz. Kimimizin esi hapise girdi yillardir hamile kalmayi beklerken, kimimizin burnunun dibinde insanlar can verdi, kimimizin ailesiyle arasi acildi, kimimiz ne badireler atlatti. Hepimiz birbirimize destek olduk, kimi zaman kocalarimizdan daha fazla... Benim o kitabi alan esim de vakti zamaninda beni cok uzdu. Benim onu bebek fikrine alistirma ve durumu somutlastirma cabalarimdan kaynaklanan bebege bisey alalim israrimla alinmis bi kitapti. Bari kitap alalim, okur ogrenirsin demisti, kendisi ogretmen oldugu icin belki de. Esinin dedigi gibi bizim icin cok kiymetli olan gunler. Tadini cikarmaya bak. Allah saglik versin yeter ki, baska dert vermesin.

yorum yazma gereği hissettim. bence hamilelik bir kadın için ömrünün en güzel zamanları. bazen hayatla istediklerimiz aynı doğrultuda gitmiyor, maalesef erkekler bu konuya biraz daha geç adapte oluyorlar hatta şöyle bir söz bile var anne karnına düşünce anne oluyor, baba kucağına alınca. eşinde inşallah bebeğinizi kucağına alınca baba olduğunu anlayıp gerekli hassasiyeti gösterecektir. göstermese bile bir gün torun sahibi olduğunda elbet kafasına dank edecektir tecrübeyle sabitt. bunun sana bir faydası yok belki ama sen bu güzel günlerinin tadını kaçırma diye söylemek istedim bunları. önemli olan bu dönemini keyifle geçirmek ve bebeğini sağsalim , sağlıkla kucağına almak. bizlere en büyük hediye bu şu an. sana da hayırlı doğumlar olsun inşallah

Esinuya katiliyorum cok dogru soylemis. Ben de bir iki sey eklemek istedim arkadasim.
Hemen hemen hepimizin esiyle ya da ailelerle sıkıntılari oldu veya oluyor. Bunlarin onune gecmemiz neredeyse imkansiz. Kimimizin esi hapise girdi yillardir hamile kalmayi beklerken, kimimizin burnunun dibinde insanlar can verdi, kimimizin ailesiyle arasi acildi, kimimiz ne badireler atlatti. Hepimiz birbirimize destek olduk, kimi zaman kocalarimizdan daha fazla... Benim o kitabi alan esim de vakti zamaninda beni cok uzdu. Benim onu bebek fikrine alistirma ve durumu somutlastirma cabalarimdan kaynaklanan bebege bisey alalim israrimla alinmis bi kitapti. Bari kitap alalim, okur ogrenirsin demisti, kendisi ogretmen oldugu icin belki de. Esinin dedigi gibi bizim icin cok kiymetli olan gunler. Tadini cikarmaya bak. Allah saglik versin yeter ki, baska dert vermesin.

ÇOK SAĞOLSUN KIZLAR GERÇEKTEN YAZDIKLARINIZ İYİ GELDİ.NASIL ALINTILAYACAĞIMI DA PEK BİLEMEDİM SİZİN YAZDIKLARINIZI AMA DAHA ACEMİYİM SİZ ANLARSINIZ UMARIM.TEKRAR TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN...BEBEKLERİMİZE VE BİZE RABBİM SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN...

Oğlumda hep emzirme sütyeni kullanmıştım,emzirirken atleti de kaldırmak zorunda olduğumdan baya üşüyordum,kimsede emzirme atleti var buna da bak dememişti,ben de görmemiştim.Forumda böyle bir atletin olduğunu öğrendim,baya bir markayı denedikten sonra daginin atletini beğendim ama her yerde 32.50 tl idi.Haftaiçi Acity deki dagi mağazasına gitmiştim,göslerime inanamadım.Hani zaten hiç bana denk gelmezki dediğimiz indirim bana denk geldi.Tanesini 9,5 liradan tam 4 tane aldım.Nasıl mutlu oldum anlatamam.Birisi fiyatına 4 adet almak çok güzel oldu.İhtiyacı olan varsa kaçırmasın.

ayyyy keske bende bulsam her dagıde varmıdır kampanya

çok iyiymiş gerçekten . Ama acity çok uzak bana çok üzüldüm bak

bu emzirme atletleri gözüme badi gibi dar geldibaktım baktım kararsız kaldım sıkar die

Tüm kuzuların herşeyleri çok güzel maşallah :) Hepsi sağlıkla kullansın ve giysin.

Eki Görüntüle 583171 Eki Görüntüle 583172

Yeni cicileri kızımınn:)

hepsi birbirin den güzel güle güle giyin özellikle polar altlara bayıldım bende alayım kızım la sıcak sıcak giyeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…