2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

tşkler kızlar inş. pişman olmam :18:
ucuz etin yahnisi bişey olurdu ne olurdu :44::44: neyse artık bi gardrop parasına takım aldık az kullansa bile verdiğim paraya acımam hiç yoktan
amaan canım en kalıtelısını bıle alsan 7-8 yasında yenı oda ıstıyorlar bosver ıyı yaptın

kuzular bunlar da aldığımız son ciciler
bunların dışında emzirme atletleri ve sütyenleri aldım
ayrıca korse ve doğumda giyeceğim iç çamaşırlarını da aldım
galiba eksiklerimiz bitti bir tek bana bir gecelik ve annemin aptıracağı yatak kaldı
bakın bakalım beğenecekmisiniz?

bu gigişimde benimde annemler bebişe bir sürü şeyler almışlar süpriz yaptılar ama resimlerini çekip koyacak halim yok buraya

canım çoook beğendimm :) çok şirin ve de hesaplı olmuş
ben de bu hafta oda işini halledicem geç kalmış olabilirim ama eşimin işlerini ancak ayarladık
sen bu takımı nerden aldın ya da markası ne? ben bir kaç marka ve model buldum ama karar veremiyorum
seninki de çok hoşuma gitti

32+3 deyim ama hala bir çorap bile almadım !!! anneannemizi bekliyoruz,izmirden gelicek bizden hevesli bir sürü şey almış, aldıklarını görmeden eksikleri tamamlamak istemedim :)
ama en büyük sorun mobilyaaaaa karar veremiyorum, rakamlar süper, bir de ben denk getirsem böyle şirin ve fiyatı da hoş bir oda takımı

güle güle kullansın bebiişş...

Evim net diye bi siteden siparis ettm daha once bisey almadim ilk alisverisim oldu burdan. Markasi da De mobilya ins guzel bisey cikarsa sizede tavsiye edicem. Bizim aklimizda takim hic yoktu bambu besik almistim alisveris icin ciktigmzda oda takimlarinin fiyatini sorduk sadece gardrop 850tl idi o da en ucuzu.. Bu fiyati gorunce de hadi alalim dedik :)) bu hafta gelmesi lazim hemen kurup sizlerle paylasicam nasi bisey
Bu arada camasirlarini yikamistim bebisin hersey hazir olcak ins. Benim pijamalarim disinda. Onuda diger haftalarda hallederim ins benim daha 53 gunum var sizin gibi yumurcak kapida degil

canımmmm ben evim .net ten bi çok şey aldım ve birebir geldi aynısı ve zamanında geldi hatta kimisi zamanından önce :) güvenli bi site yani :) bu arad bende bu mobilyaya karar kıldımmm :) geçen az kasın eşimle alıyoduk ama biraz maddi durumu düzeltelimm 4 ay sonra alalımm dedikk bence çok ama çok güzel bi seçimmmm bende bun u face ime kaydettimm alıcamm diye ben ama çok karar değişdirdimm en son bunda kıldımm bir hafta önce karar :)

Birde ben bakayım şu siteye.. Bir de ne sorucam, odasını hazırlayıp ayrıca sizinle aynı odada kalması için yada gündüz içinde oyalanması için ayrı bir yatak, hamak, yada salıncak gibi bir şeyler alacak mısınız?

kendimi toparlayıp son hediye gelenleri çektim ama resimler pek iyi çıkmadı

tam yıkanacaklar bitti derken birde bunlar çıktı

ben gece yanımda yatması için bambu beşik almıştım oda takımı düşünmüyodum o zaman.. park yataklar cok tavsiye edilsede ben ısınamadım bi türlü o yüzden hiç düşünmedim. ama cok tatlı salıncaklar var ve pahalılar artık ben abartmış olurum bunlarla idare etsin halaları babannesi filan alırsa hayır demem ama

Canım dediğin yeri netten inceledim, adrese bakılırsa çok yakın olmasa da istanbul için yakın oturuyor sayılırız :)
Tam olarak nerede bu mağaza, görerek alışveriş yapmak daha ii olacak sanırım

Canım dediğin yeri netten inceledim, adrese bakılırsa çok yakın olmasa da istanbul için yakın oturuyor sayılırız :)
Tam olarak nerede bu mağaza, görerek alışveriş yapmak daha ii olacak sanırım

Küçükyalı atatürk caddesi üzerinde canım, minibüs yolunda atatürk caddesine girince 50 metre fln ilerde solda kalıyor, küçük bi dükkan.. Gelipte yerini bulamazsan arayabilirsin, çok yardımcı oluyorlar, ben baby shower da bebek şekeri dağıtmaya son anda karar verdim, gittim vakit yok kendim hazırlıcam şekeri bana malzeme bulun diye, depodan parça parça bi sürü şey bulup verdiler :) Kurabiye fln da yaptırıyorlar sanırım, kıyafet bile var uffacık dükkanda yok yok :)

Güzel kızımın odasının eksikleri ile son halinin bir kaç fotosu

Eklentiler

• $30122012004.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 53
  • $30122012006.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…