fiyat da guzel takim da guzel bencezurafali seyler pek hosuma gidiyor gule gule kullan
GÜLE GÜLE KULLAN CNM..
Sağlıklara kullanın canım
amaan canım en kalıtelısını bıle alsan 7-8 yasında yenı oda ıstıyorlar bosver ıyı yaptıntşkler kızlar inş. pişman olmam :18:
ucuz etin yahnisi bişey olurdu ne olurdu :44::44:neyse artık bi gardrop parasına takım aldık az kullansa bile verdiğim paraya acımam hiç yoktan
bgn bi cılgnlk yapıp görmeden etmeden bi monilya siparis verdm kızlar fiyat cazip geldi 915 tl 8 taksit sizce nasıl? maddesi high gloss muş umarım güzel cıkar geldiğinde kurup resimlerim inşşş
Eki Görüntüle 591989 Eki Görüntüle 591988
Evim net diye bi siteden siparis ettm daha once bisey almadim ilk alisverisim oldu burdan. Markasi da De mobilya ins guzel bisey cikarsa sizede tavsiye edicem. Bizim aklimizda takim hic yoktu bambu besik almistim alisveris icin ciktigmzda oda takimlarinin fiyatini sorduk sadece gardrop 850tl idi o da en ucuzu.. Bu fiyati gorunce de hadi alalim dedik :)) bu hafta gelmesi lazim hemen kurup sizlerle paylasicam nasi bisey
Bu arada camasirlarini yikamistim bebisin hersey hazir olcak ins. Benim pijamalarim disinda. Onuda diger haftalarda hallederim ins benim daha 53 gunum var sizin gibi yumurcak kapida degil
Evim net diye bi siteden siparis ettm daha once bisey almadim ilk alisverisim oldu burdan. Markasi da De mobilya ins guzel bisey cikarsa sizede tavsiye edicem. Bizim aklimizda takim hic yoktu bambu besik almistim alisveris icin ciktigmzda oda takimlarinin fiyatini sorduk sadece gardrop 850tl idi o da en ucuzu.. Bu fiyati gorunce de hadi alalim dedik :)) bu hafta gelmesi lazim hemen kurup sizlerle paylasicam nasi bisey
Bu arada camasirlarini yikamistim bebisin hersey hazir olcak ins. Benim pijamalarim disinda. Onuda diger haftalarda hallederim ins benim daha 53 gunum var sizin gibi yumurcak kapida degil
ohhhh ne guel bır suru hedıye gelmıs ıste:)kendimi toparlayıp son hediye gelenleri çektim ama resimler pek iyi çıkmadı
Eki Görüntüle 594336 Eki Görüntüle 594337 Eki Görüntüle 594338 Eki Görüntüle 594340
tam yıkanacaklar bitti derken birde bunlar çıktı
ohhhh ne guel bır suru hedıye gelmıs ıste:)
kendimi toparlayıp son hediye gelenleri çektim ama resimler pek iyi çıkmadı
Eki Görüntüle 594336 Eki Görüntüle 594337 Eki Görüntüle 594338 Eki Görüntüle 594340
tam yıkanacaklar bitti derken birde bunlar çıktı
Birde ben bakayım şu siteye.. Bir de ne sorucam, odasını hazırlayıp ayrıca sizinle aynı odada kalması için yada gündüz içinde oyalanması için ayrı bir yatak, hamak, yada salıncak gibi bir şeyler alacak mısınız?
ayyy kapı süsüne bayıldım. nerden aldınız?
güle güle kullansın hepsini bebişin.
canım benim cicileriniz çok güseell..güsel günlerde giysin kuzun inşallaaaaahhh
teşekkür ederiiim :) Benim evime yakın bebek şekeri vs satan bi mağazadan aldım ama internet satışları da var Bebek Şekeri , Nikah Şekeri , Bebek Bezi Pastası , Bebek Hediye Sepeti , İsme Özel Hediye , Doğum Odası Kapı Süsü , Bebek Anı Defteri , Nikah Anı Defteri , Lohusa Şerbeti Seti , Bebek Pastası , Doğum Günü Süsleri
Canım dediğin yeri netten inceledim, adrese bakılırsa çok yakın olmasa da istanbul için yakın oturuyor sayılırız :)
Tam olarak nerede bu mağaza, görerek alışveriş yapmak daha ii olacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?