2013 te kurtaj olanlar burda yaşadıklarımızı paylaşalım..

tşk ederim sizede çok geçmiş olsun çok iyi anlıyorum sizi biliyorum çok üzgünsünüz benim gibi nasip kısmet işte.sizde yaptırabileceğiniz testler varsa yaptırın ve o şekilde deneyin tekrardan .Bende öyle yapmayı düşünüyorum allah kısmet ederse .sizinlede paylaşırım bir gelişme olursa.

tıroıd testını doktorum hamıleyken yapmıştı ama şu kan pıhtılaşması testı aklıma takıldı onu yaptırıcam büyük ihtimal. bende yazarım gelişmeleri

öncelikle çok geçmiş olsun.. yazdıklarını okurken bir garip oldum. yaşadıklarımız çok benzer..bende 3 yıllık evliyim. 2. denememizde mutlu haberi aldık.. bhcgnin düzenli arttıgını görünce ailelere arkadaşlarla paylaştık..keseyi gördük hiçbir problem gözükmüyordu. 1 hafta sonra kontrole gitttiğimizde 5+5 günlüktü..herşey normal gözüküyordu.. kese düzgün ,yolk sac ,embriyo oluşmuş büyümüş fakat kalp atışlarını az dedi doktor..daha net görünmeliymiş..aslında ben bile görebilmiştim kalp atışını..1 gün arayla 2 kez bhcg baktırmamı istesi doktor..düzenli artıyor mu diye..pazatesi 22.000 çıkan bhcg çarşamba günü 26.000 oldu..çarşamba tekrar bakıldı kalp atışı 1 dak. 90 olması gerekirken 75 miş..embriyo büyümeye devam ediyordu ama kalp atışı azdı. bekleyelim dediler..3-4 gün sonra tekrar gittiğimde kalp atışı yoktu..ertesi gün malum son.. benim ilk gebeliğim ama..kürtaj sonu materyali genetik ve patolojiye gönderdik.. sonuç bayramdam sonra cıkacak..
bu arada kan pıhtılaşması testini bende yaptırmak istiyorum..eşimin genetiğine kendimin genetiğine baktırmak istiyorum ( sanırım bu testler pahalı diye öyle hemen herkese yapılmıyormuş.
kan pıhtılaşması testini yaptıran arkadaşlar nasıl bir yol izlediğini paylaşırlarsa cok memnun olurum..

Bende de gun gectikce tekrat hamile kalma istegi azaliyor neden bilmoyorum o ilk ginlerde hemen tekrarkistiyorsun ama sonra...Bu arada kurtaj sonrasi kontrole gittim.Cok sukur rahim toparlanmis doktorum uc ay korunsan yetwr dedi folik asit ve coraspirin verdi hamile kalana kadar kullanmami onerdi.ben ilacla koruuyorum kazayla bu surecyen once kalirsam nne olur dedim.Allah verirse yapacak bisey yok takip wdeeiz dedi..Aslinda bi da istiyormuyum bilmiyorum. Dr bi da olurmu dedim yani bida hamile kaldigimda tekrarlarmi..HEPIMIZE IYI GELECEK BIR LAF ETTI.HWR HAMILELIGI AYRI DEGWRLWNDIR BUNA TAKILIP KALMA..Bence bunu hwpimiz yapmaloyiz ama bu kuruntularla acikcasi bende zor...Doktorum o kadar kendinden emin ki üç ay sonra görüşürüz bile dedi..iste bwmim kurtaj sonrasi kpntrolum boylece geçti..

kızlar bende ılk adetten sonra korunmucam daha dogrusu adete kadar oısı bıle yapamıcam korku var ıcımde hamıle kalmayı cok ıstıyorum ama bılıyorumkı kalınca 9 ay boyunca sureklı korkuyla yasıycam benım doktorumda ılk gebelıklerde cok gorunuyo ıkıncı gebelıgın cok saglıklı gecebılır dedı ama korku hıc gecmıcek ıcımden bılıyorum ve su kurtajdan oncemı sonramı tam hatırlamıyorum ya agrı kesıcı yada antıbıyotık yaptılar bacagımdan bır ay gecmez agrısı dedıler ne cok agrıyo topallıyorum nasıl bı ıynekı eetkısı bukadar uzun surcek anlamadım

Son düzenleme:

Canim sanada cok gecmis olsun allah bir daha yasatmasin benimde ilk gebeligimdi ama biz hic duyamadik kalp atisini.bende bayramdan sonra testleri yaptiricam haberdar ederim sizleri.

Bencede sakin umitsizlige kapilma benim doktorumda hic hamile kalamayanlar var bide onlari dusun dedi .allahim beterinden kotusun bence sende fazla beklemeyip yeniden dene mutlu haberlerini aliriz issallah

Malesef bende 10 haftalık bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum. 1 ay sonra kontrolüm... kan pıhtılaşmasından şüpheleniyor dr. Testleri yaptırmaya çalışacağım..

Bakalım ne kadar süre sonra Rabbim nasip edecek anne olmayı

rabbım yardımcı olsun sabır versın canım 16 gun oncede ben kaybettım 9 haftalık bebegımı ınsallah rabbım tekrardan anne olmayı kucagımıza almayı nasıp eder

rabbım yardımcı olsun sabır versın canım 16 gun oncede ben kaybettım 9 haftalık bebegımı ınsallah rabbım tekrardan anne olmayı kucagımıza almayı nasıp eder

Aminnnnnnn İnşAllah.... Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşAllah.

Hayırlı bayramlar arkadaşlar. Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine en yakın zamanda bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşAllah...

Rabbim yardımcımız olsun.

kızlar bende 2 gün önce kaybettim bebeğimi geçen hafta kontrole gittiğimde doktor 6 hafta 3 günlük 0,5 cm demişti kalp atışları biraz zayıf demişti bu hafta gittiğimde 6 hafta 1 günlük görünüyordu ve 0,4 cm'ye düşmüştü ben bir haftada ne kadar büyüdü acaba diye düşünürken o karnımda küçülmüş ve ölmüş
çok üzüldüm çok ağladım müdahale odasına hamile olarak giriyorsunuz bayılıyorsunuz ayıldığınızda artık hamile değilsiniz şaka gibi
bazen hala karnımı severken buluyorum kendimi
çok zor Allah kimseye vermesin
ama hastaneye gittiğimde 7 8 aylık bebeği ölenlerin çektikleri acıları görünce açıkçası şükrettim halime
Allah'ım iyi ki onun hareketlerini hissetmeden ona dahada fazla bağlanmadan aldın onu benden dedim
o zaman hiç dayanamazdım herhalde yinede büyük konuşmayalım da
Allah hepimizin gönlüne göre versin ve bu acıyı yaşayanlara sabır versin çok zor gerçekten

Geçmiş olsun başın sağolsun arkadaşım... Benim de daha 1 hafta olmadı bebeğimi kaybedeli. 10 haftalıktı ve kalbi durdu. İnşAllah en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız. Doktor ne söyledi peki bana 2-3 ay korunmalısın dedi.

canım sanada çok geçmiş olsun Allah hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder inşallah
alınan bebek patolojiye gönderildi neden öldüğü araştırılacak 15 gün sonra falan çıkarmış sonucu
bide bayram tatilinden sonra hastanenin genetik araştırma bölümüne hem benim hemde eşimin kan vermesini bebeğin neden öldüğünün araştırılmasının gerektiğini söyledi tekrar aynı şeyleri yaşamamak için
zaten o kan sonuçları 3 ayda falan çıkıyormuş o kan sonuçları çıktıktan sonra tekrar düşünürsün dedi kendi özel doktorum da en az 2 ay beklememi söylemişti

Amin İnşAllah. Özel hastane mi sizin? Benim oldugum yerde yok araştırma hastanesi malesef.

Amin İnşAllah. Özel hastane mi sizin? Benim oldugum yerde yok araştırma hastanesi malesef.

canım bebek varken kontrollere özele gidiyordum ama kürtaj için araştırma hastanesine gittim çünkü doktorum bayram iznine falan çıktı konuştum kendisiyle araştırma hastanesine yönlendirdi orda da sağolsunlar alacağız kürtaja su bile içme aç olman gerekiyo dediler tam 35saat beklettiler 35 saat su bile içmedim öylece yattım daha almayacaklardı ama eşim sayesinde aldılar 35saat sonra bazen bağırıp çağırmakda işe yarıyo
oturduğun yerin yakınlarında gidebileceğin bir yerde mi yok canım bence araştır bi neden ölmüş aynı şeyi yaşamayalım önlemini alalım insan psikolojisine ağır bir yük çünkü

Bakalım dr um ne diyecek... araştırma hastanesinde 2 ya da 3 düşükten sonra genetik testler kan pıhtılaşması var mı yok mu diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…