2013 temmuz anneleri alışverişe başladınız mı, bebişlerinize neler aldınız?

genelde pek indirim yardımları olmuyor canım :) ne pahalı ne ucuz orta kalite şeyler tercih ettim ben, çünkü hepsini kısa süre kullanacak :)

Allah allah o kadar beklememiştim ben .Neyse gelir yakında.İyi bir site hepsiburada .Yarı yolda bırakmaz:)

bebişim gelmeden gelsinde :) hepsiburdadan çook alışveriş yaptım malum geniş kapsamlı olunca oluo böyle aksamalar yakında yurtiçi kargoylada anlaşma yapsam hiç fena olmıcak resmen netten alışveriş abonesiyim :)

aynen bende.yurtiçi kargo sizin eve bir şube açalım diyor:) Kargocunun biri geliyor biri gidiyor:)

aynen bende.yurtiçi kargo sizin eve bir şube açalım diyor:) Kargocunun biri geliyor biri gidiyor:)

:) kargocu bugun bana ulasamayınca cepten aradık artık kanka olucaz yakında dedım daha cok gelceksınız :)) sonunda geldi kuvetımız baya buyukmus ben bıle yıkanırım ıcınde :) kuzucumda rahat rahat yıkancak ıns katlayıp acmak bıraz zor umarım hasar görmez uzzuun sure kullanabılırım şimdi sırada küt başlı maşraba ve banyo süngerimiz var şimdiye kadar neler aldın bugun kendıme gecelık sabahlık takımı baktım aqua'nın nette 190 magaza 100 liraydı ilk fırsatta gıdıp alıcam birde ayyıldızda vardı bı takım 140 liraydı oda ama gogus kısmı acılmıodu

aquanın ki ;Aqua Spor Lohusa Gecelik Sabahlık 128300 bu modelin ekrusu nasıl??

mrb bayanlar 35. haftadaym ve cinsiyeti daha dün ögrendm yinede inanasım gelmio aynı dr geçen erkk demişti şimdi kız dedi o değl arkadaşımada kız dedi erkk doğurdu hemde aynı dr.d birde netten alışveriş yaptm gelmedi o yüzden güzel bir mağaza buldum 5 tmmz doğumum o yüzden hazirann 20 sine felan gidip herşeyi ordan alcam bu arada çok cici şeyler ördüm ördüler genelde kız kıyafetleri.d ilk alşverşde sizce 0_3 aylık ihtiyac alsam yeter değilmi e cnsyeti görmeden almak istemiom... birde ana kucağı değile salıncakmı alsam? çok scak buralar. balkonda uyuyabilmesi için.

slm canım bebeğinin cinsiyetinin degişmesine çok şaşırdım.sonuçta sekiz ay boyunca erkek diyip sonra kızd falan söylemesi hiç hoş degil.bence başka doktorlara da görün.yanılabilir belki.bence 0-3 ay arası al sadece fazla giysi alma.doğumda yeni bir süpriz yaşamayasın.hem bebek doğunca cinsiyetine göre çevreden ,akrabadan hediyelerde gelir fazla alma.ben aldım çok pişmanım.evde dolabıma yerleştirecek yer kalmadı.cinsiyetine göre sonra alışveriş yaparsın doğumdan sonra.canını sıkma.Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlat versin hepimize...

.d canm kardeşim benm için sorun değil islamın bilincinde biriyim gayemiz faydalı ahlaklı kişiler yetştrmek. sadece amel yani meyve olarak görüyorm yani cinsiyet önmli değil ama gelde eşimin ailesine anlat erkk hastaları .. eltm 2. yi doğuracak bnden 10 gn önce 1. erkek ama 2. de erkk olsn istiyorlar. aşırı erkk dşknleri. valla takmıom ama eşim kız oluo die üzülmüo ama kafaya takıo sanırm:/ çnki bu 1. ama 2 den sonra yasak bana. eşim dün dediki 2. yi istemiom bu yeter dedi neden dedm.. senn hamilelk depresyonn çok zor flan dedi. bence 2. de kız olur die böyle dio.. zatn şakasına demşti 2. de kz olrsa aman flan die. ya 1 ay 10 gn var doğuma şu hale bak... çoçgm olmasına sevinemiom bazn... hep eşim ailesnden etkilenio ama karekterinde bozkluk var dün dediki 2. dşnmüom bu da kız olacağna göre mirasım erkk kardeşimin oğluna kalacak dedi . gel kafayı yeme şimdi.s

ya canım bu bazı eşler ve onların ailesi ne kadar geri kafalı.onlar seni el üstünde tutmak yerine birde canını sıkıyorlar.inan ben senden daha fazla onlaRA canım sıkıldı.bir kere günah böyle şeyler isteyip hamile insanı üzmek.bence sende doğumdan önce ve sonra mesafeli yaklaş eşinin ailesine.senin eşinide onlar yönlendiriyor belkide.eşine kızma sonuçta ailesinden biraz uzak olursanız geçer.hem erkekler kız çocuklarına daha düşkün oluyorlar mış.doğumdan sonra değişir.üzülürsen sonra bebegine yansır sütün kesilir doğumda.ben eşimin ailesiyle hiç görüşmüyorum.onlarda öyle erkek torun ayrımında hatta ben yeni evliyken tembel gelin bize hizmet etmiyor tembel gelinin oğlu olmaz diye epey laf sokuşturup kalbimizi kırıp benide eşimide incittiler.maddiyat yüzünden yıllarca çocuk sahibi olamadım üstüne üzüntüden hastalıklarla boğuştum.onlar ise kendi keyfinde bir kere bile hastalanıp yataklara düşmedi.Allah onları cezasız brakmasın hakkımı helal etmiyorum.eşim bile zamanla onların gerçek yüzünü gördü.kaynanam tarafında 1 tane erkek torun var benimkide gelince 2, olucak ama ben onları hayatımdan komple çıkardım.o yüzden kafam rahat.geri kafalı cahil insanları idare edicem ederken kocamla boşanma durumlarına girmek istemiyorum.onları hayatımdan uzaklaştırmak daha iyi.bence bebişine sevin inanki eve gelince güneş açar hanene.hem bu kadar onlar erkek bebek diyorsa otursun evinde kocasıyla bi tanede o yapsın çocuk.erkek torunları olunca herşeyiyle onlar mı ilgileneceklermiş sanki.ben böyle insanlara müslüman diyemiyorum kul hakkıyla cehennemde çeksin inş.bırak onların mirası onların olsun.Rabbim haksızlıklarıda görür.biz yıllardık akrabadan bir kuruş görmedik ne düğün ne eşyamızı yaptılar.düğünümüz olmadı sayelerinde.kendi çabamızla çalışarak evimizi eşimle beraber döşedik.şimdi çok mutluyuz yıllar içinde eşimde beni anladı bana hak verdi.onları düşüneceğine yavrunu düşün.bir çok insan paralar harcıyorda çocuk sahibi olamıyor onlar bunu bilmiyor galiba.inan dövücem bu cahil kafalıları pis kötü kalpli vicdansız insanlar.

Son düzenleme:
Kızlar pijama takımı gecelik falan aldınız mı? Aldıysanız ya da almayı düşündüğünüz modeller varsa resimlerini paylaşalım burda:) Ben ilk pijama takımımı aldım.Oğlumla aynı olacak:) Diğeride gecelik olanı aldım.

Bunlarda almayı düşündüklerim Pembe değil tabi mavi renk olacak benimkiler. Ama en son resimde somon ve vizon var.Benim vizon hoşuma gitti.
Eki Görüntüle 720764

Nesli'nin Atölyesi teyzemizin blogunda odamızın resimleri sergilendiii :) beşik örtüsünü teyzesi diktiiii:))(isim yazılı pikemizde hazır onun resminide bir ara koyucam :))

Eklentiler

• $IMG_2090.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 112
  • $IMG_2088.webp
    11 KB · Görüntüleme: 131
  • $IMG_2092.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 120
  • $580156_525765694153962_195690039_n.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 94
  • $968927_525765714153960_1484288635_n.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 120
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…