teşekkür ederim ilgilenmen için. bend ebu ğün eşimle çıktık ümraniye çarşısına ..... orada acar kids mağazadan sen gibi ilk acilen lazım olacvakları aldım benimde yaklaşık 250 tl tuttu. mobilyalı beşik beğenmiştik onuda sipariş verdik 750 tl ye artık eşimle kontrollü ve eksikliğini gördüğümüz şeyleri almaya karar verdik. bende dudullu yada pendik civilden almayı düşünüyorum kalanları.
ACAR KİDS den aldıklarım
hastane çıkışı
çıt çıt lı zıbın 5 6 tane
banyo seti
küvet malzemesi
agız mendili
tulum
alt üst takım
.
.
.
.
.
aklıma daha gelimiyor var bi şeyler daha ama ücret 250 tl verdim kasada %10 indirim yaptılar başkada bi yardımları olmadı.
Allah allah o kadar beklememiştim ben .Neyse gelir yakında.İyi bir site hepsiburada .Yarı yolda bırakmaz:)
Bu siteden alışveriş yapan var mı, ya da bu sitenin kurumsallıgını bilen?
bebişim gelmeden gelsinde :) hepsiburdadan çook alışveriş yaptım malum geniş kapsamlı olunca oluo böyle aksamalar yakında yurtiçi kargoylada anlaşma yapsam hiç fena olmıcak resmen netten alışveriş abonesiyim :)
aynen bende.yurtiçi kargo sizin eve bir şube açalım diyor:) Kargocunun biri geliyor biri gidiyor:)
mrb bayanlar 35. haftadaym ve cinsiyeti daha dün ögrendm yinede inanasım gelmio aynı dr geçen erkk demişti şimdi kız dedi o değl arkadaşımada kız dedi erkk doğurdu hemde aynı dr.d birde netten alışveriş yaptm gelmedi o yüzden güzel bir mağaza buldum 5 tmmz doğumum o yüzden hazirann 20 sine felan gidip herşeyi ordan alcam bu arada çok cici şeyler ördüm ördüler genelde kız kıyafetleri.d ilk alşverşde sizce 0_3 aylık ihtiyac alsam yeter değilmi e cnsyeti görmeden almak istemiom... birde ana kucağı değile salıncakmı alsam? çok scak buralar. balkonda uyuyabilmesi için.
slm canım bebeğinin cinsiyetinin degişmesine çok şaşırdım.sonuçta sekiz ay boyunca erkek diyip sonra kızd falan söylemesi hiç hoş degil.bence başka doktorlara da görün.yanılabilir belki.bence 0-3 ay arası al sadece fazla giysi alma.doğumda yeni bir süpriz yaşamayasın.hem bebek doğunca cinsiyetine göre çevreden ,akrabadan hediyelerde gelir fazla alma.ben aldım çok pişmanım.evde dolabıma yerleştirecek yer kalmadı.cinsiyetine göre sonra alışveriş yaparsın doğumdan sonra.canını sıkma.Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlat versin hepimize...
.d canm kardeşim benm için sorun değil islamın bilincinde biriyim gayemiz faydalı ahlaklı kişiler yetştrmek. sadece amel yani meyve olarak görüyorm yani cinsiyet önmli değil ama gelde eşimin ailesine anlat erkk hastaları .. eltm 2. yi doğuracak bnden 10 gn önce 1. erkek ama 2. de erkk olsn istiyorlar. aşırı erkk dşknleri. valla takmıom ama eşim kız oluo die üzülmüo ama kafaya takıo sanırm:/ çnki bu 1. ama 2 den sonra yasak bana. eşim dün dediki 2. yi istemiom bu yeter dedi neden dedm.. senn hamilelk depresyonn çok zor flan dedi. bence 2. de kız olur die böyle dio.. zatn şakasına demşti 2. de kz olrsa aman flan die. ya 1 ay 10 gn var doğuma şu hale bak... çoçgm olmasına sevinemiom bazn... hep eşim ailesnden etkilenio ama karekterinde bozkluk var dün dediki 2. dşnmüom bu da kız olacağna göre mirasım erkk kardeşimin oğluna kalacak dedi . gel kafayı yeme şimdi.s
hangi siteden bahsediyosun??
Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler cnm cıkmamıs yazmıstım ama :
işte aldıklarımız ;
Eki Görüntüle 664788 Eki Görüntüle 664789 Eki Görüntüle 664790 Eki Görüntüle 664791 Eki Görüntüle 664792 Eki Görüntüle 664793 Eki Görüntüle 664794 Eki Görüntüle 664795 Eki Görüntüle 664796 Eki Görüntüle 664797 Eki Görüntüle 664798 Eki Görüntüle 664799 Eki Görüntüle 664800 Eki Görüntüle 664801 Eki Görüntüle 664803
Nesli'nin Atölyesi teyzemizin blogunda odamızın resimleri sergilendiii :) beşik örtüsünü teyzesi diktiiii:))(isim yazılı pikemizde hazır onun resminide bir ara koyucam :))
güle güle kullanın.çok tatlı bebişin odası.
Canım prego markasına bakabılırsın. Ebat 60-120cm yada 70-110 var.Bende prego safari alıcam lacıvert olan.kraft markasıda aynı.Buyuk olculere sahıp ve naylon değil kumaş gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?