Hangi siteden aldınız gerçekten çok güzelmiş bende daha almamıştım bu tarz bişey almak mantıklı gerçekten..
merhaba kızlar
Dün küvetimiz geldi.Sizlerde fikir olması için resmini yüklüyorum.İnternetten aldım.Oldukça güzel ve kullanışlı.Benim için en önemli özelliği katlanabilir olması.Ve kademeli şekilde katlayabiliyorsun.Milkway- karibu markası.
Eki Görüntüle 707629 Eki Görüntüle 707630
hangi siteden kaça aldın canım ben enson 80 tl ye bulmustum bende ilk fırsatta almak istiyorum nasıl saglamlıgı kullanıslılığı senin izneliminle bende kararveririm artık bu kuvet ıcın konu bıle acmıstım ama hıc alıp kullanan yoktu
banyo filesi kullanımı için uygun mu peki sevibebenin ürünü var Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Bebek Filesi & Minderi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com bunu almayı düşünüyorum yanında sen aldın mı file
Ben henüz almadım ama alıcam.Bende senin dediğin ürünü alacağım.Bence kullanım olarak uygun.Cunku diğer kuvetlerle aynı kenarı.Bu kuvetın artısı içini istediğin gibi ayarlayabılmen . Bulundugun yerde joker mağazası varsa orda aynısı var 79 tl.Oradan inceleyebilirsin.Aynısı olmasa da su videoyu izle.benziyor ozellıklerı.Birkac tanede resim çektim.Daha iyi fikrin olur belki.
Eki Görüntüle 710162 Eki Görüntüle 710163 Eki Görüntüle 710164 Eki Görüntüle 710165 Eki Görüntüle 710166 Eki Görüntüle 710173 Eki Görüntüle 710174
çok sağol canım gerçekten fotolarla kararım desteklendi bugun alıyorum fileyide alıcam başka neler aldın bebeişin için sanırım seninde oğlun olucak bu arada halın sanırım turuncu onada bayıldım :)
Evet canım benimde oğlum olacak. Halım da turuncu krem karışık ama üstündeki polar örtü:) Teşekkurler. Daha önce kıyafetlerini yuklemıstım yıne bu konuda vardır. Kıyafet işi bitti. Park yatak Kraft samba yada prego safari olacak.
İç yatağını İşbir yataktan alıcam bebekler için en iyisi lateksmiş.Bu konudada İşbir çok iyi.
Bebek arabasıda bebecomfort olacak gıbı.Joker mağazasından baktık.Kullanışlı hafif bir ürün.
Araba koltuğu chicco alacaktık chicco eletta 0-18 kg.Ama bebek arabasını alırsak onun içindeki var onu kullanacağız.
Uyku seti büyük ihtimalle funnababy ya da kidboo. Erkek ürünleri maalesef kısıtlı.Henüz karar veremedik hangi model olacağını.
Bakım ürünleri earth mama angel baby.hiçbir zararı yok ve Turkiyede satısı var.
Islak mendil kullanmayı düşünmüyorum evde ama dışarısı ve hastane ııcın sadece pamuk ve su olanlardan alacağım.Bebek bezıde prima olacak.
Deterjan için bir cok forumda okudum dalan roxy sabun tozu almışlar.Ozellıkle allerjık bebekler ıcın doktorlarında onerısı bu yönde.Bende ondan aldım bır paket.Guzel bır kokusu var ve zararsız.Yumusatıcıya da gerek yok kı zaten olsada kullanmayacaktım.
Banyo havlusu da alacağım yatak setıne uygun olacak yada aynısı olmazsa da organık bır havlu takımı alacağım.Banyo lifi içinde doğal sünger düşünüyorum.
Biberon konusunda hala kararsızım.Avent pesli urun olacak gıbı.Aslında aventın bır tanesı var anne memesı gıbı ama o pp den uretılmıs ama cama en yakın olan pesli ürünlermiş.Oda avent ve mamajoo da var . Emzikte aynısı olur. Zaten şimdilik gereksiz gibi ama bırer adet olsun yanımda ılerıde ıhtıyac olursa artık bebegın keyfıne gore deneme yanılma yoluyla karar verecegız.
Süt pompası olarakda yıne avent ya da ameda lactaline.ama amedanın daha ıyı olduğunu okudum.
Eki Görüntüle 710324 Eki Görüntüle 710325 Eki Görüntüle 710326 Eki Görüntüle 710327 Eki Görüntüle 710328 Eki Görüntüle 710329 Eki Görüntüle 710331 Eki Görüntüle 710332 Eki Görüntüle 710333 Eki Görüntüle 710334 Eki Görüntüle 710335
Sende baya çalışma yapmışsın :) biz bebek odamızı ikeadan aldık nevresim takımlarımı yatagı yorganı yastıgı bi çok esyasını ordan aldık son bi cibinlik kaldı onuda aldım mı ikea sayfası kapanır sanırım :)) uyku seti almayı düşünmüyorum hersey yanı olmasın die caploonba markasını halısını almayı düşünüyorum perdeyi zebra alsam diorum hem güneşlik hem perde istediğim gibi ayarlarım odada çok karısık olmaz eşimde disney kahramanlı ürünleri sevmiyor e bütün bebek ürünlerinde onlar var oyuzden zebra yapcam bebeğime ben pek kıyafet alamadım sağolsun anane babane arkabalar doldurdu dolabımızı şimdiden 6 9 aylık giysileri aldım hevesimi giderebilmek için :) arabasınıda maclaren xlr veya quinny zap arasındayım ama maclaren agır basıo tamamen yatış pozısyonu var portatıfte biberonu avent pes setini aldım cam agır olur dıe düşünmedim en saglıklı avent pes gıbı geldi bana dr browmdı sanırım onun matara gıbı olması kullanıssız olur gıbı geldı bana eğer sağacak kadar sütüm olursa inş aventin pompasını alıcam hem aldıgım biberon setiylede uyumlu temizlik ürünlerini nivea aldım bezimiz ıslak mendıllerimiz premium care bakım kuvetimiz filemizde yola cıkar yakında aslında bakıldıgında alınacak çok şey var daha yavas yavas alalım bakalım odamızında şimdi ki hali böyle
kesinlikle ihtiyaç bitmiyor ama insan ne alacağına karar verince daha kolay.Güle güle kullansın bebeğin.Hepsi de çok güzel :)
Ne güzel şeyler almışsınız kızlar bebişleriniz hayırlısıylakullanır inşallah...
Herkese merhaba :) İnşallah hepiniz iyisinizdir.
Ben daha iyiyim çok şükür.
Kızımın hareketlerini daha çok hissediyorum artık, ne garip, ne güzel bi duyguymuş :)
Eşimle de daha iyiyiz. Evet, hamilelik psikolojisi var olayın içinde. Tabi bu durum, eşlerimizin bize her zamankinden daha fazla anlayışlı davranmalarının gerekli olduğu gerçeğini değiştirmez(cümle düşük oldu galiba)
Ya biz hala bi şey almadık. Fiyat araştırmasına devam ediyoruz.
Bi şey sorucam. Bebek arabası ilk doğduğundan itibaren çok gerekli mi sizce? Yoksa ana kucağı-oto koltuğu (arabası olanlar için ikisi bir arada olanlar var ya hani) diye satılanlar ilk 6-7 ay idare eder mi? Ne dersiniz? Kangurular gerçekten faydalı mı ve nispeten daha kolay mı oluyor taşıması çocuğu onun içinde?
Cevaplarınızı beklerim.
Sevgiler, selamlar, dualar...
kızlar park yatak aldınız mı ?
Eki Görüntüle 625270
temmuz aynın sevgli anneleri, ben böyle bir beşik beğendim ama tabi henüz erken olduğu için almadık. ev de küçük zaten. ama bebeğime hediyelik eşya fuarından eldiven ve çorap aldım minicik. bi de annem patik örmüş. bi de eniştemiz galatasaraylı kolsuz zıbın aldı. ohoo baya da olmuş. siz neler araştırıyorsunuz, oda mı yapacaksınız, yatak odasına beşik mi koyacaksınız arkadaşlar,
planlar neler??
Hangi marka park yatak aldınız
Evet canım benimde oğlum olacak. Halım da turuncu krem karışık ama üstündeki polar örtü:) Teşekkurler. Daha önce kıyafetlerini yuklemıstım yıne bu konuda vardır. Kıyafet işi bitti. Park yatak Kraft samba yada prego safari olacak.
İç yatağını İşbir yataktan alıcam bebekler için en iyisi lateksmiş.Bu konudada İşbir çok iyi.
Bebek arabasıda bebecomfort olacak gıbı.Joker mağazasından baktık.Kullanışlı hafif bir ürün.
Araba koltuğu chicco alacaktık chicco eletta 0-18 kg.Ama bebek arabasını alırsak onun içindeki var onu kullanacağız.
Uyku seti büyük ihtimalle funnababy ya da kidboo. Erkek ürünleri maalesef kısıtlı.Henüz karar veremedik hangi model olacağını.
Bakım ürünleri earth mama angel baby.hiçbir zararı yok ve Turkiyede satısı var.
Islak mendil kullanmayı düşünmüyorum evde ama dışarısı ve hastane ııcın sadece pamuk ve su olanlardan alacağım.Bebek bezıde prima olacak.
Deterjan için bir cok forumda okudum dalan roxy sabun tozu almışlar.Ozellıkle allerjık bebekler ıcın doktorlarında onerısı bu yönde.Bende ondan aldım bır paket.Guzel bır kokusu var ve zararsız.Yumusatıcıya da gerek yok kı zaten olsada kullanmayacaktım.
Banyo havlusu da alacağım yatak setıne uygun olacak yada aynısı olmazsa da organık bır havlu takımı alacağım.Banyo lifi içinde doğal sünger düşünüyorum.
Biberon konusunda hala kararsızım.Avent pesli urun olacak gıbı.Aslında aventın bır tanesı var anne memesı gıbı ama o pp den uretılmıs ama cama en yakın olan pesli ürünlermiş.Oda avent ve mamajoo da var . Emzikte aynısı olur. Zaten şimdilik gereksiz gibi ama bırer adet olsun yanımda ılerıde ı
htıyac olursa artık bebegın keyfıne gore deneme yanılma yoluyla karar verecegız.
Süt pompası olarakda yıne avent ya da ameda lactaline.ama amedanın daha ıyı olduğunu okudum.
Eki Görüntüle 710324 Eki Görüntüle 710325 Eki Görüntüle 710326 Eki Görüntüle 710327 Eki Görüntüle 710328 Eki Görüntüle 710329 Eki Görüntüle 710331 Eki Görüntüle 710332 Eki Görüntüle 710333 Eki Görüntüle 710334 Eki Görüntüle 710335
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?