2013 temmuz anneleri alışverişe başladınız mı, bebişlerinize neler aldınız?

ben kıyafet dığındaki herşeyi gitti gidiyordan aldım.güvenilir olduğunu düşünüyorum.memnunum.1 hafta içinde herşey elime ulaştı.eksiksiz.

hangi siteden kaça aldın canım ben enson 80 tl ye bulmustum bende ilk fırsatta almak istiyorum nasıl saglamlıgı kullanıslılığı senin izneliminle bende kararveririm artık bu kuvet ıcın konu bıle acmıstım ama hıc alıp kullanan yoktu

Canım hepsiburada . com dan aldım ben.55 tl. Sadece mavi ve sarı renk vardı ben alırken.Daha gecen hafta aldım.Beyaz olan bolum pıyasadakı kuvetler gıbı sert plastık mavı olan yer ıse yumuşak plastık.Kademelı olarak ayarlayabılıyorsun.Tamamen yere kadarda ındırebılıyorsun ya da ornegın bebegın basının gelecegı yerı yukarıda da tutabılıyorsun.Alt bolumde su gıder delıgı var ve cin malı degıl.Ben cok sevdım.

banyo filesi kullanımı için uygun mu peki sevibebenin ürünü var Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Bebek Filesi & Minderi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com bunu almayı düşünüyorum yanında sen aldın mı file

Ben henüz almadım ama alıcam.Bende senin dediğin ürünü alacağım.Bence kullanım olarak uygun.Cunku diğer kuvetlerle aynı kenarı.Bu kuvetın artısı içini istediğin gibi ayarlayabılmen . Bulundugun yerde joker mağazası varsa orda aynısı var 79 tl.Oradan inceleyebilirsin.Aynısı olmasa da su videoyu izle.benziyor ozellıklerı.Birkac tanede resim çektim.Daha iyi fikrin olur belki.

çok sağol canım gerçekten fotolarla kararım desteklendi bugun alıyorum fileyide alıcam başka neler aldın bebeişin için sanırım seninde oğlun olucak bu arada halın sanırım turuncu onada bayıldım :)

Evet canım benimde oğlum olacak. Halım da turuncu krem karışık ama üstündeki polar örtü:) Teşekkurler. Daha önce kıyafetlerini yuklemıstım yıne bu konuda vardır. Kıyafet işi bitti. Park yatak Kraft samba yada prego safari olacak.
İç yatağını İşbir yataktan alıcam bebekler için en iyisi lateksmiş.Bu konudada İşbir çok iyi.
Bebek arabasıda bebecomfort olacak gıbı.Joker mağazasından baktık.Kullanışlı hafif bir ürün.
Araba koltuğu chicco alacaktık chicco eletta 0-18 kg.Ama bebek arabasını alırsak onun içindeki var onu kullanacağız.
Uyku seti büyük ihtimalle funnababy ya da kidboo. Erkek ürünleri maalesef kısıtlı.Henüz karar veremedik hangi model olacağını.
Bakım ürünleri earth mama angel baby.hiçbir zararı yok ve Turkiyede satısı var.
Islak mendil kullanmayı düşünmüyorum evde ama dışarısı ve hastane ııcın sadece pamuk ve su olanlardan alacağım.Bebek bezıde prima olacak.
Deterjan için bir cok forumda okudum dalan roxy sabun tozu almışlar.Ozellıkle allerjık bebekler ıcın doktorlarında onerısı bu yönde.Bende ondan aldım bır paket.Guzel bır kokusu var ve zararsız.Yumusatıcıya da gerek yok kı zaten olsada kullanmayacaktım.
Banyo havlusu da alacağım yatak setıne uygun olacak yada aynısı olmazsa da organık bır havlu takımı alacağım.Banyo lifi içinde doğal sünger düşünüyorum.
Biberon konusunda hala kararsızım.Avent pesli urun olacak gıbı.Aslında aventın bır tanesı var anne memesı gıbı ama o pp den uretılmıs ama cama en yakın olan pesli ürünlermiş.Oda avent ve mamajoo da var . Emzikte aynısı olur. Zaten şimdilik gereksiz gibi ama bırer adet olsun yanımda ılerıde ıhtıyac olursa artık bebegın keyfıne gore deneme yanılma yoluyla karar verecegız.
Süt pompası olarakda yıne avent ya da ameda lactaline.ama amedanın daha ıyı olduğunu okudum.

Eki Görüntüle 710324 Eki Görüntüle 710329

Eklentiler

• $51.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 129
  • $Philips-AVENT-Biberon-SCF-663-27_41730_1.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 110

Sende baya çalışma yapmışsın :) biz bebek odamızı ikeadan aldık nevresim takımlarımı yatagı yorganı yastıgı bi çok esyasını ordan aldık son bi cibinlik kaldı onuda aldım mı ikea sayfası kapanır sanırım :)) uyku seti almayı düşünmüyorum hersey yanı olmasın die caploonba markasını halısını almayı düşünüyorum perdeyi zebra alsam diorum hem güneşlik hem perde istediğim gibi ayarlarım odada çok karısık olmaz eşimde disney kahramanlı ürünleri sevmiyor e bütün bebek ürünlerinde onlar var oyuzden zebra yapcam bebeğime ben pek kıyafet alamadım sağolsun anane babane arkabalar doldurdu dolabımızı şimdiden 6 9 aylık giysileri aldım hevesimi giderebilmek için :) arabasınıda maclaren xlr veya quinny zap arasındayım ama maclaren agır basıo tamamen yatış pozısyonu var portatıfte biberonu avent pes setini aldım cam agır olur dıe düşünmedim en saglıklı avent pes gıbı geldi bana dr browmdı sanırım onun matara gıbı olması kullanıssız olur gıbı geldı bana eğer sağacak kadar sütüm olursa inş aventin pompasını alıcam hem aldıgım biberon setiylede uyumlu temizlik ürünlerini nivea aldım bezimiz ıslak mendıllerimiz premium care bakım kuvetimiz filemizde yola cıkar yakında aslında bakıldıgında alınacak çok şey var daha yavas yavas alalım bakalım odamızında şimdi ki hali böyle

Ne güzel şeyler almışsınız kızlar bebişleriniz hayırlısıylakullanır inşallah...

vallla canım bu tarz şeyler birazda seninle alakalı şeyler bende çok araştırdım arabamız olmadıgı için oto koltugu düşünmedim.ana kucagında önce kararsız kaldım sonra direk araba aldık.(arabamız bugün geldi)çünki markete gidicem saga sola giderken ana kucagı kullanamıcagım için araba benim için iyi olucak .çantasını ıvırını zıvırınıda elimde taşımamış olacagım.kanguruyuda ablamdan aldım. oda rahat özellikle eşim kullanmaya çok hevesli :))

bence bu tarz beşikler rahat değil benim kızımın ilk beşiği böyle idi hiç rahat değildi
daha sonra oyun parklı aldım daha çok rahat ettti

Merhaba arkadaşlar...Bizde bir takım kıyafetler aldık hatta nerdeyse doğum çantamızı hazırlayacağız. Ayrıca bu aralar bebek arabası almak istiyoruz. Hangi markaları tavsiye edersiniz?

yatagı ne marka aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…