yatagı ne marka aldınız?
arkadaşlar doğum çantalarını ne zaman hazırlicaz,artık yavaş yavaş başlasakmı
teşekkürederizz inşAllah bebeklerimiz hayırlısıyla gelirde tüm bu hazırlıklar mutlulukla amacına ulaşır
Merhaba arkadaşlar...Bizde bir takım kıyafetler aldık hatta nerdeyse doğum çantamızı hazırlayacağız. Ayrıca bu aralar bebek arabası almak istiyoruz. Hangi markaları tavsiye edersiniz?
arkadaşlar sunybaby markasını bileniniz var mı ordan park yatak beğendim de sonunda sade bişey 70*110 resmini eklemeyi deneyeceğim umarım başarabilirim yorumlarınızı bekliyorum Sunny Baby SB 602 Compact Park Yatak 70x110 Mavi Sunny Baby e-beybi.com
sunny baby i duydum ama kalitesini bilmiyorum. bizimki Kraft ve kalitesi çok iyi naylon gibi değil yani. bi de sana tavsiyem park yatağı dokunarak alman.. internetten nasıl geleceği belli olmuyor.
O kadar çok baktık ki artık kafam karıştı kraftın güzel ama ben beğenemedim ben biraz daha sade bişeyler arıyordum ve ebat olarak küçük ...internet konusunda haklısın bakalım bekleyip göreceğiz umarım iyi çıkar internetten aldığım tek eşyası oğluşumunnnn.....
Canım prego markasına bakabılırsın. Ebat 60-120cm yada 70-110 var.Bende prego safari alıcam lacıvert olan.kraft markasıda aynı.Buyuk olculere sahıp ve naylon değil kumaş gıbı
benim için ilk doğumum ve içime hem heyecan var hem aşırı istek var ilk bebek olduğu içinde acemilik var alışveriş hakkında ne alınır nasıl nerden alınır ne alınmaz hiç bilmeden bende alışverişie başlamak istiyorum. buradan okuduklarımla ümraniye civile baktım merkezde acar kids i gezdim beşik olarak ta mobilya beşik beğeniyorum ama büyüyenlerden değil. si z nasıl başladınız alışverişe nasıl yapptınız her şeyi bi yerden mi aldınız ilk alınacaklar neler ne kadar ödeme yaptınız yardım ederseniz çok memnun olurum.
küvetin geldi mi:)
malesef hala tedarikçi firmadan beklenıo dıo işin enteresan yanı 24 saatte kargo yazmıslar bakalım bu haftaiçi gelir sanırım
benim için ilk doğumum ve içime hem heyecan var hem aşırı istek var ilk bebek olduğu içinde acemilik var alışveriş hakkında ne alınır nasıl nerden alınır ne alınmaz hiç bilmeden bende alışverişie başlamak istiyorum. buradan okuduklarımla ümraniye civile baktım merkezde acar kids i gezdim beşik olarak ta mobilya beşik beğeniyorum ama büyüyenlerden değil. si z nasıl başladınız alışverişe nasıl yapptınız her şeyi bi yerden mi aldınız ilk alınacaklar neler ne kadar ödeme yaptınız yardım ederseniz çok memnun olurum.
canım ben işe hastane çıkışıyla başladım..biri 10lu biri 5li 2 tane hastane çıkışı aldım.daha sonra battaniye ağız bezi eldiven çıtçıtlı zıbın gibi kıyafetleri, havlu aldım(bunlar yaklaşık 200 lira civarında tuttu) kıyafet kısmını tamamladıktan sonra park yatak ve anakucağı aldım(bu ikisi yaklaşık 400 tuttu, ankarada bir bebek mağazasından aldım).en son da bebek bakım malzemeleri ve hastanede gerekecekleri aldım(bunları da civilden aldım yaklaşık 400 tuttu).. bir de internetten süt pompası ve süt saklama kapları, göğüs pedi göğüs kremi aldım(bunlar da 250 tuttu)..
bence şöyle yap, hangilerini netten alacaksın hangilerini mağazadan elden alacaksın önce onlara karar ver.. netten alacaklarını bir defada al en azından kargo ücreti ödemezsin. mağazadan olanları da bir defada al.. diğer türlü çok yorulursun.. biz öyle yaptık hem hiç yorulmadık hem de kısa sürede herşeyi hallettik.. bir de alışverişten önce bir fiyat araştırması yap.. nette fiyat araştırması zaten kolay.. dışardaki mağazalarda da birgün fiyat araştır birgün de çıkıp alırsın olur biter:)
kolay gelsin, hayırlı alışverişler...:)
Benimde oyle ydi.Ama internetten okuyarak epey bilgi sahıbı oldum.Bende ılk olarak kıyafetlerini taömamladım.Gerçi hala beğenip dayanamadıklarımı alıyorum:)
bizimki temmuz bebeği.onun için ne alacağımı bilemiyorum.Kalın mı ince mi kısa kollu mu uzun mu:) Bende hepsinden aldım.2 adet penye battaniye aldım. 1 adet peluş battaniye.Aslında ona gerek yokda eşim çok beğenmiş kışın kullanırız diye almış gelmiş.10 tane alttan çıtçıtlı askılı body aldım.Yazın en çok o giydirilirmiş.5 tane şort tulum.Bir adet kundak battaniye.Aldıklarımın çoğu 0-3 ay.56 numara yani.Genelde tulum olanlar da 3-6 ay aldım.Kışın giyebilsin diye.
İkinci olarak banyo malzemelerini tamamladık.Küvet bakım ürünleri banyo havlusu.Küvet:55 tl bakım ürünleri 150 tl.Ama piyasadaki ürünlerden daha ucuza alabilirsin.Ben zararsız olsun diye earth mama angel baby aldım.Oda pahalı bıraz.Havlu seti:55tl ecocotton marka organik.sevi bebenin straforlu küvet ağı:25tl
Dün arabasını aldık jokerden.Pusetiyle beraber. 1200 gibi bir fiypark yatakla başladık.Prego safari model:300tl uyku seti:Baby mor:100Tl iç yatak İşbir marka:275 tl
biberon:avent:25 tl emzik avent:20tl.Göğüs pompası almadım henüz.
Sadece kendime hastane için gecelik falan almam gerek.onlar kaldı.
Ben daha cok ınternetten aldım.butikbebe ya da unnado siteleri bebeklere özel.hrtgun bir markanın ındırımı oluyor.Onları takıp edebilirsin.yada dükkânlardan bakabılırsın.
bu sitenin diğer sayfalarından kım ne almış bılgı sahıbı olabılırsın.
kaç haftalık senın bebeğin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?