2013 temmuz anneleri alışverişe başladınız mı, bebişlerinize neler aldınız?

arkadaşlar doğum çantalarını ne zaman hazırlicaz,artık yavaş yavaş başlasakmı
 
arkadaşlar doğum çantalarını ne zaman hazırlicaz,artık yavaş yavaş başlasakmı


evet bence de başlasak iyi olacak.günler hızla geçiyor.Bebeğin kıyafetlerini yıkamam gerek önce.Bu hafta onları bitireyim.Ama daha kendime hastane için pijama falan almadım.Nasıl alacağımada karR VERMEDİM.pİJAMA GİBİ DURSUN İSTEMİYORUM AÇIKCASI.! ADETTE GECELİK ALINACAK TABİ.Daha işimiz cok:)
 
Merhaba arkadaşlar...Bizde bir takım kıyafetler aldık hatta nerdeyse doğum çantamızı hazırlayacağız. Ayrıca bu aralar bebek arabası almak istiyoruz. Hangi markaları tavsiye edersiniz?

Biz joker bebeden bebeconfort lola aldık anakucağıyla birlikte arabası1000 tl den aldık kampanya vardı ondan yararlandık kullanmadık daha ama ben memnunum az yer kaplıyo hatta anakucağı almayacaksanız milayı da tavsiye edebilirim oda az yer kaplıyo ve 6 kg
 
arkadaşlar ben alışverişimi tamamladım kararsız olan arkadaşlara bir fikir olması açısından neler aldığımı yazayım..
dalin bebek bakım seti - bebe yağı, saç ve vücut şampuanı, pişik kremi ve yenidoğan için pamuklu ıslak mendili var içinde.
çıt çıt tırnak makası
tarak fırça seti
burun aspiratörü
digital ateşölçer
yorgan- yastık- nevresim takımı
giderli küvet ve filesi- banyo süngeri
emzik ve emzik kutusu
bebek çantası

kendim için de 2 gecelik 1 pijama takımı,2 emzirme atleti, 2 emzirme sütyeni, 5 tane de büyük beden penye kilot aldım. bunların hepsi toplamda 350 civarı tuttu..
bebeğin ihtiyaçlarını civil mağazasından çok uygun fiyatlara aldık ben almadan önce baya bi araştırma yapmıştım birçok yere göre en uygun fiyatlar civil mağazasında var eğer bulunduğunuz şehirde varsa tavsiye ederim mutlaka gidin her türlü şey var anne -bebek için herşey var a'dan z'ye....


bir de bana tavsiye edilen, hastanede giyeceğiniz geceliği çok para verip kaliteli almanıza gerek yok, çünkü daha sonra kullanamayacağın bir duruma gelebilir, ucuz ince basit gecelikler tercih edin demişlerdi ben de öyle yaptım çok da mantıklı geldi.. daha sonra eve geldiğimde giymek için de kaliteli bir tane aldım..
 
Son düzenleme:
Bizde bebek arabasını jokerden düşünüyoruz.Bebe comfort elea serisi.1.200 TL. Eğer bulunduğunuz ilde hello baby varsa orada da cybex markasının arabası indirimde.850 TL.Ana kucağıda dahil.ve şu an 250 Tllik alışverişe 50 TL hediye çeki.Arabadan kazanacağınız hediye çeki tutarı 150 TL.Oda çok güzel bir araba.Düşünenler olursa.Biz çift yönlü olmadığı için ve ana kucağı tam yatmadığı için düşünmedik.
 

sunny baby i duydum ama kalitesini bilmiyorum. bizimki Kraft ve kalitesi çok iyi naylon gibi değil yani. bi de sana tavsiyem park yatağı dokunarak alman.. internetten nasıl geleceği belli olmuyor.
 
sunny baby i duydum ama kalitesini bilmiyorum. bizimki Kraft ve kalitesi çok iyi naylon gibi değil yani. bi de sana tavsiyem park yatağı dokunarak alman.. internetten nasıl geleceği belli olmuyor.

O kadar çok baktık ki artık kafam karıştı kraftın güzel ama ben beğenemedim ben biraz daha sade bişeyler arıyordum ve ebat olarak küçük ...internet konusunda haklısın bakalım bekleyip göreceğiz umarım iyi çıkar internetten aldığım tek eşyası oğluşumunnnn.....
 



Canım prego markasına bakabılırsın. Ebat 60-120cm yada 70-110 var.Bende prego safari alıcam lacıvert olan.kraft markasıda aynı.Buyuk olculere sahıp ve naylon değil kumaş gıbı
 
Canım prego markasına bakabılırsın. Ebat 60-120cm yada 70-110 var.Bende prego safari alıcam lacıvert olan.kraft markasıda aynı.Buyuk olculere sahıp ve naylon değil kumaş gıbı

Çarşamba gelecek bakalım eğer beğenmezsem bu söylediklerine bakıcam hayırlısı artıkkkkkk çok teşekkürlerrrrrrrrrrrr :)
 
benim için ilk doğumum ve içime hem heyecan var hem aşırı istek var ilk bebek olduğu içinde acemilik var alışveriş hakkında ne alınır nasıl nerden alınır ne alınmaz hiç bilmeden bende alışverişie başlamak istiyorum. buradan okuduklarımla ümraniye civile baktım merkezde acar kids i gezdim beşik olarak ta mobilya beşik beğeniyorum ama büyüyenlerden değil. si z nasıl başladınız alışverişe nasıl yapptınız her şeyi bi yerden mi aldınız ilk alınacaklar neler ne kadar ödeme yaptınız yardım ederseniz çok memnun olurum.
 

canım ben işe hastane çıkışıyla başladım..biri 10lu biri 5li 2 tane hastane çıkışı aldım.daha sonra battaniye ağız bezi eldiven çıtçıtlı zıbın gibi kıyafetleri, havlu aldım(bunlar yaklaşık 200 lira civarında tuttu) kıyafet kısmını tamamladıktan sonra park yatak ve anakucağı aldım(bu ikisi yaklaşık 400 tuttu, ankarada bir bebek mağazasından aldım).en son da bebek bakım malzemeleri ve hastanede gerekecekleri aldım(bunları da civilden aldım yaklaşık 400 tuttu).. bir de internetten süt pompası ve süt saklama kapları, göğüs pedi göğüs kremi aldım(bunlar da 250 tuttu)..

bence şöyle yap, hangilerini netten alacaksın hangilerini mağazadan elden alacaksın önce onlara karar ver.. netten alacaklarını bir defada al en azından kargo ücreti ödemezsin. mağazadan olanları da bir defada al.. diğer türlü çok yorulursun.. biz öyle yaptık hem hiç yorulmadık hem de kısa sürede herşeyi hallettik.. bir de alışverişten önce bir fiyat araştırması yap.. nette fiyat araştırması zaten kolay.. dışardaki mağazalarda da birgün fiyat araştır birgün de çıkıp alırsın olur biter:)

kolay gelsin, hayırlı alışverişler...:)
 



Benimde oyle ydi.Ama internetten okuyarak epey bilgi sahıbı oldum.Bende ılk olarak kıyafetlerini taömamladım.Gerçi hala beğenip dayanamadıklarımı alıyorum:)
bizimki temmuz bebeği.onun için ne alacağımı bilemiyorum.Kalın mı ince mi kısa kollu mu uzun mu:) Bende hepsinden aldım.2 adet penye battaniye aldım. 1 adet peluş battaniye.Aslında ona gerek yokda eşim çok beğenmiş kışın kullanırız diye almış gelmiş.10 tane alttan çıtçıtlı askılı body aldım.Yazın en çok o giydirilirmiş.5 tane şort tulum.Bir adet kundak battaniye.Aldıklarımın çoğu 0-3 ay.56 numara yani.Genelde tulum olanlar da 3-6 ay aldım.Kışın giyebilsin diye.
İkinci olarak banyo malzemelerini tamamladık.Küvet bakım ürünleri banyo havlusu.Küvet:55 tl bakım ürünleri 150 tl.Ama piyasadaki ürünlerden daha ucuza alabilirsin.Ben zararsız olsun diye earth mama angel baby aldım.Oda pahalı bıraz.Havlu seti:55tl ecocotton marka organik.sevi bebenin straforlu küvet ağı:25tl
Dün arabasını aldık jokerden.Pusetiyle beraber. 1200 gibi bir fiypark yatakla başladık.Prego safari model:300tl uyku seti:Baby mor:100Tl iç yatak İşbir marka:275 tl
biberon:avent:25 tl emzik avent:20tl.Göğüs pompası almadım henüz.
Sadece kendime hastane için gecelik falan almam gerek.onlar kaldı.

Ben daha cok ınternetten aldım.butikbebe ya da unnado siteleri bebeklere özel.hrtgun bir markanın ındırımı oluyor.Onları takıp edebilirsin.yada dükkânlardan bakabılırsın.

bu sitenin diğer sayfalarından kım ne almış bılgı sahıbı olabılırsın.
kaç haftalık senın bebeğin?
 

teşekkür ederim ilgilenmen için. bend ebu ğün eşimle çıktık ümraniye çarşısına ..... orada acar kids mağazadan sen gibi ilk acilen lazım olacvakları aldım benimde yaklaşık 250 tl tuttu. mobilyalı beşik beğenmiştik onuda sipariş verdik 750 tl ye artık eşimle kontrollü ve eksikliğini gördüğümüz şeyleri almaya karar verdik. bende dudullu yada pendik civilden almayı düşünüyorum kalanları.


ACAR KİDS den aldıklarım
hastane çıkışı
çıt çıt lı zıbın 5 6 tane
banyo seti
küvet malzemesi
agız mendili
tulum
alt üst takım
.
.
.
.
.


aklıma daha gelimiyor var bi şeyler daha ama ücret 250 tl verdim kasada %10 indirim yaptılar başkada bi yardımları olmadı.
 

BENDE BİRAZ Bİ ŞEYLER ALDIM. ÜMRANİYE DEN MOBİLYALI BEŞİK ALDIM VE ACAR KİDS MAĞAZASOINDAN ALDIKLARIMLA BERABER BAŞLANGICI YAPTIM. KALAN EKSİKLERİMİ GÖRDÜKÇE VE LAZIM OLDUKÇA SAĞDAN SIOLDAN DUYDUKÇA TAMAMLAMYI DÜŞÜNÜYORU. benim bebğim bu haftayla beraber 32. haftası ama bebğin gelişimi hızlı olduğu için herhalde sistemde 2 hafta ileriden gidiyor. 16 ekim son adt tarihim benim.
kısmet olmadı bi zherşeyi eminönünden almayı düşünüyorduk ama akslik oldu. ümraniye ye gitti.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…