resmen bayldımm bu nlara nerden kaca aldınn canımm ben daha 1-2 sey dısında bırsey amadım ama .bunlar sper yaaaaaaa ogluma ramazan bayramında gıydırırımm olmazsa kurban bayramında hehehehe
bunlarda super yaaaaaaaaaaaaaa sarı lacıverte esım bayılacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nerden kaca aldınnn cnmmm
Arkadaşım bebek arabasını ana kucağıyla birlikte ne kadara aldınız?Eki Görüntüle 632547 Eki Görüntüle 632546 Eki Görüntüle 632545 Eki Görüntüle 632541 Eki Görüntüle 632540 Eki Görüntüle 632539 Eki Görüntüle 632533 Eki Görüntüle 632534 Eki Görüntüle 632535 Eki Görüntüle 632536 Eki Görüntüle 632537
ve azönce butikbebeden birşeyler daha aldım
- Ecocert Organik sertifikalı, Astım-Alerji Birliği onaylı organik şampuan ve losyon, 62 cm çilek elbise, bebek arabası, bambu hastane çıkışı, babamıza hediye uzun kollu çıtçıtlı body aldım
1 tane 3-6 ay, 1 tane 0-4 ay, 1 tane de 3-6 ay uzun kollu çıtçıtlı body
3 tane beyaz antibakteriyel çorap
2 tane 0-4 ay, 3 tane 4-8 ay patikli alt
3 tane askılı çıtçıtlı body
2 tane yarım kollu çıtçıtlı body
askılı çıtçıtlı bodylerden bir 10 tane daha almam lazımmışşş..
Arkadaşım bebek arabasını ana kucağıyla birlikte ne kadara aldınız?
Merhaba, ben de araba arıyorum ve sizinki hoşuma gitti . Marka ve modelini öğrenebilir miyim? bir de nereden aldığınızı ve fiyatını?
bebek arabası çok hoşmuş hafifte birşeye benziyor marka model belirtirseniz sevinirim bende..hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın
Eki Görüntüle 632547 Eki Görüntüle 632546 Eki Görüntüle 632545 Eki Görüntüle 632541 Eki Görüntüle 632540 Eki Görüntüle 632539 Eki Görüntüle 632533 Eki Görüntüle 632534 Eki Görüntüle 632535 Eki Görüntüle 632536 Eki Görüntüle 632537
Evet 6-7kilo çok hafif ve kullanımı çok rahat, bebe confort marka mila model. Maxicosiyle aynı yerde üretiliyormuş, bosh-siemens gibi, sadece joker mağazalarında satılıyor, araba almak için erken fakat biz çoktan karar vermiştik indirime girince aldık. Biz baktığımızda 500-600dü sadece arabası indirimde 300e aldık, anakucağı hala 400 tl. İndirime girer belki diye bekliyoruz girmezsede 8.ayda falan alırız artık.
sağlıkla büyüsün hepsini kullansın inşallah cibinliği ne kadar aldınız acaba?Eki Görüntüle 640662 Eki Görüntüle 640663 Eki Görüntüle 640664 Eki Görüntüle 640665
Eki Görüntüle 640667 Eki Görüntüle 640668 Eki Görüntüle 640669 Eki Görüntüle 640670 Eki Görüntüle 640671
işte oğluma aldığımız ürünler.
devamıda gelir inşallah
sağlıkla büyüsün hepsini kullansın inşallah cibinliği ne kadar aldınız acaba?
internetten bakıcağımız ve uygun fiyatlı siteler var mı inceleyebileceğim.sizinde aldıgınız guvenılır sıteler olursa daha ıyı olur:)))
ya ben daha o kadar çok şey almadım sanırım ya da bana öyle geliyohavlu takımı, alt açma, ince battaniye, kalın battaniye, kundak, pike takımı, ayrıca bikaç 6-9 ay tulum, pijama takımı, çorap aldım. yeni dogdugunda giydirmek için sadece 3-4 tane askılı zıbın aldım. arkadaşlar bi fikir verin bana. ben antalyada yaşıyorum. bebeğim 3 temmuzda dogacak. burası çok sıcak oluyo biliyosunuz. askılı zıbınla üşür mü acaba. hastane çıkışı hiç almadım kullanamaz diye. napsam sizce??? ayrıca daha yatak filan da bakmadım. 1 yaşına kadar odasında yatamaz. o yüzden 1 yaşına kadar kullanabilecegi bi beşik almak istiyorum.
Allah razı lsun canım...Amin.. cibinliği 29 TL ye aldık . tavsiye ederim :)
civil bebe....
canım benim de antalya 3 temmuz. ben kısa kollu aldım çıtçıtlıları tek onu giyer diye ama üşür mü bilemedim yani
anladım canım ben de kollu alayım bari bikaç tane de duruma göre giydiririm artık. bi de mutlaka ayagına çorap giydirmek gerekiyomuş gazlanıyomuş yoksa aklında bulunsun. bana da ebe arkadaşım söyledi. antalyanın sıcagı da ayrı dert valla :) sen neler aldın bebişe zıbından başka?
canım ben sadece 5 6 tane çıtçıtlı aldım bu kadar kışlahanın karşısında miniçoya uğra fiyatlar uygun çok para vermeye gerek yok hemen küçülcek bi de ara ara pazarara bakıyorum bu kadar mesela mağaza 23 olan aynı battaniye pazarda 15 bu hafta aacam onu da inşallah çünkü cinsiyet dün belli oldu kız benimki
benimki de kızz :) ben de aldıklarımın çogunu miniçodan ve internetten aldım hesaplı gerçekten de :) battaniyemizi babannemiz aldı sag olsun. ilerleyen aylarda da banyo küveti filan alıcam. artık son aylarda bi daha ugrarım miniçoya tam mevsimlik bişiler alırım giydirmeye. bu arada hangi hastaneye gidiyosun? ben medstar andeva topçulara gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?