2013 temmuz anneleri alışverişe başladınız mı, bebişlerinize neler aldınız?

Merhaba
beğenmene sevindim canım. Ben alısverıslerımı hep ınternetten yapıyorum.Tulumlarımı .............. dan Kundağı ise trendyol.com dan aldım.Hem uygun hem kalıtelı hemde degısık oluyor urunler .

Biz daha hic bisey almadik, abimiz besigini kardesine verecek :) doguma az kalmis yani yaz aylarinda alis veris yapmayi dusunuyorum..

Arkadaşım bebek arabasını ana kucağıyla birlikte ne kadara aldınız?

Arkadaşım bebek arabasını ana kucağıyla birlikte ne kadara aldınız?

Merhaba, ben de araba arıyorum ve sizinki hoşuma gitti . Marka ve modelini öğrenebilir miyim? bir de nereden aldığınızı ve fiyatını?

bebek arabası çok hoşmuş hafifte birşeye benziyor marka model belirtirseniz sevinirim bende..hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın

Eki Görüntüle 635491 (Hauck Dream'n Plus Seyahat Yatağı Beige Grey)

jokerdeen indirime giren hauck marka parkyatak aldık Seyahat Yatağı Ara Katı seyahat taşıma çantasıyla birlikte 99 TL (ilk aylar odasında değil de yanımızda yatacağı için, annemlere kayınvalideme yada tatile giderken de çok işimizi görür diye)

Eki Görüntüle 635490
mothercareden tulumlar çıtçıtlılar...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar
Aranızda İzmirli temmuz hamileleri varsa burada paylaşıyoruz.Sizide bekleriz.

Izmirli temmuz 2013 anneleri paylaşım alanı

hepinizin aldıkları muhteşem arkadaşlar:) en kısa zamanda ben de paylaşacagım cicilerimizi..:)SMYK mağazalarında çıtçıtlı zıbınlarda inanılmaz indirim var.Ben 5lı ambalajda kısa kollu çıtçıtlı zıbını 16 tl ye,3lü uzun kollu ayaklı tulumu 25 tl 'ye aldım.Kaliteleri de çok güzel..:)İstanbul'da CEVAHİR AVM ve FORUM İSTANBUL'da benim SMYK mağazalarım.Başka nerelerde var bilemiyorum.Biz de bebeğimize oda yapmayı planlıyoruz.Çİlek bebek odaları aklımızda ama Tepehome da da gorduk kalite çilekle aynı fakat fiyat daha uygun.Oda düşünen anneler bir bakın derim:)

internetten bakıcağımız ve uygun fiyatlı siteler var mı inceleyebileceğim.sizinde aldıgınız guvenılır sıteler olursa daha ıyı olur:)))

ben de oğluşuma 4-5 takım alt üst, 7-8 adet tek çıtçıtlı badi, Chicco dan tüm kozmetik takımlarını aldım, bu hafta da beebk arabasını almayı planlıyorum :)

ya ben daha o kadar çok şey almadım sanırım ya da bana öyle geliyo havlu takımı, alt açma, ince battaniye, kalın battaniye, kundak, pike takımı, ayrıca bikaç 6-9 ay tulum, pijama takımı, çorap aldım. yeni dogdugunda giydirmek için sadece 3-4 tane askılı zıbın aldım. arkadaşlar bi fikir verin bana. ben antalyada yaşıyorum. bebeğim 3 temmuzda dogacak. burası çok sıcak oluyo biliyosunuz. askılı zıbınla üşür mü acaba. hastane çıkışı hiç almadım kullanamaz diye. napsam sizce??? ayrıca daha yatak filan da bakmadım. 1 yaşına kadar odasında yatamaz. o yüzden 1 yaşına kadar kullanabilecegi bi beşik almak istiyorum.

canım benim de antalya 3 temmuz. ben kısa kollu aldım çıtçıtlıları tek onu giyer diye ama üşür mü bilemedim yani

canım benim de antalya 3 temmuz. ben kısa kollu aldım çıtçıtlıları tek onu giyer diye ama üşür mü bilemedim yani

anladım canım ben de kollu alayım bari bikaç tane de duruma göre giydiririm artık. bi de mutlaka ayagına çorap giydirmek gerekiyomuş gazlanıyomuş yoksa aklında bulunsun. bana da ebe arkadaşım söyledi. antalyanın sıcagı da ayrı dert valla :) sen neler aldın bebişe zıbından başka?

canım ben sadece 5 6 tane çıtçıtlı aldım bu kadar kışlahanın karşısında miniçoya uğra fiyatlar uygun çok para vermeye gerek yok hemen küçülcek bi de ara ara pazarara bakıyorum bu kadar mesela mağaza 23 olan aynı battaniye pazarda 15 bu hafta aacam onu da inşallah çünkü cinsiyet dün belli oldu kız benimki

benimki de kızz :) ben de aldıklarımın çogunu miniçodan ve internetten aldım hesaplı gerçekten de :) battaniyemizi babannemiz aldı sag olsun. ilerleyen aylarda da banyo küveti filan alıcam. artık son aylarda bi daha ugrarım miniçoya tam mevsimlik bişiler alırım giydirmeye. bu arada hangi hastaneye gidiyosun? ben medstar andeva topçulara gidiyorum.

canım ben de medikal burcu hanıma gidiyorum benden başka iki arkadaşım daha gidiyo 52 lira muayene 4lü ultrasona 100 verdim doğpum da 1200miş

kızlar aranızda bebek arabasını alan ya da karar veren var mı ben bir türlü bulamıyorum baston model istiyorum üstüne anakucağı monte edilenlerden ama aparat alıp istediğimiz modeli ekleyebiliyormuşuz ama bu tarz hiç gördünüz mü satıcı çocuk bu tarz model var ama şu an elimizde yok dedi nerden bulacağımı da bilemiyorum sizlerede sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…