2013 Temmuz anneleri bebğinz hangi haftada boyu,kilosu ne kadr?

arkadaşlar selamlar, bugün dr.dan geldimdi ama pek de moralim yerinde deil 36 haftayı bitirdik bugün kilosu 2400 çıktı dr. dedi yanılma payı da olabilir çünkü bebeğin başı doğum kanalına girmiş tam ölçümü olmayabilir dedi 2500 olarak da düşünebiliriz dedi...ama 2500 bile olsa bence zayıf bebişim burdan takip ettiğim kadarıyla ve sitelerdeki yaklaşık kilolarla karşılaştırınca bebişim zayıf geliyor bana dr. zayıf ya da gerilik var demedi ama benim içim içimi yiyor....arkadaşlar bebişin bu son haftalarda kilo alabilmesi için beslenmeme ne eklesem ne yapıp etsemmm tavsiyeleriniziii bekliyorummmmmmmmm........

çok az kalmışşşşş:18: ne güzelllll, ztn 38den snr sadece kilo alıyormuş maşallah kilosu da boyu da çok iyi

Evett bende azıcık semirsin istiyordum ama kısmet değilmiş:) Dr amca bugün 38+3 Perşembe gunü için verdi tarihimizi. Tüp bebek ve hassas olduğumuzu bildiği için bu dönem olan sebepsiz bebek ölümlerinden bahsedince bizde kabul ettik. Keşke herşey doğal olarak ilerleseydi ama kısmet değilmiş. Sağlıcskla gelinlerde hayırlısı bakalım :)

Erken doğum kanalına giren bebeklerin kafa ölçüsünü alamadıkları için kilo çok yanlış çıkıyor. Dr'um söylemişti. Arkadaşımın bebeğimde 34. Haftada kanala yerleşti hep küçük bebek bekliyorlardı doğumdan 1 gün önce 2.700 çıkıyordu. Ertesi gün doğdu 3.250 :) O yüzden hiç moralini bozma

Bende 36+1 haftalık oldum ve şu 2 gündür artık nefes alacak mecalim kalmadı bebiş 3 kiloyu geçti ve sanki bu sabah aşağıya indi gibi sizce doğumum 40. Haftada mı olur yoksa daha erken mi ? Sanki erken doğacakmış gibi hissediyorum hep haftasından ileride demişti doktor ama

balık haftada bir kere yiyorum ama çok düzenli de besleniyorum

yumurta ve et. sanırım protein ve su bebeklere kilo aldırıyor ben çok et yemezdim ama hamileliğimde nerdeyse hergün yada 2 günde 1mutlaka et yer oldum etobur oldum çıktım et dediysem de haşlama yada köfte fln değil löp et haşlama olursa suyu ile bulgur pilavı yanımdanda 1ltlik cam su şişesi eksik olmuyor, uyurken bile bi yanımda su bi yanımda eşim öyle uyuyoruz

38+1 3.520 gr olmuş bebişimizi :)

buyursun gelsin artık

oğlum geçen hafta 35+4 iken 2780gr kilomuzdu .tombiğimi merakla sabırsızlıkla bekliyorum. şimdi 36. haftamız bitmek üzere kontrol haftaya tontonum ne kadar olacak bakalım.

38+4 teyken oğlum yaklaşık 3400 gr dı. boyu da yaklaşık 50 cm sanırım
hadi gel artık oğluummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…