aslında çok da farklı değilmiş haftaları bebeklerimizin. kiloları da yakın. sana öyle bir şey demedi mi doktor????
Okuduklarıma göre kızımın boyu kısa galiba.34+1 2100gr boyu 40 cm 15 gün önce Pazartesi gidecem bakalım kızım ne kadar büyümüş...
çok az kalmışşşşş:18: ne güzelllll, ztn 38den snr sadece kilo alıyormuş maşallah kilosu da boyu da çok iyi
arkadaşlar selamlar, bugün dr.dan geldimdi ama pek de moralim yerinde deil36 haftayı bitirdik bugün kilosu 2400 çıktı dr. dedi yanılma payı da olabilir çünkü bebeğin başı doğum kanalına girmiş tam ölçümü olmayabilir dedi 2500 olarak da düşünebiliriz dedi...ama 2500 bile olsa bence zayıf bebişim burdan takip ettiğim kadarıyla ve sitelerdeki yaklaşık kilolarla karşılaştırınca bebişim zayıf geliyor bana dr. zayıf ya da gerilik var demedi ama benim içim içimi yiyor....arkadaşlar bebişin bu son haftalarda kilo alabilmesi için beslenmeme ne eklesem ne yapıp etsemmm tavsiyeleriniziii bekliyorummmmmmmmm........
balık haftada bir kere yiyorum ama çok düzenli de besleniyorum
arkadaşlar selamlar, bugün dr.dan geldimdi ama pek de moralim yerinde deil36 haftayı bitirdik bugün kilosu 2400 çıktı dr. dedi yanılma payı da olabilir çünkü bebeğin başı doğum kanalına girmiş tam ölçümü olmayabilir dedi 2500 olarak da düşünebiliriz dedi...ama 2500 bile olsa bence zayıf bebişim burdan takip ettiğim kadarıyla ve sitelerdeki yaklaşık kilolarla karşılaştırınca bebişim zayıf geliyor bana dr. zayıf ya da gerilik var demedi ama benim içim içimi yiyor....arkadaşlar bebişin bu son haftalarda kilo alabilmesi için beslenmeme ne eklesem ne yapıp etsemmm tavsiyeleriniziii bekliyorummmmmmmmm........
38+1 3.520 gr olmuş bebişimizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?