2013 Temmuz anneleri bebğinz hangi haftada boyu,kilosu ne kadr?

kızlar benimkide 34 haftayı doldurduğumda 2500gr. ve 46 cm.di.
şimdi 35 haftayı bitiricem nerdeyse
anası gibi uzun boylu olucak inş. benim kızım :81::81:

biz de geçen pztsi tam 32+0 da gittik kontrole; 1850 gr, 42 cm oğluşum maş. neyseki bi önceki muayenede gelişim geriliği olabilir diyen dr. lafını geri aldı gitmeden önce oluşumu tehtid ettim ama; bak dedim eğer ki 1700 gr.dan az gelirsen doğduğunda ben de baban da seni mıncık mıncık mıncıklıycas; her yerine saatler çizices,ısırıcas o kolunu göbişini felan dedim korktu herhal ama kurtardı neyseki işkenceli sevilmeyi sıpamm benim... herkese sağlıklı hamişlikler.... ve rahat doğumlar arkadaşlar......

arkadaşlar bizde dün gittik doktorumuza 33+4 tü kızımız 2.100 kg ve 45 cm geldi.bebişin gelişimi ii dedi doktor ve ilk defa nst ye girdik.

bendee çokk özledimm oğluşumu cuma gunu kontrole gidecemm çok merak ediyorum acaba kaç gram aldı :)

32+0 da 2.050 gram ve 45 cm herşeyimiz önden gidiyor özellikle kafamız 34 haftalık çıktı

pazartesi kontrolümüz vardı 32+0 2.200kg 42 cm...maşallah benim oğluma önden önden almış başını gidiyo

benim canım aşkımm oğlumdaaa 34+4 te 2350 gr dıı maşallah benim köfte dudaklı oğlumaa

maaşallah bebişlerinize kızlar

benim prensesim 33+5 de 2041 gr 46 cm 10 gün geriden geliyo
nasıl besleniyorsunuz bana fikir verinnnn

maaşallah bebişlerinize kızlar

benim prensesim 33+5 de 2041 gr 46 cm 10 gün geriden geliyo
nasıl besleniyorsunuz bana fikir verinnnn

o 10 güün problem değil canım benimkinin de göbüşü 10 gün ilerde. kafaya takmaya kalksan ohooo ...ben kendi yaptıklarımı söyliyim;

günde 1 lt süt.. 3-4 kaşık çam balı..süt ürünleri bol bol...kiraz..pekmez(aklıma geldikçe ,bazen içmediğim gün de oluyor)..muhakkak her gün 1 adet muz.
ceviz(oda aklıma geldikçe).bol bol meyve:) 2 haftada 700 gr aldı bebeğim. hatta doktor 2 defa ölçtü aynı çıktı değer.biraz azalt yedikelrini bile dedi.ama bunlar benim uuyguladıklaırm herkesin illaki farklıdır

bu arada 35+3 te gittiğimizde 2900 gr ve 50 cm. büyümüş kocaman olmuş oğluşum pazartesi ayın 10 unda tekrar gideceğiz ..erken doğum riskim var.doğumhaneye çıkarılacağım ebelr kontrol edecekmiş.bilmem ne aşağı iniş iyice elime geliyor dedi rahimd e yumuşamış bebeğin kafası da yerleşmiş.5-6 gündür bebeğimin hareketleri azaldı zaten sancılarım da arttı.. nasip bakalım bi gelseydi şu pazartesi..

benim de geçen hafta 32+5 2200 gr dı oğluşum doktor boyu ile ilgili bişi diyemiyor tahmini söylüyor ultrasonda tam anlamıyla göremiyorlarmış bebek kıvrıldığı için. Bu arada bazıları 10 gün geri verya ileri demiş o nasıl oluyor yani.öyle yazanlşarın boyları kiloları karşılaştırdığımda benin oğluşmla aynı haftalarda yakın ölçülerde .ama doktor bana öyle işi demedi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…