canım ben de kaçırmışım sordum işte.öğreneceğiz bakalım.
Bu arada geçmiş olsun,allah korumuş.giden eşya olsun,canınıza zarar gelmesin.mal canın yongasıdır ama insan canını kurtardığına dua etmeli.çok geçmiş olsun şekerim.
Gelişimi bir hafta geriden geliyor ama bu normal endişelecek bir durum değil.Cümlesini duyunca aklıma burda konuştuğumuz konu geldi.Gelişim geriliği kavramı çok geniş aslında ;önemli olan neye göre gerilik var onu açıklaması lazımki bizimde içimiz rahat etsin.Drum her bebeğin her anne babanın fizyolojik yapısı farklıdır.Tektip bebek olacak diye birşey yok.Ayrıca önemli olan bebeğin genel sağlık durumu dedi.İçim rahatları defalarca bu durum endişelenecek bir durum değil dedi.Sende endişelenme sakın canım
öyle tabi canim , gıden mal olsun ama oda gıtmedı , yakalandı hırsızlar :)
:)) ayy hoş geldin canim
hemen sorayım ,
dün hırsız girdi ya bizim evimize çelik kapımız kullanılamaz halde ( kilitle duruyor ) ve guvensiz.değişmesi gerekiyor evsahibimize söyledik siz kullaniyosunuz size ait diyor , bende diyorumki kapı demirbaş onun yenilemesi gerekir sonucta ben tasınırken alıp götürcek halim yok yada ben evden cıksam bu halde yeni kiracı oturmaz hel halukarda degişicek , bunun kanundaki yeri nedir canim bunu ogrenmek istiyorum ,
tşk şimdidenn
:)) ayy hoş geldin canim
hemen sorayım ,
dün hırsız girdi ya bizim evimize çelik kapımız kullanılamaz halde ( kilitle duruyor ) ve guvensiz.değişmesi gerekiyor evsahibimize söyledik siz kullaniyosunuz size ait diyor , bende diyorumki kapı demirbaş onun yenilemesi gerekir sonucta ben tasınırken alıp götürcek halim yok yada ben evden cıksam bu halde yeni kiracı oturmaz hel halukarda degişicek , bunun kanundaki yeri nedir canim bunu ogrenmek istiyorum ,
tşk şimdidenn
arkidişlar bu arada dün akşam haberlerde ömer çelik 6 aylık iznin kadın istihdamına zarar vereceğini söylüyordu, bugün de yasanın başbakana sunulması var.. benim anladığım ömer çelik uygun görmediğini söylediğine göre olumsuz sonuç için bir uyarı olabilir ya da o göreven bunu hatırlatıyor ama inşaallah kuruldan karar bizim leyhimize çıkar off bilemedim dün o kadar gaza geldikk
canım geçmiş olsun.bu hırsızlrdan bende tırsıyorum benim evimde güvenli değil.böyle demirbaş malzemelerin değişmesi evsahibine aitmiş.bende bunu çok araştırmıştım.bir arkadaşımında evine hırsız girdi bayağı kıymetli eşyaları gitti zararları olmuştu.çelik kapı tamirini ev sahibi üstlendi.çevremde böyle yani.eger kabul etmiyorsa siz yaptırın kiradan düşün bunu da ona söyleyin.ev sahipleri gücünün yettiğinden bu tür tamir işlerine burun kıvırırlar.taviz vermeyin bence.benim evimde bir sürü tamirat işi var eşim bir kere taviz verdi ben cebimden öderim boşver yapmazsa yapmasın diye şimdi 20 senelik binayı onar onar bitmiyor.ev sahibimde çok kötüler.daha önce bir yerde kirada oturdum herşeyiyle ev sahibi ilgilenmişti ama bu ev sahibi 6 aydır bu evdeyiz çok çektik.eninde sonunda yapacak.bence tekrar görüşün ev sahibiyle.
günaydin canlar ,
dün evime hirsiz girmiş , 3 gibi apar topar eve gittim ,
laptop vardi evde onu almişlar , ama evden cikip koseyi donunca yakalandilar :)
kapi ev darmadagin bi sürü temizlik vs yapmiştim :) şimdi tekrar sil bastannn hopp , çamaşirlarrr ütülerrr amannnn ,
sizler napiyosunuz nasilsiniz ?
ya kızlar ben doğum çantasına koymak için hasta bezi alsam mı?
ped alıcaz ama yetmezse diye diyorum
bissürüde marka var karışık kuruşuk?! alsam hangisini alayım varmı içinizde bilen yaf?
kızlar net bılgısıolan varmı dogumıznı 6 ay oldu mu
bissürüde marka var karışık kuruşuk?! alsam hangisini alayım varmı içinizde bilen yaf?
Merhaba cici anneler ve tatlı bebişleri
Umarım iyisinizdir. Ben kızlarımla Allah'a şükür iyiyiz. Gelişimimiz normal gebelik gibiymiş, doktorumuz öyle dedi. Ama ikiz olduğu için bu haftalarda gelebilirler dedi. Rabbim zamanında ve sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder inşallah.
Kızlar biberon alacağım ama anne göğsüne benzer almak istiyorum. İnternetten biraz araştırdım ama çok oturamadığım için iyi bir araştırma yapamıyorum. Sizin bildiğiniz var mı? Önerileriniz neler?
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Umarım iyisinizdir. Ben kızlarımla Allah'a şükür iyiyiz. Gelişimimiz normal gebelik gibiymiş, doktorumuz öyle dedi. Ama ikiz olduğu için bu haftalarda gelebilirler dedi. Rabbim zamanında ve sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder inşallah.
Kızlar biberon alacağım ama anne göğsüne benzer almak istiyorum. İnternetten biraz araştırdım ama çok oturamadığım için iyi bir araştırma yapamıyorum. Sizin bildiğiniz var mı? Önerileriniz neler?
acenu çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış vallahi
suzan annem otobüsle geliyo kız. bizim kıza yatk yorganda getirdiğinden uçağa binmediakşam 9 arabası sühayla
bencede çok heyecanlııırabbim huzurla oturmayı nasip etsin inş.
seni tebrik ve tevkif ediyorumbüyük başarı
canım ben 7 aydır içiyorum ama et yiyemediğim için , eğer ceviz semizotu fln yersem o gün içmiyorum
senin ne temizliğin kalmışki hepsini yapmışsın kııızzzz
ben 36 haftayı bitiricem nerdeyse daha hiç bişeye elimi sürmedim
şimdi doğumdan sonra en yakınların zaten bi kırkın çıkmadan görmeye gelirler mutlaka, ama kırk mevlüdünüde bence yaptır imkanın varsa evinde bi kuran sesi olsun bence
benim evim çok küçük ve herkese uzak olduğundan ben kvdenin evinde yapmayı düşünüyorum çünkü genelde hep onların tarafı gelicek. bende kimse yok öle. benim evimdede öle konu komşu tanıdıklara daha ufak çapta bişi yapıcamtek tek ağırlamak gerçekten annenin dediği gibi daha zor anneler haklı
kız araştırdım kafamada çok yattı denemekten zarar gelmez zaten yapıyoruz yani
aynenyaz aylarını sırf şu meyve olayı yüzünden çoooooooook seviyorum
ya eğer vücudun kabul ederse bence taktır. ama eşinide ikna et neden istemediğini anlamadım ama yoksa sen korun o zaman de, ikna olur
ya ben 8 yıl korundum çocuk istemediğimizden. ilk 3 yıl doğum kontrol hapı kullandım hiç bir zararı yada yan etkisini görmedim, aksine adetlerim aşırı düzenliydi, kilo flnda almadıım çok rahat ettim ama emzirme döneminde kullanılırmı onu bi araştırmam lazım. aylık yada 3 aylık iğneler var ama onları sakın kullanma. ben ondanda yaptırdım evlenmeden önce horm,onlarım altüst oldu.
bide düzene sokmak için ayrı ilaçlar kullandım.
bide her ay kendin rahme yerleştirdiğin halka var onu hiç denemedim çünkü sen kendin yerleştirip çıkartıyosun o kadar yapamam diye düşünüyorum. vücuda takılan ufak çipler var, kolunun iç tarafına takıyolar ama oda riskli vücutta yer değiştirip kaybolma olayı oluyomuş bulunamama durumu varmış oda olmaz.
bide ilişkiden sonra mı öncemi ne kullanılan tabletler var içine atıyosun
e bide peygamber usülü var. en temizi o sanki eşine güveniyosanbiz uzun süre o şekilde korunduk.
benim bildiklerim bunlar dahada varsa bilmiyorum ben
baykuslu olanı begendim :)
Daha uzun süre işten ayrı kalınca belki işverenler için yerine başkasını alabilme gibi bi hak da verirler, ya da belki işverenler bayanların hamilelik problemi var diye pek bayan eleman almak istemezler. vs bunun gibi problemler olabilir ilk anda aklıma bunlar geldi
kızlar net bılgısıolan varmı dogumıznı 6 ay oldu mu
taam o zaman sen akşam alırsan, aç bak bi banada haber ver nası bişey? yabancı markalarında vardı yerlilerde bilemedim belden bağlamalıda varmış bide serbest olanda varmış gördüklerim öleydi ama. hangisini alırsan söle banada şekercimcanım tabiki al ben hatta ped almıcam yanıma onu ev için aldım daha sonrası için.. hastane için hasta bezi düşünüyorum yada tek kullanımlık külotlar var bez yerine onu alıcam ped ilk başlarda yeterli olmayabilir sen bilirsinde ben arkadasımdan biliyorum onun sezeryandı, sezeryanda hatta içeriyi temizliyorlar diye biliyorum ama 2 gün yine bezlik akıntısı oldu sonra azalıyo bir de normali düşünürsek..10 lu 8 li paketler var canped çoklu almana gerek yok değişik markalar var çok fazla araştırmadım bnde akşam bakıcam eşimle alışverişe gidersek..
dimi yaa alalım herşeyi alıyos o eksik kalmasınBana ped yetmişti, ama herkesin durumu farklı farklı oluyor, bence almışken hasta bezi al az kanamayıda kaldırır çok kanamayı da.. hatta bence direk bebiş bezi al onun içinden kendine de kullanırsın :) ben geçenlerde adet olunca o anki duruma göre mecbur kaldım kızımın bezini kullandım ayıptır söylemesi çaktırmayıntabi şu anda 5 numara prima kulanıyos kızıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?