2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

öyle tabi canim , gıden mal olsun ama oda gıtmedı , yakalandı hırsızlar :)

evet canım işte ilk gebeliğimiz birşey bilmiyoruz.. yaşayarak öğrendim normal olduğunu.. o doktor da Allahından bulsun bişey demiyorum.

öyle tabi canim , gıden mal olsun ama oda gıtmedı , yakalandı hırsızlar :)

kafa dalgın bugün,okudum bir de yakalandıklarını.hey allah ım

verilmiş sadakanız varmış şekerim.Allah korumuş,öncelikle seni ve bebeğini.

canım geçmiş olsun.bu hırsızlrdan bende tırsıyorum benim evimde güvenli değil.böyle demirbaş malzemelerin değişmesi evsahibine aitmiş.bende bunu çok araştırmıştım.bir arkadaşımında evine hırsız girdi bayağı kıymetli eşyaları gitti zararları olmuştu.çelik kapı tamirini ev sahibi üstlendi.çevremde böyle yani.eger kabul etmiyorsa siz yaptırın kiradan düşün bunu da ona söyleyin.ev sahipleri gücünün yettiğinden bu tür tamir işlerine burun kıvırırlar.taviz vermeyin bence.benim evimde bir sürü tamirat işi var eşim bir kere taviz verdi ben cebimden öderim boşver yapmazsa yapmasın diye şimdi 20 senelik binayı onar onar bitmiyor.ev sahibimde çok kötüler.daha önce bir yerde kirada oturdum herşeyiyle ev sahibi ilgilenmişti ama bu ev sahibi 6 aydır bu evdeyiz çok çektik.eninde sonunda yapacak.bence tekrar görüşün ev sahibiyle.

canım geçmiş olsun.bu hırsızlrdan bende tırsıyorum benim evimde güvenli değil.böyle demirbaş malzemelerin değişmesi evsahibine aitmiş.bende bunu çok araştırmıştım.bir arkadaşımında evine hırsız girdi bayağı kıymetli eşyaları gitti zararları olmuştu.çelik kapı tamirini ev sahibi üstlendi.çevremde böyle yani.eger kabul etmiyorsa siz yaptırın kiradan düşün bunu da ona söyleyin.ev sahipleri gücünün yettiğinden bu tür tamir işlerine burun kıvırırlar.taviz vermeyin bence.benim evimde bir sürü tamirat işi var eşim bir kere taviz verdi ben cebimden öderim boşver yapmazsa yapmasın diye şimdi 20 senelik binayı onar onar bitmiyor.ev sahibimde çok kötüler.daha önce bir yerde kirada oturdum herşeyiyle ev sahibi ilgilenmişti ama bu ev sahibi 6 aydır bu evdeyiz çok çektik.eninde sonunda yapacak.bence tekrar görüşün ev sahibiyle.

ya kızlar ben doğum çantasına koymak için hasta bezi alsam mı?
ped alıcaz ama yetmezse diye diyorum
bissürüde marka var karışık kuruşuk?! alsam hangisini alayım varmı içinizde bilen yaf?

Daha uzun süre işten ayrı kalınca belki işverenler için yerine başkasını alabilme gibi bi hak da verirler, ya da belki işverenler bayanların hamilelik problemi var diye pek bayan eleman almak istemezler. vs bunun gibi problemler olabilir ilk anda aklıma bunlar geldi

evet cnaim ,

şirket avukatımda dedi , bende ev sahibine dedim ki tasınırken eskisini takıp yenisi götürcemmi dengesiz yerse işte :)))

hiçç umrumda degil

geçmiş olsun canım

Merhaba cici anneler ve tatlı bebişleri
Umarım iyisinizdir. Ben kızlarımla Allah'a şükür iyiyiz. Gelişimimiz normal gebelik gibiymiş, doktorumuz öyle dedi. Ama ikiz olduğu için bu haftalarda gelebilirler dedi. Rabbim zamanında ve sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder inşallah.

Kızlar biberon alacağım ama anne göğsüne benzer almak istiyorum. İnternetten biraz araştırdım ama çok oturamadığım için iyi bir araştırma yapamıyorum. Sizin bildiğiniz var mı? Önerileriniz neler?

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

bissürüde marka var karışık kuruşuk?! alsam hangisini alayım varmı içinizde bilen yaf?

canım tabiki al ben hatta ped almıcam yanıma onu ev için aldım daha sonrası için.. hastane için hasta bezi düşünüyorum yada tek kullanımlık külotlar var bez yerine onu alıcam ped ilk başlarda yeterli olmayabilir sen bilirsinde ben arkadasımdan biliyorum onun sezeryandı, sezeryanda hatta içeriyi temizliyorlar diye biliyorum ama 2 gün yine bezlik akıntısı oldu sonra azalıyo bir de normali düşünürsek.. 10 lu 8 li paketler var canped çoklu almana gerek yok değişik markalar var çok fazla araştırmadım bnde akşam bakıcam eşimle alışverişe gidersek..

Son düzenleme:

Bana ped yetmişti, ama herkesin durumu farklı farklı oluyor, bence almışken hasta bezi al az kanamayıda kaldırır çok kanamayı da.. hatta bence direk bebiş bezi al onun içinden kendine de kullanırsın :) ben geçenlerde adet olunca o anki duruma göre mecbur kaldım kızımın bezini kullandım ayıptır söylemesi çaktırmayın tabi şu anda 5 numara prima kulanıyos kızıma

hoşgeldin canım.nerelerdesin bir gittin tam gittin.
bebişler de iyiymiş çok sevindim buna.
sağlıkla,hayırla kavuşursun bebeşlere inş

ben chicconun cam olanından aldım.kullananlar memnun çevremden.
anne göğsüne benzer türkiye de bulamadım ben.yurtdışından getirttim.

maşallah prenseslerine...
kauçuk ve doğal uç olmasına özen göstermen yeterli... önerilenler bu tip emzikleri olanlar bilgin olsun...
Chicco Evolution Açılı Kauçuk Biberon-250 ml-0ay - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
http://www.hepsiburada.com/liste/ch...aspx?productId=oyunca600410&categoryId=301172

Son düzenleme:

peygamber usulü ne diyeceğim ama sanırım anlatılmaz :)) ismine takıldım :))

baykuslu olanı begendim :)

ya evet ben ara ara aratıyorum hastane odası bebek süsü falan diye sonrasında da bir sürü gereksiz şey almış oluyorum süsleme için artık hangisini kullanacaksam :))

bana görümcem al dedi alacağım :))

evet tabii ki öyle ama hükümet olarak bunun önlemini almak da zor değil yasalarla bence....misal doğum iznine ayrılacak kadını işten çıkarana tazminat ödetmek, kadın işçi çalıştıran yerlee vergiden indirim yapmak vs vs gibi.. bunlar benim bile aklıma geliyorsa zor dğeildir herhalde

kızlar net bılgısıolan varmı dogumıznı 6 ay oldu mu

canım bilmiyorum bugün bakanlar kurulunda başbakanın onayına sunulacaktı ama tabi koşullar nedir ya da onaydan çıktı mı bilgim yok akşam haberlerde duyarız da pek umuudm yok maalesef

kesin alırsan bana da haber verir misin markayı

taam o zaman sen akşam alırsan, aç bak bi banada haber ver nası bişey? yabancı markalarında vardı yerlilerde bilemedim belden bağlamalıda varmış bide serbest olanda varmış gördüklerim öleydi ama. hangisini alırsan söle banada şekercim

dimi yaa alalım herşeyi alıyos o eksik kalmasın annemde spiralden sonra çok kanaması olmuştu oda bebek bezi kullanıyodu mecburen
aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…