2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Çok çok çookk geçmiş olsun ..Nasıl öyle hemen yakalandılar yaf iyi olmuş:)

canım ya tşkl ederiz :)
aracla evin önünden ayrilmişlar köşeyi donunce polis ekiplerini görmüşler , paniklemişler polislerde düşmüş peşine yakalamişlar,

:) ya nasipten cikmayinca işte Allah bi şekilde kıskıvrak yakalatiyo..

hemen takmıolarkı dgmdan sonrakı adetn 3 gununde takıolar ozel dıe heralde para alıolar

masallh cnm :)) hıc oturmadgn bellı oluyo halınden :) 11 kılo ne kı bn 17 kılo aldım :)))
hep normal dogum ıstedıgım ıcın hıc yerımde drumak ıstemıyorum aslındaaama bebegımın donmemesı buna engel ınsl yarınkı kontrolde dr mujdeyı verır ve donmus der ınsll da ıcım rahatlarr:26:
bnm ark.ozelde yaptı maa ncm normalde 250 tl mısdı bu alet ama devlt ucretsız verıyormustu 8 ay once dogum yaptı odaaa

bıse msadee cıkyırouzz komsuya cleınce gorusuruzzzzzzzzzzzzzz

kızlar sprıaln fıatını oğrendım bızm hastanede 90 tl miş bnm taktrmm lazm ama eşim hiç istemiooo

neden istemiyo eşin ?

ben 8 senelik evliyim , evlendigimden beri kullaniyodum , eylulde cikarttırdım 10 senelikti doktor cıkaralim artık dedi :

ekimdede hamile kaldim

devletin verdigi kalite bakımından biraz dusuk saniyorum , ithal olanlar tavsiye ediliyor , kendini dısarda eczaneden de alip taktirabilirsiniz.

neden istemiyo eşin ?

ben 8 senelik evliyim , evlendigimden beri kullaniyodum , eylulde cikarttırdım 10 senelikti doktor cıkaralim artık dedi :

ekimdede hamile kaldim

kokuyo heralde ne bılım anlamadım gttı ? sorun oluyomu hıc bı agrısı sızısı fln ılışkdn sonra kanma fılan

inş doner cnm normal yaparsın hryerde farklı heralde tuaf

Çok geçmiş olsun. Maşallah oldukça sakin karşılamışsın, Allah kolaylık versin

kokuyo heralde ne bılım anlamadım gttı ? sorun oluyomu hıc bı agrısı sızısı fln ılışkdn sonra kanma fılan

ya bu kişiden kişiye degişebiliyor , bazen bunye kabul etmiyor vucut atıyor , ilk basta regli doneminde agri oluyor , sonradan olmuyor. sonucta yabanci bir madde vucutta , düşün hamilelikte bile migden bulanio bas donu vucut yabanci madde olarak algili yo alişinca geçiyor , bununda boyle asamasi var.

canım geçmiş olsun allah tekrarını göstermesin

Çok geçmiş olsun. Maşallah oldukça sakin karşılamışsın, Allah kolaylık versin

tşkler canim ,

evet en sakin bendim herkezi teselli ettim :)))

cana gelmesin ben evde yokken girsin hiç öenmli degil. panik olsam nolcak ki ne deişcek , o yuzden sakinlik iyi.

baska korunma yontemlerınden hangısı guzel bna bıraz akıl verın yha (( nıe ıstemıo anlamadım neden korkuyo onuda anlamıs deılm (

evet olması gerekli haklısın ama benim artık halim dermanım kalmıyor bulaşıklara bile neredeyse (( sana maaşallah diyelim de nazar değmesin

kurabıye fasla kamıyormus cunku bende yapamdım daha dogum gunu yakasınca yapıcammm yaprak mantı ve tuzlu sımıt yaptımm bır pogoca ıle kurabıye kaldıı onuda yaprsak ok dırrr

ben pişmemiş börek koyuyordum d pişmişleri denemedim güvenemedim daha doğrusu

ilginç bir testmiş benim dr de bahsetmedi ama örnek alınması kısmı uyuz birşey sanırım

ay ben de denesem mi acaba kii

gözün aydın canım

Ben erikle kiraz çok yiyorum, her gün yarım kilo yiyorumdur, ama ertesi gün tuvalete öyle rahat çıkıyorumkii, biraz gaz yapıyo şişiriyo ama sonu güsel oluyoo

benim dr de erik çok yersen gaz yapar kasılma sanırsın demişti

sağol şekerim bilgi paylaştığın için

Eki Görüntüle 724387 elbiseli olan az once cektımm 11 kg almıs halım ve 36 haftayı gerıde bıraktık sukurrr
Eki Görüntüle 724384 35+2 di sanırm sıze yazarkenn
Eki Görüntüle 724385

ee maaşallah size

ya allah korumuş sizi tabi ne desek boş allah beterinden saklasın..

baska korunma yontemlerınden hangısı guzel bna bıraz akıl verın yha (( nıe ıstemıo anlamadım neden korkuyo onuda anlamıs deılm (

valla ben bilmiyorum , en rahat bu diye dusunuyorum ,

haplar vs bi sure sonra hormonel problemler cıkartiyor ,

annem gecmiş zamanda kullandiginda çiçeklerine koyarmıs , çiçekelri inanilmaz büyürmüş vs vs işte

selam ,

burda avukat olan birismi vardi benmi oyle hatırlıyorum ,

bir konuda bilgi almak istiyorum , şirket avukatima sordum ama emin olamadim , yardim ltfn

arkidişlar bu arada dün akşam haberlerde ömer çelik 6 aylık iznin kadın istihdamına zarar vereceğini söylüyordu, bugün de yasanın başbakana sunulması var.. benim anladığım ömer çelik uygun görmediğini söylediğine göre olumsuz sonuç için bir uyarı olabilir ya da o göreven bunu hatırlatıyor ama inşaallah kuruldan karar bizim leyhimize çıkar off bilemedim dün o kadar gaza geldikk

Aynen canım ben 32 de almaya karar verdim çünkü çalışma şartlarım beni hem fizyolojik hemde psikolojik olarak zorlayacağını düşündüm.Biraz kendimle ve bebeğimle ilgilenmem hazırlanmam lazım.Raporumu aldım.Gelelim kontrole :) Her şey yolunda görünüyor 1 hafta geriden geliyor gelişimi ama bu normal endişelenecek bir durum değil dedi.İri bir bebek değil normal boyutlarda bir bebek olacak dedi.1810 gr 44 cm olduğunu suyunun sağlığının gayet yerinde olduğunu söyledi.15 dklık nst maceramızda gayet olumlu geçti.Uzun yürüyüşlerden kaçınmamı,yorucu hiçbir iş yapmamamı söyledi.Bu arada oğluşum dil çıkardı görüntü çok komikti nanik yapacak sandık bir ara bizde son durum bu.Allah herkese güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin

Eki Görüntüle 724387 elbiseli olan az once cektımm 11 kg almıs halım ve 36 haftayı gerıde bıraktık sukurrr
Eki Görüntüle 724384 35+2 di sanırm sıze yazarkenn
Eki Görüntüle 724385

oo maaşallah canım bebişinede,göbişinede, sanada çok güzel görünüyosunuz ne güzel 11 kilo almışsın daha. ben çok kilo aldım 25 kilo aldım ve daha 34.haftadayım bu gidişle 30 la tamamlıcaz 59 kilola hamile kaldım 84üm şu anda napcam bilmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…