merhaba cici anneler ve tatlı bebişleri
umarım iyisinizdir. Ben kızlarımla allah'a şükür iyiyiz. Gelişimimiz normal gebelik gibiymiş, doktorumuz öyle dedi. Ama ikiz olduğu için bu haftalarda gelebilirler dedi. Rabbim zamanında ve sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder inşallah.
Kızlar biberon alacağım ama anne göğsüne benzer almak istiyorum. Internetten biraz araştırdım ama çok oturamadığım için iyi bir araştırma yapamıyorum. Sizin bildiğiniz var mı? önerileriniz neler?
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
taam o zaman sen akşam alırsan, aç bak bi banada haber ver nası bişey? yabancı markalarında vardı yerlilerde bilemedim belden bağlamalıda varmış bide serbest olanda varmış gördüklerim öleydi ama. hangisini alırsan söle banada şekercim
kesin alırsan bana da haber verir misin markayı
hoşgeldin canım.nerelerdesin bir gittin tam gittin.
bebişler de iyiymiş çok sevindim buna.
sağlıkla,hayırla kavuşursun bebeşlere inş
ben chicconun cam olanından aldım.kullananlar memnun çevremden.
anne göğsüne benzer türkiye de bulamadım ben.yurtdışından getirttim.
maşallah prenseslerine...
kauçuk ve doğal uç olmasına özen göstermen yeterli... önerilenler bu tip emzikleri olanlar bilgin olsun...
Chicco Evolution Açılı Kauçuk Biberon-250 ml-0ay - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Chicco Nature Glass Kauçuk Cam Biberon 240 ml / 0+ ay - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
ayyy geçmiş olsun canım iyi yakalanmışlar hemen. iyi atlatmışsınız.günaydin canlar ,
dün evime hirsiz girmiş , 3 gibi apar topar eve gittim ,
laptop vardi evde onu almişlar , ama evden cikip koseyi donunca yakalandilar :)
kapi ev darmadagin bi sürü temizlik vs yapmiştim :) şimdi tekrar sil bastannn hopp , çamaşirlarrr ütülerrr amannnn ,
sizler napiyosunuz nasilsiniz ?
ayyy geçmiş olsun canım iyi yakalanmışlar hemen. iyi atlatmışsınız.
ben şafak sayıyorum canım izne çıkmam için son 3 günüm kaldııı
benimde 35tşkler canım
Benımda 34 gün kaldı
bir arkadaşım bana yolladı, ne kadar şanslısın diye :)
efendimiz sallallahü aleyhi vessellem buyurmuştur ki:
'' kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, al...lah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla
ah canım yaa üzme kendini dicemde çok kırılmışsın belli.slmmm tatlı anneler ve minnoşları nasılsınız bakalım 2 gün yoktuk neler olmuş neler....artık her izin dönüşü doğum haberleri okucam bu gidişle :))ilk bebeğimiz oldu hayırlısıyla...allah bizde nasip etsin...
ben pek ii değilim izinliydim ama hiç dinlenemedim daha çok yoruldum...birde eşimle çok kötü kavga ettik çok kalbimi kırdı çooook.onu hiç affetmicem beni bu halimde yok yere çok üzdü dünden beri ağla ağla içim çıktı bebeğimde etkileniyor biliyorum ama tutamıyorum kendimi napıym aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor şuan bile gözlerim doldu( sonradan köpek gibi pişman oldu ama nafile ...hiç hakkı yok karnım burnumdayken bana bunları yaşatmaya...allahıma havale ettim ben bişey demiyorum..
neyse kızlar anlıcanız hiç keyfim yok nazar ettiler bana hep neşelisin hep yüzün gülüyo hiç hamile gibi değilsin ışıl ışılsın kendine bakıyosun dediler dediler bi maşallah diyende yok gözleri kaldı işte neşemden eser yok şimdi((
evet yaa hiç karnın yok gibi. benimki yatınca bile dimdik duruyorkarnım fazla yokyatınca da yayıldı
tşkler canım
Benımda 34 gün kaldı
Tabii, hemen haber veririm.
Doktorum fazla oturma, gezme dedi onun için fazla nete takılamıyorum canım. Zaten 15-20dk oturduğumda hemen eller ayaklar şişiyor,karnım sertleşiyor.
Önerin için teşekkür ederim canım,olmazsa ben de netten sipariş veririm.
Çok teşekkür ederim canım benim.
gerçekten mi?? hani belki şaka yapmaya çalışmışlardır ama dilerim çok üzerine gitmemişlerdir.. hayat ya kilo alsan aldın olur almasan almadın :))
ben de artık ciddi ciddi düşünmeye başladım ama umarım yan etkisi yoktur emin olmak lazım
ya gönlümden neler geçiyor yapıp buzluğa atmalık ama icraat yok , yoksa ah yufka alayım hamur yapayım da doğuma gelenlere hazırl olsun diye bile düşünüyorum...
oo nst maceraları hayırlı olsun ben henüz tanışmadım o cihazla benim dr de hiç bahsetmedi :)))
kızlar bizde cok şukur 32. haftayı bıtırdık 33'e gırdık ..doktorum erken gelebılır dedı bebek..
baş aşağı pozısyondaymıs..ve hafıf sancılar varmıs dedı..
gecen karnıma cok şıddetli bır agrı gırdı, karnımın sol tarafına.. nst,ye bagladılar sancı yokmus dendı ama agrının nedenını anlayamadılar..bıçak sokması gıbıydı.. ama doktorum karnımı elıyle muayene ettı..erken dogum sancısı var hafıf hafıf dedı.. ...
Eki Görüntüle 724387 elbiseli olan az once cektımm 11 kg almıs halım ve 36 haftayı gerıde bıraktık sukurrr
Eki Görüntüle 724384 35+2 di sanırm sıze yazarkenn
Eki Görüntüle 724385
ya kızlar ben doğum çantasına koymak için hasta bezi alsam mı?
ped alıcaz ama yetmezse diye diyorum
bissürüde marka var karışık kuruşuk?! alsam hangisini alayım varmı içinizde bilen yaf?
Hoooppp biz geldik hatunlar yineTemizliğimizi bitirdik ohh miss gibim oldu evimiss.. Şimdi dinleniyoruz size bakalım dedik neler kaynatmışsınız diye. Sonra yine mutfağa gidip yemek yapcaz. Ben size bişi soracaktım ama unuttum iyi mi?? İyice şaşkın oldum haa neyse aklıma gelince sorarım artıkım..
bir arkadaşım bana yolladı, ne kadar şanslısın diye :)
efendimiz sallallahü aleyhi vessellem buyurmuştur ki:
'' kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, al...lah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla
Kızçelerrrr biz geldikkkkkkkk
Evimizi süpürdük,sildik,duş aldık,Kuran okuduk,
yemek yaptık,mutfak dolaplarının alt kısımlarını azıcık sildim,
kızçemin rafları ve cibinliğini taktık eşimle,çamaşır astık
Şimdi de toto büyütüyoruz çok enerjiğiz ama dinlene dinlene yapıyoruz
o yüzden uzun vakit alıyorNe kadar da sıcak ve sıkıntılı hava
Duş almama rağmen yine terledik akşama yine duş.Umarım suda yani küvette
doğum yapmam
Eki Görüntüle 724387 elbiseli olan az once cektımm 11 kg almıs halım ve 36 haftayı gerıde bıraktık sukurrr
Eki Görüntüle 724384 35+2 di sanırm sıze yazarkenn
Eki Görüntüle 724385
benimde 35.
gelecek ay 5 günlük izin alıp memlekete gidecektim annemlerle kiraz toplamaya. eşimin istanbulde eğitimi vardı. kasıma ertelenmişçok üzüldüm yaa ne hayaller kuruyorduk kardeşlerimle falan ama mücadele edip gitmem lazım. temiz hava bol meyve ohh. 1 günlüğüne gider geliriz dio eşim olurmu hiç 1 günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?