2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ben dr brown aldım kolik önleyicili.

hımm ewet birde normal altına serilenler varda onlar daha çok yatağa felan geçmesin diye.. gerçi külot şeklinde olanlarda sezeryanda felan dikiş üstüne gelme olasılığı olabilir neyse ben bi bakıyım iyicene

kesin alırsan bana da haber verir misin markayı

Tabii, hemen haber veririm.

Doktorum fazla oturma, gezme dedi onun için fazla nete takılamıyorum canım. Zaten 15-20dk oturduğumda hemen eller ayaklar şişiyor,karnım sertleşiyor.

Önerin için teşekkür ederim canım,
olmazsa ben de netten sipariş veririm.

Çok teşekkür ederim canım benim.

ayyy geçmiş olsun canım iyi yakalanmışlar hemen. iyi atlatmışsınız.
ben şafak sayıyorum canım izne çıkmam için son 3 günüm kaldııı

ayyy geçmiş olsun canım iyi yakalanmışlar hemen. iyi atlatmışsınız.
ben şafak sayıyorum canım izne çıkmam için son 3 günüm kaldııı

ayyy kız bu hafta son desene o zamaaannn
valla çok sevindim bak şimdi

Son düzenleme:
Bir arkadaşım bana yolladı, ne kadar şanslısın diye :)

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Al...lah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla

tşkler canım

Benımda 34 gün kaldı
benimde 35.
gelecek ay 5 günlük izin alıp memlekete gidecektim annemlerle kiraz toplamaya. eşimin istanbulde eğitimi vardı. kasıma ertelenmişçok üzüldüm yaa ne hayaller kuruyorduk kardeşlerimle falan ama mücadele edip gitmem lazım. temiz hava bol meyve ohh. 1 günlüğüne gider geliriz dio eşim olurmu hiç 1 günde

çok güzel bişey inşllh oylede oluruz.insanın günahsız olması için once allahın farz kıldığı vazifeleri yerine getirmesi gerekir bence

ah canım yaa üzme kendini dicemde çok kırılmışsın belli.
inşallah çok uzun sürmez kırgınlığınız biran önce eski tatlı günlerinize geri dönersiniz. erkekler bazen ne dediklerini düşünmeden konuşuyorlar. ne kadar kırdıklarını sonradan anlıyorlar ne yazık ki. bu hassas günlerimizde onların daha anlayışlı olması gerekir.
inşallah düzelir aranız sende yine neşeli fıkır fıkır olursuun
karnım fazla yok yatınca da yayıldı
evet yaa hiç karnın yok gibi. benimki yatınca bile dimdik duruyor

tşkler canım

Benımda 34 gün kaldı

off ya 34 gün allah ayrdımcın olsun.. benim de bir hafta var.. iple çekiyorum dayanamıyorumm (

merci şekerimm

kızlar çok çenem açıldı bu son... bakın bu linkte hastane çantası için birşeyler yazıyor

Hastane çantası kontrol listesi

veee artık bana müsade bugünlük mucxxx, inşaallah eve gidip yemek yapabilirimm :)))

Hoooppp biz geldik hatunlar yine Temizliğimizi bitirdik ohh miss gibim oldu evimiss.. Şimdi dinleniyoruz size bakalım dedik neler kaynatmışsınız diye. Sonra yine mutfağa gidip yemek yapcaz. Ben size bişi soracaktım ama unuttum iyi mi?? İyice şaşkın oldum haa neyse aklıma gelince sorarım artıkım..

bu da bizim nst ve serum maceramızdan
Eki Görüntüle 724231

oyy maşşallahh çok güzel çıkmışsın sende gülmüşsün benim gibi
r:

valla şaka bile yaptılarsa bana ağır geldi yani...

geçmiş olsun canım ..inş vakti zamanın da gelir bebişin ..

Eki Görüntüle 724387 elbiseli olan az once cektımm 11 kg almıs halım ve 36 haftayı gerıde bıraktık sukurrr
Eki Görüntüle 724384 35+2 di sanırm sıze yazarkenn
Eki Görüntüle 724385

oo maşşallahh göbüşüneee çok iyi görünüyorsun

ya kızlar ben doğum çantasına koymak için hasta bezi alsam mı?
ped alıcaz ama yetmezse diye diyorum
bissürüde marka var karışık kuruşuk?! alsam hangisini alayım varmı içinizde bilen yaf?

canım ped kullanmıştım yetmişti bana.şimdi de öyle yaptım yine ped koydum...gece uzun olanlarından..

aynen canım o dert bendede vardı bnde hallettim sağlık ocağına gittim geldim evi süpürdüm sildim çamaşırlarım var dürülmeyi bekliyo onlar bana ben onlara bakıyorum suan birde yemek var derken eşim aradı dışarı çıkalım mı diye aynı böyle oldum çünkü yorulmuştum artık bi duşa girer uzanırım..

Kızçelerrrr biz geldikkkkkkkk
Evimizi süpürdük,sildik,duş aldık,Kuran okuduk,
yemek yaptık,mutfak dolaplarının alt kısımlarını azıcık sildim,
kızçemin rafları ve cibinliğini taktık eşimle,çamaşır astık
Şimdi de toto büyütüyoruz çok enerjiğiz ama dinlene dinlene yapıyoruz
o yüzden uzun vakit alıyorNe kadar da sıcak ve sıkıntılı hava
Duş almama rağmen yine terledik akşama yine duş.Umarım suda yani küvette
doğum yapmam

paylaşim için tşkler,

tüylerim diken diken oldu.

soğuğa yakın ılık su olursa korkma şekerim

izin yok oturun calısın kuzulara nasil bakıcaz yoksa

memleket nerdekii :))

kiraz mi ohh misss :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…