selam ,
burda avukat olan birismi vardi benmi oyle hatırlıyorum ,
bir konuda bilgi almak istiyorum , şirket avukatima sordum ama emin olamadim , yardim ltfn
Aynen canım ben 32 de almaya karar verdim çünkü çalışma şartlarım beni hem fizyolojik hemde psikolojik olarak zorlayacağını düşündüm.Biraz kendimle ve bebeğimle ilgilenmem hazırlanmam lazım.Raporumu aldım.Gelelim kontrole :) Her şey yolunda görünüyor 1 hafta geriden geliyor gelişimi ama bu normal endişelenecek bir durum değil dedi.İri bir bebek değil normal boyutlarda bir bebek olacak dedi.1810 gr 44 cm olduğunu suyunun sağlığının gayet yerinde olduğunu söyledi.15 dklık nst maceramızda gayet olumlu geçti.Uzun yürüyüşlerden kaçınmamı,yorucu hiçbir iş yapmamamı söyledi.Bu arada oğluşum dil çıkardı görüntü çok komiktinanik yapacak sandık bir ara bizde son durum bu.Allah herkese güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin
Aynen canım ben 32 de almaya karar verdim çünkü çalışma şartlarım beni hem fizyolojik hemde psikolojik olarak zorlayacağını düşündüm.Biraz kendimle ve bebeğimle ilgilenmem hazırlanmam lazım.Raporumu aldım.Gelelim kontrole :) Her şey yolunda görünüyor 1 hafta geriden geliyor gelişimi ama bu normal endişelenecek bir durum değil dedi.İri bir bebek değil normal boyutlarda bir bebek olacak dedi.1810 gr 44 cm olduğunu suyunun sağlığının gayet yerinde olduğunu söyledi.15 dklık nst maceramızda gayet olumlu geçti.Uzun yürüyüşlerden kaçınmamı,yorucu hiçbir iş yapmamamı söyledi.Bu arada oğluşum dil çıkardı görüntü çok komiktinanik yapacak sandık bir ara bizde son durum bu.Allah herkese güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin
o bendimbilgi sahibi olduğum bi konuysa yardımcı olmaya çalışırım canım
kızlar surada sirin seyler var sanki fikir olur belki
bebek odası süslemeleri resimleri - moda ve yaşam
baska korunma yontemlerınden hangısı guzel bna bıraz akıl verın yha(( nıe ıstemıo anlamadım neden korkuyo onuda anlamıs deılm (
:)) bnde baslıcm yıkmya dahaca besgnn korumalıklarını yıkadım :)) tatlı telaş vallahı ama yorucu yavas yavas yapmak lazmm helede utu işini puffff ama yerleştrnce mis gbı olurlarr :)))bse kalmams btmıs eksıklerı
15 15 15 10 ve 7 gün aralarla randevu verdi..
normal dogum süreci için .. Bebekte dogum pozisyonu almış
bakalım geri sayım basladı
acmış agZını sonuna kadar, gülüyordu bebek kuşum...
canım cok dogru yazmıssın o bıraz ustune tııtremekle alakalı kendnı yıpratyosun annelik duygusu herseyın en ıysıı olcak dıye. aslnda braz daha rahtmı olmak gerekyo tabıkıde hıjjenınne yemesne ıcmesne dkkat edceksn ama kendı hayatınıda goz ardı etmemeyı basarbilsek.. benim ilik bebegım sankı ben makyajımı yapp bebegmıde susleyp avmlerde flan gezermısım gııbıme gliyor aileden brne bundan bahsettgmde bana glyorlar bıkez bıle bnmcek bebek arabasna ne dsrı cıkması unut bunları fılan...
korkuyorm acıkcası
yahu huysuz bebek olmaz olurmu tabiiki var... önemli olan ilk 40 gün... en zor dönem o zaman... o dönemde de bebeğini tanıyosun ona alışıyosun derken zaten adaptasyon süreci tamamlanır... herşey mükemmel olucak diye bişey yok... biz de huysuzduk... belki de çok uslu... ne değişti... bak analarımız büyüttü adam etti... farketmiyo huylu huysuz yani onlar bize verilen bir lütuf... Allah sahip olmak isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah sağlıkla...
günaydin canlar ,
dün evime hirsiz girmiş , 3 gibi apar topar eve gittim ,
laptop vardi evde onu almişlar , ama evden cikip koseyi donunca yakalandilar :)
kapi ev darmadagin bi sürü temizlik vs yapmiştim :) şimdi tekrar sil bastannn hopp , çamaşirlarrr ütülerrr amannnn ,
sizler napiyosunuz nasilsiniz ?
slmmm tatlı anneler ve minnoşları nasılsınız bakalım 2 gün yoktuk neler olmuş neler....artık her izin dönüşü doğum haberleri okucam bu gidişle :))ilk bebeğimiz oldu hayırlısıyla...allah bizde nasip etsin...
ben pek ii değilim izinliydim ama hiç dinlenemedim daha çok yoruldum...birde eşimle çok kötü kavga ettik çok kalbimi kırdı çooook.onu hiç affetmicem beni bu halimde yok yere çok üzdü dünden beri ağla ağla içim çıktı bebeğimde etkileniyor biliyorum ama tutamıyorum kendimi napıym aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor şuan bile gözlerim doldu( sonradan köpek gibi pişman oldu ama nafile ...hiç hakkı yok karnım burnumdayken bana bunları yaşatmaya...allahıma havale ettim ben bişey demiyorum..
neyse kızlar anlıcanız hiç keyfim yok nazar ettiler bana hep neşelisin hep yüzün gülüyo hiç hamile gibi değilsin ışıl ışılsın kendine bakıyosun dediler dediler bi maşallah diyende yok gözleri kaldı işte neşemden eser yok şimdi((
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...çantalarında çok güzelmiş...güle güle kullan
hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın canım
ayyyy inanmıyorum sonunda geldi azra öylemi..gözün aydın komşum...daha biz buluşup kahvaltı yapacaktık ama azra izin vermedi buna...allahım tez zamanda küvezdende çıkıp anacığının kollarına gelir inşallall..darısı bizlerin başına artık
canım banada suyun fazla erken doğum riski olabilir dikkat et demişti geçen ay şekerim biraz yüksek çıkmıştı bide yediklerine dikkat et demişti.bakalım bu kontrolde durumlar nasıl çok merak ediyorum...
ahh canım gittin gördün demek...beğenmene çok sevindim inşallah o beğendiğin evde çok güzel günleriniz geçer.
annecine çok geçmiş olsun canım...kavanozlarda harika olmuş ellerine sağlık
aaaaa hırsızmı????çok geçmiş olsun canım allah seni korumuş yaa ya evde olsaydın aman allahım ...yakalandığınada çok sevindim bi güzel sopayı hakediyolar....
Canım çok geçmiş olsun iyi ki evde değilmişsin.....
Kızlar dün akşam başlayan bir karın ağrısı ve sancıyla ishal oldum sabaha kadar susuz kalmayayım diye saatimi iki saate bir kurdum bol bol su içtim gece boyu. Şimdi tuzlu ayran içtim pirinç haşlıyorum yoğurtla yicem başka ne yapayım kızlar. Bebeğe bir zarar verir mi acaba. İshal olup doktoruna soran oldu mu hiç. Moralim bozuldu
facebokk ta 2013 temmuz annelri var. orda kızın biri karnının resmini koymuşş. karnı küçük olduğu için kızla dalga geçtiler resmen ..ben üzüldüm valla ..... hey allahım ya kendileri de hamile ..bilmiyorlar mi ki herkesin hamilelği farklı olurr...
Kızlar EPİLASYONN yaptırmak hayatınızda yaptığınız en iyi şey olucak buna emin oalbilirsiniz.. ki ben 8 seans anlaşmıştım hamile kalınca 3 seansım emzirme dönemim sonrasına aktarttım,, 5 seans bile tüm vücudumdaki tüyleri yok denecek kadar azalttı heleki şu hamilelik döneminde hiç tüylerimle uğraşmadım sadece 3 kere falan erkeklerin fualllerini falan kısalttığı aletle 2 cm falan kökünden alınmaması gerek daha seanslarım bitmediği için güçlenmemesi için,, okadar rahat ettimki ama sizlere önemli bir şey söyliycem herhangi bir kuaförde yada güzellik salonunda yaptırmadım epilasyonumu ANKARA MEDİCANA HASTANESİ- KOZMOTOLOJİ bölümünde doktorlar gözetiminde ALEXANDRITE epilasyon yönetmiyle yaptırdım,, banada diyen oldu yok kolaltı ter bezlerin tıkanıyomuş,yok çocuğun olmaz şuydu buydu yine bilir bilmez duyan herkes yorum yaptı 11 aylık evliyim 8 aylık hamileyim.. seanlarım daha bitmeden hamile kaldımki oraya gidip 10 dakka otursan oradaki yoğunlukdan riskli bişey olmadığını anlarsınız,, 80 yaşında teyzelerde geliyo 15 yaşında teenage lerdeepilasyondan önce hayatımın %70ini tüylerle uğraşarak geçiriyomuşum hayatıma baya bi boşluk geldi.. düşünmeden doğum sonrası gidin derimm.. ^^__^^
selamun aleykum kızlar
kızlar 2013 mayıs annelerinin paylaşım alanını okudum biraz da valla hepsi isyanlarda yaauykusuzluktan, bebeklerinin memeyi bir türlü bırakmadıklarından, sütün yetmediğinden, bazıları gaz sancısından, dikiş ağrısından vs... okuyum da kendimi alıştırıym demiştim ama birden hepsinin okuyunca derin düşüncelere daldım
ne 50sayfası laa?!?!?!
150 sayfaymıııııışşş
abboooowwwww:18::18:
Eki Görüntüle 724387 elbiseli olan az once cektımm 11 kg almıs halım ve 36 haftayı gerıde bıraktık sukurrr
Eki Görüntüle 724384 35+2 di sanırm sıze yazarkenn
Eki Görüntüle 724385
meğer gelişmi geriden gelen ne çok kişi varmış yaa ne kdr normal bişeymiş meğersem.. bunları gördükçe o doktora daha da sinir oluyorum yaaa....
cnm korumalıkların kumasını mı yıkadın sadece yoksa komple mi yıkadın öyleyse nasıl yıkadın :26:
Maşallah subanallah cnm
Hep olumsuz hep olumsuz ben aksine hiç itibar etmiyorum bu yorumlara pozitifdüşünmeye taşınıyorum benim bir arkadaşım var almanyadan tr ye 4 çocukla(biri kucakta bebek-kalanlarda mini mini) tek başına valiler atladı geldi tatil keyif yaptı bizim neyimiz eksik ondan bence işin sırrı kendine güvenmekten geçiyor
:
Ya bu eşleri eşşek sudan gelinceye kadar ağız burun girişmek istiyorum bazen
Cnm havalar sıcak birde ishalsin vucudun çok susuz kalmasın hast ye git istersen serum falan versinler ben öyle yapmıştım bolbol muz yemiştim ayrıca
gerizekalılar
Doğumdan hemen sonra kaldığım yerden devam edicem ama tarihlerini dolunaya denk getiricem
Aleykum selam cnm
Aldı beni bir düşünce
Az konuşuyoruz diye başka topiklerde adımız geçiyor gözümden kaçmazO kendini biliyor
Cnm maşallah subanallah
Dr lar sadece kötüyü söylemekle yükümlü galiba
hadi gözünüz aydin canim ,
iyi haberler gelmiş maşallahh , onun o minik ayakalrini yer teyzesii ,
ne kadar ilginç degilmi , görmedigin siyah beyaz ekranda baktigin karnında hareketlerini hissettigin canliya inanilaz sevgi duyum baglanmak ,
meğer gelişmi geriden gelen ne çok kişi varmış yaa ne kdr normal bişeymiş meğersem.. bunları gördükçe o doktora daha da sinir oluyorum yaaa....
bence ev sahibin ödemeli. sizin kusurunuz yok sonuçta. sigorta yaptırsaydı madem. deprem olsa yinemi siz ödeyeceksiniz zararı. kiralayan kira süresince kiralananı kullanıma uygun halde bulundurmak zorunda diye düşünüyorum. parasını hırsızdan alabilir ev sahibide.:)) ayy hoş geldin canim
hemen sorayım ,
dün hırsız girdi ya bizim evimize çelik kapımız kullanılamaz halde ( kilitle duruyor ) ve guvensiz.değişmesi gerekiyor evsahibimize söyledik siz kullaniyosunuz size ait diyor , bende diyorumki kapı demirbaş onun yenilemesi gerekir sonucta ben tasınırken alıp götürcek halim yok yada ben evden cıksam bu halde yeni kiracı oturmaz hel halukarda degişicek , bunun kanundaki yeri nedir canim bunu ogrenmek istiyorum ,
tşk şimdidenn
az konuşuyoruz diye başka topiklerde adımız geçiyor gözümden kaçmaz o kendini biliyor
bence ev sahibin ödemeli. Sizin kusurunuz yok sonuçta. Sigorta yaptırsaydı madem. Deprem olsa yinemi siz ödeyeceksiniz zararı. Kiralayan kira süresince kiralananı kullanıma uygun halde bulundurmak zorunda diye düşünüyorum. Parasını hırsızdan alabilir ev sahibide.
Tabi imzaladığınız sözleşmede farklı bişiler varsa onu bilemem
güzel şeyler varmıs canim :)
bencede çok heyecanlıııiyi gecerler tatlım.
bugün gittik gördük evi. çookk beğendim. biran önce gidip yerleşmek istiyorummmm.
neyi nereye nasıl yerleştiricemizi düşünüyorum şimdi.çok heyecanlııı
seni tebrik ve tevkif ediyorumHerkese merhabalar,
ben 34+4 haftalık gebeyim, bu güne dek 4 kg aldım ve kızım da son kontrolümde (34+0) 2.380 gr dı
canım ben 7 aydır içiyorum ama et yiyemediğim için , eğer ceviz semizotu fln yersem o gün içmiyorumBalık yağı başlayan var mı ben 6 haftadır doktora gitmediğim için bi haberim yok.
senin ne temizliğin kalmışki hepsini yapmışsın kııızzzzkızlar merhaba ben ağustos annesiyim aslında ama ilk doğumum sezeryan olduğu için 38 haftalıkkken doğum olacak nasipse.. Temmuzz sonu gibi
Kafamda sürekli ev temizliği var sizler ne yapacaksınız.. Yardımcı alacakmısınız.. kaçıncı haftada yapacaksınız birde ramazan ayı girecek.. Nasıl olacak.. Soru işaretleriyle dolu kafam.. Ben battaniyeleri yıkadım yünlerimi temizledim havalandırdım. Tüllerimi yıkadım. Koltuklarımı sildim. Temmuz ayı başında halılarımı yıkatayım diyorum...
şimdi doğumdan sonra en yakınların zaten bi kırkın çıkmadan görmeye gelirler mutlaka, ama kırk mevlüdünüde bence yaptır imkanın varsa evinde bi kuran sesi olsun bencemrb kızlar bizde geldik aranızaanca uyanabildik dün bayağı yorulmuşuz
ya bişi sorcam.ben 40 mevlidini yapsammı yapmasammı bilemedim bebişin.
kv tarafı genelde yapıo yeni doğum yapanlar war .ben mevlid gibi deilde daha çok böle baby shower tarzında bişi yapmayı düşünüorum
genelde yemek fln yapıo onlar. bende bebek pastası poğaça börek fln nese açık büfe yapim diorum. onuda hesapladım bebeişin mevlid kıyafeti alışveriş süsü püsü fln 400-500ü buluo
bu seferde gerek yok okadar masrafa diorum. doğumdan sonra gelen gelsin bi çay yanına weririz bişiler giderler diorum
karar veremedim bi türlü
annemde yapalım dio gelen misafiri doğumdan sonra toplu halde ağırlarsın tek tek zor olur dio
bilemedim walla napsam ki ???? bide bunun kalabalıktan sonra temizliği war
kız araştırdım kafamada çok yattı denemekten zarar gelmez zaten yapıyoruz yaniBence dolunay epilasyon yapın.. Brnim hiç bi yerimde çıkmıyor artık..
aynenBen erikle kiraz çok yiyorum, her gün yarım kilo yiyorumdur, ama ertesi gün tuvalete öyle rahat çıkıyorumkii, biraz gaz yapıyo şişiriyo ama sonu güsel oluyoo
kızlar sprıaln fıatını oğrendım bızm hastanede 90 tl miş bnm taktrmm lazm ama eşim hiç istemiooo
ya eğer vücudun kabul ederse bence taktır. ama eşinide ikna et neden istemediğini anlamadım ama yoksa sen korun o zaman de, ikna olurbaska korunma yontemlerınden hangısı guzel bna bıraz akıl verın yha(( nıe ıstemıo anlamadım neden korkuyo onuda anlamıs deılm (
fikir verir diye dusundum canım umarım işe yarar
acenu çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış vallahi
Suzan annem otobüsle geliyo kız. Bizim kıza yatk yorganda getirdiğinden uçağa binmediakşam 9 arabası sühayla
Bencede çok heyecanlıııRabbim huzurla oturmayı nasip etsin inş.
Seni tebrik ve tevkif ediyorumBüyük başarı
Canım ben 7 aydır içiyorum ama et yiyemediğim için , eğer ceviz semizotu fln yersem o gün içmiyorum
Senin ne temizliğin kalmışki hepsini yapmışsın kııızzzz
Ben 36 haftayı bitiricem nerdeyse daha hiç bişeye elimi sürmedim
şimdi doğumdan sonra en yakınların zaten bi kırkın çıkmadan görmeye gelirler mutlaka, ama kırk mevlüdünüde bence yaptır imkanın varsa evinde bi kuran sesi olsun bence
Benim evim çok küçük ve herkese uzak olduğundan ben kvdenin evinde yapmayı düşünüyorum çünkü genelde hep onların tarafı gelicek. Bende kimse yok öle. Benim evimdede öle konu komşu tanıdıklara daha ufak çapta bişi yapıcamTek tek ağırlamak gerçekten annenin dediği gibi daha zor anneler haklı
Kız araştırdım kafamada çok yattı denemekten zarar gelmez zaten yapıyoruz yani
AynenYaz aylarını sırf şu meyve olayı yüzünden çoooooooook seviyorum
Ya eğer vücudun kabul ederse bence taktır. Ama eşinide ikna et neden istemediğini anlamadım ama yoksa sen korun o zaman de, ikna olur
Ya ben 8 yıl korundum çocuk istemediğimizden. Ilk 3 yıl doğum kontrol hapı kullandım hiç bir zararı yada yan etkisini görmedim, aksine adetlerim aşırı düzenliydi, kilo flnda almadıım çok rahat ettim ama emzirme döneminde kullanılırmı onu bi araştırmam lazım. Aylık yada 3 aylık iğneler var ama onları sakın kullanma. Ben ondanda yaptırdım evlenmeden önce horm,onlarım altüst oldu.
Bide düzene sokmak için ayrı ilaçlar kullandım.
Bide her ay kendin rahme yerleştirdiğin halka var onu hiç denemedim çünkü sen kendin yerleştirip çıkartıyosun o kadar yapamam diye düşünüyorum. Vücuda takılan ufak çipler var, kolunun iç tarafına takıyolar ama oda riskli vücutta yer değiştirip kaybolma olayı oluyomuş bulunamama durumu varmış oda olmaz.
Bide ilişkiden sonra mı öncemi ne kullanılan tabletler var içine atıyosun
e bide peygamber usülü var. En temizi o sanki eşine güveniyosanbiz uzun süre o şekilde korunduk.
Benim bildiklerim bunlar dahada varsa bilmiyorum ben
nolmuş ki ne kaçırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?