2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

hadi gözünüz aydin canim ,

iyi haberler gelmiş maşallahh , onun o minik ayakalrini yer teyzesii ,

ne kadar ilginç degilmi , görmedigin siyah beyaz ekranda baktigin karnında hareketlerini hissettigin canliya inanilaz sevgi duyum baglanmak ,

meğer gelişmi geriden gelen ne çok kişi varmış yaa ne kdr normal bişeymiş meğersem.. bunları gördükçe o doktora daha da sinir oluyorum yaaa....

o bendim bilgi sahibi olduğum bi konuysa yardımcı olmaya çalışırım canım

:)) ayy hoş geldin canim

hemen sorayım ,

dün hırsız girdi ya bizim evimize çelik kapımız kullanılamaz halde ( kilitle duruyor ) ve guvensiz.değişmesi gerekiyor evsahibimize söyledik siz kullaniyosunuz size ait diyor , bende diyorumki kapı demirbaş onun yenilemesi gerekir sonucta ben tasınırken alıp götürcek halim yok yada ben evden cıksam bu halde yeni kiracı oturmaz hel halukarda degişicek , bunun kanundaki yeri nedir canim bunu ogrenmek istiyorum ,

tşk şimdidenn

cnm korumalıkların kumasını mı yıkadın sadece yoksa komple mi yıkadın öyleyse nasıl yıkadın :26:

15 15 15 10 ve 7 gün aralarla randevu verdi..
normal dogum süreci için .. Bebekte dogum pozisyonu almış
bakalım geri sayım basladı
acmış agZını sonuna kadar, gülüyordu bebek kuşum...

maşallah subanallah cnm

hep olumsuz hep olumsuz ben aksine hiç itibar etmiyorum bu yorumlara pozitifdüşünmeye taşınıyorum benim bir arkadaşım var almanyadan tr ye 4 çocukla(biri kucakta bebek-kalanlarda mini mini) tek başına valiler atladı geldi tatil keyif yaptı bizim neyimiz eksik ondan bence işin sırrı kendine güvenmekten geçiyor

cnm çok geçmiş olsun :18:

ya bu eşleri eşşek sudan gelinceye kadar ağız burun girişmek istiyorum bazen

cnm havalar sıcak birde ishalsin vucudun çok susuz kalmasın hast ye git istersen serum falan versinler ben öyle yapmıştım bolbol muz yemiştim ayrıca

gerizekalılar

doğumdan hemen sonra kaldığım yerden devam edicem ama tarihlerini dolunaya denk getiricem

selamun aleykum kızlar

aleykum selam cnm

aldı beni bir düşünce

ne 50sayfası laa?!?!?!
150 sayfaymıııııışşş
abboooowwwww:18::18:

az konuşuyoruz diye başka topiklerde adımız geçiyor gözümden kaçmaz o kendini biliyor

Eki Görüntüle 724387 elbiseli olan az once cektımm 11 kg almıs halım ve 36 haftayı gerıde bıraktık sukurrr
Eki Görüntüle 724384 35+2 di sanırm sıze yazarkenn
Eki Görüntüle 724385

cnm maşallah subanallah

meğer gelişmi geriden gelen ne çok kişi varmış yaa ne kdr normal bişeymiş meğersem.. bunları gördükçe o doktora daha da sinir oluyorum yaaa....

dr lar sadece kötüyü söylemekle yükümlü galiba

çok tşk ederim cnm

Saol teyzesi :) Kvdem de benimle geldi o ekrandaki görüntüye nazar duaları okuyup üflüyordu ben dr la konuşurken.Anne orjinali burda gel karnıma üfle dedim Çok ilginç ekrandaki görüntüye aşık oluyorsun.Başka duygu yok onun önünde

Gelişimi bir hafta geriden geliyor ama bu normal endişelecek bir durum değil.Cümlesini duyunca aklıma burda konuştuğumuz konu geldi.Gelişim geriliği kavramı çok geniş aslında ;önemli olan neye göre gerilik var onu açıklaması lazımki bizimde içimiz rahat etsin.Drum her bebeğin her anne babanın fizyolojik yapısı farklıdır.Tektip bebek olacak diye birşey yok.Ayrıca önemli olan bebeğin genel sağlık durumu dedi.İçim rahatları defalarca bu durum endişelenecek bir durum değil dedi.Sende endişelenme sakın canım

bence ev sahibin ödemeli. sizin kusurunuz yok sonuçta. sigorta yaptırsaydı madem. deprem olsa yinemi siz ödeyeceksiniz zararı. kiralayan kira süresince kiralananı kullanıma uygun halde bulundurmak zorunda diye düşünüyorum. parasını hırsızdan alabilir ev sahibide.
tabi imzaladığınız sözleşmede farklı bişiler varsa onu bilemem

aksi bişey yazmiyor canim.

Tşkler

acenu çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış vallahi

suzan annem otobüsle geliyo kız. bizim kıza yatk yorganda getirdiğinden uçağa binmediakşam 9 arabası sühayla

iyi gecerler tatlım.
bugün gittik gördük evi. çookk beğendim. biran önce gidip yerleşmek istiyorummmm.
neyi nereye nasıl yerleştiricemizi düşünüyorum şimdi. çok heyecanlııı
bencede çok heyecanlııı rabbim huzurla oturmayı nasip etsin inş.

Herkese merhabalar,

ben 34+4 haftalık gebeyim, bu güne dek 4 kg aldım ve kızım da son kontrolümde (34+0) 2.380 gr dı
seni tebrik ve tevkif ediyorum büyük başarı

Balık yağı başlayan var mı ben 6 haftadır doktora gitmediğim için bi haberim yok.
canım ben 7 aydır içiyorum ama et yiyemediğim için , eğer ceviz semizotu fln yersem o gün içmiyorum

senin ne temizliğin kalmışki hepsini yapmışsın kııızzzz
ben 36 haftayı bitiricem nerdeyse daha hiç bişeye elimi sürmedim

şimdi doğumdan sonra en yakınların zaten bi kırkın çıkmadan görmeye gelirler mutlaka, ama kırk mevlüdünüde bence yaptır imkanın varsa evinde bi kuran sesi olsun bence
benim evim çok küçük ve herkese uzak olduğundan ben kvdenin evinde yapmayı düşünüyorum çünkü genelde hep onların tarafı gelicek. bende kimse yok öle. benim evimdede öle konu komşu tanıdıklara daha ufak çapta bişi yapıcam tek tek ağırlamak gerçekten annenin dediği gibi daha zor anneler haklı

Bence dolunay epilasyon yapın.. Brnim hiç bi yerimde çıkmıyor artık..
kız araştırdım kafamada çok yattı denemekten zarar gelmez zaten yapıyoruz yani

Ben erikle kiraz çok yiyorum, her gün yarım kilo yiyorumdur, ama ertesi gün tuvalete öyle rahat çıkıyorumkii, biraz gaz yapıyo şişiriyo ama sonu güsel oluyoo
aynen yaz aylarını sırf şu meyve olayı yüzünden çoooooooook seviyorum

kızlar sprıaln fıatını oğrendım bızm hastanede 90 tl miş bnm taktrmm lazm ama eşim hiç istemiooo
baska korunma yontemlerınden hangısı guzel bna bıraz akıl verın yha (( nıe ıstemıo anlamadım neden korkuyo onuda anlamıs deılm (
ya eğer vücudun kabul ederse bence taktır. ama eşinide ikna et neden istemediğini anlamadım ama yoksa sen korun o zaman de, ikna olur
ya ben 8 yıl korundum çocuk istemediğimizden. ilk 3 yıl doğum kontrol hapı kullandım hiç bir zararı yada yan etkisini görmedim, aksine adetlerim aşırı düzenliydi, kilo flnda almadıım çok rahat ettim ama emzirme döneminde kullanılırmı onu bi araştırmam lazım. aylık yada 3 aylık iğneler var ama onları sakın kullanma. ben ondanda yaptırdım evlenmeden önce horm,onlarım altüst oldu.
bide düzene sokmak için ayrı ilaçlar kullandım.
bide her ay kendin rahme yerleştirdiğin halka var onu hiç denemedim çünkü sen kendin yerleştirip çıkartıyosun o kadar yapamam diye düşünüyorum. vücuda takılan ufak çipler var, kolunun iç tarafına takıyolar ama oda riskli vücutta yer değiştirip kaybolma olayı oluyomuş bulunamama durumu varmış oda olmaz.
bide ilişkiden sonra mı öncemi ne kullanılan tabletler var içine atıyosun
e bide peygamber usülü var. en temizi o sanki eşine güveniyosanbiz uzun süre o şekilde korunduk.
benim bildiklerim bunlar dahada varsa bilmiyorum ben

tşkler canimm

nolmuş ki ne kaçırdık

canım ben de kaçırmışım sordum işte.öğreneceğiz bakalım.

bu arada geçmiş olsun,Allah korumuş.giden eşya olsun,canınıza zarar gelmesin.mal canın yongasıdır ama insan canını kurtardığına dua etmeli.çok geçmiş olsun şekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…