2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Bakın az önce kargom geldi ve ne kadar mutlu oldum anlatamam....
Birazdan yükelemeye devam edeceğim çok ama çok mutlu oldum

Bayıldım bunlara hele de KIZÇE yazılı saç bantına sürpriz yapmış bana
Sürekli mesajlaşırken,mailleşirken kızçe diye bahsettiğim için
O da böyle hediye yapmış bana,kar broşu ve nazar boncuğum da sürprizzzzzzz

geçmiş olsun.Rabbim büyük sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu sağlığına kavuşsun bebiş bir an önce inşallah
siz nasılsınız peki?
19 gündür hergün hastaneye mi gidiyorsunuz?
bebeğin sağlığı nasıl,anne sütü alabiliyor mu?

yarın annemi otogardan alıp kv.ye gidecektik benim sınav yerime yakın olduğu için onun evi,haftasonuda orda kalıcaktık.
az önce eşime telf etmişki 'benim boya işi bitmedi, ev çok fena tiner kokuyor, kızı getirme buraya duramaz burda' diye

çok üzüldüm

Son düzenleme:
biz geldikkk dogum yaoan ark.mesajlastık da kendıne donmus telı elıne almıs ogluylacok mutlumus sbh aksam emzırıp onu ızlıyorum dıyorrr
cok sukur ıyılermıs agsırı sızısı kalmamıs ock sukur gebısıde dusmus pasanınndarsı bıse sureklı dua dasın dıyorr bıran once kavus dıye ınsllll paşası ıle gun gun dhada buyucekler ınslll

bıs komsudan cıktık kuafore gıttıkk yus temıslgıı yaptırdıkk 2 ayda bır zaten bundan sonrakıde paşamla olur ınsllsonra eıvmızıegeldık emzıgımızı kaynatmak aklımısa geldı onu kaynattaık kabına koyduk attık valısımızeee namazımızı kıldık ve gecmısı okuyoruzzzzzzz

oyyy masallah canimmm göbüşünüde bebişinede
cümlemiziznkine ınsll

devletin verdigi kalite bakımından biraz dusuk saniyorum , ithal olanlar tavsiye ediliyor , kendini dısarda eczaneden de alip taktirabilirsiniz.
yanı ben dusunmuyorumdaa ark.ıcın bılıyorumm

inş doner cnm normal yaparsın hryerde farklı heralde tuaf
ınsl cnm yaa dua ıle ınsl

hepimizedeee oldugunca guclu oluru zınsl kı dogumdan sonrısındada ıyılesme surecını kısaya ındırırrrrrrrrrr
pişmişdede oluryor ben fasla gelıcne atıyorum sonra cıkarıp ısıtıyorum miss
evet son ayımdayım ben 13 dıye dedım endıme dr da beyenıyorr 69,5 dan 80,5 cıktım hayırlısı yarın kontrol var 2 haftada ac kg aldıysammolsun dogumda veırız ınsll ben takmıyorum suanda 80 lerdeyımm oglum ı olsunda bosverrrrrrrrr
:13:

ya kızlar ben doğum çantasına koymak için hasta bezi alsam mı?
ped alıcaz ama yetmezse diye diyorum
bissürüde marka var karışık kuruşuk?! alsam hangisini alayım varmı içinizde bilen yaf?
yetmes cunku ark..6 tane gıttı ılk gun dedı sen 10 tane koy dedı bende paketı hep koydum gerı artsında ya kanamay fasla olursa ped yetmes cunkuuu
o bende kac gundur sızı dusunuyorum acaba dogum mu yaptıkı gelmıyor dıyordum haberde vermıyorsun hıc cnm yaa en son gobegım asagıda dıyorlar demıstın sonrada yok oldunn arada bır ses ver yahu az daha dayansın cıcıler daha kucukler saglıklıca gelsınler ınslll

Rabbim bosunamı cennet anaların ayakları altında demıss ham olsun ona layık kullar oluruz dunyaya getıırız ınsl ıznı ıleeeeee
tesekkurlerrr o sızın gusel gormenızden kaynaklanıyro canımm

Ohhhh maşallahhhh yavrum çok tatlısınızzzzz yerim sizi yerrrr acıktım da
bende acım senn duru gorsem ahhhh mıncık mıncıkkk cok cıcıler bunlar yaaa cok tatalılarr sızın ılerdekı halınızı cokkk merak edıyoruzz canım yaaaaaaaaaaaa:44::44:vallahı bak ana kız cok susulu kokos hatunlar olursunuz maaslalhhhhhhhhh
ALLAH kolaylık versn bır an once sag saglım cıkıs yapın evınıse gecın ınsll cok erken olmus evet ama saglık olsun ıı olsun da sorun dıl kuvez ınsll sanada bol sabır dılıyorum cnaım benımm

Eki Görüntüle 724636 Eki Görüntüle 724637 Eki Görüntüle 724638

ama ama amaaaaaaaa cok cıcıler yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:26:
wuuu superr sevındım senn adına suha da mı hmm bakımm senn yerıne gıdı gorum annenıı kıssssssss

kız suzan annem dün dioduki iki büyük parça eşyam var, sabah aradı dediki toplam 3 oldu
azönce konuştukki son durumda 3 büyük bi küçük toplam 4 parça eşyam var dedi

korkuyorum annemden şuanda :18:

Biz biraz süslü kokoş olacağız herhaldeBir doğsunlar bu sefer
meleklerimizin fotolarını paylaşacağız çok heyecanlı çokkkk

Herkese tesekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin,ben artık iyiym hastane kapılarında iyilestık.süt alıyor cok sükür evde sagıyorum süt saklama posetinde götürüyorum.besin hortmuyla direk mideye veriyolar..hic bi yerinde bi sorun görünmüyor ama yine de solunumunu makinesiz yapamıyor gayreti yok diyorlar ins.duzelir bekliyoruz..

canım sukurler olsun ıyyızde. sana cok gecmıs olsun sakın korkma etkilenme ama guvenlgnze dıkkat edın tabkde Allah a emantız hepmız.

ne guzel neslihancım. ben hıc ole bısı yasayamdm sanırım da yasayamcam bana kım geldyse annem ve kv farketmez yemekelrı hazır onlerıne geldı su gunume kadar kı bde evlernde de yardım edyorm bulasgna fılan. dogumda da pek bısı degscgnı sanmyorm annem calsyorm yorgunm modunda kv de kendı bebesıyle ugrasır kardesmden yada gorumcemden hayır beklyorm onlrda anlamaz kucukler ben solcem onlar yapcak artk. bızmkler bebege bakmakla yetrnrler bence. kendı evleri gibi grip bi işe karısmadılar bundan sonrada frklı olcgnnı sanmyorm
heleki kendi annem soke ettı benı ısden ayrılmısdım yenı ısde ozaman 5 aylk hamileydim anahtar var sende bıgun gelde fazla agırlasmadan evı temızleyın dedı.
ısden de bıze geldgnde ben calmsyorm nede olsa 6 aylık hamileyken bardagnı alpda mutfaga gtmedı bıtek vcye gttı. cok sevyorm annemı oda benı blyorm bunu aslnda fedakar bı kadındr ama bunyesı kaldrmyor sanırım hem ısı hem ev ıısnı. anlamaya calsyorm onda eger farklı duusnursem sogurum cnku.

canım hersey Allah dan dogumlar da olumlerde.. hıcbıseye uzme kedndnı bebegın suan kuvezde ama Allah ın ıznıyle gelısıp kucaklascaksnız ıkınızede acıl sıfalar dıyorum cnm

Canım çok geçmiş olsun bir an evvel sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah..

Eki Görüntüle 724636 Eki Görüntüle 724637 Eki Görüntüle 724638

Anneeemmmm bayıldım ben bunlara..

Bak yaaa

Son düzenleme:
kız suzan annem dün dioduki iki büyük parça eşyam var, sabah aradı dediki toplam 3 oldu
azönce konuştukki son durumda 3 büyük bi küçük toplam 4 parça eşyam var dedi

korkuyorum annemden şuanda :18:
dur gıdıp yardım edeyım anne kıss esımde gec gelıcek nasılsaakadın baksana yarıdma gıdersem 5 olur belkımm

Biz biraz süslü kokoş olacağız herhaldeBir doğsunlar bu sefer
meleklerimizin fotolarını paylaşacağız çok heyecanlı çokkkk
aynen ınl yaaaaaa

kıalr camlarım kırlıdıya sbhdan berı toz bulutu vardı 3 gun devam edecek dıyordu haberlerde kıı az once bır yagmurr yagdı camlar dakı tozlarım gıtı kuruyunca bellı olur daha mı kırlendı yoksam temsılendıı

kız bugun ben senden oldum butuun yaglarımdan kurtuldum
fırın ıcı dısı petekler tum beyaz esyalar mutfak dolapları tost maıkınesınden su ısıtcsna kadrr:)
hır ılham geldıkı sormayın:)
yavasdan yazlıkcı mısafrlerımız gelmeye basldı. bende hemen tolparlandm bı rahatladm valla. babmıza ınat yaptk aslnda bırazda kendısı pc basndan kalkmadı bıde yannda otrcakmısım ben kalkyorm dyp bı hısım gırısıdm sonrda nedne bole yaptın ama bana trpmı yapyosn ondanmı dye brsuru soru... bende cvpp vermedm ohh cnma degsın:)

canım bazen cdden vıcdansız oluyorlar bende bıkackez yasdım bole durumları ınsanın hamileyken daha cok zoruna gdyor.
ve esımın bı lafı bıle benı saatlerce aglatmaya yeteblyo sustramyormda kendmı. uyuz olyorm kendı kendımı sus sus dye yok sureklı gozumden yaslar akıyor. Allah adaletıne bırakdm bende..
uzme dcem ama uuzlyor ınsan sadece bebegın aklna gelsn bı nefes al kendnı bı ıse ver gecıcek o sekılde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…