Eki Görüntüle 724636 Eki Görüntüle 724637 Eki Görüntüle 724638
Bakın az önce kargom geldi ve ne kadar mutlu oldum anlatamam....
Birazdan yükelemeye devam edeceğim çok ama çok mutlu oldum
bende temmuz annesi olacaktım ancak erken dogum yaptım.24.haftada başlayan plasenta
prevya totalis(plasentanın rahim ağzını
tam kapatması,eşin aşağıda olması)
kabusu 29.haftaya kadar dinlenme ve
sürekli yatmayla kanama olmadan devam ediyordu.Ancak 29 haftada ilk
kanamamız oldu ve sonra 2 hafta
boyunca üniversite hastanesinde gün
aşırı kanamayla 31.haftaya kadar
gelmiştik kanamalar aktif olmuyordu ve
nts de herşey normaldi ancak 31+3 günlükken kanama durmadı ve
sezaryenle doğum yapmak zorunda kaldım yavrum doğduğunda ağlamamış
ve asfiksi olmuştu Allahtan üniversite
hastanesi olduğu için hemen yenidoğan
yoğunbakımda oksijen destek cihazına
bağlanmıştı ve 19 gundur kuvezdeyiz..
çok cici çok cici çok ciciEki Görüntüle 724636 Eki Görüntüle 724637 Eki Görüntüle 724638
Eki Görüntüle 724648 Eki Görüntüle 724647 Eki Görüntüle 724649
Bayıldım bunlara hele de KIZÇE yazılı saç bantına sürpriz yapmış bana
Sürekli mesajlaşırken,mailleşirken kızçe diye bahsettiğim için
O da böyle hediye yapmış bana,kar broşu ve nazar boncuğum da sürprizzzzzzz
cümlemiziznkine ınslloyyy masallah canimmm göbüşünüde bebişinede
yanı ben dusunmuyorumdaa ark.ıcın bılıyorummdevletin verdigi kalite bakımından biraz dusuk saniyorum , ithal olanlar tavsiye ediliyor , kendini dısarda eczaneden de alip taktirabilirsiniz.
ınsl cnm yaa dua ıle ınslinş doner cnm normal yaparsın hryerde farklı heralde tuaf
evet olması gerekli haklısın ama benim artık halim dermanım kalmıyor bulaşıklara bile neredeyse(( sana maaşallah diyelim de nazar değmesin
ben pişmemiş börek koyuyordum d pişmişleri denemedim güvenemedim daha doğrusu
ilginç bir testmiş benim dr de bahsetmedi ama örnek alınması kısmı uyuz birşey sanırım
ay ben de denesem mi acaba kii
gözün aydın canım
benim dr de erik çok yersen gaz yapar kasılma sanırsın demişti
sağol şekerim bilgi paylaştığın için
ee maaşallah size
ya allah korumuş sizi tabi ne desek boş allah beterinden saklasın..
evet son ayımdayım ben 13 dıye dedım endıme dr da beyenıyorr 69,5 dan 80,5 cıktım hayırlısı yarın kontrol var 2 haftada ac kg aldıysammoo maaşallah canım bebişinede,göbişinede, sanadaçok güzel görünüyosunuz ne güzel 11 kilo almışsın daha. ben çok kilo aldım 25 kilo aldım ve daha 34.haftadayım bu gidişle 30 la tamamlıcaz 59 kilola hamile kaldım 84üm şu anda napcam bilmiorum
cnm korumalıkların kumasını mı yıkadın sadece yoksa komple mi yıkadın öyleyse nasıl yıkadın :26:
maşallah subanallah cnm
hep olumsuz hep olumsuz ben aksine hiç itibar etmiyorum bu yorumlara pozitifdüşünmeye taşınıyorum benim bir arkadaşım var almanyadan tr ye 4 çocukla(biri kucakta bebek-kalanlarda mini mini) tek başına valiler atladı geldi tatil keyif yaptı bizim neyimiz eksik ondan bence işin sırrı kendine güvenmekten geçiyor
cnm çok geçmiş olsun :18:
ya bu eşleri eşşek sudan gelinceye kadar ağız burun girişmek istiyorum bazen
cnm havalar sıcak birde ishalsin vucudun çok susuz kalmasın hast ye git istersen serum falan versinler ben öyle yapmıştım bolbol muz yemiştim ayrıca
gerizekalılar
doğumdan hemen sonra kaldığım yerden devam edicem ama tarihlerini dolunaya denk getiricem
aleykum selam cnm
aldı beni bir düşünce
az konuşuyoruz diye başka topiklerde adımız geçiyor gözümden kaçmazo kendini biliyor
cnm maşallah subanallah
dr lar sadece kötüyü söylemekle yükümlü galiba
yetmes cunku ark..6 tane gıttı ılk gun dedı sen 10 tane koy dedı bende paketı hep koydum gerı artsında ya kanamay fasla olursa ped yetmes cunkuuuya kızlar ben doğum çantasına koymak için hasta bezi alsam mı?
ped alıcaz ama yetmezse diye diyorum
bissürüde marka var karışık kuruşuk?! alsam hangisini alayım varmı içinizde bilen yaf?
o bende kac gundur sızı dusunuyorum acaba dogum mu yaptıkı gelmıyor dıyordum haberde vermıyorsun hıc cnm yaa en son gobegım asagıda dıyorlar demıstın sonrada yok oldunn arada bır ses ver yahu az daha dayansın cıcıler daha kucukler saglıklıca gelsınler ınslllMerhaba cici anneler ve tatlı bebişleri
Umarım iyisinizdir. Ben kızlarımla Allah'a şükür iyiyiz. Gelişimimiz normal gebelik gibiymiş, doktorumuz öyle dedi. Ama ikiz olduğu için bu haftalarda gelebilirler dedi. Rabbim zamanında ve sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder inşallah.
Kızlar biberon alacağım ama anne göğsüne benzer almak istiyorum. İnternetten biraz araştırdım ama çok oturamadığım için iyi bir araştırma yapamıyorum. Sizin bildiğiniz var mı? Önerileriniz neler?
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Rabbim bosunamı cennet anaların ayakları altında demıss ham olsun ona layık kullar oluruz dunyaya getıırız ınsl ıznı ıleeeeeeBir arkadaşım bana yolladı, ne kadar şanslısın diye :)
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Al...lah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla
tesekkurlerrr o sızın gusel gormenızden kaynaklanıyro canımmoyy maşşallahhçok güzel çıkmışsın sende gülmüşsün benim gibi
r:
valla şaka bile yaptılarsa bana ağır geldi yani...
geçmiş olsun canım ..inş vakti zamanın da gelir bebişin ..
oo maşşallahh göbüşüneeeçok iyi görünüyorsun
canım ped kullanmıştım yetmişti bana.şimdi de öyle yaptım yine ped koydum...gece uzun olanlarından..
Kızçelerrrr biz geldikkkkkkkk
Evimizi süpürdük,sildik,duş aldık,Kuran okuduk,
yemek yaptık,mutfak dolaplarının alt kısımlarını azıcık sildim,
kızçemin rafları ve cibinliğini taktık eşimle,çamaşır astık
Şimdi de toto büyütüyoruz çok enerjiğiz ama dinlene dinlene yapıyoruz
o yüzden uzun vakit alıyorNe kadar da sıcak ve sıkıntılı hava
Duş almama rağmen yine terledik akşama yine duş.Umarım suda yani küvette
doğum yapmam
bende acım senn duru gorsem ahhhh mıncık mıncıkkk cok cıcıler bunlar yaaa cok tatalılarr sızın ılerdekı halınızı cokkk merak edıyoruzz canım yaaaaaaaaaaaa:44::44:vallahı bak ana kız cok susulu kokos hatunlar olursunuz maaslalhhhhhhhhhOhhhh maşallahhhh yavrum çok tatlısınızzzzz yerim sizi yerrrr acıktım da
ALLAH kolaylık versn bır an once sag saglım cıkıs yapın evınıse gecın ınsll cok erken olmus evet ama saglık olsun ıı olsun da sorun dıl kuvez ınsll sanada bol sabır dılıyorum cnaım benımmbende temmuz annesi olacaktım ancak erken dogum yaptım.24.haftada başlayan plasenta
ama ama amaaaaaaaa cok cıcıler yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:26:Eki Görüntüle 724648 Eki Görüntüle 724647 Eki Görüntüle 724649
wuuu superryarın annemi otogardan alıp kv.ye gidecektik benim sınav yerime yakın olduğu için onun evi,haftasonuda orda kalıcaktık.
az önce eşime telf etmişki 'benim boya işi bitmedi, ev çok fena tiner kokuyor, kızı getirme buraya duramaz burda' diye
çok üzüldüm
çok cici çok cici çok cici
bayıldımnerden aldın bakeeemmm??
çok datluuu
biz geldikkk dogum yaoan ark.mesajlastık da kendıne donmus telı elıne almıs ogluylacok mutlumus sbh aksam emzırıp onu ızlıyorum dıyorrr
cok sukur ıyılermıs agsırı sızısı kalmamıs ock sukur gebısıde dusmus pasanınndarsı bıse sureklı dua dasın dıyorr bıran once kavus dıye ınsllll paşası ıle gun gun dhada buyucekler ınslll
bıs komsudan cıktık kuafore gıttıkk yus temıslgıı yaptırdıkk 2 ayda bır zaten bundan sonrakıde paşamla olur ınsllsonra eıvmızıegeldık emzıgımızı kaynatmak aklımısa geldı onu kaynattaık kabına koyduk attık valısımızeee namazımızı kıldık ve gecmısı okuyoruzzzzzzz
cümlemiziznkine ınsll
yanı ben dusunmuyorumdaa ark.ıcın bılıyorumm
ınsl cnm yaa dua ıle ınsl
hepimizedeee oldugunca guclu oluru zınsl kı dogumdan sonrısındada ıyılesme surecını kısaya ındırırrrrrrrrrr
pişmişdede oluryor ben fasla gelıcne atıyorum sonra cıkarıp ısıtıyorum miss
evet son ayımdayım ben 13 dıye dedım endıme dr da beyenıyorr 69,5 dan 80,5 cıktım hayırlısı yarın kontrol var 2 haftada ac kg aldıysammolsun dogumda veırız ınsll ben takmıyorum suanda 80 lerdeyımm oglum ı olsunda bosverrrrrrrrr
:13:
yetmes cunku ark..6 tane gıttı ılk gun dedı sen 10 tane koy dedı bende paketı hep koydum gerı artsında ya kanamay fasla olursa ped yetmes cunkuuu
o bende kac gundur sızı dusunuyorum acaba dogum mu yaptıkı gelmıyor dıyordum haberde vermıyorsun hıc cnm yaa en son gobegım asagıda dıyorlar demıstın sonrada yok oldunn arada bır ses ver yahu az daha dayansın cıcıler daha kucukler saglıklıca gelsınler ınslll
Rabbim bosunamı cennet anaların ayakları altında demıss ham olsun ona layık kullar oluruz dunyaya getıırız ınsl ıznı ıleeeeee
tesekkurlerrr o sızın gusel gormenızden kaynaklanıyro canımm
bende acım senn duru gorsem ahhhh mıncık mıncıkkk cok cıcıler bunlar yaaa cok tatalılarr sızın ılerdekı halınızı cokkk merak edıyoruzz canım yaaaaaaaaaaaa:44::44:vallahı bak ana kız cok susulu kokos hatunlar olursunuz maaslalhhhhhhhhh
ALLAH kolaylık versn bır an once sag saglım cıkıs yapın evınıse gecın ınsll cok erken olmus evet ama saglık olsun ıı olsun da sorun dıl kuvez ınsll sanada bol sabır dılıyorum cnaım benımm
ama ama amaaaaaaaa cok cıcıler yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:26:
wuuu superrsevındım senn adına suha da mı hmm bakımm senn yerıne gıdı gorum annenıı kıssssssss
hepsi çokk güzel canım güle güle kullanın inş
geçmiş olsun.Rabbim büyük sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunusağlığına kavuşsun bebiş bir an önce inşallah
siz nasılsınız peki?
19 gündür hergün hastaneye mi gidiyorsunuz?
bebeğin sağlığı nasıl,anne sütü alabiliyor mu?
Yok artık elbetteki dışarı çıkılıyo, geziliyo sadece şimdiki gibi sadece keyif olmuyo, iki kat yoruluyosun, ilk dışarı çıktığımız zamanları hatırlıyorum da emzirme alt değiştirme odasına girip çıkmaktan 2 dükkana zor girerdik alışveriş için gittiğimiz avm de :) Tabi bizim kızımız kolikti herkesinki öyle huysuz olacak diye bişey yok :)Bazen de kalabalık günlerde o odanın önündeki sıra bitmez bi türlü :) eheh evet annecikler artık o emzirme odaları sizi de bekler hiç bu açıdan bakmışmıydınız? :)
keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri
evet bu acıdan duurum farklı bı boyut alıyor canım sanırım 1 saatte ısnı hlldp eve gtmemız gerekecek
Eki Görüntüle 724128 Eki Görüntüle 724129
günaydin canlar ,
dün evime hirsiz girmiş , 3 gibi apar topar eve gittim ,
laptop vardi evde onu almişlar , ama evden cikip koseyi donunca yakalandilar :)
kapi ev darmadagin bi sürü temizlik vs yapmiştim :) şimdi tekrar sil bastannn hopp , çamaşirlarrr ütülerrr amannnn ,
sizler napiyosunuz nasilsiniz ?
sen yaparsın masallah sana zaten :))) valla bnm ole bı derdm yok teysem ablam annem hepsı burdalar onlar yaparlar en guzelnden bnm belım agrdgndan sureklı oturamıorum ayakta duramıorum yemeklermı anca yapıorumbırazda rahatlık var sımdı yapıcak kısı oldgndan :)))
bende temmuz annesi olacaktım ancak erken dogum yaptım.24.haftada başlayan plasenta
Eki Görüntüle 724648 Eki Görüntüle 724647 Eki Görüntüle 724649
yarın annemi otogardan alıp kv.ye gidecektik benim sınav yerime yakın olduğu için onun evi,haftasonuda orda kalıcaktık.
az önce eşime telf etmişki 'benim boya işi bitmedi, ev çok fena tiner kokuyor, kızı getirme buraya duramaz burda' diye
çok üzüldüm
dur gıdıp yardım edeyım anne kıss esımde gec gelıcek nasılsaakız suzan annem dün dioduki iki büyük parça eşyam var, sabah aradı dediki toplam 3 oldu
azönce konuştukki son durumda 3 büyük bi küçük toplam 4 parça eşyam var dedi
korkuyorum annemden şuanda :18:
aynen ınl yaaaaaa
Biz biraz süslü kokoş olacağız herhaldeBir doğsunlar bu sefer
meleklerimizin fotolarını paylaşacağız çok heyecanlı çokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?