2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canım benı nasılsın bebıs nasıl bakalım topıgımızın 2.annesıı hatta 3.annesıı melegın de ınsl ıyıdırrrrrrr

Eki Görüntüle 724693 maşaallah bebişime .d sizce bebişim erkek mi kız mı.d.d birde siz doğuma eşinizi alacak mısınız*?
ayyy duduşunu yesinler onun kııızzzz bilemedim kızmı erkekmi?
maşallah sübhanallah9:
valla ben çok istiyorum eşim yanımda olsun ama malesef cerrahpaşada almıyolar hiç kimseyi bi başına doğuruyosun:18:

Son düzenleme:
kızlar hasta bezi alanlar ne marka aldınız bi deyin hele?

Son düzenleme:
kıslar ne gogus kremı neden baska bırsey dogum cantanısa bır adet bıcak ve kuru sogan kyu n manızyeterlı kıı sancı anınca gogus ucunuza surun ve yıkayınn ara ara doguam gırene kdr bole yapınn yakınlarınıaza tembıhleyınn kokar fılan dmeyeınn sızın ıcın cok ıı olucak ve sonrasında melegınız ıcın cunku hem gogus ucu yarasını engellıyor hemdeee sutunu zun cogalmasını saglıyor tavsıyemmm denedık gorduk ben de yapıcamm aklınızda olsun benden solemesiiiiiiiiiiiiiii

evet bi haftaya kadar erkk diolardı şim di kız dediler.d ya sırf eşim girsin die özelde yapacam. eşim fakultede olsn dio ama doçent bile gerek yok dr işin ehliyse özeldede olabilir dedi. çok heyecanlym yaaaaaaaa ama kızım demeye alışamadm hep oglum dediğimden.d

6.hissim gene basardıı haklı cıkmayııkız cen hayırlı olsun
da kısdan erkege doneneı anladımda sennkı tam degısıkmızz erkeden kısa donmus hayırlısı olsun cnıı m benımm:13:

kızlar hasta bezi alanlar ne marka aldınız bi deyin hele?

Cnm depend aldım kulot gıbı uzerınde bel olçulerı falanda yazıo kulot gıbı gecırıosn bırde can ped dıe bıse vardı onun kenarları cırtlıydı depend daha kullanışlı olur dıe dusundugumden onu aldım

6.hissim gene basardıı haklı cıkmayııkız cen hayırlı olsun
da kısdan erkege doneneı anladımda sennkı tam degısıkmızz erkeden kısa donmus hayırlısı olsun cnıı m benımm:13:

bende anlamadım hazırlıkları kız olarak yapcam ama doğmadan inanmıycam sanırm.d Allah razı olsn :)

maşallah canım bebeğine. burdan bakıp cinsiyetini anlamak çok zor tabi
ben doğuma eşimi almıycam. zaten kendide istemiyor. endişelenir beni o halde görünce paniklemesin yazık

alemsin yani.d niyeymiş ki uzmanlar çok tavsiye edio ben kararımı verdim onuda istiyorm yanmda. gerçi sezeryan olcak normal olsa almam diyorm ama asıl normal doğmda almak lazm . eğer kabul ediyorlarsa gzel bnce. inşaallah pişman olmam.d

kızlar ben kaçtım yemek yapıcam daha
vakit kalırsa eşim gelene kadarda biraz ders çalışmaya çalışıyım
hepinizi çok çok çoookk öpüyoruuuzzzz

yok canım ben istemiyorum zaten yanımda olmasını. dışarda beklesin bizi o

geçmişi okumadım ben hepsini kaçırmışım kim doğum yapmış kaç haftalık ama niye böle erken???????? :18: :18: :18:

korktum şimdik...

blogn08 ve bi arkaas daha 34 -35 hafalar zannedersem canım bende kacırıyorum gcmısı ama kızlarında masallhı var sayfaları devırıyorlar:))

kızlar ben kaçtım yemek yapıcam daha
vakit kalırsa eşim gelene kadarda biraz ders çalışmaya çalışıyım
hepinizi çok çok çoookk öpüyoruuuzzzz
güle gülee
yine bekleriizz
çalış bence biraz önümüzdeki yıla ne kadar az ders kalırsa o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…