ayyy duduşunu yesinler onun kııızzzzEki Görüntüle 724693 maşaallah bebişime .d sizce bebişim erkek mi kız mı.d.d birde siz doğuma eşinizi alacak mısınız*?
canbebe sanırm benımkııkızlar hasta bezi alanlar ne marka aldınız bi deyin hele?
ayyy duduşunu yesinler onun kııızzzzbilemedim kızmı erkekmi?
maşallah sübhanallah9:
valla ben çok istiyorum eşim yanımda olsun ama malesef cerrahpaşada almıyolar hiç kimseyi bi başına doğuruyosun:18:
6.hissim gene basardıı haklı cıkmayııevet bi haftaya kadar erkk diolardı şim di kız dediler.d ya sırf eşim girsin die özelde yapacam. eşim fakultede olsn dio ama doçent bile gerek yok dr işin ehliyse özeldede olabilir dedi. çok heyecanlym yaaaaaaaa ama kızım demeye alışamadm hep oglum dediğimden.d
kızlar hasta bezi alanlar ne marka aldınız bi deyin hele?
maşallah canım bebeğine. burdan bakıp cinsiyetini anlamak çok zor tabiEki Görüntüle 724693 maşaallah bebişime .d sizce bebişim erkek mi kız mı.d.d birde siz doğuma eşinizi alacak mısınız*?
Eki Görüntüle 724693 maşaallah bebişime .d sizce bebişim erkek mi kız mı.d.d birde siz doğuma eşinizi alacak mısınız*?
blgn08 ile ozyadaylz -yanlış yazmış olabilirim-
suzan haber vermişti dün.oz.... DT:1 temmuzmuş ama haziran annelerine yazıyormuş.suzi de haber verdi bize
6.hissim gene basardıı haklı cıkmayııkız cen hayırlı olsun
da kısdan erkege doneneı anladımda sennkı tam degısıkmızz erkeden kısa donmus hayırlısı olsun cnıı m benımm:13:
maşallah canım bebeğine. burdan bakıp cinsiyetini anlamak çok zor tabi
ben doğuma eşimi almıycam. zaten kendide istemiyor. endişelenir beni o halde görünce paniklemesin yazık
hep erkek mi demişlerdi sana?? ne zaman kız dediler peki ??bende anlamadım hazırlıkları kız olarak yapcam ama doğmadan inanmıycam sanırm.d Allah razı olsn :)
yok canım ben istemiyorum zaten yanımda olmasını.alemsin yani.d niyeymiş ki uzmanlar çok tavsiye edio ben kararımı verdim onuda istiyorm yanmda. gerçi sezeryan olcak normal olsa almam diyorm ama asıl normal doğmda almak lazm . eğer kabul ediyorlarsa gzel bnce. inşaallah pişman olmam.d
geçmişi okumadım ben hepsini kaçırmışım kim doğum yapmış kaç haftalık ama niye böle erken???????? :18: :18: :18:
korktum şimdik...
güle güleekızlar ben kaçtım yemek yapıcam daha
vakit kalırsa eşim gelene kadarda biraz ders çalışmaya çalışıyım
hepinizi çok çok çoookk öpüyoruuuzzzz
Hangi iki isim????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?