Milletvekilleri yasası 2 güne çıktı.. Biz bu dogum izni meselesini ilk bebeğimden beri bekliyoruz.. Vicdanları Allah a emanet ediyorum.. Memurun alacağı 3 kuruşun ne zormuş be yasası ne zormuş .. Hey hak...
Ben nasıl seviniyorum canım bir bilsen. bugün işe geldim ama fena haldeyim. ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum. bacaklarıma belime çok kramp giriyor bu ara benimayyy kız bu hafta son desene o zamaaannn
valla çok sevindim bak şimdi
efeyı esimde istedı ama var bızde gerek yok ddm bnde
mirza koymak ıstıorum hukumdar soyundan gelen anlamı
kızlar merhaba ben ağustos annesiyim aslında ama ilk doğumum sezeryan olduğu için 38 haftalıkkken doğum olacak nasipse.. Temmuzz sonu gibi
Kafamda sürekli ev temizliği var sizler ne yapacaksınız.. Yardımcı alacakmısınız.. kaçıncı haftada yapacaksınız birde ramazan ayı girecek.. Nasıl olacak.. Soru işaretleriyle dolu kafam.. Ben battaniyeleri yıkadım yünlerimi temizledim havalandırdım. Tüllerimi yıkadım. Koltuklarımı sildim. Temmuz ayı başında halılarımı yıkatayım diyorum...
çook geçmiş olsun. inşallah biran önce sağlıkla çıkar bebişin küvezden. Allha yardımcınız olsun sabır versin inşallahbende temmuz annesi olacaktım ancak erken dogum yaptım.24.haftada başlayan plasenta
prevya totalis(plasentanın rahim ağzını
tam kapatması,eşin aşağıda olması)
kabusu 29.haftaya kadar dinlenme ve
sürekli yatmayla kanama olmadan devam ediyordu.Ancak 29 haftada ilk
kanamamız oldu ve sonra 2 hafta
boyunca üniversite hastanesinde gün
aşırı kanamayla 31.haftaya kadar
gelmiştik kanamalar aktif olmuyordu ve
nts de herşey normaldi ancak 31+3 günlükken kanama durmadı ve
sezaryenle doğum yapmak zorunda kaldım yavrum doğduğunda ağlamamış
ve asfiksi olmuştu Allahtan üniversite
hastanesi olduğu için hemen yenidoğan
yoğunbakımda oksijen destek cihazına
bağlanmıştı ve 19 gundur kuvezdeyiz..
gözünaydıınnnyarın annemi otogardan alıp kv.ye gidecektik benim sınav yerime yakın olduğu için onun evi,haftasonuda orda kalıcaktık.
az önce eşime telf etmişki 'benim boya işi bitmedi, ev çok fena tiner kokuyor, kızı getirme buraya duramaz burda' diye
çok üzüldüm
ayy suzan olmasa valla hepimiz üşengeçlikten bişey yapmayız gibi geliyor bazen bana. bende ondan imrenip kalkışıyorum bazen temizliğekız bugun ben senden oldum butuun yaglarımdan kurtuldum
fırın ıcı dısı petekler tum beyaz esyalar mutfak dolapları tost maıkınesınden su ısıtcsna kadrr:)
hır ılham geldıkı sormayın:)
yavasdan yazlıkcı mısafrlerımız gelmeye basldı. bende hemen tolparlandm bı rahatladm valla. babmıza ınat yaptk aslnda bırazda kendısı pc basndan kalkmadı bıde yannda otrcakmısım ben kalkyorm dyp bı hısım gırısıdm sonrda nedne bole yaptın ama bana trpmı yapyosn ondanmı dye brsuru soru... bende cvpp vermedm ohh cnma degsın:)
ayy tüm bunların arasında stresten doğurayım demedeeeeayyy kıslar yaa neye heyecanlanıcam neye stres yapıcam şaşırdım valla
annem geliyo, kardeşim geliyo
cumt pazar finaller var
pazt dr. kontrolüm var ki en önemlisi
salı yada çarş komşu günü bende toplanıcak
daha hast. terliği bile bulamadım ayağıma
ayy şu haftayı bi atlatsamda, bu ara doğurmasam bari
ertan ödöl cnm bn cok memnnm bnm eşimde ıllakı bayan oluck ddı ama dr tanısnca ıyı dr bu ddı :) gel cnm burda yap dgmu hastanemzde guzel :)
Ben nasıl seviniyorum canım bir bilsen. bugün işe geldim ama fena haldeyim. ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum. bacaklarıma belime çok kramp giriyor bu ara benim
birde oğlum artık aşağılara daha çok vuruyor canım yanıyor bazen. normal heralde bu haftalarda aşağıya vurması:44:
ben bazen göbek deliğimde ayağımı elimi artık emin değilim tam elime geliyor. küçücük sert bişey çok tatlı yaa.bende daha dönmediğini hissedebiliyorum, çünkü aşağı fena çalışıyo bazen, bide kafasını hemen sağıma doğru çıkarıyo böle belli oluyo dışardan totosunun şişkinliği flnyerim ben onların totosunu kııızzzz
renkliye gittiğimde dr. gösteriyo nerden geldiyse bak şimdi aklıma, 'al diyo bak bu poposu, az üstünü gösteriyo buda kukusu'
kuku dedi yaa? ne diyeceğimizi ne yapıcağımızı şaşırdıkadamdada hiç böle bişi dicek tip yok heee
ayy dur yükliyim o resmi gerçekten çok netti ama yaaaöldük gülmekten
Eki Görüntüle 724679
kukusuymuşben bazen göbek deliğimde ayağımı elimi artık emin değilim tam elime geliyor. küçücük sert bişey çok tatlı yaa.
hakkaten bazen poposunu öyle bir dikiyorki ısırasım geliyor benimde.
bu poposumu
bende temmuz annesi olacaktım ancak erken dogum yaptım.24.haftada başlayan plasenta
hehehh çok iyi yaaakukusuymuşbak sağda altta
yukarlar biraz karışık çıkmış ama dikkatli bakınca gayet net
o üstte görünen yerlerde bağırsağının dışarda olan kısmıda var o yüsden bacakları pek belli olmuyor bu fotoda
ALLAH sneı ılham olduysam cok mutlu oldumm bende bgn banyo ve wc yı temısledım gırdıkce bakıyorummm mıss gıbım lerrr heheh ıı yapmısısn hazırlıklı olmak gerekk artıkınnkız bugun ben senden oldum butuun yaglarımdan kurtuldum
fırın ıcı dısı petekler tum beyaz esyalar mutfak dolapları tost maıkınesınden su ısıtcsna kadrr:)
hır ılham geldıkı sormayın:)
yavasdan yazlıkcı mısafrlerımız gelmeye basldı. bende hemen tolparlandm bı rahatladm valla. babmıza ınat yaptk aslnda bırazda kendısı pc basndan kalkmadı bıde yannda otrcakmısım ben kalkyorm dyp bı hısım gırısıdm sonrda nedne bole yaptın ama bana trpmı yapyosn ondanmı dye brsuru soru... bende cvpp vermedm ohh cnma degsın:)
suzanım gitmene gerek yok 5 parça olmuş bile
allah sneıı 5 olmus dmekkayyy kıslar yaa neye heyecanlanıcam neye stres yapıcam şaşırdım valla
annem geliyo, kardeşim geliyo
cumt pazar finaller var
pazt dr. kontrolüm var ki en önemlisi
salı yada çarş komşu günü bende toplanıcak
daha hast. terliği bile bulamadım ayağıma
ayy şu haftayı bi atlatsamda, bu ara doğurmasam bari
ayy suzan olmasa valla hepimiz üşengeçlikten bişey yapmayız gibi geliyor bazen bana. bende ondan imrenip kalkışıyorum bazen temizliğe
allah sneıı yapın tabı kı de kıss ne olur ne olmasssben bazen göbek deliğimde ayağımı elimi artık emin değilim tam elime geliyor. küçücük sert bişey çok tatlı yaa.
hakkaten bazen poposunu öyle bir dikiyorki ısırasım geliyor benimde.
bu poposumu
o kadar da değil canım niye dışarı çıkamayacakmışsın.tabi öyle bebkler de oluyor.sürekli ağlıyor durmuyor o zaman çıkamazsın tabi.bebeğe göre değişir o.canım cok dogru yazmıssın o bıraz ustune tııtremekle alakalı kendnı yıpratyosun annelik duygusu herseyın en ıysıı olcak dıye. aslnda braz daha rahtmı olmak gerekyo tabıkıde hıjjenınne yemesne ıcmesne dkkat edceksn ama kendı hayatınıda goz ardı etmemeyı basarbilsek.. benim ilik bebegım sankı ben makyajımı yapp bebegmıde susleyp avmlerde flan gezermısım gııbıme gliyor aileden brne bundan bahsettgmde bana glyorlar bıkez bıle bnmcek bebek arabasna ne dsrı cıkması unut bunları fılan...
korkuyorm acıkcası
tabiki kötü niyetle söylemedin.kimsenin böyle düşüneceğini sanmıyorum.Beni çok iyi anlamoşsın kardeşim
asla köyü bi niyetle söylemedim. Ama bizler anadan önce insanız ... Herşey insanlar için.. Canımı veririm oğlum için. Ölürüm.. Ama zor iste bazen.. Uyumak uykusuzluk değil anlatmak istediğim.. Sen beni anlamışsın zaten gayet net
geçmiş olsun ya can sıkıcı işte.neyse atlatmışsınız ama iş çıkmış o kötü.günaydin canlar ,
dün evime hirsiz girmiş , 3 gibi apar topar eve gittim ,
laptop vardi evde onu almişlar , ama evden cikip koseyi donunca yakalandilar :)
kapi ev darmadagin bi sürü temizlik vs yapmiştim :) şimdi tekrar sil bastannn hopp , çamaşirlarrr ütülerrr amannnn ,
sizler napiyosunuz nasilsiniz ?
geçmiş olsun.birde bir kaşık türk kahvesine bolca limon sıkıp iç.Canım çok geçmiş olsun iyi ki evde değilmişsin.....
Kızlar dün akşam başlayan bir karın ağrısı ve sancıyla ishal oldum sabaha kadar susuz kalmayayım diye saatimi iki saate bir kurdum bol bol su içtim gece boyu. Şimdi tuzlu ayran içtim pirinç haşlıyorum yoğurtla yicem başka ne yapayım kızlar. Bebeğe bir zarar verir mi acaba. İshal olup doktoruna soran oldu mu hiç. Moralim bozuldu
kızlar sprıaln fıatını oğrendım bızm hastanede 90 tl miş bnm taktrmm lazm ama eşim hiç istemiooo
benim de hep aklımda bu sorular var.hangi korunma yöntemini seçicem diye.bende alttan muayene fobisi var spiralden çok korkuyorum.gerçi korkuyu da geçtim de spiralle hamile kalan çok duydum,güvenim yok.of ne yapıcağımı bilmiyorum.baska korunma yontemlerınden hangısı guzel bna bıraz akıl verın yha(( nıe ıstemıo anlamadım neden korkuyo onuda anlamıs deılm (
kontrolde iyi şeyler duymak çok iyi geliyor değilmi,maşallah bebğine.
Aynen canım ben 32 de almaya karar verdim çünkü çalışma şartlarım beni hem fizyolojik hemde psikolojik olarak zorlayacağını düşündüm.Biraz kendimle ve bebeğimle ilgilenmem hazırlanmam lazım.Raporumu aldım.Gelelim kontrole :) Her şey yolunda görünüyor 1 hafta geriden geliyor gelişimi ama bu normal endişelenecek bir durum değil dedi.İri bir bebek değil normal boyutlarda bir bebek olacak dedi.1810 gr 44 cm olduğunu suyunun sağlığının gayet yerinde olduğunu söyledi.15 dklık nst maceramızda gayet olumlu geçti.Uzun yürüyüşlerden kaçınmamı,yorucu hiçbir iş yapmamamı söyledi.Bu arada oğluşum dil çıkardı görüntü çok komiktinanik yapacak sandık bir ara bizde son durum bu.Allah herkese güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin
ben de hasta bezi reklamcısı gibiyim de şart bence.onsuz yapamamıştım ben,pet yetmiyorki.ya kızlar ben doğum çantasına koymak için hasta bezi alsam mı?
ped alıcaz ama yetmezse diye diyorum
bissürüde marka var karışık kuruşuk?! alsam hangisini alayım varmı içinizde bilen yaf?
ne olması iyice sinirimizi bozdular artık takip etmiyorum.kızlar net bılgısıolan varmı dogumıznı 6 ay oldu mu
allah yardımcınız olsun.inşallah bebeğin bir an önce küvezden çıkar evinize gidersiniz.bende temmuz annesi olacaktım ancak erken dogum yaptım.24.haftada başlayan plasenta
Eki Görüntüle 724636 Eki Görüntüle 724637 Eki Görüntüle 724638
Bakın az önce kargom geldi ve ne kadar mutlu oldum anlatamam....
Birazdan yükelemeye devam edeceğim çok ama çok mutlu oldum
Eki Görüntüle 724648 Eki Görüntüle 724647 Eki Görüntüle 724649
Bayıldım bunlara hele de KIZÇE yazılı saç bantına sürpriz yapmış bana
Sürekli mesajlaşırken,mailleşirken kızçe diye bahsettiğim için
O da böyle hediye yapmış bana,kar broşu ve nazar boncuğum da sürprizzzzzzz
Eki Görüntüle 724693 maşaallah bebişime .d sizce bebişim erkek mi kız mı.d.d birde siz doğuma eşinizi alacak mısınız*?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?