2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Milletvekilleri yasası 2 güne çıktı.. Biz bu dogum izni meselesini ilk bebeğimden beri bekliyoruz.. Vicdanları Allah a emanet ediyorum.. Memurun alacağı 3 kuruşun ne zormuş be yasası ne zormuş .. Hey hak...

seçime kadar uzatırlarda uzatırlar .... cıkarsa secım zamanına cıkar

ayyy kız bu hafta son desene o zamaaannn
valla çok sevindim bak şimdi
Ben nasıl seviniyorum canım bir bilsen. bugün işe geldim ama fena haldeyim. ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum. bacaklarıma belime çok kramp giriyor bu ara benim
birde oğlum artık aşağılara daha çok vuruyor canım yanıyor bazen. normal heralde bu haftalarda aşağıya vurması:44:

ayyy kıslar yaa neye heyecanlanıcam neye stres yapıcam şaşırdım valla
annem geliyo, kardeşim geliyo
cumt pazar finaller var
pazt dr. kontrolüm var ki en önemlisi
salı yada çarş komşu günü bende toplanıcak
daha hast. terliği bile bulamadım ayağıma
ayy şu haftayı bi atlatsamda, bu ara doğurmasam bari

Son düzenleme:

oyyy ne cok iş yapmıssınız masallh ben yardımcı alacam yapamıyorum artık sılme ısı kolayda supurge toplama ısı yapamıyorum masallh sıze

çook geçmiş olsun. inşallah biran önce sağlıkla çıkar bebişin küvezden. Allha yardımcınız olsun sabır versin inşallah

gözünaydıınnn

ayy suzan olmasa valla hepimiz üşengeçlikten bişey yapmayız gibi geliyor bazen bana. bende ondan imrenip kalkışıyorum bazen temizliğe

ayy tüm bunların arasında stresten doğurayım demedeeee

ertan ödöl cnm bn cok memnnm bnm eşimde ıllakı bayan oluck ddı ama dr tanısnca ıyı dr bu ddı :) gel cnm burda yap dgmu hastanemzde guzel :)

Annemde bi doktordan bahsediyordu ama ertan değildi gliba medibafrada dimi cnm doktorun? karar veremedim henüz pazartesi doktorumla da bir konuşayım eşimden ayrılmak işime gelmiyo bide

bende daha dönmediğini hissedebiliyorum, çünkü aşağı fena çalışıyo bazen, bide kafasını hemen sağıma doğru çıkarıyo böle belli oluyo dışardan totosunun şişkinliği fln yerim ben onların totosunu kııızzzz
renkliye gittiğimde dr. gösteriyo nerden geldiyse bak şimdi aklıma, 'al diyo bak bu poposu, az üstünü gösteriyo buda kukusu'
kuku dedi yaa? ne diyeceğimizi ne yapıcağımızı şaşırdık adamdada hiç böle bişi dicek tip yok heee
ayy dur yükliyim o resmi gerçekten çok netti ama yaaa öldük gülmekten

ben bazen göbek deliğimde ayağımı elimi artık emin değilim tam elime geliyor. küçücük sert bişey çok tatlı yaa.
hakkaten bazen poposunu öyle bir dikiyorki ısırasım geliyor benimde.
bu poposumu

ben bazen göbek deliğimde ayağımı elimi artık emin değilim tam elime geliyor. küçücük sert bişey çok tatlı yaa.
bu poposumu
kukusuymuş bak sağda altta
yukarlar biraz karışık çıkmış ama dikkatli bakınca gayet net
o üstte görünen yerlerde bağırsağının dışarda olan kısmıda var o yüsden bacakları pek belli olmuyor bu fotoda

Son düzenleme:

allahım acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda çıkarsınız herşeyiniz normale döner

hehehh çok iyi yaaa
yerim ben onun her yeriniii

ALLAH sneı ılham olduysam cok mutlu oldumm bende bgn banyo ve wc yı temısledım gırdıkce bakıyorummm mıss gıbım lerrr heheh ıı yapmısısn hazırlıklı olmak gerekk artıkınn

suzanım gitmene gerek yok 5 parça olmuş bile

allah sneıı 5 olmus dmekk
ohh cabucak gecer snen vakıt artıkınnn bend eterlık fılan almadım daha zamn olursa alırım yoksa evden gotuturum sorun degıll

ayy suzan olmasa valla hepimiz üşengeçlikten bişey yapmayız gibi geliyor bazen bana. bende ondan imrenip kalkışıyorum bazen temizliğe

bu poposumu
allah sneıı yapın tabı kı de kıss ne olur ne olmasss

hehe totosunu benım esım yakalıyor ısırıyor karnımı paşamda kacıyor öle olnca sonr abana kısıyor kapat su gobısını zaten tam sevemıyorum dıyoo sonra kendı kendıne sınır oluyrrr gesın ben ne yapcam onu dıyeee

coksukru kı bızım aılelerımız cocuga asırı duskun kucuk kaynımm beraber oturdugumuz ıcın dıyorkı besıgı odanısa kurn-mayı n benı yatagın yanına kurun bıs yatarız onlar dıyor kayınbaba sımdıdenn tansanımızı aperen dıye sevıyroo herkes bır ayrıı coksukurrr eltımın oglusu bızım manevı oglumuz aynı zmaanda gelıp dıyor yenge alperen ne zmn cıkıcak GERIDE ALAH CIK DEDIGI ZAMN DIMI dıye cvplıyor en basta ben ole dmeıtım aklına yer etmıs ole dıyorr cık dedıgı zaamn dımı

maşaallah bebişime .d sizce bebişim erkek mi kız mı.d.d birde siz doğuma eşinizi alacak mısınız*?

o kadar da değil canım niye dışarı çıkamayacakmışsın.tabi öyle bebkler de oluyor.sürekli ağlıyor durmuyor o zaman çıkamazsın tabi.bebeğe göre değişir o.
tabiki kötü niyetle söylemedin.kimsenin böyle düşüneceğini sanmıyorum.

geçmiş olsun ya can sıkıcı işte.neyse atlatmışsınız ama iş çıkmış o kötü.
geçmiş olsun.birde bir kaşık türk kahvesine bolca limon sıkıp iç.

kızlar sprıaln fıatını oğrendım bızm hastanede 90 tl miş bnm taktrmm lazm ama eşim hiç istemiooo

baska korunma yontemlerınden hangısı guzel bna bıraz akıl verın yha (( nıe ıstemıo anlamadım neden korkuyo onuda anlamıs deılm (
benim de hep aklımda bu sorular var.hangi korunma yöntemini seçicem diye.bende alttan muayene fobisi var spiralden çok korkuyorum.gerçi korkuyu da geçtim de spiralle hamile kalan çok duydum,güvenim yok.of ne yapıcağımı bilmiyorum.

kontrolde iyi şeyler duymak çok iyi geliyor değilmi,maşallah bebğine.
ya kızlar ben doğum çantasına koymak için hasta bezi alsam mı?
ped alıcaz ama yetmezse diye diyorum
bissürüde marka var karışık kuruşuk?! alsam hangisini alayım varmı içinizde bilen yaf?
ben de hasta bezi reklamcısı gibiyim de şart bence.onsuz yapamamıştım ben,pet yetmiyorki.
kızlar net bılgısıolan varmı dogumıznı 6 ay oldu mu
ne olması iyice sinirimizi bozdular artık takip etmiyorum.
allah yardımcınız olsun.inşallah bebeğin bir an önce küvezden çıkar evinize gidersiniz.
Eki Görüntüle 724636 Eki Görüntüle 724637 Eki Görüntüle 724638

Bakın az önce kargom geldi ve ne kadar mutlu oldum anlatamam....
Birazdan yükelemeye devam edeceğim çok ama çok mutlu oldum

çok beğendim gerçekten çoook tatlılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…