yaa birde kesin demiş24. haftada kesin erkek dedi. sonra bişi demedi geçen hafta kızdedi. başka dr bakmadı o yzden emin değilim.
slm kızlar
bende oğluşuma kesin bir isim bulamadım en son alperen seçeneğimiz var erkek çocuk ismi ne zor yaa
aslında ben
gurur
rüzgar
onur utku beğeniyorum eşimde bu isimleri beğenmiyor onunkileride ben beğenmiyorum tek ortak noktamız alperen
evet canım blgn08 var birde yüksekfizikçi de yapmış doğum haber verdi oda. birde haziran annelerinde yazan biri varmış 1 temmuz tahmini doğum tarihi oda erken doğum yapmış.blogn08 ve bi arkaas daha 34 -35 hafalar zannedersem canım bende kacırıyorum gcmısı ama kızlarında masallhı var sayfaları devırıyorlar:))
ben doğumdan değilde bebeğe bişey olmasından çok korkuyorum. acıya dayanıklı bir insanım normalde.sırf uzmanlar tavsiye ettiği için alcam ... birazdan korkudan.d sen pek korkmuyorsun sanırım
güle güleeekendinize ve bebişlere dikkat edin kafaya takmayın hiçbişeyi, sakin olun ki bebiş doğumdan sonra sakin olabilsin yoksa çok çekersiniz. şahsen eşim deli ediyor bazen amaann hiç aldırmayacağım boşversene yaaaa bu anı n doyasıya keyfini çıkaralım ... görüşürüz bbbbbbbbb
bızıde supheyedusurmuslerdı pıpı canın resmını cektı dr al kanıt dıyeeyaa birde kesin demiş
salı gittiğimde bende bir daha sorsam mı acaba kesin erkek mi diye. o kadar hazırlıklarınıda yaptık
bu erkekler alperen ısmını hep beğenıyorlar :)) benım esimde ısemıstı bı ara alperen olsun dıye
bizede gösterdi dr usg de resmini ama böyle sonradan kız dendi diye haberler duyunca tedirgin oluyorumbızıde supheyedusurmuslerdı pıpı canın resmını cektı dr al kanıt dıyee
bızım bastan berı alperen ıkıncı bebemızde erkek olursa alptekın
SON DK DEGISIRSE KISMET DICEZ ARTIKKbizede gösterdi dr usg de resmini ama böyle sonradan kız dendi diye haberler duyunca tedirgin oluyorum
aynen canım 10 da biticek mesaim az kaldı şükür.SON DK DEGISIRSE KISMET DICEZ ARTIKK
senn mesaı 10 da mı bıtıyor cnm
benım kocıs daha ortada yok pöööffffffffffffff
yatsıyı kılıp dus alıp cupp yatmak ıstıyorummmyarın dr muaynem var hayrlsı gelınce kocısle yatak odaısnı temıslıyelım deıdm ya ınsl ıkna olur yaaaaaaaaa toz ne alınacak ust lerınn perdelıklerınn boyası temıs ama genede duvar elden gecse super olur ama nerdeeeeeeeeeeeeeee
yok bgn ısten 4 de cıktı memekete gıttı bas saglıgınaa o yusden gec gelıcekk annesıgıle ugradı sanırmmaynen canım 10 da biticek mesaim az kaldı şükür.
bu saatte işten gelen kocaya temizlik mi yaptırcaksın kızz.
ben eve gidince hiçbişeyi ellemeden üstümü değiştirip bişeyler atıştırıp yatıcam. heryerim ağrıyor çünkü
ay dedim bende işten gelen adama mı temizlik yaptırcaksın.yok bgn ısten 4 de cıktı memekete gıttı bas saglıgınaa o yusden gec gelıcekk annesıgıle ugradı sanırmmgercı kv ankaraya gıtıtler bgn de bos eve gımıstır o koy dleısı benım koca cunku paşa dogsun kırkını koyde cıkarma merakındaa :))
kı glumda memeleketıne meraklı olsun ıstıyorrr
yarın toplantısı var ordan dr gıdecegız ordn gelınce yapsın cunku artık full calısıcak pazarlarıda dahıll paşa gelıyor dıye evde bulanamam gayrii ondan yarın dr gelınce bır zahment ben besı sıkarım o sılerrr hehehe
güle güle tatlım. son 15 dkii gecelr sızleree bayagı otrudk pc karsından yafff az tv ızleyı sonra namaz kılıp sonra kocıs gelırse dusa yoksam cupp yataga ve yarınkı dr randevumuzu hayal etcez ınsl gusel haberler alırız paşam donmustur kg sı boyuda herbırseyı guseldır ınsl dua ıle hayırlıs geceler
nddd ım haydı az kaldı mesaı bıtımınee muckkk
seni çok iyi anlıyorum. artık işe gelirken ayaklarımı sürüyorum. o kadar istemiyorum gelmekben de o kadar yorgunumki.çocukları kaç gündür yıl sonu gösterisine hazırlıyorum bir yandan da sergi.nasıl yoruldum anlatamam.neyseki bugün yaptık bitti.şu an ayaklarım falakaya yatırılmış gibi.bundan sonra kendimi hiç yormuycam okulda.gerçi yine yorulurum da şu gösteriden kurtuldum ya oh
canım sukurler olsun ıyyızde. sana cok gecmıs olsun sakın korkma etkilenme ama guvenlgnze dıkkat edın tabkde Allah a emantız hepmız.
ne guzel neslihancım. ben hıc ole bısı yasayamdm sanırım da yasayamcam bana kım geldyse annem ve kv farketmez yemekelrı hazır onlerıne geldı su gunume kadar kı bde evlernde de yardım edyorm bulasgna fılan. dogumda da pek bısı degscgnı sanmyorm annem calsyorm yorgunm modunda kv de kendı bebesıyle ugrasır kardesmden yada gorumcemden hayır beklyorm onlrda anlamaz kucukler ben solcem onlar yapcak artk. bızmkler bebege bakmakla yetrnrler bence. kendı evleri gibi grip bi işe karısmadılar bundan sonrada frklı olcgnnı sanmyorm
heleki kendi annem soke ettı benı ısden ayrılmısdım yenı ısde ozaman 5 aylk hamileydim anahtar var sende bıgun gelde fazla agırlasmadan evı temızleyın dedı.
ısden de bıze geldgnde ben calmsyorm nede olsa 6 aylık hamileyken bardagnı alpda mutfaga gtmedı bıtek vcye gttı. cok sevyorm annemı oda benı blyorm bunu aslnda fedakar bı kadındr ama bunyesı kaldrmyor sanırım hem ısı hem ev ıısnı. anlamaya calsyorm onda eger farklı duusnursem sogurum cnku.
canım hersey Allah dan dogumlar da olumlerde.. hıcbıseye uzme kedndnı bebegın suan kuvezde ama Allah ın ıznıyle gelısıp kucaklascaksnız ıkınızede acıl sıfalar dıyorum cnm
kukusuymuşbak sağda altta
yukarlar biraz karışık çıkmış ama dikkatli bakınca gayet net
o üstte görünen yerlerde bağırsağının dışarda olan kısmıda var o yüsden bacakları pek belli olmuyor bu fotoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?