2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
24. haftada kesin erkek dedi. sonra bişi demedi geçen hafta kızdedi. başka dr bakmadı o yzden emin değilim.
yaa birde kesin demiş
salı gittiğimde bende bir daha sorsam mı acaba kesin erkek mi diye. o kadar hazırlıklarınıda yaptık

bu erkekler alperen ısmını hep beğenıyorlar :)) benım esimde ısemıstı bı ara alperen olsun dıye

blogn08 ve bi arkaas daha 34 -35 hafalar zannedersem canım bende kacırıyorum gcmısı ama kızlarında masallhı var sayfaları devırıyorlar:))
evet canım blgn08 var birde yüksekfizikçi de yapmış doğum haber verdi oda. birde haziran annelerinde yazan biri varmış 1 temmuz tahmini doğum tarihi oda erken doğum yapmış.
blgn08 az önce burdaydı ama bişey yazmadı.
yüksekfizikçiyide görüyorum ama oda henüz bişey yazmadı.

sırf uzmanlar tavsiye ettiği için alcam ... birazdan korkudan.d sen pek korkmuyorsun sanırım
ben doğumdan değilde bebeğe bişey olmasından çok korkuyorum. acıya dayanıklı bir insanım normalde.
ama yakın bir arkadaşımın normal doğum esnasında bebeği sıkıştı biraz sorunlu bir doğum yaşadı. bebeğide incindi biraz benim tek korkum o yani. :18::18:

kendinize ve bebişlere dikkat edin kafaya takmayın hiçbişeyi, sakin olun ki bebiş doğumdan sonra sakin olabilsin yoksa çok çekersiniz. şahsen eşim deli ediyor bazen amaann hiç aldırmayacağım boşversene yaaaa bu anı n doyasıya keyfini çıkaralım ... görüşürüz bbbbbbbbb

güle güleee

yaa birde kesin demiş
salı gittiğimde bende bir daha sorsam mı acaba kesin erkek mi diye. o kadar hazırlıklarınıda yaptık
bızıde supheyedusurmuslerdı pıpı canın resmını cektı dr al kanıt dıyee
bu erkekler alperen ısmını hep beğenıyorlar :)) benım esimde ısemıstı bı ara alperen olsun dıye

bızım bastan berı alperen ıkıncı bebemızde erkek olursa alptekın

bızıde supheyedusurmuslerdı pıpı canın resmını cektı dr al kanıt dıyee

bızım bastan berı alperen ıkıncı bebemızde erkek olursa alptekın
bizede gösterdi dr usg de resmini ama böyle sonradan kız dendi diye haberler duyunca tedirgin oluyorum

bizede gösterdi dr usg de resmini ama böyle sonradan kız dendi diye haberler duyunca tedirgin oluyorum
SON DK DEGISIRSE KISMET DICEZ ARTIKK
senn mesaı 10 da mı bıtıyor cnm
benım kocıs daha ortada yok pöööffffffffffffff
yatsıyı kılıp dus alıp cupp yatmak ıstıyorummm yarın dr muaynem var hayrlsı gelınce kocısle yatak odaısnı temıslıyelım deıdm ya ınsl ıkna olur yaaaaaaaaatoz ne alınacak ust lerınn perdelıklerınn boyası temıs ama genede duvar elden gecse super olur ama nerdeeeeeeeeeeeeeee

aynen canım 10 da biticek mesaim az kaldı şükür.
bu saatte işten gelen kocaya temizlik mi yaptırcaksın kızz.
ben eve gidince hiçbişeyi ellemeden üstümü değiştirip bişeyler atıştırıp yatıcam. heryerim ağrıyor çünkü

yok bgn ısten 4 de cıktı memekete gıttı bas saglıgınaa o yusden gec gelıcekk annesıgıle ugradı sanırmmgercı kv ankaraya gıtıtler bgn de bos eve gımıstır o koy dleısı benım koca cunku paşa dogsun kırkını koyde cıkarma merakındaa :))
kı glumda memeleketıne meraklı olsun ıstıyorrr
yarın toplantısı var ordan dr gıdecegız ordn gelınce yapsın cunku artık full calısıcak pazarlarıda dahıll paşa gelıyor dıye evde bulanamam gayrii ondan yarın dr gelınce bır zahment ben besı sıkarım o sılerrr hehehe

ii gecelr sızleree bayagı otrudk pc karsından yafff az tv ızleyı sonra namaz kılıp sonra kocıs gelırse dusa yoksam cupp yataga ve yarınkı dr randevumuzu hayal etcez ınsl gusel haberler alırız paşam donmustur kg sı boyuda herbırseyı guseldır ınsl dua ıle hayırlıs geceler

nddd ım haydı az kaldı mesaı bıtımınee muckkk

ay dedim bende işten gelen adama mı temizlik yaptırcaksın.
öyleyse yardım etsin tabi
maşallah bi oturmadın hamileliğin boyunca. eşler yardım edince hayat daha bir güzel oluyor

güle güle tatlım. son 15 dk sonrada hoop eveeeee
sende yat dinlen
yarın oğluşunuda görüceksin ne güzel

ben de o kadar yorgunumki.çocukları kaç gündür yıl sonu gösterisine hazırlıyorum bir yandan da sergi.nasıl yoruldum anlatamam.neyseki bugün yaptık bitti.şu an ayaklarım falakaya yatırılmış gibi.bundan sonra kendimi hiç yormuycam okulda.gerçi yine yorulurum da şu gösteriden kurtuldum ya oh

kızlar iyi akşamlar.okulda internete giremiyorum.kabloyu kesmiş çocuklar.akşamları evden giriyorum artık.pazartesi gelsede yeni doktorumda muayene olsam.....mhrs'den randevu alamıyorum burcu hanıma.bakanlığa mail attım.yarın dönüş yapacaklarmış unutmazlarsa....

seni çok iyi anlıyorum. artık işe gelirken ayaklarımı sürüyorum. o kadar istemiyorum gelmek

tşkler canım , çok şükür korkumuz yok , allah;'a emanet duamizi okuyup yatıyoruz.

zilli kız seni :) doktoru bile yoldan cıkarmiş

insan her yerini seviyo kukusunu bile, Allah'im bagislasin bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…