doktorunla falan konuştun mu canım.ben de de oluyor doğum sonrasına alıştırıyor bizi bebişler:) geceleri ben de uyanıyorum sonra hıçkırmaya başlıyor baya bi sürüyor sonra da uyu uyuyabilirsen :))
kızlar bebek arabası aldınız mı ben hala karar veremedim chicco trio enjoy mu Pierre cardın mi veya bunların dışında hangisi iyidir
nasılsınız bakalımmm..
ayy hayırlısından inşallah yaa.. maşallah kocaman olmuş oğluşunn
ne güzel olmuş becerikli anne başka tabi birde heves olacak
olacağı belliydi zaten seçim yok bişi yok şimdi ne diye çıkarsınlar ki seçime yakın çıkarçıkarsada öle düşünüyorum artık
günaydın canımm
bende 5-6 saat kesik kesik :)))
malesef halen calısıyorum 3 temmuzda izne cikicam
ama dedigim caylari dene dr un izin verirse
Acenu cayları denicm canım.Bi sorayım ona göre hareket ederim..
becerikliymiş annen güle güle kullanın.
ay sinirden ölüyorum ben ya konuştular konuştular sanki safız biz.vay arkadaş resmen dalga geçmekten bıkmadılar adamlar.
doğum izninde fiyaskoya bak doğumdan sonra 1 hafta ekleyeceklermiş geri kalan üç ayı yarım gün gak guk bişeyler.
zıvanadan çıktı iyice bunlar resmen dalga geçiyorlar resssmmmennn...
haberi yeni gördüm daha yuh diyorum artık yuhhhh...
Erken emeklilik ve doğum izni torba yasadan çıktı haberi
görüntü öyle ama annem ameliyat oldu epudiral ile 1 dakika surmedi diyo epudiralin yapilmasi ve sivri sinek ısırıgı gibi diyor o derece anlasilmiyormuş ,
hayirlisi inş
becerikliymiş annen güle güle kullanın.
ay sinirden ölüyorum ben ya konuştular konuştular sanki safız biz.
keşke ya böyle şeyler duyunca da rahatlıyorum.
Canım ben pierre cardin enigma aldım.Cok araştırdım..Güzel bir araba hafif,kullanımı kolay,ablamlarda pierre cardin kullandılar.Kac yıl oldu hala kullanıyorlar.
baby to gonun proton modelini adlık bizkızlar bebek arabası aldınız mı ben hala karar veremedim chicco trio enjoy mu Pierre cardın mi veya bunların dışında hangisi iyidir
günaydin :)))
napiyorumm bil bakalimmm ,
karar verdim kararrrr kavanozlarin tulklerini ve stickerlarini siparis vericem birazdannn
ohhh no problem no stresss afiyetle yiyin börreklerinizigünaydın kızlar.kaç gundur yazamıyodum.moralım cok bozuktu.kocişle hep kavgalıydık dun hallettık bıraz problemlerı sabahta gıtme dedım gıtmedı bana borek almaya cıktı :)
günaydınnnn böleyiz ya bazen sayfalar ilerlemiyo bazende yakalarken şaşı oluyoruzherkese günaydın bir gün giremedim ne kadaar cok kaynatmıssını çenesi düşükler sizi
herkese bol tepikli günler
Evet canım 1 cm açıklık var dedi doktorumuz.
herkese günaydın bir gün giremedim ne kadaar cok kaynatmıssını çenesi düşükler sizi
herkese bol tepikli günler
günaydın kızlar.kaç gundur yazamıyodum.moralım cok bozuktu.kocişle hep kavgalıydık dun hallettık bıraz problemlerı sabahta gıtme dedım gıtmedı bana borek almaya cıktı :)
kızlar bebek arabası aldınız mı ben hala karar veremedim chicco trio enjoy mu Pierre cardın mi veya bunların dışında hangisi iyidir
Biz kraft penta 6 travel set aldık çok beğendikkızlar bebek arabası aldınız mı ben hala karar veremedim chicco trio enjoy mu Pierre cardın mi veya bunların dışında hangisi iyidir
günaydin :)))
napiyorumm bil bakalimmm ,
karar verdim kararrrr kavanozlarin tulklerini ve stickerlarini siparis vericem birazdannn
sonuçta o kadar kişi epidural oluyor diye teselli ediyorum kendimi.sen benden önce doğum yapmazsın inşallah canım ya benimki en geç 1 temmuz sana erken olur.valla cnaim gecen gun kan verdim canım acaip yandi ,
epudiral ignesinide gordum normal igneden acaip ince ,
annem diyo hatta sen epudiral olcan diye bende ameliyatı epudiral oldum nasil bilseymis bakayım dedim diyo :) 5 saate yakın surdu birde ameliyat . ben senden once dogurursam söylerim sana
aman kavga etmeyin hamilelikte hiç çekilmiyor.günaydın kızlar.kaç gundur yazamıyodum.moralım cok bozuktu.kocişle hep kavgalıydık dun hallettık bıraz problemlerı sabahta gıtme dedım gıtmedı bana borek almaya cıktı :)
güzel karar vermişsin.baby to gonun proton modelini adlık biz
yaşasııınnnn...
bende ne yaptım bil bakalımmm kelebek olanlara sipariş verdimmm:119::119::119::119:havaleyi yaptım yarim vermiş denemiş bende verdim. şimdide bebek şekeri koymak için sepet nasıl olucuk akıllarda soru işareti doğuruncayaa kadar karar veririm herhalde
ohhh no problem no stresss afiyetle yiyin börreklerinizi
günaydınnnn böleyiz ya bazen sayfalar ilerlemiyo bazende yakalarken şaşı oluyoruz
baby to gonun proton modelini adlık biz
yaşasııınnnn...
bende ne yaptım bil bakalımmm kelebek olanlara sipariş verdimmm:119::119::119::119:havaleyi yaptım yarim vermiş denemiş bende verdim. şimdide bebek şekeri koymak için sepet nasıl olucuk akıllarda soru işareti doğuruncayaa kadar karar veririm herhalde
ohhh no problem no stresss afiyetle yiyin börreklerinizi
günaydınnnn böleyiz ya bazen sayfalar ilerlemiyo bazende yakalarken şaşı oluyoruz
patiklerimiz geldii ,
biraz kargıo magduru olmuslar :))
elle düzeliyor kurdelleri vs , mis gibi lavanta kokuyorlar cokta guzel işçiligi
Eki Görüntüle 733812
Biz kraft penta 6 travel set aldık çok beğendik
Bravoooo:)) karar verdin demek:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?