2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar bebek arabası aldınız mı ben hala karar veremedim chicco trio enjoy mu Pierre cardın mi veya bunların dışında hangisi iyidir

doktorunla falan konuştun mu canım.ben de de oluyor doğum sonrasına alıştırıyor bizi bebişler:) geceleri ben de uyanıyorum sonra hıçkırmaya başlıyor baya bi sürüyor sonra da uyu uyuyabilirsen :))

Aynen doktorla henüz konuşmadım arıcam bugün..Cok bişey söyleyebileceğini sanmıyorum ama..Bakıcaz başımızın caresinee galiba.

kızlar bebek arabası aldınız mı ben hala karar veremedim chicco trio enjoy mu Pierre cardın mi veya bunların dışında hangisi iyidir

Canım ben pierre cardin enigma aldım.Cok araştırdım..Güzel bir araba hafif,kullanımı kolay,ablamlarda pierre cardin kullandılar.Kac yıl oldu hala kullanıyorlar.

günaydin :)))

napiyorumm bil bakalimmm ,

karar verdim kararrrr kavanozlarin tulklerini ve stickerlarini siparis vericem birazdannn

becerikliymiş annen güle güle kullanın.
ay sinirden ölüyorum ben ya konuştular konuştular sanki safız biz.

görüntü öyle ama annem ameliyat oldu epudiral ile 1 dakika surmedi diyo epudiralin yapilmasi ve sivri sinek ısırıgı gibi diyor o derece anlasilmiyormuş ,

hayirlisi inş

keşke ya böyle şeyler duyunca da rahatlıyorum.

becerikliymiş annen güle güle kullanın.

ay sinirden ölüyorum ben ya konuştular konuştular sanki safız biz.

keşke ya böyle şeyler duyunca da rahatlıyorum.

valla cnaim gecen gun kan verdim canım acaip yandi ,

epudiral ignesinide gordum normal igneden acaip ince ,

annem diyo hatta sen epudiral olcan diye bende ameliyatı epudiral oldum nasil bilseymis bakayım dedim diyo :) 5 saate yakın surdu birde ameliyat . ben senden once dogurursam söylerim sana

günaydın kızlar.kaç gundur yazamıyodum.moralım cok bozuktu.kocişle hep kavgalıydık dun hallettık bıraz problemlerı sabahta gıtme dedım gıtmedı bana borek almaya cıktı :)

herkese günaydın bir gün giremedim ne kadaar cok kaynatmıssını çenesi düşükler sizi
herkese bol tepikli günler

Canım ben pierre cardin enigma aldım.Cok araştırdım..Güzel bir araba hafif,kullanımı kolay,ablamlarda pierre cardin kullandılar.Kac yıl oldu hala kullanıyorlar.

biz de eşimle Pierre cardin ps 112 modelini beğendik ama ps 805 de harika ama biraz pahalı gibi o yüzden kararsızım

baby to gonun proton modelini adlık biz

karar verdim kararrrr kavanozlarin tulklerini ve stickerlarini siparis vericem birazdannn
yaşasııınnnn...
bende ne yaptım bil bakalımmm kelebek olanlara sipariş verdimmm:119::119::119::119:havaleyi yaptım yarim vermiş denemiş bende verdim. şimdide bebek şekeri koymak için sepet nasıl olucuk akıllarda soru işareti doğuruncayaa kadar karar veririm herhalde
günaydın kızlar.kaç gundur yazamıyodum.moralım cok bozuktu.kocişle hep kavgalıydık dun hallettık bıraz problemlerı sabahta gıtme dedım gıtmedı bana borek almaya cıktı :)
ohhh no problem no stresss afiyetle yiyin börreklerinizi
herkese günaydın bir gün giremedim ne kadaar cok kaynatmıssını çenesi düşükler sizi
günaydınnnn böleyiz ya bazen sayfalar ilerlemiyo bazende yakalarken şaşı oluyoruz

Evet canım 1 cm açıklık var dedi doktorumuz.

açıklık mııı :))) Allah sağ salim kavuştursun bebişine canım
bizim yatak için aldıklarımız, 1 uyku seti içinde minik yastığı,yorganı ve yatak etrafına takılan koruyucular var, kaz tüyü yastık ve yorgan biraz daha büyüyünce inş kullanmak için, 1 süslü nevresim takımı, 1 gündelik nevresim takımı içinde 3 tane yastık kılıfı var kirlenince değiştirmesi pratik olsun diye, 1 tane de pike takımı altın yatığı ile birlikte yatak örtüsü olarak da kullanılsın diye. bunları anneannemiz çeyizciye yaptırmış canım..

günaydinlarr ,

ahh bu kavgalar pöfff

Biz kraft penta 6 travel set aldık çok beğendik

Bravoooo:)) karar verdin demek:)))))

sonuçta o kadar kişi epidural oluyor diye teselli ediyorum kendimi.sen benden önce doğum yapmazsın inşallah canım ya benimki en geç 1 temmuz sana erken olur.
aman kavga etmeyin hamilelikte hiç çekilmiyor.
güzel karar vermişsin.

kızlar şu izin işine nasıl canım sıkıldı anlatamam konuştular konuştular sonuç bu mu?bir de dalga geçer gibi bir hafta eklemişler ne anlamı var acaba 1 hafta eklemenin.bu adamlara zaten uyuzum böyle şeyler olunca iyice sinirim tavan yapıyor

ohh maşallahhh

ben birmaxta sepet gördüm

bebek şekeri sepeti pembe - birmax

bundan alabilirim , çok detayli bişey almayi dusunmuyorum ben ,

bide bu var ,

HASIR PUSET BEBEK ŞEKER SEPETİ GittiGidiyor'da 84284954

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…