2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı uğurlu olsun Rabbim korusun meleğinizi.

Ayyy maşallah size ömürlü sağlıklı mutlu bir hayat dilerim ailenize :)
ne güzel sağsalim kavuşmuşsunuz.. Darısı bize inşallah

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inş... bebeğine de maşşallah sanada geçmiş olsun.. darısı başımıza artık

ayy çok güzellermiş,güle güle dağıt cnm :)))

gerçektende çok güzeller canım...zevkli bi seçim olmuş...

çok teşekkür ederiz teyzeleriii , bizde cok begendik ,

patiklerin arkasinda lavanta ve magnet var , etiketindede isim + yil yaziyo , tam dogum zamani yok diye böyle yaptirdik :))

ama çok sevimliler , ve fiyatida uygun, pembeside var , kargo 6,50 tutmus kolide geldi. siparis veridgin gun hazirliyor ertesi gun kargo yapiyor bayan.

Son düzenleme:
Deli olucam uykusuzluktan.Dönerken uyanıyorum,uykum kacıyor.Saga sola dönünce bebekde toplanıp dikleşiyor berbat geçiyor geceler..Sizde varmı böyle bi durum?

Günaydın kızlar günlerdir uyku uyuyamıyorum...Ne yapmalıyımmm?

öğleden sonraları kahve çay vs çikolata yeme içme gece yatarken süt iç fazla yorgunluk ve stres te uykusuzluğa sebep oluyor. dengeli beslenmenin de uyku üzerinde önemi var. malum havalar da sıcak onun etkisi de var yatmadan ılık bir duş al rahatlarsın canım:)

okudum da fena oldum yine de ya çok rahat anlatıyor ama iğnenin vuruluş resimleri bile tüylerimi diken diken yaptı.ne cesaretsizim ben bakalım sonunda ne karar vercem

görüntü öyle ama annem ameliyat oldu epudiral ile 1 dakika surmedi diyo epudiralin yapilmasi ve sivri sinek ısırıgı gibi diyor o derece anlasilmiyormuş ,

hayirlisi inş

canim ,

spinalden cok epudirali tavsiye ediyorlar ?

doktoruna bunuda bir sor istersen

Tatlım bu dediklerine zaten diikkat ediyorum ben.Ama berbat durumdayım((

herkeslere günaydinnnn,

işimize geldik i kahvaltimizi yaptik geçmişide okudukkk ,

ohhh gel keyfim gell şimdi bakalim ne var ne yok

Deli olucam uykusuzluktan.Dönerken uyanıyorum,uykum kacıyor.Saga sola dönünce bebekde toplanıp dikleşiyor berbat geçiyor geceler..Sizde varmı böyle bi durum?

olmazmi hepimizde var ,

son zamanalr artık cok normal , bende uyyamiyorum dogru duzgun bide sabah 7.30 da evden cıkıp işe geliyorum , oglene dogru amsamda uyukluyorum resmenn

doktoruna sor izin verirse , papatya rezene anason yesil cay vs tarzi rahatlatici caylar tuketmeye bak

Hayatım benim durumum harbi fena toplasan günlük 2 saat uyuyabiliyorum maksimum.Neyse ki ben izne ayrıldım.yoksa bitiktim...

Tatlım bu dediklerine zaten diikkat ediyorum ben.Ama berbat durumdayım((

doktorunla falan konuştun mu canım.ben de de oluyor doğum sonrasına alıştırıyor bizi bebişler:) geceleri ben de uyanıyorum sonra hıçkırmaya başlıyor baya bi sürüyor sonra da uyu uyuyabilirsen :))

nasılsınız bakalımmm..

ayy hayırlısından inşallah yaa.. maşallah kocaman olmuş oğluşunn
ne güzel olmuş becerikli anne başka tabi birde heves olacak
olacağı belliydi zaten seçim yok bişi yok şimdi ne diye çıkarsınlar ki seçime yakın çıkarçıkarsada öle düşünüyorum artık
herkeslere günaydinnnn,

işimize geldik i kahvaltimizi yaptik geçmişide okudukkk ,

ohhh gel keyfim gell şimdi bakalim ne var ne yok

günaydın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…