8 haziran günü akşam 21.30 sıralarında
yeniden anne olmanın mutluluğunu yaşadım
sezaryen günümüz pazartesi idi ama kızım
cumartesi akşamı hastaneyi ayağa kaldırıp
ekibi tatil günü evinden toplayıp
apar topar doğumumuz gerçekleşti
şimdilik henüz toparlanmış sayılmam
halsizlik diz boyu..
kızım 37. haftada 2800 gr doğdu
halsizlik diz boyu..
halsizlik diz boyu..
ayy çok güzellermiş,güle güle dağıt cnm :)))
gerçektende çok güzeller canım...zevkli bi seçim olmuş...
allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olur inşallah.sıra bizemi geliyor ne:18::18:
hmm o zaman bende yarın sipariş vereyim kargo parasını abartmıyorlar değilmi
amaniinn çok güzel olmuşlar darısı başımıza gariiiietiketinde ne yazıo
habersiz koyma bizi
Ay cok sevindim.Rabbim uzun saglikli hayirli ömürler versin.en kısa zamanda toparlanırsın insallah..
İnsallah guzel haberlerle gelirsin..
Ay cok beğendim cok güzeller.. Bende bunun pembesinden mı yaptırsam. Magnet vardı dımı canim bunlarda
Çok tatlı olmuş çok beğendim :))
Benim doktorum da spinal sezaryen yapacak ama benim hastane fobim var onu söylemedim daha. şimdi ben ayık kafayla ameliyathaneye giricem kesilip dikildiğimi bilicem buna kalbim dayanır mı bilmiyorum fenalaşabilirim yani( ama artısı da çok. Hem bebek anestezi almıyo hem de narkozdan ayılma sürecinde bebek aç kalıyo annenin uyanmasını bekliyo yazık ( spinalde hemen emziriyorlar. Doktorumla konuşacam eğer kötüleşirsem takip altında olacak mıyım hemen müdahale edebilirler mi soracam. Bi de spinal olursa aslında bol bol dua ederim Allah yardım eder diye düşünüyorum çok merak ediyorum nasıl doğum yapacam ben:) Haziran çıkmadan yapacağım için yazarım size tabi inşallah sağlıkla doğar da güzel haber veririm teyzelerine:)
Günaydın kızlar günlerdir uyku uyuyamıyorum...Ne yapmalıyımmm?
okudum da fena oldum yine de ya çok rahat anlatıyor ama iğnenin vuruluş resimleri bile tüylerimi diken diken yaptı.ne cesaretsizim ben bakalım sonunda ne karar vercem
Çok tatlı olmuş çok beğendim :))
Benim doktorum da spinal sezaryen yapacak ama benim hastane fobim var onu söylemedim daha. şimdi ben ayık kafayla ameliyathaneye giricem kesilip dikildiğimi bilicem buna kalbim dayanır mı bilmiyorum fenalaşabilirim yani( ama artısı da çok. Hem bebek anestezi almıyo hem de narkozdan ayılma sürecinde bebek aç kalıyo annenin uyanmasını bekliyo yazık ( spinalde hemen emziriyorlar. Doktorumla konuşacam eğer kötüleşirsem takip altında olacak mıyım hemen müdahale edebilirler mi soracam. Bi de spinal olursa aslında bol bol dua ederim Allah yardım eder diye düşünüyorum çok merak ediyorum nasıl doğum yapacam ben:) Haziran çıkmadan yapacağım için yazarım size tabi inşallah sağlıkla doğar da güzel haber veririm teyzelerine:)
öğleden sonraları kahve çay vs çikolata yeme içme gece yatarken süt iç fazla yorgunluk ve stres te uykusuzluğa sebep oluyor. dengeli beslenmenin de uyku üzerinde önemi var. malum havalar da sıcak onun etkisi de var yatmadan ılık bir duş al rahatlarsın canım:)
Deli olucam uykusuzluktan.Dönerken uyanıyorum,uykum kacıyor.Saga sola dönünce bebekde toplanıp dikleşiyor berbat geçiyor geceler..Sizde varmı böyle bi durum?
Hayatım benim durumum harbi fena toplasan günlük 2 saat uyuyabiliyorum maksimum.Neyse ki ben izne ayrıldım.yoksa bitiktim...
Tatlım bu dediklerine zaten diikkat ediyorum ben.Ama berbat durumdayım((
ayy hayırlısından inşallah yaa.. maşallah kocaman olmuş oğluşunnSelam annişlerrr doktordan geldık 36haftalık olacağız yarın paşam 3kılo 125gram olmus47cm boyu hersey yolunda veeeee doğumumuz normal sartlarda27hazırana gün verdı ama nts de yüne sancı çıktı salı gunü kontrole gıdıcegim haftaya cuma 22sınde doğurabılırım:)cok heyecanlı
ne güzel olmuş becerikli anne başka tabi birde heves olacak
olacağı belliydi zaten seçim yok bişi yok şimdi ne diye çıkarsınlar ki seçime yakın çıkarçıkarsada öle düşünüyorum artıkvay arkadaş resmen dalga geçmekten bıkmadılar adamlar.
doğum izninde fiyaskoya bak doğumdan sonra 1 hafta ekleyeceklermiş geri kalan üç ayı yarım gün gak guk bişeyler.
zıvanadan çıktı iyice bunlar resmen dalga geçiyorlar resssmmmennn...
haberi yeni gördüm daha yuh diyorum artık yuhhhh...
Erken emeklilik ve doğum izni torba yasadan çıktı haberi
herkeslere günaydinnnn,
işimize geldik i kahvaltimizi yaptik geçmişide okudukkk ,
ohhh gel keyfim gell şimdi bakalim ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?