8 haziran günü akşam 21.30 sıralarında
yeniden anne olmanın mutluluğunu yaşadım
sezaryen günümüz pazartesi idi ama kızım
cumartesi akşamı hastaneyi ayağa kaldırıp
ekibi tatil günü evinden toplayıp
apar topar doğumumuz gerçekleşti
şimdilik henüz toparlanmış sayılmam
halsizlik diz boyu..
kızım 37. haftada 2800 gr doğdu
çok şirin olmuş bunlar canımcım..
ben de kaç haftada anca alabildim.
maşallah güzel haberler almışsın gözünaydın canım.
canım bunlara hiç gerek yok hamilelikte olan kararmalar bir süre sonra geçiyor.ben bembeyazım göbeğim kapkara olmuştu,doğumdan sonra kapkara ve sarkık duran göbeğime baktıkça nasıl moralim bozuluyordu.1-2 ay geçti dümdüz bembeyaz oldu yeniden.hamilelikten olan kararmalar genelde geçiyor yani.
inşallah kolay bir doğumu olur dua ederiz tabi.
ay siz epidural deyince evet o olmalı diyorum genel deyince aslında o daha iyi diyorum.nasıl karar vereceksem.
o zamana doğum bile yapabilirsin 38.haftada doğum yapan çook.
hoşgeldin canım.lohusalığı da bir an önce sağlıkla atlatırsın inşallah.bebişini de öp bizim için.
sağol canım
tamam kilon var ama çok tatlı görünüyorsun canım.kilolar da doğumdan sonra verilir zaten.
maşallah yine temizlikleri yapmışsın
hayırlı olsun yaşı uzun olsun canım.ne güzel sağlıkla bebeğine kavuştun işte.
çok güzelmişler gerçekten
oyyyhhh..
yesin teyzesi patiklerini...
patiklerimiz geldii ,
biraz kargıo magduru olmuslar :))
elle düzeliyor kurdelleri vs , mis gibi lavanta kokuyorlar cokta guzel işçiligi
Eki Görüntüle 733812
halsizlik diz boyu..
patiklerimiz geldii ,
Eki Görüntüle 733812
halsizlik diz boyu..
hmm o zaman bende yarın sipariş vereyim kargo parasını abartmıyorlar değilmibn birmaxtan alışvriş yaptım... havale hesaplarına geçtiği gün (kargo mümkünse saat olarak) kargo çıkıyo...
amaniinn çok güzel olmuşlar darısı başımıza gariiiipatiklerimiz geldii ,
Eki Görüntüle 733812
habersiz koyma bizifıstıklar ben bi kaç gün yokum malesef
biliyosunuz pc çökmüştü kardeşimin laptop ından giriyodum, şimdi o kayseriye gidiyor bu akşam.
iletişim ağlarımız kopuyor ama kalbim sizinle
bi gelişme olursa durumumla alakalı inş. bi şekilde haber veririm size
hepiniz öpüldünüüüzzzzz , kendinize ve tospiklerinize cici bakıınnnn
Ay cok sevindim.Rabbim uzun saglikli hayirli ömürler versin.en kısa zamanda toparlanırsın insallah..8 haziran günü akşam 21.30 sıralarında
halsizlik diz boyu..
İnsallah guzel haberlerle gelirsin..iyi akşamlar canlar
yarın sabah 8.30 da randevumuz var nst ye bağlayacaklar ve suyuna bakacaklar çok heyecanlıyım çok merak ediyorum kordonu ne alemde inş. her şey yolundadır
patiklerimiz geldii ,
Eki Görüntüle 733812
Çok tatlı olmuş çok beğendim :))patiklerimiz geldii ,
Eki Görüntüle 733812
okudum da fena oldum yine de ya çok rahat anlatıyor ama iğnenin vuruluş resimleri bile tüylerimi diken diken yaptı.ne cesaretsizim ben bakalım sonunda ne karar vercem
Selam annişlerrr doktordan geldık 36haftalık olacağız yarın paşam 3kılo 125gram olmus47cm boyu hersey yolunda veeeee doğumumuz normal sartlarda27hazırana gün verdı ama nts de yüne sancı çıktı salı gunü kontrole gıdıcegim haftaya cuma 22sınde doğurabılırım:)cok heyecanlı
halsizlik diz boyu..
inşallah hayırlısıyla yaparsın doğumunu maşallah kilosu falan da çok iyiSelam annişlerrr doktordan geldık 36haftalık olacağız yarın paşam 3kılo 125gram olmus47cm boyu hersey yolunda veeeee doğumumuz normal sartlarda27hazırana gün verdı ama nts de yüne sancı çıktı salı gunü kontrole gıdıcegim haftaya cuma 22sınde doğurabılırım:)cok heyecanlı
of ben de genel anesteziyle doğum yapmıştım.kızımı ne zaman emzirdiğimi bile hatırlamıyorum.hayırlısıyla bi atlatsak şu doğumlarıÇok tatlı olmuş çok beğendim :))
Benim doktorum da spinal sezaryen yapacak ama benim hastane fobim var onu söylemedim daha. şimdi ben ayık kafayla ameliyathaneye giricem kesilip dikildiğimi bilicem buna kalbim dayanır mı bilmiyorum fenalaşabilirim yani( ama artısı da çok. Hem bebek anestezi almıyo hem de narkozdan ayılma sürecinde bebek aç kalıyo annenin uyanmasını bekliyo yazık ( spinalde hemen emziriyorlar. Doktorumla konuşacam eğer kötüleşirsem takip altında olacak mıyım hemen müdahale edebilirler mi soracam. Bi de spinal olursa aslında bol bol dua ederim Allah yardım eder diye düşünüyorum çok merak ediyorum nasıl doğum yapacam ben:) Haziran çıkmadan yapacağım için yazarım size tabi inşallah sağlıkla doğar da güzel haber veririm teyzelerine:)
Selam annişlerrr doktordan geldık 36haftalık olacağız yarın paşam 3kılo 125gram olmus47cm boyu hersey yolunda veeeee doğumumuz normal sartlarda27hazırana gün verdı ama nts de yüne sancı çıktı salı gunü kontrole gıdıcegim haftaya cuma 22sınde doğurabılırım:)cok heyecanlı
ınsl cnaım benım dıyorum dogum akdr mısafır fılan gelmesınn de evım temsı kalsın yaaaaaaaaaaaaaaakuzum oyleysebir daha maasallah hem sana hemeltinle iliskinize...evinizi de gule gule kirletin minik pasanızla
kuzucuklarr cok ozlemistik hepinizi....biz uyuyalım biraz sonra da bi banyo yapalım... mucxxx saglıkla kalın
yok adam erkek adam temıslık mı yaparrrbangbang
sen göbişin terliklerin süpersiniz valla
suzan
korkuyorumki senin alperen içerden elinde tozbeziyle çıkacak
zeynepberen
ben bi uyku seti aldım, ama haricinde annem yatağına ince bi şilte yaptı yünden bide yorgan ve yastık yaptı.
ne kadar ortopedik olsada yataklar aşırı sert, hepimiz yün yatakta büyüdük ben gayet sağlıklı olduğunu düşünüyorum şahsen
wuu gozunuz aydın olsun cnm hayırlı evlat lar olsun lar ınsll gecmıs olsun ıslll cabucak gecerrr8 haziran günü akşam 21.30 sıralarında
halsizlik diz boyu..
ınsl canım benım gusel haberlerle don ınslll bısde ucma gunu gıdıcez kac kg oldu acabaaaaaa:26::26:iyi akşamlar canlar
yarın sabah 8.30 da randevumuz var nst ye bağlayacaklar ve suyuna bakacaklar çok heyecanlıyım çok merak ediyorum kordonu ne alemde inş. her şey yolundadır
ben de kaç haftada anca alabildim.
maşallah güzel haberler almışsın gözünaydın canım.
canım bunlara hiç gerek yok hamilelikte olan kararmalar bir süre sonra geçiyor.ben bembeyazım göbeğim kapkara olmuştu,doğumdan sonra kapkara ve sarkık duran göbeğime baktıkça nasıl moralim bozuluyordu.1-2 ay geçti dümdüz bembeyaz oldu yeniden.hamilelikten olan kararmalar genelde geçiyor yani.
inşallah kolay bir doğumu olur dua ederiz tabi.
ay siz epidural deyince evet o olmalı diyorum genel deyince aslında o daha iyi diyorum.nasıl karar vereceksem.
o zamana doğum bile yapabilirsin 38.haftada doğum yapan çook.
hoşgeldin canım.lohusalığı da bir an önce sağlıkla atlatırsın inşallah.bebişini de öp bizim için.
sağol canım
tamam kilon var ama çok tatlı görünüyorsun canım.kilolar da doğumdan sonra verilir zaten.
maşallah yine temizlikleri yapmışsın
hayırlı olsun yaşı uzun olsun canım.ne güzel sağlıkla bebeğine kavuştun işte.
çok güzelmişler gerçekten
wuuu sancılar ne ka cıkıyor cnm benımde 20 kusurlerddı dr sancı bıle demedııı:26::26: maasllah kg boy superrrrSelam annişlerrr doktordan geldık 36haftalık olacağız yarın paşam 3kılo 125gram olmus47cm boyu hersey yolunda veeeee doğumumuz normal sartlarda27hazırana gün verdı ama nts de yüne sancı çıktı salı gunü kontrole gıdıcegim haftaya cuma 22sınde doğurabılırım:)cok heyecanlı
hayırlısı ıl e ınslllltemmuz annelerinin çoğu haziran annesi oldu galibabüyük ihtimal bende öyle olucam artık heran doğumu bekliyorum hayırlısıyla doğsun canım kızım bugün pembiş banyo küvetinide aldık kızımın oyy yerim ben onu
halsizlik diz boyu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?