2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Allah analı babalı büyütsün, maşallah size

çok şirin olmuş bunlar canımcım..

oyyyhhh..
yesin teyzesi patiklerini...

tşk ederiz teyzeleri begendiginize sevindikkk

adiyef canim bi oku bak :) Dogum | Epidural

gözün aydın canım

allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olur inşallah.sıra bizemi geliyor ne:18::18:
bn birmaxtan alışvriş yaptım... havale hesaplarına geçtiği gün (kargo mümkünse saat olarak) kargo çıkıyo...
hmm o zaman bende yarın sipariş vereyim kargo parasını abartmıyorlar değilmi
patiklerimiz geldii ,

biraz kargıo magduru olmuslar :))

elle düzeliyor kurdelleri vs , mis gibi lavanta kokuyorlar cokta guzel işçiligi

Eki Görüntüle 733812
amaniinn çok güzel olmuşlar darısı başımıza gariiii etiketinde ne yazıo
habersiz koyma bizi

Son düzenleme:
Ay cok sevindim.Rabbim uzun saglikli hayirli ömürler versin.en kısa zamanda toparlanırsın insallah..
iyi akşamlar canlar
yarın sabah 8.30 da randevumuz var nst ye bağlayacaklar ve suyuna bakacaklar çok heyecanlıyım çok merak ediyorum kordonu ne alemde inş. her şey yolundadır
İnsallah guzel haberlerle gelirsin..
patiklerimiz geldii ,

Eki Görüntüle 733812

Ay cok beğendim cok güzeller.. Bende bunun pembesinden mı yaptırsam. Magnet vardı dımı canim bunlarda

Selam annişlerrr doktordan geldık 36haftalık olacağız yarın paşam 3kılo 125gram olmus47cm boyu hersey yolunda veeeee doğumumuz normal sartlarda27hazırana gün verdı ama nts de yüne sancı çıktı salı gunü kontrole gıdıcegim haftaya cuma 22sınde doğurabılırım:)cok heyecanlı

patiklerimiz geldii ,

Eki Görüntüle 733812
Çok tatlı olmuş çok beğendim :))
okudum da fena oldum yine de ya çok rahat anlatıyor ama iğnenin vuruluş resimleri bile tüylerimi diken diken yaptı.ne cesaretsizim ben bakalım sonunda ne karar vercem

Benim doktorum da spinal sezaryen yapacak ama benim hastane fobim var onu söylemedim daha. şimdi ben ayık kafayla ameliyathaneye giricem kesilip dikildiğimi bilicem buna kalbim dayanır mı bilmiyorum fenalaşabilirim yani( ama artısı da çok. Hem bebek anestezi almıyo hem de narkozdan ayılma sürecinde bebek aç kalıyo annenin uyanmasını bekliyo yazık( spinalde hemen emziriyorlar. Doktorumla konuşacam eğer kötüleşirsem takip altında olacak mıyım hemen müdahale edebilirler mi soracam. Bi de spinal olursa aslında bol bol dua ederim Allah yardım eder diye düşünüyorum çok merak ediyorum nasıl doğum yapacam ben:) Haziran çıkmadan yapacağım için yazarım size tabi inşallah sağlıkla doğar da güzel haber veririm teyzelerine:)

maşallah bebişin kilosu güzel..aceleci bir bebiş galiba.annesine kavuşmakta hızlı bu afacan melek.saglıklı sihatli olur inş.temmuz anneleri bebekleri teker teker doğmaya başladı.kolay doğumun olur inş.

ayyyyyy canım yaaaa rabbim analı babalı sağlıkla hayırla büyümeyi nasip etsin inşallah darısı başımıza ayyy ne güzel yaaa

inşallah hayırlısıyla yaparsın doğumunu maşallah kilosu falan da çok iyi
of ben de genel anesteziyle doğum yapmıştım.kızımı ne zaman emzirdiğimi bile hatırlamıyorum.hayırlısıyla bi atlatsak şu doğumları

canım hayırlısı artık belli beklemicek bu oğlan ama maşallah kilosu falan ii çok şükür...bişey sorcam doktor bebeğin önde erken doğum olabilir diyomuydu sana????

ayyy şaka makaa kendımı bır an ıcın full dogum haberı okuyunca hazıran topıgınde sandım yaaaaaaaaa
halamısın gelını st 17:37 cıvasınra kucgına aldı kıscesını darısı normalınden koayından bıse ınsl kı kv ıle konustum koyde komsular kucuk kaynım(22 yaısnda)demıs hemen yengemı ara o ne durumda aramısda o gelınce 10 gun daha buyugus yaaondan az once konustuk yenge alperen ne zmn gelıcek sız kaldınız dıyor cok sevdıklerı ıcın bebelerı kıı dedım benım pşama az daha kg alcak emmısııı
cunku ark.kızı 2 kg dogmusss 36+6 gunluk cunkmıs ultrasondaa 50 cm de buyusu annesı uzun boylu:)
dedım hayırlısııı ayın 20 sınden sonra beklıyorum ben paşazademiiiiiiiiiiiiiiiii

bu arada seckın nıklı temmuz annesıde dogurmusss hazıran topıgıne yasmıss dı solemeyı unuttum sızeeeeeee

kuzum oyleysebir daha maasallah hem sana hemeltinle iliskinize...evinizi de gule gule kirletin minik pasanızla

kuzucuklarr cok ozlemistik hepinizi....biz uyuyalım biraz sonra da bi banyo yapalım... mucxxx saglıkla kalın
ınsl cnaım benım dıyorum dogum akdr mısafır fılan gelmesınn de evım temsı kalsın yaaaaaaaaaaaaaaa

yok adam erkek adam temıslık mı yaparrrkıss

wuu gozunuz aydın olsun cnm hayırlı evlat lar olsun lar ınsll gecmıs olsun ıslll cabucak gecerrr
iyi akşamlar canlar
yarın sabah 8.30 da randevumuz var nst ye bağlayacaklar ve suyuna bakacaklar çok heyecanlıyım çok merak ediyorum kordonu ne alemde inş. her şey yolundadır
ınsl canım benım gusel haberlerle don ınslll bısde ucma gunu gıdıcez kac kg oldu acabaaaaaa:26::26:
3 kusur dur ınsl bol bol yıyorum sureklı kg alsın paşam dıye yaaaaaaaaaaa,,,

cok sukur son temsııkdı buu sonra mutfak dolaparını besle dolandırırımda o ka degıl artık toz alır gıbımmm
baska yokkki:))

wuuu sancılar ne ka cıkıyor cnm benımde 20 kusurlerddı dr sancı bıle demedııı:26::26: maasllah kg boy superrrr

temmuz annelerinin çoğu haziran annesi oldu galibabüyük ihtimal bende öyle olucam artık heran doğumu bekliyorum hayırlısıyla doğsun canım kızım bugün pembiş banyo küvetinide aldık kızımın oyy yerim ben onu

hayırlısı ıl e ınsllll

ii gecelrr dusumuzu alıp uykuya yatıcaz ınslll hayılrı geceler gusel gusel uykularrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.
biraz tırstım ben ya :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…