2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ben 2. yi beyendim yinede sizin kararınız

yapmadim canim henüz ,
ama burda yapan arkadaslar var , bi sorun duymadimm .

helal olsun ne demek

Kuzum patiklere bayıldım ALLAH'ım dağıtmayı nasip etsin sağlıklı,huzurlu bir şekilde

Bizler geldikkkkkkk
Hayırlı günler diliyorum sizlere
Kahvaltımızı yaptık ve geldikkkkk yanınızaaaaaa
Akşam çok güzel bir uyku çektik
Sİnek kovucular sayesinde kurtulduk
Yiyemediler ya beniiii ohhh canıma değsin
Akşam yemekten sonra önce annemlere,sonra da kuzenlerle
hayal kahvesine,ardından da gece gece Unkapanı pilavcısına gittik
Gece 2 idi eve geldiğimizde....Bugün de kız kıza kuzenlerle dışarıda toplanacağız
Duru'yu ve beni özlemişlerrrrrrr ama en çok DURU'yu
Geçmişi de okudukkkk takılıyoruz işte böyleeeeeeee
Kızçemin ayaklarını,totosunu hissediyorum ve aşık oluyorum

çok çok geçmiş olsun canım.neyseki birşey olmamış sana ve bebeğine.allah korumuş sizi

aşıkk olmakmı canımmm esım sımıden dıyor sen dogunca benı harbıden bırakırsın dıye o ka sevgı dolu konusuyorum esım dıyo sımdıen avradı elımden aldıııı
ayy bgn benımkıde bır dız kapagıı (sanırım)bır topukk cıkardık durduuuuuben yakaladıkca cekıyor hemen sıpaammm benımm

bu arada senden sıkayetcıyım kıs sınegı bana gonderdınn dımıııı 5 yıllık evımde ılk kez sıvrı sırıgı gordum bacagımdaaaaaaaao ka piss kasınıyorkıı sabah kalktım baktımkıı evın cevresındekı parkları ılaclıyorlar ii dedımmm hemen gelmıslerr

patiklerimiz geldii ,

biraz kargıo magduru olmuslar :))

elle düzeliyor kurdelleri vs , mis gibi lavanta kokuyorlar cokta guzel işçiligi

Eki Görüntüle 733812

AAA BENDEN önce almışsın sen.Çok güzeller.güle güle dağıt inşallah.Bende kredi kartımın hesap kesimini bekliyorum.Bunlar çiftli herhalde.Yapışık birbirine.Ne kadar fiyatı?Birde içinde kaç adet şeker var ve renkli mi?Mıknatıslı mı?
Çok sordum di mi?
Aslında ben tek tek düşünüyorum ama böyle çiflide çok hoş olmuş.

Kızlar
Ben henüz altın yastığı ve bebek şekerleri için bir sepet almadım.Ama bazı modeller buldum.Hangisi güzel sizce ya?Sepet olarak tüllü falan sevmiyorum ben.onun için çit şeklinde olanlardan alacağım Daha sonrada bebeğin eşyalarını koyarım diye düşündüm.sizde bir bakın bakalım.fikirlerinizi bekliyorum.

Altın yastıkları:Ben çocuklu olanı beğendim.eşim nazar boncuklu olanı.Ama diğerlerinide koydum belki sizin farklı fikirleriniz olur

kutu: Bunlar bugun butikbebede
Çok güzel ürünler var.Kapı süsleri çitler sepetler

ayyyy hepsi çok şirin...
bonbon şekeri modeli de çok tatlıymış... nazar boncuklular da hoş ama üst kumaşı çok kalın... takı takmak için pek uygun değil bence...
biizm siparişlerimizde burda
https://www.facebook.com/photo.php?...479.1073741839.457413921007405&type=1&theater

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…