2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım benim 2. bebeğim olacak. ilkinde en rahat zamanlarım arabada geçirdiğimiz zamanlar diyebilirim. Arabanın sesinden hemen uyuyordu zaten, uyanınca da emziriyordum tekrar uyuyordu yolda 4-5 saat uyuduğunu bilirim emzir yatır tekniği ile :) kucağımda da uyurdu ana kucağında da. Yalnız araba kalabalık olursa biraz sıkıntı olabilir, kaka yaparsa altını alırsın. Yola çıkmadan bezini değiştireceğin için 1 saatte çişli bezden bişey olmaz zaten. Her çocuk farklı olur ama benim tecrübelerim bu yönde oldu

Son düzenleme:

cnm oto koltuğu dediğiniz şu hastaneden çıkarkende kullanılan ana kucağı değilmi?ben daha onu da almadım :) ne alsam bilmiyorum.diğer büyük oto koltuğu değil herhalde?

çiftini 1.50 tl ' ye aldim ,

şeker yok lavanta var magnetli , istersen sekerde yaptirabilrisin , ben istemedim ,cokta sevimliler mis gibide kokuyo lavantalar , satıcıda ilgiliydi valla sayende aldim bende bunlari

Bende düşüneyim bakayım çiftli olayına.Çok uyugun aslında Cunku teklılerde aynı fıyat.Peki olcusu ne 5 cm civariydı tek olanlar bunlardamı oyle?
kargo yıpratır diye düşündüm ama çok yıpranma var mı bi de kargo ücreti çok mu[/QUOTE]

bende almadim sepet ve yastik ,

şimdi sana fikir verirken aradan alirim kendiminkileri

Valla ben karar verip alana kadar sen çoktan eline almış oluyorsun :) Bakalım sanırım çocuklu yastığı alıcam çitlerden de birini. butikbebeye bak.Cocuklu yastıkların sepeti falanda var .Hatta resimlerinide ekleyeyim.Belki üye olmayanlar vardır.fikir olur.

Ben birde bebeğim doğduğunda dış kapı için ahşap bir süs alacağım.Bunlardan biri.

cnm oto koltuğu dediğiniz şu hastaneden çıkarkende kullanılan ana kucağı değilmi?ben daha onu da almadım :) ne alsam bilmiyorum.diğer büyük oto koltuğu değil herhalde?
otokoltukları boy boy oluyo zaten... kilo kilo... 4 ay dilimlerinde kullanılabilenleri var sanırım... biz hastaneden çıkarken anakucağına koyucaz kısmetse, zaten anakucaklarının çoğu otokoltuğu olarak kullanılabiliyor...

erkek bebekli ve tulumlu olan yastigi begendim ben ,

sepette 3. cü olan cnm

onun ıgbı ben onu almadım ark.yenı bır hats.cıkısında kulanıldıgı ıcın gerke yok onu almaya port bebe yı yanı oto koltugu dedımm tam koltuk gıbı degıl yatak gıbı oto koltugu ıcinn erken bence cunku ılk 6 ay oturtmak ıı degıll puset bıraz daha yatak-besık gıbı o yusen puset dıyelım bıs buna oto koltugunu 6 aydan sonra kullank dogru benceee bak bundann
PAPETTO 130 Anakucağı Oto Koltuğu (0-13Kg) Kırmızı | annelutfen.com

Valla ben karar verip alana kadar sen çoktan eline almış oluyorsun :) Bakalım sanırım çocuklu yastığı alıcam çitlerden de birini. butikbebeye bak.Cocuklu yastıkların sepeti falanda var .Hatta resimlerinide ekleyeyim.Belki üye olmayanlar vardır.fikir olur.

Eki Görüntüle 734329 Eki Görüntüle 734330 Eki Görüntüle 734331

Ben birde bebeğim doğduğunda dış kapı için ahşap bir süs alacağım.Bunlardan biri.
Eki Görüntüle 734332 Eki Görüntüle 734333 [/QUOTE]

5-6 cm civarinda evet , seker istemedim ben dogumda yakın ark vericem , ramazan oluyo benim dougm zaten ,

çift patik daha dolgun duruyo canim , hemde daha hesapli bence.

uzun sapli sepette hoşmuş , yastıklada uyumlu

Son düzenleme:
Benim artik interntm olmadgi icn giremyrm kizlar
Umarim herkes iyidir
benim ufaktan sancilarm basladi
daha 1 ayim var. Bakalim kizim erken gelmez insallah..
herkesi opuyorum

bize musade gıdıp günlük KUR AN mızı okuyalım dua larımı yapalım ınslalahhh

teşekkürler cnm,bende öyle yapmayı düşünüyorum.

sen bunu gördünmü suzancım kaliteli birşey mi?

Allah korumuş canım verilmiş sadakanız varmış hatta bence bi sadaka daha verin

Kızlar hala kızıma isim bulamadım yardım edin hadi referanduma sunuyorum

Derenerleyen, toplayan, ekini biçip toplayan anlamına gelmektedir.
Üstün güçleri olan, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, tereddütlü karar veren, sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden, sağduyulu, yaratıcı bir kişilik enerjisi verir.

Defne:Yaprakları güzel kokulu, yaz kış yeşil olan bir ağaç türü.
Üstün güçleri olan, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, sakin, uysal, güvenilir, sağduyulu, yaratıcı, sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden bir kişilik enerjisi verir.

Almina: Al - Kırmızı elma anlamına gelmektedir.
Algılaması yüksek mantığını çok iyi kullanabilme özelliğine sahiptir. Sanatsal yetenekleri çok yüksektir. Ticarette pratik bir zekâya sahiptir. Hassastır. Yaratıcı ve sağduyuludur. Mantıklı ve atılgandır.

Melda:Genç ve güzel kadın

Melis:1.Bal arısı 2.Oğul otu.3.Bal, tatlı şey.
Ticarete yatkın, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, sanatsal yetenekleri olan, kırılgan, hayaller kuran, bu hayallerin bir kısmını projelendirebilen bir kişilik enerjisi verir.

Didem:"Gözüm, gözüm gibi sevdiğim, sevgilim" anlamında kullanılan bir ad.
Üstün güçleri olan, kırılgan, hırslı, zorluklara direnen, ticarete yatkın bir kişilik enerjisi verir.

Dilara:Gönül alıcı, sevgili.
Üstün güçleri olan, kırılgan, sanatsal yetenekleri olan, algılaması yüksek, mantıklı, tereddütlü, sert bir yapısı olan, atılgan bir kişilik enerjisi verir.

Zehra:Ay yüzlü,ay gibi parlak ve saf olan. Çok parlak ve safi, berrak. Peygam Efendimiz'in (s.a.a) kızı, Hz.Ali'nin (a.s) hanımı Hz.Fatma'nın (s.a) isimlerindendir.
Okumayı seven, akademik anlamda başarılı, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, sıkıntılarından kurtulmak zorlanan, iş hayatında atılgan ve enerjik olan bir kişilik enerjisine sahiptir.

Büşra:Müjde. Sevinçli, hayırlı haber. İncil'in bir ismi.
Önsezileri güçlü, karşılaştığı engelleri aşmak için mücadele veren, çok üretken, güçlü bir yapıya sahip, tereddütlü karar veren, algılaması yüksek, mantıklı bir kişilik enerjisi verir.

Taçmin: Kraliçe

Son düzenleme:

bence ALMİNA
veya TAÇMİN

Son düzenleme:

ben karar veremedim ama kızım olsaydı zeynep berru - zeynep berre ikisinden biri olcakti.

1 ay önce eşimin kardeşi vefat etmişti, ramazan bayramı da ilk bayramı olacağı için eşim memleketine gitmek istiyor ama ben daha bebek ancak 1 aylık olacak, yol uzun (en az 7-8 saat) ve hava çok sıcak diye gitmeyelim diyorum.. minicik bebeği hasta edersek Allah korusun bi işe yaramaz bayramdan o zaman bana ne diyorum..normalde arabada 0-13kg oto koltuğunda yatması güvenli.

işte göbüşüm ve bebişimin mobilyaları :)))))

Eklentiler

• $CIMG4909 (600x800).webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 40
  • $CIMG4911 (600x800).webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 49
  • $CIMG4912 (800x600).webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 42
  • $CIMG4913 (600x800).webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 37
  • $CIMG4914 (600x800).webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 33
işte göbüşüm ve bebişimin mobilyaları :)))))

Canım maşallah çok sevesim geliyor hamile göbüşleri :)
Doğum tarihlerimiz neredeyse aynı ama çok kilom yok ama benim göbek devesa bişey oldu yolda yürürken yanımdan uzaklaşıyorlar aniden doğuruyorum diye bağıracağımı zannediyorlar galiba:)

okurken korkuttun allah korumuş sizi çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…