teşekkür ederiz... bence sende bebeklilerden seçebilirsin... sonra oyuncak olur tosunaseninkilerde harika olmuş canım.Güle güle kullan.Çok beğendim.
AAA BENDEN önce almışsın sen.Çok güzeller.güle güle dağıt inşallah.Bende kredi kartımın hesap kesimini bekliyorum.Bunlar çiftli herhalde.Yapışık birbirine.Ne kadar fiyatı?Birde içinde kaç adet şeker var ve renkli mi?Mıknatıslı mı?
Çok sordum di mi?
Aslında ben tek tek düşünüyorum ama böyle çiflide çok hoş olmuş.
500 olan güzel benceekavanozlarin kapaklarina stickerda bunlari begendik babamizla aksam ama sizce hangisi ??
DG-500 (50'li)
DG-250 (50'li)
Kızlar
Ben henüz altın yastığı ve bebek şekerleri için bir sepet almadım.Ama bazı modeller buldum.Hangisi güzel sizce ya?Sepet olarak tüllü falan sevmiyorum ben.onun için çit şeklinde olanlardan alacağım Daha sonrada bebeğin eşyalarını koyarım diye düşündüm.sizde bir bakın bakalım.fikirlerinizi bekliyorum.
Altın yastıkları:Ben çocuklu olanı beğendim.eşim nazar boncuklu olanı.Ama diğerlerinide koydum belki sizin farklı fikirleriniz olur
Eki Görüntüle 734296 Eki Görüntüle 734297 Eki Görüntüle 734298 Eki Görüntüle 734299 Eki Görüntüle 734300 Eki Görüntüle 734301 Eki Görüntüle 734302 Eki Görüntüle 734303
kutu: Bunlar bugun butikbebede
Çok güzel ürünler var.Kapı süsleri çitler sepetler
Eki Görüntüle 734304 Eki Görüntüle 734305 Eki Görüntüle 734307
Canım ben pierre cardin enigma aldım.Cok araştırdım..Güzel bir araba hafif,kullanımı kolay,ablamlarda pierre cardin kullandılar.Kac yıl oldu hala kullanıyorlar.
patiklerimiz geldii ,
biraz kargıo magduru olmuslar :))
elle düzeliyor kurdelleri vs , mis gibi lavanta kokuyorlar cokta guzel işçiligi
Eki Görüntüle 733812
günaydın kızlar.kaç gundur yazamıyodum.moralım cok bozuktu.kocişle hep kavgalıydık dun hallettık bıraz problemlerı sabahta gıtme dedım gıtmedı bana borek almaya cıktı :)
Çok sevindim canım senin adına, maşallah ve darısı da bizlere inşallah!
Bizim de kontrolümüz 18inde ama ben 21i gibi gitmeyi düşünüyorum çünkü son kontrolümüzde paşam hala dönmediği için bekleyeceğiz hala dönmemişse 26sında sezaryen olarak alırız seni doğuma demişti doktorumuz. Gönlümden normal geçiyor rahatsızlık olmadığı sürece bir kaç gün öteleyerek doktora gideyim diye geçiyorum aklımdan.
Son kontrollerine giden varsa eğer doğumu normal olacağı belli olmuş annişler KAÇ HAFTALIKKEN normal doğum kanalına girdi bebişleriniz?
Graco Mirage Travel Puset aldık ve memnunuz canım. Piyasadaki diğer travel setlere göre avantajı, ergonomik,hafif ve araç içinde az yer kaplaması. Bakmak istersen: Graco Mirage Travel Puset-Pop Art | joker
500 olan güzel bencee
bebişli olan bebek yastığı güzel
diğerindede 3. olan
günaydın herkese,
iki gündür giremedim topiğe ne var ne yok bilmiyorum da.doğuran yoktur umarım.
dün berbat bir gündü benim için.gelgitler yaşadığım ,iç savaş verdiğim bir gündü.
eşimle iş için bir yere gidecektik.uzun zamandır araba kullanmıyordum.hadi bu sefer ben süreyim dedim.
burda en işlek kavşakları köprülü kavşak yaptılar.battı çıktı da diyorlar.
böyle bir kavşağa girmeden en öndeki araç ani fren yaptı.2.araç ona arkadan çarptı.3.araç yani biz baya şiddetli 2.araca arkadan çarptık.nihayetinde arkadan çarpan her zaman,takip mesafesini korumadığı için suçludur.
eşim çarpma anında bana bakıyordu,göbeğimeçok iyi hatırlıyorum.
çarpacağımı anladığımdan herhalde kasmışım kendimi karnımı içeri çekmişim.
çarpmanın etkisiyle koltuktan kalkıp oturmuşum,başımı güneşliğe çarpmışım.
mış miş diye anlatıyorum hatırlamıyorum.başımın ağrısından çarptıgımı sonra anladım.
eşim araçtan inince hemen yanıma geldi birşeyim var mı diye ama ben arabayı falan düşünmedim o an elimi karnıma koydum iyiyim diyebildim sadece.
eşim ve 2.araçtakiler ,1.aracın neden fren yaptığını sordular söylediğine göre köpek çıkmış önüne ama o köpeği gören yok.günahı boynuna.
şansımıza arkada akan trafik yoktu.arkadan da bize çarpsalar daha ağır sonuçlar olabilirdi.
araçların fotoları çekildi.işlemler yapılacak.yol kenarında kafe varmış,oraya geçtik.
ben hemen wc ye gitmek istedim.aklım hep oğlumdaydı çünkü,kıpırdamıyordu.karnımda da tuhaf bir ağrı,gerilme vardı.
kendi kendime sorgulama yaşıyordum.Allah ım buraya kadar mıydı herşey.8 ay karnımda taşıdım.bu kadar mıydı yaşayacağım heyecan?o an oğluma aldığımız kıyafetler,oyuncaklar,doğumda hazırlanan süsler...v.s gözümün önünden geçti bir bir.
oğluma birşey olursa naparım ben onları ,elimi süremem, bakamam onlara diye sorgulayıp durdum.
eşim o sıra doktoru aramış.durumu bildirmiş.doktorda adli vakalık değilse işlemlerinizi bitirin gelin ben bakayım demiş.
gittik çok şükür oğlum iyiymiş.kazayla ilgili hiçbir olumsuz durum yok dedi.sevindik Allah'ıma şükür
artık nst ye girmen gerek haftada bir,bebeğin iyilik hali için dedi.haftaya randevu verdi sadece nst için.2 hafta sonra muayene için görüşelim,normal doğum tarihi 19 temmuz sezeryan olursa 10 gün önce alırız 9 u gibi dedi.heyecanlandık.
bu süre içerisinde su gelirse,kanama olursa,10 dk dan daha sık bel,sırt ağrısı olursa arıyorsun dedi.
doktordan çıkınca yegenimin piyano resitali vardı.değişiklik olsun diye dinlemeye gittik.sonra eve geçtik.
sizler de iyisinizdir umarım bir problem yoktur.
bende yaşadığım ilde bu şekerden gördüm ve çok beğendim ama tanesi 2 lira dediler.sen ne kadara aldın
Kızlar
Ben henüz altın yastığı ve bebek şekerleri için bir sepet almadım.Ama bazı modeller buldum.Hangisi güzel sizce ya?Sepet olarak tüllü falan sevmiyorum ben.onun için çit şeklinde olanlardan alacağım Daha sonrada bebeğin eşyalarını koyarım diye düşündüm.sizde bir bakın bakalım.fikirlerinizi bekliyorum.
Altın yastıkları:Ben çocuklu olanı beğendim.eşim nazar boncuklu olanı.Ama diğerlerinide koydum belki sizin farklı fikirleriniz olur
Eki Görüntüle 734296 Eki Görüntüle 734297 Eki Görüntüle 734298 Eki Görüntüle 734299 Eki Görüntüle 734300 Eki Görüntüle 734301 Eki Görüntüle 734302 Eki Görüntüle 734303
kutu: Bunlar bugun butikbebede
Çok güzel ürünler var.Kapı süsleri çitler sepetler
Eki Görüntüle 734304 Eki Görüntüle 734305 Eki Görüntüle 734307
çiftini 1.50 tl ' ye aldim ,
şeker yok lavanta var magnetli , istersen sekerde yaptirabilrisin , ben istemedim ,cokta sevimliler mis gibide kokuyo lavantalar , satıcıda ilgiliydi valla sayende aldim bende bunlari
teşekkür ederiz... bence sende bebeklilerden seçebilirsin... sonra oyuncak olur tosuna
500 olan güzel bencee
bebişli olan bebek yastığı güzel
diğerindede 3. olan
Burcu arkadaşımız doğurmuş,Allah analı babalı büyütsün gözünüzaydın olsun :)
karabiberim sana da çok çok geçmiş olsun Allah yaşatmasın bir daha.
annemler 1 saat gidiş 1 saat geliş bir yere gittiler,korktum gitmedim.gitsemiydim diye de düşünmüyor değilim.
iyi yapmışım değil mi kızlar :)
bu arada 1 aylık bebekle 9-10 saatlik yolculuğa çıkacak olan var mı ???
özel araçla tabi.
böyle bir durum olabilir ve ben nasıl yaparım bilmiyorum.bebek rahat eder mi?arabada neyin içinde yatıracağım?emzirme alt alma falan filan pöffff
bir el atın kızlar :)
özel araçla çok kolay bence... otokoltuğuna yatırıyosun bebişi...s ende yanına miss.... acıkınca emzir... altını pisletince uzat koltuğa temizle altını... bizde düşünüyoruz 6-7 saatlik bi yolculuk...
kavanozlarin kapaklarina stickerda bunlari begendik babamizla aksam ama sizce hangisi ??
DG-500 (50'li)
DG-250 (50'li)
kendı arabanla gusel canım benımbısde bayram ııcnmemelkete gıdecegız ınsl paşamlaaa ama bısımkı 1,5 st lık yol oto koltug tmm dırr uyanınca emısınn heheh kaa yapınca saga cek arabayıı degıstır devammm:13::13:Burcu arkadaşımız doğurmuş,Allah analı babalı büyütsün gözünüzaydın olsun :)
karabiberim sana da çok çok geçmiş olsun Allah yaşatmasın bir daha.
annemler 1 saat gidiş 1 saat geliş bir yere gittiler,korktum gitmedim.gitsemiydim diye de düşünmüyor değilim.
iyi yapmışım değil mi kızlar :)
bu arada 1 aylık bebekle 9-10 saatlik yolculuğa çıkacak olan var mı ???
özel araçla tabi.
böyle bir durum olabilir ve ben nasıl yaparım bilmiyorum.bebek rahat eder mi?arabada neyin içinde yatıracağım?emzirme alt alma falan filan pöffff
bir el atın kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?