2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

tşkler canim,

çiftini 1.50 tl ' ye aldim ,

şeker yok lavanta var magnetli , istersen sekerde yaptirabilrisin , ben istemedim ,cokta sevimliler mis gibide kokuyo lavantalar , satıcıda ilgiliydi valla sayende aldim bende bunlari

kavanozlarin kapaklarina stickerda bunlari begendik babamizla aksam ama sizce hangisi ??

DG-500 (50'li)

DG-250 (50'li)
500 olan güzel bencee

bebişli olan bebek yastığı güzel
diğerindede 3. olan

Canım ben pierre cardin enigma aldım.Cok araştırdım..Güzel bir araba hafif,kullanımı kolay,ablamlarda pierre cardin kullandılar.Kac yıl oldu hala kullanıyorlar.

canım benim arabam da aynısı rahat duruyo ama i,çine bebek koyup çarşıya çıkmadan kein tavsiye ediyorum diyemem

günaydın kızlar.kaç gundur yazamıyodum.moralım cok bozuktu.kocişle hep kavgalıydık dun hallettık bıraz problemlerı sabahta gıtme dedım gıtmedı bana borek almaya cıktı :)

kavga sonrası aşk yeniden ateşleniyo keyfini çıkart

Burcu arkadaşımız doğurmuş,Allah analı babalı büyütsün gözünüzaydın olsun :)

karabiberim sana da çok çok geçmiş olsun Allah yaşatmasın bir daha.

annemler 1 saat gidiş 1 saat geliş bir yere gittiler,korktum gitmedim.gitsemiydim diye de düşünmüyor değilim.
iyi yapmışım değil mi kızlar :)

bu arada 1 aylık bebekle 9-10 saatlik yolculuğa çıkacak olan var mı ???
özel araçla tabi.

böyle bir durum olabilir ve ben nasıl yaparım bilmiyorum.bebek rahat eder mi?arabada neyin içinde yatıracağım?emzirme alt alma falan filan pöffff

bir el atın kızlar :)

canım bebeğin dönmesi ile kanala girmesi ayrı şeyler genelde 37ye kadar dönüyorlar kanala girmeleri daha geç oluyo tabi ben yanlış bilmiyorsam

şeker yok lavanta var magnetli , istersen sekerde yaptirabilrisin , ben istemedim ,cokta sevimliler mis gibide kokuyo lavantalar , satıcıda ilgiliydi valla sayende aldim bende bunlari [/QUOTE]

kargo yıpratır diye düşündüm ama çok yıpranma var mı bi de kargo ücreti çok mu

ay canım geçmiş olsun korkuttun okurken beni

bende almadim sepet ve yastik ,

şimdi sana fikir verirken aradan alirim kendiminkileri

şeker yok lavanta var magnetli , istersen sekerde yaptirabilrisin , ben istemedim ,cokta sevimliler mis gibide kokuyo lavantalar , satıcıda ilgiliydi valla sayende aldim bende bunlari

kargo yıpratır diye düşündüm ama çok yıpranma var mı bi de kargo ücreti çok mu[/QUOTE]

canım kutuya koymuslar, güzel bantlamişlar , hasarsiz geldi ,

ben anadolu yakasındayım satıcı avrupa yakasında 6,5 tl tuttu kargo , yurt içi .

özel araçla çok kolay bence... otokoltuğuna yatırıyosun bebişi...s ende yanına miss.... acıkınca emzir... altını pisletince uzat koltuğa temizle altını... bizde düşünüyoruz 6-7 saatlik bi yolculuk...

sağol cnm moral oldu :)

kendı arabanla gusel canım benımbısde bayram ııcnmemelkete gıdecegız ınsl paşamlaaa ama bısımkı 1,5 st lık yol oto koltug tmm dırr uyanınca emısınn heheh kaa yapınca saga cek arabayıı degıstır devammm:13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…