canım aksam yuruyusu ve sonrasında dus dırek uyku halını getırıyor yorgunlukdn sızıyorsun ben 2 haftadır ole yapıyorum gece yuryuss ve dus superrrr tavsıye ederımmgünaydınlar saygıdeyer annecıkler ve cücükleri
dünün hamı dha gıtmeı bacak kaslarım agrıyorrrrrrrrrrr:26:[
ıkıncı kahvaltımız ıcın cayımızı koyduk geldık bakalımdıyee
yarın paşamı gormeye gıdecegız yaaa o ka mutluyum kı dr dogumu konusacagım ne yaparız nasıl ederısss falan fılannn:44:
UOTE=sarisin27;30789392]Günaydın kızlar günlerdir uyku uyuyamıyorum...Ne yapmalıyımmm?
Bende düşüneyim bakayım çiftli olayına.Çok uyugun aslında Cunku teklılerde aynı fıyat.Peki olcusu ne 5 cm civariydı tek olanlar bunlardamı oyle?
kargo yıpratır diye düşündüm ama çok yıpranma var mı bi de kargo ücreti çok mu
1 ay önce eşimin kardeşi vefat etmişti, ramazan bayramı da ilk bayramı olacağı için eşim memleketine gitmek istiyor ama ben daha bebek ancak 1 aylık olacak, yol uzun (en az 7-8 saat) ve hava çok sıcak diye gitmeyelim diyorum.. minicik bebeği hasta edersek Allah korusun bi işe yaramaz bayramdan o zaman bana ne diyorum..normalde arabada 0-13kg oto koltuğunda yatması güvenli.
Canım maşallah çok sevesim geliyor hamile göbüşleri :)
Doğum tarihlerimiz neredeyse aynı ama çok kilom yok ama benim göbek devesa bişey oldu yolda yürürken yanımdan uzaklaşıyorlar aniden doğuruyorum diye bağıracağımı zannediyorlar galiba:)
kavanozlarin kapaklarina stickerda bunlari begendik babamizla aksam ama sizce hangisi ??
DG-500 (50'li)
DG-250 (50'li)
ikiisnden birini seçmem gerekirse kesinlikle TAÇMİN...
sonradan eklemişsin... önceden görseydim sadece Taçmin derdim...çok havalı bi kız olur
eee ne demişler bekara karı boşaması kolay gelirmişsen şimdi herkese o güzel bu güzel diyosun , kendin karar veremiyosun , kendinin karar veremedigi yetmiyomuş gibi bide beni karıştıryosunn
bende almadım yaaa pöfff kucakta çıkaracağız artık bebişihastanedencnm oto koltuğu dediğiniz şu hastaneden çıkarkende kullanılan ana kucağı değilmi?ben daha onu da almadım :) ne alsam bilmiyorum.diğer büyük oto koltuğu değil herhalde?
Kızlar hala kızıma isim bulamadım yardım edin hadi referanduma sunuyorum
Taçmin: Kraliçe
anaa göbüş benimki gibi mobilyalarda güzel olmuşlarişte göbüşüm ve bebişimin mobilyaları :)))))
işte göbüşüm ve bebişimin mobilyaları :)))))
eee ne demişler bekara karı boşaması kolay gelirmişyaşasın sende ben gibisin:119::119::119:
bende almadım yaaa pöfff kucakta çıkaracağız artık bebişihastaneden
bence zeynep elif de seviyorum ben sare koyacağım hatta elif sare koyacaktım ama görümcem ben sölemeden elif sare nasıl falan dedisırf o sölemişde koymuşum gibi olmasın die eledim direkkötümüyüm ne
anaa göbüş benimki gibi mobilyalarda güzel olmuşlar
bebek şekerlerimizinde siparişini verdik :) https://www.facebook.com/photo.php?...04595486.74106.321405017981178&type=1&theater
kargo yıpratır diye düşündüm ama çok yıpranma var mı bi de kargo ücreti çok mu
1 2 hafta dürtelim birbirimizi hallederizz:)))) ah ahh nolcak halimiz böleeee
canım kutuya koymuslar, güzel bantlamişlar , hasarsiz geldi ,
ben anadolu yakasındayım satıcı avrupa yakasında 6,5 tl tuttu kargo , yurt içi .
1 2 hafta dürtelim birbirimizi hallederizz
Kızlar hala kızıma isim bulamadım yardım edin hadi referanduma sunuyorum
Derenerleyen, toplayan, ekini biçip toplayan anlamına gelmektedir.
Üstün güçleri olan, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, tereddütlü karar veren, sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden, sağduyulu, yaratıcı bir kişilik enerjisi verir.
Defne:Yaprakları güzel kokulu, yaz kış yeşil olan bir ağaç türü.
Üstün güçleri olan, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, sakin, uysal, güvenilir, sağduyulu, yaratıcı, sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden bir kişilik enerjisi verir.
Almina: Al - Kırmızı elma anlamına gelmektedir.
Algılaması yüksek mantığını çok iyi kullanabilme özelliğine sahiptir. Sanatsal yetenekleri çok yüksektir. Ticarette pratik bir zekâya sahiptir. Hassastır. Yaratıcı ve sağduyuludur. Mantıklı ve atılgandır.
Melda:Genç ve güzel kadın
Melis:1.Bal arısı 2.Oğul otu.3.Bal, tatlı şey.
Ticarete yatkın, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, sanatsal yetenekleri olan, kırılgan, hayaller kuran, bu hayallerin bir kısmını projelendirebilen bir kişilik enerjisi verir.
Didem:"Gözüm, gözüm gibi sevdiğim, sevgilim" anlamında kullanılan bir ad.
Üstün güçleri olan, kırılgan, hırslı, zorluklara direnen, ticarete yatkın bir kişilik enerjisi verir.
Dilara:Gönül alıcı, sevgili.
Üstün güçleri olan, kırılgan, sanatsal yetenekleri olan, algılaması yüksek, mantıklı, tereddütlü, sert bir yapısı olan, atılgan bir kişilik enerjisi verir.
Zehra:Ay yüzlü,ay gibi parlak ve saf olan. Çok parlak ve safi, berrak. Peygam Efendimiz'in (s.a.a) kızı, Hz.Ali'nin (a.s) hanımı Hz.Fatma'nın (s.a) isimlerindendir.
Okumayı seven, akademik anlamda başarılı, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, sıkıntılarından kurtulmak zorlanan, iş hayatında atılgan ve enerjik olan bir kişilik enerjisine sahiptir.
Büşra:Müjde. Sevinçli, hayırlı haber. İncil'in bir ismi.
Önsezileri güçlü, karşılaştığı engelleri aşmak için mücadele veren, çok üretken, güçlü bir yapıya sahip, tereddütlü karar veren, algılaması yüksek, mantıklı bir kişilik enerjisi verir.
eee ne demişler bekara karı boşaması kolay gelirmişyaşasın sende ben gibisin:119::119::119:
bende almadım yaaa pöfff kucakta çıkaracağız artık bebişihastaneden
bence zeynep elif de seviyorum ben sare koyacağım hatta elif sare koyacaktım ama görümcem ben sölemeden elif sare nasıl falan dedisırf o sölemişde koymuşum gibi olmasın die eledim direkkötümüyüm ne
anaa göbüş benimki gibi mobilyalarda güzel olmuşlar
Çok geçmiş olsun ben okurken bile çok kötü oldum sen nasıl etkilenmişsindirgünaydın herkese,
iki gündür giremedim topiğe ne var ne yok bilmiyorum da.doğuran yoktur umarım.
dün berbat bir gündü benim için.gelgitler yaşadığım ,iç savaş verdiğim bir gündü.
eşimle iş için bir yere gidecektik.uzun zamandır araba kullanmıyordum.hadi bu sefer ben süreyim dedim.
burda en işlek kavşakları köprülü kavşak yaptılar.battı çıktı da diyorlar.
böyle bir kavşağa girmeden en öndeki araç ani fren yaptı.2.araç ona arkadan çarptı.3.araç yani biz baya şiddetli 2.araca arkadan çarptık.nihayetinde arkadan çarpan her zaman,takip mesafesini korumadığı için suçludur.
eşim çarpma anında bana bakıyordu,göbeğimeçok iyi hatırlıyorum.
çarpacağımı anladığımdan herhalde kasmışım kendimi karnımı içeri çekmişim.
çarpmanın etkisiyle koltuktan kalkıp oturmuşum,başımı güneşliğe çarpmışım.
mış miş diye anlatıyorum hatırlamıyorum.başımın ağrısından çarptıgımı sonra anladım.
eşim araçtan inince hemen yanıma geldi birşeyim var mı diye ama ben arabayı falan düşünmedim o an elimi karnıma koydum iyiyim diyebildim sadece.
eşim ve 2.araçtakiler ,1.aracın neden fren yaptığını sordular söylediğine göre köpek çıkmış önüne ama o köpeği gören yok.günahı boynuna.
şansımıza arkada akan trafik yoktu.arkadan da bize çarpsalar daha ağır sonuçlar olabilirdi.
araçların fotoları çekildi.işlemler yapılacak.yol kenarında kafe varmış,oraya geçtik.
ben hemen wc ye gitmek istedim.aklım hep oğlumdaydı çünkü,kıpırdamıyordu.karnımda da tuhaf bir ağrı,gerilme vardı.
kendi kendime sorgulama yaşıyordum.Allah ım buraya kadar mıydı herşey.8 ay karnımda taşıdım.bu kadar mıydı yaşayacağım heyecan?o an oğluma aldığımız kıyafetler,oyuncaklar,doğumda hazırlanan süsler...v.s gözümün önünden geçti bir bir.
oğluma birşey olursa naparım ben onları ,elimi süremem, bakamam onlara diye sorgulayıp durdum.
eşim o sıra doktoru aramış.durumu bildirmiş.doktorda adli vakalık değilse işlemlerinizi bitirin gelin ben bakayım demiş.
gittik çok şükür oğlum iyiymiş.kazayla ilgili hiçbir olumsuz durum yok dedi.sevindik Allah'ıma şükür
artık nst ye girmen gerek haftada bir,bebeğin iyilik hali için dedi.haftaya randevu verdi sadece nst için.2 hafta sonra muayene için görüşelim,normal doğum tarihi 19 temmuz sezeryan olursa 10 gün önce alırız 9 u gibi dedi.heyecanlandık.
bu süre içerisinde su gelirse,kanama olursa,10 dk dan daha sık bel,sırt ağrısı olursa arıyorsun dedi.
doktordan çıkınca yegenimin piyano resitali vardı.değişiklik olsun diye dinlemeye gittik.sonra eve geçtik.
sizler de iyisinizdir umarım bir problem yoktur.
Canım ben ordaki bi stickerın rengini, başka bir stickerın yazısını, başka bir stickerın da üstündeki resmi beğenmiştim mail attım şöyle olsun böyle olsun ama rengi de şöyle olsun falan diye biiiirsürü istekte bulundum anında yaptılar tasarladılar geri mail attılar nasıl olmuş diye. Yani illa oradakinin aynısını almak zorunda değilsin hatta içine sinmiyorsa başka bi resim bile bulup göndersen yaparlar adamlar müthiş çalışıyor ne dediysem aynı dakika yapıp beğendiniz mi diye gönderdiler. Helal olsun dedim valla:)kavanozlarin kapaklarina stickerda bunlari begendik babamizla aksam ama sizce hangisi ??
DG-500 (50'li)
DG-250 (50'li)
Biz duru koymasaydık deren koyacaktık. Taçmin de çok güzelmiş:)Kızlar hala kızıma isim bulamadım yardım edin hadi referanduma sunuyorum
Derenerleyen, toplayan, ekini biçip toplayan anlamına gelmektedir.
Üstün güçleri olan, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, tereddütlü karar veren, sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden, sağduyulu, yaratıcı bir kişilik enerjisi verir.
Defne:Yaprakları güzel kokulu, yaz kış yeşil olan bir ağaç türü.
Üstün güçleri olan, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, sakin, uysal, güvenilir, sağduyulu, yaratıcı, sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden bir kişilik enerjisi verir.
Almina: Al - Kırmızı elma anlamına gelmektedir.
Algılaması yüksek mantığını çok iyi kullanabilme özelliğine sahiptir. Sanatsal yetenekleri çok yüksektir. Ticarette pratik bir zekâya sahiptir. Hassastır. Yaratıcı ve sağduyuludur. Mantıklı ve atılgandır.
Melda:Genç ve güzel kadın
Melis:1.Bal arısı 2.Oğul otu.3.Bal, tatlı şey.
Ticarete yatkın, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, sanatsal yetenekleri olan, kırılgan, hayaller kuran, bu hayallerin bir kısmını projelendirebilen bir kişilik enerjisi verir.
Didem:"Gözüm, gözüm gibi sevdiğim, sevgilim" anlamında kullanılan bir ad.
Üstün güçleri olan, kırılgan, hırslı, zorluklara direnen, ticarete yatkın bir kişilik enerjisi verir.
Dilara:Gönül alıcı, sevgili.
Üstün güçleri olan, kırılgan, sanatsal yetenekleri olan, algılaması yüksek, mantıklı, tereddütlü, sert bir yapısı olan, atılgan bir kişilik enerjisi verir.
Zehra:Ay yüzlü,ay gibi parlak ve saf olan. Çok parlak ve safi, berrak. Peygam Efendimiz'in (s.a.a) kızı, Hz.Ali'nin (a.s) hanımı Hz.Fatma'nın (s.a) isimlerindendir.
Okumayı seven, akademik anlamda başarılı, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, sıkıntılarından kurtulmak zorlanan, iş hayatında atılgan ve enerjik olan bir kişilik enerjisine sahiptir.
Büşra:Müjde. Sevinçli, hayırlı haber. İncil'in bir ismi.
Önsezileri güçlü, karşılaştığı engelleri aşmak için mücadele veren, çok üretken, güçlü bir yapıya sahip, tereddütlü karar veren, algılaması yüksek, mantıklı bir kişilik enerjisi verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?