2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canım aksam yuruyusu ve sonrasında dus dırek uyku halını getırıyor yorgunlukdn sızıyorsun ben 2 haftadır ole yapıyorum gece yuryuss ve dus superrrr tavsıye ederımm

hayırdır canıım benımm yaa hallolduguna sevındım ama yanı ne kavgası su durumda pöffffffffffffff

bneım paşa 35 haftadan sonra donduu dr donebılırde donmesde dedı ama gecen haftada dogum pozızyonundaydı 36 daykene dr daha kanala gırmemıs vaktı var dedııı yarın kı ınsl kanala gırmıs derdeee bır nebze daha normal dogum ayaklasırımm yaaaaaaaaaaaaaaaa
benım gorduugm bebek genelde aynı tıp oluyorr hatta
gecen dr sıra beklerkenn bı oglan bbesı gordum 1,5 yasında fılann dedım bu benım ruyamdakı bebegın buyumus halıne bensıyor ustelık ultrasondakı foto larada bensıyor sımını sordum alperen demesınmmıı anammmmmmmm dedım cocugu o ka sevdımkı kara kara kara goss ALLAH ım benım paşam damı bole olucakkkk içim gıttı cocugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben basladım coktann 36 da basladım gunde bır sımdı her gun yedılerımı kesesnı alıyrum yanıma duaalarımı okuyorumm
meryem surresi
abede suresi
inşirah süresi
yusuf suresi
bunları okuyorum ufluyorum hazıran topıgınden bırı her gun bunları okumus uflemıs doguma giderken yemıs o ka kolay olmuskii ınsl darısı bıseeeeeeeeeeeee bıs elımızden gelenı yapalımda rabbım'e kalmıs geırısıııı
cok gecmıs olsun cnm benım verılmıs sadakanı z varmıs bunada sukurrrrrrrrrrrrrr

wuu ne ka kıpıar oglunuz var hanmı m efendiiiiii
benımkı mazaratlıkdan cıcek fılangelmes aklısınaaaaaa[/QUOTE]

ben de okym bari...

Valla ben karar verip alana kadar sen çoktan eline almış oluyorsun :) Bakalım sanırım çocuklu yastığı alıcam çitlerden de birini. butikbebeye bak.Cocuklu yastıkların sepeti falanda var .Hatta resimlerinide ekleyeyim.Belki üye olmayanlar vardır.fikir olur.

Eki Görüntüle 734329 Eki Görüntüle 734330 Eki Görüntüle 734331

Ben birde bebeğim doğduğunda dış kapı için ahşap bir süs alacağım.Bunlardan biri.
Eki Görüntüle 734332 Eki Görüntüle 734333 [/QUOTE]

Canım güzel seçimler yapmışsın ben en baştaki sepetten aldım yaşadığım şehirde bir dükkandan.Ahşap kapı süslerinin ikiside güzel seçim yapamadım

cnm napalım çok dikkat edicez dua edicez inş. Allah yardım eder sıkıntısız hallederiz.biz bir doğuralım da bakalım neler olacak,sağlıklı olalım da bebeğimizle gerisini sonra düşünürüz :)

evet çok kilo almadım ama karnım vücuduma göre çok büyük.gören doğum yakın mı diye soruyor.:))))

sen şimdi herkese o güzel bu güzel diyosun , kendin karar veremiyosun , kendinin karar veremedigi yetmiyomuş gibi bide beni karıştıryosunn
eee ne demişler bekara karı boşaması kolay gelirmiş yaşasın sende ben gibisin:119::119::119:
cnm oto koltuğu dediğiniz şu hastaneden çıkarkende kullanılan ana kucağı değilmi?ben daha onu da almadım :) ne alsam bilmiyorum.diğer büyük oto koltuğu değil herhalde?
bende almadım yaaa pöfff kucakta çıkaracağız artık bebişihastaneden
Kızlar hala kızıma isim bulamadım yardım edin hadi referanduma sunuyorum

Taçmin: Kraliçe

bence zeynep elif de seviyorum ben sare koyacağım hatta elif sare koyacaktım ama görümcem ben sölemeden elif sare nasıl falan dedisırf o sölemişde koymuşum gibi olmasın die eledim direkkötümüyüm ne
işte göbüşüm ve bebişimin mobilyaları :)))))
anaa göbüş benimki gibi mobilyalarda güzel olmuşlar

:)))) ah ahh nolcak halimiz böleeee

kargo yıpratır diye düşündüm ama çok yıpranma var mı bi de kargo ücreti çok mu

canım kutuya koymuslar, güzel bantlamişlar , hasarsiz geldi ,

ben anadolu yakasındayım satıcı avrupa yakasında 6,5 tl tuttu kargo , yurt içi .[/QUOTE]

teşekkür ederim canım çok beğendim bende sipariş vereyim bundan

canım kutuya koymuslar, güzel bantlamişlar , hasarsiz geldi ,

ben anadolu yakasındayım satıcı avrupa yakasında 6,5 tl tuttu kargo , yurt içi .

teşekkür ederim canım çok beğendim bende sipariş vereyim bundan[/QUOTE]

rica cnm , hadi hayirlisi bakalim :)

1 2 hafta dürtelim birbirimizi hallederizz

dürtülmem lazimm

Bence Defne ismi çok güzel, zehra da öyle...

Ben Leyla ismini de çok beğeniyodum, Leyla koyalım diyoduk, anlam olarak biraz sıkıntılı dediler, biz de Elif İlay koyacağız inş.

Sare ismi de çok güzel bence... Sare de düşündüğümüz isimlerden biriydi :)

Çok geçmiş olsun ben okurken bile çok kötü oldum sen nasıl etkilenmişsindir
kavanozlarin kapaklarina stickerda bunlari begendik babamizla aksam ama sizce hangisi ??

DG-500 (50'li)

DG-250 (50'li)
Canım ben ordaki bi stickerın rengini, başka bir stickerın yazısını, başka bir stickerın da üstündeki resmi beğenmiştim mail attım şöyle olsun böyle olsun ama rengi de şöyle olsun falan diye biiiirsürü istekte bulundum anında yaptılar tasarladılar geri mail attılar nasıl olmuş diye. Yani illa oradakinin aynısını almak zorunda değilsin hatta içine sinmiyorsa başka bi resim bile bulup göndersen yaparlar adamlar müthiş çalışıyor ne dediysem aynı dakika yapıp beğendiniz mi diye gönderdiler. Helal olsun dedim valla:)
Biz duru koymasaydık deren koyacaktık. Taçmin de çok güzelmiş:)

kızlar siz normal doğum için herhengi bir egzersiz yapıyor musunuz.ben sadece yürüyüş yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…