2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

offf bnde sezeryan yaparsam 3 haftaa sadceee 38 haftalıkken alıolarr dgma ayh heycan basıoo en sonnda bebgmn kıyafetlereını yıkamaya basladım battanıyelerınden basladım gercı :) temız kalsınlar dıe geçe atarsan bole olur :))))

cnm gözün aydın allah ikinizede sağlık afiyet versin

o 1 cm açılma bendede var
e gelicekler artık yavaş yavaş... orda kalıcak halleri yok ya

vay beee...
beni saymadın

patiklerimiz geldii ,

biraz kargıo magduru olmuslar :))

elle düzeliyor kurdelleri vs , mis gibi lavanta kokuyorlar cokta guzel işçiligi

Eki Görüntüle 733812

güle güle dağıt cnm

hadi hayırlısı cnm :18:

canım hayırlısı artık belli beklemicek bu oğlan ama maşallah kilosu falan ii çok şükür...bişey sorcam doktor bebeğin önde erken doğum olabilir diyomuydu sana????

dr ma sormuştum ihtimal dahilinde dedi ama yaptığım piyasa araştırmasında önde olup erken doğuran ile karşılaşmadım henüz

allah vaktinde gelmeyi nasip etsin,güle güle kullanın cnm

ellerine sağlık anneciğinin

kızlar bebek arabası aldınız mı ben hala karar veremedim chicco trio enjoy mu Pierre cardın mi veya bunların dışında hangisi iyidir

cnm ben baby2 go proton 2013 modelini aldım

günaydın kızlar.kaç gundur yazamıyodum.moralım cok bozuktu.kocişle hep kavgalıydık dun hallettık bıraz problemlerı sabahta gıtme dedım gıtmedı bana borek almaya cıktı :)

ben kızım olsaydı asel koyucaktım (arapça anlamı bal demek)

ay cnm gözlerim dolarak korkuyla okudum çok şükür iyisiniz allah başka kaza bela göstermesin nacizane tavsiyem sadaka verirdim

kavanozlarin kapaklarina stickerda bunlari begendik babamizla aksam ama sizce hangisi ??

DG-500 (50'li)

DG-250 (50'li)

ben birinciyi beğendim

deren ya da taçmin
canım bu isimleri nerden buldun site ise paylaşabilir misin :26:

işte göbüşüm ve bebişimin mobilyaları :)))))

ben kare olan,üzerinde bebek giysisi olanları çok beğendim.bebekliler de güzel tabi.sonra odasına süs de olur.sepetler de hoşuma gitti
gitme mecburiyetin yoksa çıkma bence o çocuk arabada terlese soğusa gerçekten dokunur.dikkat etmek lazım da sıcakta da zor.sen bilirsin ama gerçekten hastalandımı değmez.
zehra olabilir.
senin de gitmen biraz da mecburi gibi canım.çok dikkat edersin artık.
işte göbüşüm ve bebişimin mobilyaları :)))))
mobilyalarınızı güle güle kullanın çok güzeller,göbeğe de
Kizlar hastaneden cikarken ne giyceksiniz ozel bisey almadim ben siz napcksiniz
hamile kıayfetlerimden birini giycem.sonuçta birşey alsam sonra olmayacak ki üstüme.
ilk birkaç banyoda şampuan falan kullanmam.sonra başlarım.kıvrım yerlerini kuru tutmaya dikkat etcez.inşallah cildi hassas olmaz da birşey sürmeye gerek kalmaz.
ahmet alp bence canım.
CASUAL TRONA ANA KUCAI - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
bayanlar bu anakucağından alan varmı aranızda derinmi nasıl veya gören varsa yoarum yapabilirmi

bence bu anakucağının içine birşeyler sermeden bebek konulmaz iki büklüm olur.geneli öyle zaten de içi uygun ,derinliği az olanları da var.

güle güle dağıt cnm

Ben Leyla ismini de çok beğeniyodum, Leyla koyalım diyoduk, anlam olarak biraz sıkıntılı dediler, biz de Elif İlay koyacağız inş.

güzelmiş cnm

kızlar siz normal doğum için herhengi bir egzersiz yapıyor musunuz.ben sadece yürüyüş yapıyorum.

dr eşliğinde hamile yogası yapıyorum

Kizlar hastaneden cikarken ne giyceksiniz ozel bisey almadim ben siz napcksiniz

güzel soru eşofman demiş arkidişler o da güzel fikir eşofman tişort diyorum suan karar verdim

buğra ismini seviyorum ama anlamı pek hoş değil o yuzden ahmet alp diyorum

kızlar doktor sezeryan için 1 temmuzu gün verdi bebek dönmüş ve bayağı aşağıda süpriz yapacak gibi geliyor siz ne durumdasınız

hadigözün aydın cnm :18:

maşallah subanallah cnm

:18:

slm kızçelerim ayy 40 sayfa oku oku bitirdim sonunda

bugun yoga kursum vardı yoruldum biraz haftada bir gündü 2 ye çıktı tavsiye ederim
ya bebeme kutay ismi demiştik eşimle gene vazgeçtik bebeme mevlüt şekeri kapı süsü sipariş veremiyorum sırf bu yüzdennn

Herkese merhaba arada bir kac kez yazdim sik giremiyorum 15 aylik bir kizim var ve 36 haftalik hamileyim malum zor oluyor, dogum yaklastikca tedirgin korkanlar var ben kendi tecrubemi paylasmak biraz olsun bilgi vermek istedim, sezeryan olmustum ilk kizimda 32 haftada dogdu suyum bitmisti 9 gun kuvozde kaldi sukur bu kizimda sonuna kadar gelebildik aslinda normali 8 temmuz ama ilki sezeryan ve yakin ara ile oldugundan buda mecbur sezeryan olucak 26 haziranda gun belirlendi, sezeryan olucaklar sizi once hazirliyolar onluk kelebek vs takiliyor amelyathanede sonda takilip odaya aliyolar karniniza dezenfekte bi su dokuyolar ilac sonra koldan narkozu veriyolar aninda daliyosunuz ben amelyathanede kendime biraz geldim odaya oyle aldilar bebegimi goremedim kuvozdeydi o yuzden emzirme vs olmadi sut icin sagma makinasi ile uyardilar ertesi gun sut geldi sagip bebege gitti o sut, malum sezeryanda kiminin hemen kimininde gec inebiliyor sutu makine ile yada bebekle uyarmak gerekebiliyor, gaz ciktimi cok kolay cikmadan sivi seyler iciyosun cikinca katiya geciyosun ilk 3-4 gun zor oluyor kalkmak yatmak icin destek gerekiyor ama simdi dikis degil yapistirma yaptiklarindan cok cabuk toparliyorsun , bakalim kucuk kizimla nasil olucak benden bu kadar umarim biraz olsun yardimci olmus korkunuzu gidermisimdir, herkese hayirlisi ile kolay dogumlar nasip etsin allahim...

kutay da güzeldi aslında ama içinize sinen isim olsun tabi.

çocuğun da çok küçükmüş allah kolaylık versin canım

Maşallah oğluna kilosu boyu iyiymiş. ben de ters olduğu için sezaryen olacam. Yarın kontrolümüz var belki gün verir ayyyyy çok heyecanlandım şimdi:))) inşallah gelişimleri tamamlanmış olur da sağ salim doğarlar

yuruken fln agrılarım olyo yha bnm yuruyus zor yapıorum nst de kramplar cıktı sadece ama neden agrılarım oluyo bılmıorum sende de varmı cnm yha ne yapmamz gerekıo yda aceppp

cnm ben zaten yürüyüşü bıraktım aşağı aşağı baskı yapıyor.haftada 2 kez falan öle çarşı pazar çıkıyoruz işte.evde aktif olmaya çalışıyorum.doktor progestan ve magvital verdi onları içiyorum.bacak arası ağrıma biraz iyi geldi sanki.
ama yürüyememek yürürken acı çekmek zormuş yaa

adiyef cevaplar için teşekkürler

ben de senin annen olarak anlamıştım,herkes de öyle anlamış zaten

evet sanırım öyle olmuş özellikle son zamanlarda hayata oğlumun gözünden bakar oldum kendım için değil onun için yaşayınca teyzesi :)
buda odamız için avize nasıl sizce halımızla uyumlu olsun dedim

Eklentiler

• $425220_10200580162084843_584532989_n-horz.webp
    7 KB · Görüntüleme: 34
buda halımızı tabi :)

Eklentiler

• $dpimzshdzv.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 31
Deli olucam uykusuzluktan.Dönerken uyanıyorum,uykum kacıyor.Saga sola dönünce bebekde toplanıp dikleşiyor berbat geçiyor geceler..Sizde varmı böyle bi durum?

kızlar saatlerdir okuyırum uykum geldi okumaktan nasılsınız ben iyi değilim hiç.
nörolojiye gittim ellerimdeki uyuşukluk için dr sinir sıkışması olabilir emg çekelim dedi pazartesi çekilicem çeken dr dedimki lütfen doğum olmadan çekin bebekle gelemem bu işlere diye sağolsun yardımcı oldular.ellerimle rtık bulaşık yıkarken bez sıkamıyorum çok ağırlaştı hatta orta parmaklarımda hep kaıncalanma var elektrik çarpmış gibi.offf hiç problemim bitmiyor.

Hayırlı geceler hanımlar,
Bugün kontrolümüz vardı, nst'ye girdim ilk defa.
İlkinde kızım çok hareketliydi,çok yüksek çıktı kalp atışları, sonra tekrar girmek zorunda kaldım.
İkincide normal çıktı hamdolsun.

Bebişim 17 günde 250gr daha almış, 2920gr olmuş :)
Son 1 saattir de sancı çekiyorum, yada kasılma mı demeli bilemedim.

Bizde durumlar böyle işte..
Sizler nasılsınz? Bi sorun yoktur inşallah.

öncelikle geçmiş olsun canım.seninki biraz daha fazla sanırım da ben de benzer sorunlar yaşıyorum ya.geceleri özellikle mutlaka elim parmaklarım uyuşmuşoluyor.hafif de bir şişlik oluyor.sabahları da elimi açıp kapatırken zorlanıyorum.şu anda hafif bir hissizlik var mesela.seninki kadar sürekli değil ama ne olduğunu anlayamadım.

Tatlim nadiren hamilelikte sinir skısmasi oluyo dogumdan sonrada oluyo bende ayniydim uyusma agri en cokta geceleri ama dogumdan bir kac ay sonra gecti

kızlar biz geldik...
akşam saat 7 gibi bi kalktık bilgisayar başından... daha yeni oturduk...bu saate kadar yaptıklarımızı anlatıyım hemen... önce markete gittik... alışveriş yaptık... eve geldik yemek hazırladık yedik... sonra bulaşıkları yerleştirdik, marketten aldıklarımızı yerleştirdik... balkonda kuruyan çamaşırlarımızı topladık... onlar katladık... bi dünya ütü yığılmıştı onları hallettik... o sırada bi makine daha çamaşır attık... sonra yatağımızın çarşaflarını değiştirdik... sonra mutfağa girdik, yarın anneannemiz teyzemiz ve minik kuzenimiz gelicek inşallah... onlar için yemek hazırlığı yaptık (yarın yapamayabilirdik)... çünkü yarın saat 9,30'da hastanede olmamız gerekiyor... doktorumuz sınav için şehir dışına çıkıcak ve çıkmadan nst ye girmemizi istedi... bi de kızımızın kontrollerini yapıp gidicek... inşallah doktor teyzemizin burda olmadığı 2 günde gelmek istemez kızımız sizde dua edin teyzeleri... sonra girdik bi de güzel duş aldık ohh miss.... şimdi makine öttü çamaşırlar bitmiş ama kocam göndermiyo asmaya... çok yoruldun diyo... ama nedense acayip bi enerji var... sanki yarın hastaneye gidicem de doğurmaya kalıcakmışım gibi bi ruh hali... neyse kızlar... yarın hayırllısıyla döndüğümde sizleri haberdar etmeye çalışırım... akşama annemler geliceği için hazırlık yapmam gerekir... tabi kendimi nasıl hssettiğim de önemli... dua edin güzel haberlerle dönelim... çok öptükkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…