2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

oh maşallah ne güzel ama bencede uzat ayaklarını dinlen :)
geçen gecede bana böyle bi enerji geldi gece 2buçuğa kadar mutfak fayansı tezgahı falan çamaşır suyuladım :) dolapları yeni temizlemiştim gücüm kalmamıştı,tezgahla fayansı ovalayamamıştım; sonrada korkudan bi yarım saat uyumadım acaba zehirlenirmirmiyim falan diye kortum :))) ama 2 gündürde hiç halim yok resmen yatak odasından gelip,salonda yatmaya devam ediyorum..yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallahh :)))

cnm bunun içine puset oturtamazsın;
ben puseti ayrı aldım bide bebek arabasını baston aldım,puset hem oto koltuğu olarak kulanıcam hemde normal anakucağı gibi;
öyle birşey düşünebilirsin sende ...

Slm kızlar acayip gezginim ve moralim çok bozuk annemle babama çok kızıyorum okadar düşüncesiz ve bencil davranıyorlarki anlatamam daha torunlarına bir çöp almadılar.geçen ay hiç bişey sormuyorlar diye ablama dert yanmıştım sonra babam ne gerekiyorsa alırız falan dedi buarada babamın bana vermesi gereken 1000 tl kadar bir para var taaa ben nişanlıyken ona vermiştim borç olarak aradan 2 sene geçti ondan hala haber yok.bende söyledim dedim baba böle böle,aradan bukadar zaman geçti bir şekilde ayarla lütfen parayı çünkü bizimde ihtiyacımız var doğum yapıcım ben çalışmıyorum kocamın maaşı belli evimiz kira.ilk başta veremem edemem dedi haa bide buarada paraları yok ama annemle gezmeye şehir dışına çıkacaklar çok bunalmışlar.bunu duyunca zaten bende söyleme kararı aldım.dün geldiler.bende şimdi ne yapacaklar bilmiyorum parayı verecekmi ? Bebeğin yatağını alacakmı? Kayınvalidem sağolsun bebek alışverişiydi ıvırdı zıvırıydı bir dünya para harcadı halada alacaksak alalım yatağını diyo bende böle mahcup hissediyorum kendimi herşeyi onlar aldı bizimkiler hiç oralı değiller diye.birde üstelik şimdi kocamda tartıştık bu konularla alakalı değil kot pantolon yüzünden oturup ağlıyorum

Ah yaa aglama lutfen yazik sana da bebegine de bu aralar iyice yiprandi sinirlerimiz hep ondan oluyor bunlar, dogum yaklastikca korku panik belirsizlik stres yapiyor iste

Bana da nedense gece bi enerji geliyo, temizliği filan hep 12den sonra yapıyorum Ben üniversitedeyken de böyleydim. Gece geç yatardım, sabah geç kalkıp okula giderdim, dersler de öğleden sonraydı heralde, ondan böyle rahattım. Uzun bi süreden sonra izne ayrılınca eski gece kuşu halime döndüm... öğlen birde filan kalkıyorum, mayışık mayışıkdolaşıyorum, gezmeydi, şuydu buydu onlar bitince 12 de filan temizliğe bi girişiyorum, 2 ye kadar ya da daha geç vakte kadar onlarla uğraşıyorum, sonra da az daha dinleniyim, sabah namazını bekleyim derken saat dördü buluyo yattığımda :) Biliyorum iyi bişey değil ama bi bakıyorum gece yarısını çoktan geçmiş saat...

Allaha şükür hiç bi rahatsızlığım olmadı inşallah böyl devam eder fakat benim de gece enerjim artıyor -kızımında öyle olmaz inşallahçoğu zaman yemeği bile gece yapıyorum, şimdi de uykum yok film izliyorum hemde korku Çok severim Bu hafta 2kez sinemaya gittim off uzun bi süre sinemaya gidemiycez , kızımı anneme vb. Bırakıp da gidemem aklım kalır gîbi geliyor... Naaaapacazzzz katlanacaaaaaazz

tatlı rüyalar kızlar rüyanızda bebişlerinizi görün...

hayirli haberler inş canim

dün giremedim canım cok şukur nst de sıkıntı çıkmadı kordonu hala duruyormus oğlumun doktor o çözülmez dedi ama suyumz azdı hep bu gidişimizde normal çıktı doktor bu iyi işte dedi kordon bizi ççok bağlamaz en önemlisi benim için ssuyun durumu dedi bi de oğlum tersti en son şimdi başı aşağıya inmiş ona da sevindimm kilosu da mşlh 2668gr çıktı :)

buna göre 8 günde yaklaşık yarım kilo almış...

patiklrer bu arada süper olmuş bende biblolu sıpariş verdim bakalım :)

Allah korumuş canım yaaa çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın

inş. sende güzel haberlerle gelirsin canım

dün giremedim canım cok şukur nst de sıkıntı çıkmadı kordonu hala duruyormus oğlumun doktor o çözülmez dedi ama suyumz azdı hep bu gidişimizde normal çıktı doktor bu iyi işte dedi kordon bizi ççok bağlamaz en önemlisi benim için ssuyun durumu dedi bi de oğlum tersti en son şimdi başı aşağıya inmiş ona da sevindimm kilosu da mşlh 2668gr çıktı :)

gözünüz aydin canim , güzel haberler inş hep böyle devam sıkıntısız

patik sezonu açtik herkese patik aldiralim o zaman

geldiklerinde paylasmayi unutma canim bizle :)

yarim almış uygun dedi bebeğin ilk kullanımı için ama ben yakından görmedim mağazalarda. sen gördünmü yakından acaba
amaninn isimsiz oğluş kutay güzelmiş aslında mevlüt için 40 gün var o arada bulursunuz zaten isim şimdiden beğen 2 dakkada sipariş verirsin 2 güne gelir
:18::18::18::18:sezeryanla doğum farkedilmiyor iyi ama sonrası zorluyor gibi sonuçta ameliyat hakkımızda haırlısı artık
:) tskler bayanlar bunu ben yaptim oglumun agzindan yazayim dedim )
bende annenne sandımdı
halıda avizede çok hoşş
maşallah kızcığına
hadi hayırlı haberlerle iinşallah..
benimkilerde aynı hiçbi heves yok durumları çok çok iyi aslında. kaynanam elinde olmadığı halde birsürü şey aldı kıyafet battaniye tarzı tabi odasını kendim yaptım. ama annemlere alınmıyorum hiç içinden gelmeli insanın babamdan istesem yapar belki ama isteyince ne anlamı var birşey beklememek mutlu olmak için daha iyi bence yoksa hayal kırıklığı olabilir. doğumdada bi küçük alın bekliyorum sadece oda olursa tabionudamı beklemesem..bence sende takma herkes aynı olmuyor
Eki Görüntüle 734810 oğluşuma satın aldığım smokin

amanin pek tatlı

günaydin kızlarrrr ,

işimize geldik bugun iyiyiz

sabah migdemiz cok bulanmadan evden cıkabildikkk ondan sanırım

artık c.tesileri calişmiyoruz , bugun son iş gunumuz p.tesiye kadar yatiştayiz ohh

bu haftasonu cantamizin kalanlarini kontrol edip yerleştircez , oglusuma son aldikalrimizi yikayip utuleyip kaldiricaz , işimiz cok yaniii

geçmişi okuyalim bari , kahvalti yaparkenn

yap sen yappp ,

abimin eşide oyleydii , sabah namazini kılar yatar oglen namazina uyanirdi :))

2 kızı var 2 sininde bebekligi sabah ezanı ile uyumak oglen ezanı ile uyanmak seklinde gectii

nasılsınız.
ben hiç ii değilim bugün ya. pazartesi adet sancısı gibi ağrım olmuştu 1 saati geçgin
o günden beri sağ kasığımdan yukarı doğru bir damar çok hafif ağrıyordu bugün sabaha karşı iiice arttı sanki çekiştiriyorlar ayağımı kaldırıp çorap giyemedim sağ ayağıma. zorla yürüdüm geldim işe. acaba bebek büyüdüğü içinmi anlamadım netten baktım ama net bişide yok. akşam olsun artıkk

Ahmet Alp :)) bizimki de Osman Alp :))))))

benimkilerde aynı hiçbi heves yok durumları çok çok iyi aslında. kaynanam elinde olmadığı halde birsürü şey aldı kıyafet battaniye tarzı tabi odasını kendim yaptım. ama annemlere alınmıyorum hiç içinden gelmeli insanın babamdan istesem yapar belki ama isteyince ne anlamı var birşey beklememek mutlu olmak için daha iyi bence yoksa hayal kırıklığı olabilir. doğumdada bi küçük alın bekliyorum sadece oda olursa tabionudamı beklemesem..bence sende takma herkes aynı olmuyor

benim kv bastan beri olede ,
annemler cok seviniyolar cok dile getiriyolardi bebisi bakariz ederiz vs die ,

bu zaman oldu diyodum kendi kendime hiç bişey almiyolar nasil heves bu , ki bi ben yakınım onlara ablam yurt dısında abim cok uzakta ,

gecen hafta beşik aldilar kendi evlerine , yatak vs ,
dün babam yatagini yaptirmiş yunden saglikli olsun diye , onun altina ayrıca yatak almiş ,
araba koltugu alayım bende sen işteyken neyle gezdircez demelere basladi :)) şaşirdim , normalde bana cok duskunler boyle uzak durunca moralim bozulmustu :))

kıyafet vs çok önemli degil biz aldik kendi zevkimize göre , zaten onlarda o yuzden karısmadilar bizim alcamiz besige kıyafete vs diye dusunuyorum . ama markete gidip bez almaya kalkmalar vs , insanin keyfini yerine getiriyo , bence sizde üzülmeyin ben anladimki son zamanlarin gelmesini bekliyolarmiş :)) kv den hala tık yok :)) eşimde diyo belki dogumda bişey yapıcak , aman dedim onun yapacagi olsa yapardi ama bekliyoruz bakalim neler olcak

günaydın canım hayırlı cumalar..
eğer bu şekilde devam ederse ya da artarsa doktorunla görüş bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…