nasılsınız.
ben hiç ii değilim bugün ya. pazartesi adet sancısı gibi ağrım olmuştu 1 saati geçgin
o günden beri sağ kasığımdan yukarı doğru bir damar çok hafif ağrıyordu bugün sabaha karşı iiice arttı sanki çekiştiriyorlar ayağımı kaldırıp çorap giyemedim sağ ayağıma. zorla yürüdüm geldim işe. acaba bebek büyüdüğü içinmi anlamadım netten baktım ama net bişide yok. akşam olsun artıkk
Slm kızlar acayip gezginim ve moralim çok bozuk annemle babama çok kızıyorum okadar düşüncesiz ve bencil davranıyorlarki anlatamam daha torunlarına bir çöp almadılar.geçen ay hiç bişey sormuyorlar diye ablama dert yanmıştım sonra babam ne gerekiyorsa alırız falan dedi buarada babamın bana vermesi gereken 1000 tl kadar bir para var taaa ben nişanlıyken ona vermiştim borç olarak aradan 2 sene geçti ondan hala haber yok.bende söyledim dedim baba böle böle,aradan bukadar zaman geçti bir şekilde ayarla lütfen parayı çünkü bizimde ihtiyacımız var doğum yapıcım ben çalışmıyorum kocamın maaşı belli evimiz kira.ilk başta veremem edemem dedi haa bide buarada paraları yok ama annemle gezmeye şehir dışına çıkacaklar çok bunalmışlar.bunu duyunca zaten bende söyleme kararı aldım.dün geldiler.bende şimdi ne yapacaklar bilmiyorum parayı verecekmi ? Bebeğin yatağını alacakmı? Kayınvalidem sağolsun bebek alışverişiydi ıvırdı zıvırıydı bir dünya para harcadı halada alacaksak alalım yatağını diyo bende böle mahcup hissediyorum kendimi herşeyi onlar aldı bizimkiler hiç oralı değiller diye.birde üstelik şimdi kocamda tartıştık bu konularla alakalı değil kot pantolon yüzünden oturup ağlıyorum
ben kare olan,üzerinde bebek giysisi olanları çok beğendim.bebekliler de güzel tabi.sonra odasına süs de olur.sepetler de hoşuma gitti
gitme mecburiyetin yoksa çıkma bence o çocuk arabada terlese soğusa gerçekten dokunur.dikkat etmek lazım da sıcakta da zor.sen bilirsin ama gerçekten hastalandımı değmez.
zehra olabilir.
senin de gitmen biraz da mecburi gibi canım.çok dikkat edersin artık.
mobilyalarınızı güle güle kullanın çok güzeller,göbeğe de
hamile kıayfetlerimden birini giycem.sonuçta birşey alsam sonra olmayacak ki üstüme.
ilk birkaç banyoda şampuan falan kullanmam.sonra başlarım.kıvrım yerlerini kuru tutmaya dikkat etcez.inşallah cildi hassas olmaz da birşey sürmeye gerek kalmaz.
ahmet alp bence canım.
bence bu anakucağının içine birşeyler sermeden bebek konulmaz iki büklüm olur.geneli öyle zaten de içi uygun ,derinliği az olanları da var.
Hayırlı geceler hanımlar,
Bugün kontrolümüz vardı, nst'ye girdim ilk defa.
İlkinde kızım çok hareketliydi,çok yüksek çıktı kalp atışları, sonra tekrar girmek zorunda kaldım.
İkincide normal çıktı hamdolsun.
Bebişim 17 günde 250gr daha almış, 2920gr olmuş :)
Son 1 saattir de sancı çekiyorum, yada kasılma mı demeli bilemedim.
Bizde durumlar böyle işte..
Sizler nasılsınz? Bi sorun yoktur inşallah.
Günaydın herkese bizde işimize geldik oğlumla kahvaltı yapmıyorum bi kaç gündür.ama bugün yapicam şimdi kimse gelmeden :) kayınvalidem ev temizliğine geliyodu dün bana anahtarı vermiştim sen evden çık yokuştan inerken ayağını kır 6 hafta alçıda kalıcakmış bu hafta sonuda hastane geceliğini alıcaktık çantasını ( nasıl ağlıyo doğuma kadar yatış neyse allahtan herşey napalım kısmet kader :)
heeee barada canlar 6 gündür evde dinleniyorum çalışmıyorum ya doktor buna bağladı suyun düzelmesini zaten bana ne zamandır çalışma diyip duruyordu dünde bak gördün mü dinlenme iyi geldi dedi böyle sıkıntısı olan var mıydı bilmiyorum ama haberiniz olsun :))
kahvaltı hazırlamaya gidiyorum bende canım pişi çekti yapacağım şimdi
öncelikler bütün göbüşlülere günaydınlarrrr....
canım o kasılmadır.seninle günümüz aynı.benimde oluyor.karnım semsert oluyor.ara ara da adet sancısı gibi ağrı giriyor.normal artık.artık vücut doğuma hazırlanıyor.....
8 haziran günü akşam 21.30 sıralarında
yeniden anne olmanın mutluluğunu yaşadım
sezaryen günümüz pazartesi idi ama kızım
cumartesi akşamı hastaneyi ayağa kaldırıp
ekibi tatil günü evinden toplayıp
apar topar doğumumuz gerçekleşti
şimdilik henüz toparlanmış sayılmam
halsizlik diz boyu..
kızım 37. haftada 2800 gr doğdu
günaydın canım hayırlı cumalar..
eğer bu şekilde devam ederse ya da artarsa doktorunla görüş bence...
dayanamazsam gideceğim hastane 2 sokak ötede zaten ama normalmi acaba diyorum genişledikçemi oluyor. doktoru arasam kesin gel diyecek.ayağımın altın atabure koydum havad TUTUYORUM ama sağ tarafımda oklava var gibihayirli cumalar canim .
bebek buyudukce bele kasıklara baskı yapıyo , anımız anımıza uymuyoki , dün biz kötüydük bugun daha iyiyiz ,
bacagını ile geri uzatip egzersiz yap canim , benim bel fitigim var banada oluyor surekli bacagim çekiliyo üstüne bakınc asanki biri var bacagimin içinde tornavidayla kurcaliyo gibi oluyo , bide uzatmaya calıs , uzerine fazla basma canim geçmiş olsun
geçmiş olsun canım. inşallah bi an önce iyileşir eşinle alırsın artık sağlık olsunGünaydın herkese bizde işimize geldik oğlumla kahvaltı yapmıyorum bi kaç gündür.ama bugün yapicam şimdi kimse gelmeden :) kayınvalidem ev temizliğine geliyodu dün bana anahtarı vermiştim sen evden çık yokuştan inerken ayağını kır 6 hafta alçıda kalıcakmış bu hafta sonuda hastane geceliğini alıcaktık çantasını ( nasıl ağlıyo doğuma kadar yatış neyse allahtan herşey napalım kısmet kader :)
pişi demek hmmmmheeee barada canlar 6 gündür evde dinleniyorum çalışmıyorum ya doktor buna bağladı suyun düzelmesini zaten bana ne zamandır çalışma diyip duruyordu dünde bak gördün mü dinlenme iyi geldi dedi böyle sıkıntısı olan var mıydı bilmiyorum ama haberiniz olsun :))
kahvaltı hazırlamaya gidiyorum bende canım pişi çekti yapacağım şimdi
vay arkadaş resmen dalga geçmekten bıkmadılar adamlar.
doğum izninde fiyaskoya bak doğumdan sonra 1 hafta ekleyeceklermiş geri kalan üç ayı yarım gün gak guk bişeyler.
zıvanadan çıktı iyice bunlar resmen dalga geçiyorlar resssmmmennn...
haberi yeni gördüm daha yuh diyorum artık yuhhhh...
Erken emeklilik ve doğum izni torba yasadan çıktı haberi
kızlar ben memurum 32. hafta raporu aldım ve 2 haftadır işe geliyorum ama cok ta yoruldum.haftaya rapor alsam dıyorum başka bı hekımden bu aldıgım rapor dogum ıznımden dusermı sizce personel mudurum dusmez dıyo ama ben tamda guvenemıyorum. memur arkadaşlar benımle aynı durumla karşılaşan var mı acaba.. dogum ıznı 6 ay olmadı gıttı olacagada benzemıyo.. hıc riske atmasamda zorda olsa gelsem mı... bebegımle bı gun fazla geçırsem bı gun yanı...
kızlar ben memurum 32. hafta raporu aldım ve 2 haftadır işe geliyorum ama cok ta yoruldum.haftaya rapor alsam dıyorum başka bı hekımden bu aldıgım rapor dogum ıznımden dusermı sizce personel mudurum dusmez dıyo ama ben tamda guvenemıyorum. memur arkadaşlar benımle aynı durumla karşılaşan var mı acaba.. dogum ıznı 6 ay olmadı gıttı olacagada benzemıyo.. hıc riske atmasamda zorda olsa gelsem mı... bebegımle bı gun fazla geçırsem bı gun yanı...
burada konuşulmuştu önceden ama galiba idareye bağlı. idari mali işlere sorsan sonuçta ödeme onların elinden geçiyo. birde fiilen çalışılan günler doğum sonrasına aktarılır diyor kanunda buna göre uygulama olursa aktarılmaz gibikızlar ben memurum 32. hafta raporu aldım ve 2 haftadır işe geliyorum ama cok ta yoruldum.haftaya rapor alsam dıyorum başka bı hekımden bu aldıgım rapor dogum ıznımden dusermı sizce personel mudurum dusmez dıyo ama ben tamda guvenemıyorum. memur arkadaşlar benımle aynı durumla karşılaşan var mı acaba.. dogum ıznı 6 ay olmadı gıttı olacagada benzemıyo.. hıc riske atmasamda zorda olsa gelsem mı... bebegımle bı gun fazla geçırsem bı gun yanı...
ooooff kasıkağrısı bendede var sabahtan beri sadece sağ tarafımda çare bulursan banada söelkızlar günaydın bi sorum olacak uyandığımdan beri kasık ve vajinal ağrım var sanki kemiklerim ağrıyo giibi. bi haftadır vardı ama bugün daha bi fazla sizdede oluyo mu normal mi? doktora gideyim mi?
Canım bir arkadaşımda doğum sonrası olmuştu atel takmıştı geçmişti geçmese bile lokal anezsetiyle ufacık bi operasyon yapılıyormuş. Ama seninki gebelikten kaynaklı ödemdir zamanla geçeceğini düşünüyorum (çok araştırmıştım ben bu karpal tüneli) inşallah geçer hemen
kızlar saatlerdir okuyırum uykum geldi okumaktan nasılsınız ben iyi değilim hiç.
nörolojiye gittim ellerimdeki uyuşukluk için dr sinir sıkışması olabilir emg çekelim dedi pazartesi çekilicem çeken dr dedimki lütfen doğum olmadan çekin bebekle gelemem bu işlere diye sağolsun yardımcı oldular.ellerimle rtık bulaşık yıkarken bez sıkamıyorum çok ağırlaştı hatta orta parmaklarımda hep kaıncalanma var elektrik çarpmış gibi.offf hiç problemim bitmiyor.
Maşallah kilosu çok güzel artmış benimki genelde zayıf çıkıyor bütün kiloyu ben alıyorum galibaHayırlı geceler hanımlar,
Bugün kontrolümüz vardı, nst'ye girdim ilk defa.
İlkinde kızım çok hareketliydi,çok yüksek çıktı kalp atışları, sonra tekrar girmek zorunda kaldım.
İkincide normal çıktı hamdolsun.
Bebişim 17 günde 250gr daha almış, 2920gr olmuş :)
Son 1 saattir de sancı çekiyorum, yada kasılma mı demeli bilemedim.
Bizde durumlar böyle işte..
Sizler nasılsınz? Bi sorun yoktur inşallah.
Hmmm çok cesursun valla:) ben birkaç hafta önce sinemaya gittiğimde çok rahatsız oldum bebiş de çok rahatsız oldu artık sesleri duyuyorlar sinemada her gümbürtüde çocuk fıldır fıldır döndü durdu. Yok dedim daha sinema yokkkAllaha şükür hiç bi rahatsızlığım olmadı inşallah böyl devam eder fakat benim de gece enerjim artıyor -kızımında öyle olmaz inşallahçoğu zaman yemeği bile gece yapıyorum, şimdi de uykum yok film izliyorum hemde korku Çok severim Bu hafta 2kez sinemaya gittim off uzun bi süre sinemaya gidemiycez , kızımı anneme vb. Bırakıp da gidemem aklım kalır gîbi geliyor... Naaaapacazzzz katlanacaaaaaazz
tatlı rüyalar kızlar rüyanızda bebişlerinizi görün...
dün giremedim canım cok şukur nst de sıkıntı çıkmadı kordonu hala duruyormus oğlumun doktor o çözülmez dedi ama suyumz azdı hep bu gidişimizde normal çıktı doktor bu iyi işte dedi kordon bizi ççok bağlamaz en önemlisi benim için ssuyun durumu dedi bi de oğlum tersti en son şimdi başı aşağıya inmiş ona da sevindimm kilosu da mşlh 2668gr çıktı :)
buna göre 8 günde yaklaşık yarım kilo almış...
patiklrer bu arada süper olmuş bende biblolu sıpariş verdim bakalım :)
benim de daha önce olmamıştı da garip geldi.neyse hamilelikte olan şeyler zaten doğumdan belli bir süre sonra geçiyor dayancaz artık.Tatlim nadiren hamilelikte sinir skısmasi oluyo dogumdan sonrada oluyo bende ayniydim uyusma agri en cokta geceleri ama dogumdan bir kac ay sonra gecti
güzel haberlerle gelirsin inşallah.kızlar biz geldik...
akşam saat 7 gibi bi kalktık bilgisayar başından... daha yeni oturduk...bu saate kadar yaptıklarımızı anlatıyım hemen... önce markete gittik... alışveriş yaptık... eve geldik yemek hazırladık yedik... sonra bulaşıkları yerleştirdik, marketten aldıklarımızı yerleştirdik... balkonda kuruyan çamaşırlarımızı topladık... onlar katladık... bi dünya ütü yığılmıştı onları hallettik... o sırada bi makine daha çamaşır attık... sonra yatağımızın çarşaflarını değiştirdik... sonra mutfağa girdik, yarın anneannemiz teyzemiz ve minik kuzenimiz gelicek inşallah... onlar için yemek hazırlığı yaptık (yarın yapamayabilirdik)... çünkü yarın saat 9,30'da hastanede olmamız gerekiyor... doktorumuz sınav için şehir dışına çıkıcak ve çıkmadan nst ye girmemizi istedi... bi de kızımızın kontrollerini yapıp gidicek... inşallah doktor teyzemizin burda olmadığı 2 günde gelmek istemez kızımız sizde dua edin teyzeleri... sonra girdik bi de güzel duş aldık ohh miss....şimdi makine öttü çamaşırlar bitmiş ama kocam göndermiyo asmaya... çok yoruldun diyo... ama nedense acayip bi enerji var... sanki yarın hastaneye gidicem de doğurmaya kalıcakmışım gibi bi ruh hali... neyse kızlar... yarın hayırllısıyla döndüğümde sizleri haberdar etmeye çalışırım... akşama annemler geliceği için hazırlık yapmam gerekir... tabi kendimi nasıl hssettiğim de önemli... dua edin güzel haberlerle dönelim... çok öptükkk
canım bebeğine odaklan bu tip şeyleri düşünüp üzme kendini.haklısın aslında insanın en yakını anne babası.böyle uzak olmak çok değişiktir.ama yapacak birşey yok eşinle çocuğunla mutlu ol.Slm kızlar acayip gezginim ve moralim çok bozuk annemle babama çok kızıyorum okadar düşüncesiz ve bencil davranıyorlarki anlatamam daha torunlarına bir çöp almadılar.geçen ay hiç bişey sormuyorlar diye ablama dert yanmıştım sonra babam ne gerekiyorsa alırız falan dedi buarada babamın bana vermesi gereken 1000 tl kadar bir para var taaa ben nişanlıyken ona vermiştim borç olarak aradan 2 sene geçti ondan hala haber yok.bende söyledim dedim baba böle böle,aradan bukadar zaman geçti bir şekilde ayarla lütfen parayı çünkü bizimde ihtiyacımız var doğum yapıcım ben çalışmıyorum kocamın maaşı belli evimiz kira.ilk başta veremem edemem dedi haa bide buarada paraları yok ama annemle gezmeye şehir dışına çıkacaklar çok bunalmışlar.bunu duyunca zaten bende söyleme kararı aldım.dün geldiler.bende şimdi ne yapacaklar bilmiyorum parayı verecekmi ? Bebeğin yatağını alacakmı? Kayınvalidem sağolsun bebek alışverişiydi ıvırdı zıvırıydı bir dünya para harcadı halada alacaksak alalım yatağını diyo bende böle mahcup hissediyorum kendimi herşeyi onlar aldı bizimkiler hiç oralı değiller diye.birde üstelik şimdi kocamda tartıştık bu konularla alakalı değil kot pantolon yüzünden oturup ağlıyorum
çok tatlı ben de bulursam böyle birşeyler alıcam.Eki Görüntüle 734810 oğluşuma satın aldığım smokin
o saatte ben herşeye üşenirim valla yapabiliyorsan iyi.Bana da nedense gece bi enerji geliyo, temizliği filan hep 12den sonra yapıyorumBen üniversitedeyken de böyleydim. Gece geç yatardım, sabah geç kalkıp okula giderdim, dersler de öğleden sonraydı heralde, ondan böyle rahattım. Uzun bi süreden sonra izne ayrılınca eski gece kuşu halime döndüm... öğlen birde filan kalkıyorum, mayışık mayışıkdolaşıyorum, gezmeydi, şuydu buydu onlar bitince 12 de filan temizliğe bi girişiyorum, 2 ye kadar ya da daha geç vakte kadar onlarla uğraşıyorum, sonra da az daha dinleniyim, sabah namazını bekleyim derken saat dördü buluyo yattığımda :) Biliyorum iyi bişey değil ama bi bakıyorum gece yarısını çoktan geçmiş saat...
iyi bak kordonu dolandı diye korkuyordun bir sorun olmadı neyseki.dün giremedim canım cok şukur nst de sıkıntı çıkmadı kordonu hala duruyormus oğlumun doktor o çözülmez dedi ama suyumz azdı hep bu gidişimizde normal çıktı doktor bu iyi işte dedi kordon bizi ççok bağlamaz en önemlisi benim için ssuyun durumu dedi bi de oğlum tersti en son şimdi başı aşağıya inmiş ona da sevindimm kilosu da mşlh 2668gr çıktı :)
buna göre 8 günde yaklaşık yarım kilo almış...
patiklrer bu arada süper olmuş bende biblolu sıpariş verdim bakalım :)
yakından görmedim de fotosundan gördüğüm kadarıyla konuşuyorum.benim kızımda kullandığım gibi derinliği.içine ilk doğduğunda koyunca iki büklüm oluyordu.düzleştirmek gerekiyordu altını.genelde gördüklerim de öyleydi.ama geçen suzandı sanırım bir anakucağı resmi koymuş o bana baya düz geldi,öyle olursa bilemem.yarim almış uygun dedi bebeğin ilk kullanımı için ama ben yakından görmedim mağazalarda. sen gördünmü yakından acaba
büyük ihtimal normaldir canım bu son zamanlarda olur olmadık şeyler oluyor.için rahat etmezse sor doktora.nasılsınız.
ben hiç ii değilim bugün ya. pazartesi adet sancısı gibi ağrım olmuştu 1 saati geçgin
o günden beri sağ kasığımdan yukarı doğru bir damar çok hafif ağrıyordu bugün sabaha karşı iiice arttı sanki çekiştiriyorlar ayağımı kaldırıp çorap giyemedim sağ ayağıma. zorla yürüdüm geldim işe. acaba bebek büyüdüğü içinmi anlamadım netten baktım ama net bişide yok. akşam olsun artıkk
Günaydın herkese bizde işimize geldik oğlumla kahvaltı yapmıyorum bi kaç gündür.ama bugün yapicam şimdi kimse gelmeden :) kayınvalidem ev temizliğine geliyodu dün bana anahtarı vermiştim sen evden çık yokuştan inerken ayağını kır 6 hafta alçıda kalıcakmış bu hafta sonuda hastane geceliğini alıcaktık çantasını ( nasıl ağlıyo doğuma kadar yatış neyse allahtan herşey napalım kısmet kader :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?