2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

hayirli cumalar canim .
bebek buyudukce bele kasıklara baskı yapıyo , anımız anımıza uymuyoki , dün biz kötüydük bugun daha iyiyiz ,

bacagını ile geri uzatip egzersiz yap canim , benim bel fitigim var banada oluyor surekli bacagim çekiliyo üstüne bakınc asanki biri var bacagimin içinde tornavidayla kurcaliyo gibi oluyo , bide uzatmaya calıs , uzerine fazla basma canim geçmiş olsun

canım bence sen hiç üzme kendini de bebeğini de. haklısın aslında ama napalım herkesi olduğu gibi kabul edicez..
gebelikte psikoloji diye bi şey kalmıyor insanda
ben de öyleyim inan..
1-2 ay önce koca bi haftayı yalnız geçirdim,eşim yoğundu,cumartesiyi bekledim,o gün de arkadaşıyla bi çıktı taaa saat 8e kadar yok,o gün o kadar bunaldım ki..telefonda tl yok, saatin 7 olmasını bekledim annemi aramak için,7ye çeyrek kala elime ev telefonunu aldım ama 15 dakika geçmek bilmedi, saat niye geçmiyo diye oturdum ağladım... sonra da eşim gelince huysuzluk yaptım senin yüzünden diye...

işte bilemiyorum ki canım daha da kesin bi karara varmış sayılmayız...

Günaydın herkese bizde işimize geldik oğlumla kahvaltı yapmıyorum bi kaç gündür. ama bugün yapicam şimdi kimse gelmeden :) kayınvalidem ev temizliğine geliyodu dün bana anahtarı vermiştim sen evden çık yokuştan inerken ayağını kır 6 hafta alçıda kalıcakmış bu hafta sonuda hastane geceliğini alıcaktık çantasını ( nasıl ağlıyo doğuma kadar yatış neyse allahtan herşey napalım kısmet kader :)

öncelikler bütün göbüşlülere günaydınlarrrr....

canım o kasılmadır.seninle günümüz aynı.benimde oluyor.karnım semsert oluyor.ara ara da adet sancısı gibi ağrı giriyor.normal artık.artık vücut doğuma hazırlanıyor.....

heeee barada canlar 6 gündür evde dinleniyorum çalışmıyorum ya doktor buna bağladı suyun düzelmesini zaten bana ne zamandır çalışma diyip duruyordu dünde bak gördün mü dinlenme iyi geldi dedi böyle sıkıntısı olan var mıydı bilmiyorum ama haberiniz olsun :))

kahvaltı hazırlamaya gidiyorum bende canım pişi çekti yapacağım şimdi

günaydin canim ,

çok geçmiş olsun

üşenmeden piş yapıcan şimdi :))

ee biz napicaz ya canimiz çektiyse

hayırlı olsun canım bebeğin

günaydın canım hayırlı cumalar..
eğer bu şekilde devam ederse ya da artarsa doktorunla görüş bence...

dayanamazsam gideceğim hastane 2 sokak ötede zaten ama normalmi acaba diyorum genişledikçemi oluyor. doktoru arasam kesin gel diyecek.ayağımın altın atabure koydum havad TUTUYORUM ama sağ tarafımda oklava var gibieşekürler bayanlar..
geçmiş olsun canım. inşallah bi an önce iyileşir eşinle alırsın artık sağlık olsun
pişi demek hmmmm

kızlar ben memurum 32. hafta raporu aldım ve 2 haftadır işe geliyorum ama cok ta yoruldum.haftaya rapor alsam dıyorum başka bı hekımden bu aldıgım rapor dogum ıznımden dusermı sizce personel mudurum dusmez dıyo ama ben tamda guvenemıyorum. memur arkadaşlar benımle aynı durumla karşılaşan var mı acaba.. dogum ıznı 6 ay olmadı gıttı olacagada benzemıyo.. hıc riske atmasamda zorda olsa gelsem mı... bebegımle bı gun fazla geçırsem bı gun yanı...

kızlar günaydın bi sorum olacak uyandığımdan beri kasık ve vajinal ağrım var sanki kemiklerim ağrıyo giibi. bi haftadır vardı ama bugün daha bi fazla sizdede oluyo mu normal mi? doktora gideyim mi?

özel sektor patronlarının fazladan parası gıder malazllh bır hafta dalga gecmısler resmen kendılerı ıle ılgılı seylerı hemen çıkartıyorlar

dmk ya göre düşüyorlar.ama birazda idarenin insiyatifine kalmış.bende çalışabilir raporu aldım.ama sonradan sağlık ocağından rapor aldım.ister düşsünler ister düşmesinler hiçbişey bebişimden ve benden önemli değil.

başbakan da 6 ay değil 1 hafta uzatacakmış doğum iznini.Allah razı olsun pek bi uzatıyorlar.....

canım benim seni çok iyi anlıyorum bende 3. haftamı çalışıyorum sürünerek geliyorum artık , ama dayan sonradan pişman olmayalım.
nası bırakıcaz o bebişleri. bize ihtiyaçları var sonrasında iyi ki çalışmışım o haftaları diyeceksin. ara rapor konusunu bilmiyorum ama.

burada konuşulmuştu önceden ama galiba idareye bağlı. idari mali işlere sorsan sonuçta ödeme onların elinden geçiyo. birde fiilen çalışılan günler doğum sonrasına aktarılır diyor kanunda buna göre uygulama olursa aktarılmaz gibi
kızlar günaydın bi sorum olacak uyandığımdan beri kasık ve vajinal ağrım var sanki kemiklerim ağrıyo giibi. bi haftadır vardı ama bugün daha bi fazla sizdede oluyo mu normal mi? doktora gideyim mi?
ooooff kasıkağrısı bendede var sabahtan beri sadece sağ tarafımda çare bulursan banada söel

Günaydınlarrrrr bugün heyecanla uyandık akşama doğru kontrolümüz var her hafta gitmemize rağmen merak ediyorum nasıl diye. Kaç kilo olmuş boyu ne kadar hala ters mi diye. Doğum tarihi verebilir doktorumuz bu sefer. Çünkü ona göre hastane ayarlamamız lazım. Doğum yapmak istediğim hastanenin suit odalarında sıkıntı olabiliyormuş sınırlıymış erken rezervasyon gerekiyormuş:))) bakalım kapabilecek miyiz:))

Canım bir arkadaşımda doğum sonrası olmuştu atel takmıştı geçmişti geçmese bile lokal anezsetiyle ufacık bi operasyon yapılıyormuş. Ama seninki gebelikten kaynaklı ödemdir zamanla geçeceğini düşünüyorum (çok araştırmıştım ben bu karpal tüneli) inşallah geçer hemen
Maşallah kilosu çok güzel artmış benimki genelde zayıf çıkıyor bütün kiloyu ben alıyorum galiba( karın sertleşmeleri doğuma yaklaştıkça artıyor. Bende akşamları daha çok oluyor nedense. Günde 8-10 tane normal dedi doktorum
Hmmm çok cesursun valla:) ben birkaç hafta önce sinemaya gittiğimde çok rahatsız oldum bebiş de çok rahatsız oldu artık sesleri duyuyorlar sinemada her gümbürtüde çocuk fıldır fıldır döndü durdu. Yok dedim daha sinema yokkk

Kordonunda ilgili ne sıkıntı vardı canım

Kızlar size bir kampanyanın haberini vereyim. Philips avent bir anket hazırlamış katılan her 50. Kişiye "yenidoğan başlangıç seti" hediye ediyorlar. Amaaan 50de 1 ihtimal çok küçük bir ihtimal dedim sonra aklıma siz geldiniz size haber vereyim dedim isteyen olabilir. www.pclubturkiye.com/avent site burası. Hediyeleri çok güzelmiş 2 klasik biberon (125ml), 2 klasik biberon (260ml), 1 adet biberon ve emzik fırçası, 1 adet şeffaf emzik.

herkese günaydııın

Tatlim nadiren hamilelikte sinir skısmasi oluyo dogumdan sonrada oluyo bende ayniydim uyusma agri en cokta geceleri ama dogumdan bir kac ay sonra gecti
benim de daha önce olmamıştı da garip geldi.neyse hamilelikte olan şeyler zaten doğumdan belli bir süre sonra geçiyor dayancaz artık.
güzel haberlerle gelirsin inşallah.
canım bebeğine odaklan bu tip şeyleri düşünüp üzme kendini.haklısın aslında insanın en yakını anne babası.böyle uzak olmak çok değişiktir.ama yapacak birşey yok eşinle çocuğunla mutlu ol.
Eki Görüntüle 734810 oğluşuma satın aldığım smokin
çok tatlı ben de bulursam böyle birşeyler alıcam.
o saatte ben herşeye üşenirim valla yapabiliyorsan iyi.
iyi bak kordonu dolandı diye korkuyordun bir sorun olmadı neyseki.
yarim almış uygun dedi bebeğin ilk kullanımı için ama ben yakından görmedim mağazalarda. sen gördünmü yakından acaba
yakından görmedim de fotosundan gördüğüm kadarıyla konuşuyorum.benim kızımda kullandığım gibi derinliği.içine ilk doğduğunda koyunca iki büklüm oluyordu.düzleştirmek gerekiyordu altını.genelde gördüklerim de öyleydi.ama geçen suzandı sanırım bir anakucağı resmi koymuş o bana baya düz geldi,öyle olursa bilemem.
büyük ihtimal normaldir canım bu son zamanlarda olur olmadık şeyler oluyor.için rahat etmezse sor doktora.

geçmiş olsun kadın nasıl üzülmüştür tam torunun geleceği vakit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…