2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

aslında oyle ucretsızde alıcam... bakalım hayırlısı... nasıl heveslendırdıler bızı ama 6 ay dıye ya sinir oluyorum bunlara

Hayırlı cumalar.

Tekrar tekrar teşekkür ederim.Allah razı olsun geçmiş olsun dilekleriniz için.
Dün yarım gün işteydik,bugün de izinliyiz.
Ananemizde dinleniyoruz.
Eşimde 2 Gündür şehir dışında ,akşam kavuşacağız Allah I'n izniyle inşallah.

kızlar günaydın bi sorum olacak uyandığımdan beri kasık ve vajinal ağrım var sanki kemiklerim ağrıyo giibi. bi haftadır vardı ama bugün daha bi fazla sizdede oluyo mu normal mi? doktora gideyim mi?
bence normaldir ama gitmek istersen git.sonuçta son günler herşey oluyor.

aslında oyle ucretsızde alıcam... bakalım hayırlısı... nasıl heveslendırdıler bızı ama 6 ay dıye ya sinir oluyorum bunlara

o izin yüzünden nasıl canım sıkkın anlatamam.bu kadar olur yani bari yapamayacağınız şeyi konuşmayın.bunu bari yapsalardı şu hayatta hayırlı bir iş yapmış olurlardı en azından.

GÜNAYDINLARRRRR
HAYIRLI CUMA LAR INSL gusel haberler almak umudııleRABBım hakkımızda hayırlı olanı naısp etsın kolay dogumlar nasıp etsın evlatlarımıza saglıklı brı skeılde kavusarak hayırlı evlat olmalarnı nasıp etsın ınslllll

kızlar dün aksamden berı paşam acayıp costu yaa söleki dun gorumcem esım oturduk cay cıyoruzz bızımkı haretketlı durumda bırden kendını sola atar gıbı bır attı ayyy dıye bır bagırdımmm:26:öle serttıkı kendını yere calmıs gıbımm:26:
sabhada 5,5 gıbı uyandı bızım mazarat 6 ya kdr uyumaya calıstım 6 da wc ye kalktım gene uyumak ıstıyorum yok bıızmkı gene super moddakı esım bıle uyandı elını koyduu o elını cekerken bırden bır sert haretket ıle gen kendını sola cektıı gene bagırdım sabah sabah nıe böle yapıyr sızce ne yapmaya calısyor benım mınık erkekkimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
suandada ayaklar full cosuyorrrrrrr
bugn dr sorucam bakalım haylrısı

Arkadaş bu bana yapılır mı üstüne biraz bal ve beyaz peynirle ye benim yerime pişiyiiiiiiii afiyet olsunnnnn

günaydin ,

hayırlı cumalar canim ,

bizim tosuncukta oyle , sanirim sıgmıyorlar artık , eşim canı sıkıldı cıkmak istiyo diyo :))))
dr'una sorunca banada bilgi verirmisin benim kontrolume 10 gun var daha

Bebişim52 canım benim de ellerim aynı senn gibi ama ben ilaçlarımı aksatmıştım 2 gündr dikkat ediyorum biraz açılma var acaba sen de de kalsiyum magnezyum eksikliğinden kaynaklı olablr mi canını sıkma hemen sen bi dr una danış bak benm hafifledi biraz..

Karabiberim anneciğine Allah acil şifalar versin sana da cok gecmiş olsunn..

Kızlar 2 gündür ben ölüyorum bildiğin çok fena mide yanması var ama öyle böyle değil geceleri eşimle nöbetteyiz resmen gece yine ağla ağla öldüm acıdan sinirden adam da napıcağını şaşırdı bi de asırı terleme var napcam yandım ben 2 hafta daha var yarın dr kontrolm bakalım ne diycek gün alcam artık sezeryan için ama bugün göğüs altım biraz boş acaba döndü mü diyorum neyse gün içinde belli olur elbettt..

Son düzenleme:

Tesekkurler canım.ben doldurdum.birde eşim adına doldurdum:):):):)

sağol cnm anketi yaptım inş. bi şanslıda benim kızım olur.

geçmiş olsun canim ya

geçmiş olsun canim ya

Sağol canım benim,ilaçlar hiç fayda etmiyo cok zor ya geceye doğru bişiler yememek lazım bir de üşütmyceksin bunlarda tetikledi sanırım neyse hastalık mevzusunu kapıyorum ve size sorum suuu :) Bebişlerimize hastane cıkışı aldık da peki bizim hastane çıkışları nerde?? Ben sezeryan olcağım için boydan yazlık bi elbise almayı düşünüyorum siz ne giyceksiniz kızlar ?? Bir de sezeryan olanlar mama götrcek misinz yanınızda nolur nolmaz diye ?? Bi sorum daha olcak cok oluyorum ama doğum cantasına şampuan fln hep koydum da havlu,alt açma fln da koymak gerekr mi kafam karıştı sizce koymalı mı bunları da hastaneyle henz görşmedim gerçi de siz ne yaptınız??

Allah yardimcimiz olsun canim ,

ben esofman alti ve t-shirt aldim , biraz buyuk beden rahat olsun diye ,

sampuanda watson 'dan minik seyahat boylarindan aldim kendimede bebisimede onlari goturcem yanimda ,

havlu el havlusu koyucam , birde orta boy havlu konabilir dus almak vs için , alt acma gereksiz bence , bebegide onlar yıkıycak bebek için havlu gereksiz , terlik koydum bu haftasonu bende gözden geciricem eksikleri vs bakıcam

günaydınlar..dün çok başım ağrıyodu bahsetmiştm..gece dayanılmaz bi hal aldı.acile gittik. gebelik zehirlenmesinden şüphelendiler.idrar tahlili verdik. şükür temiz çıktı. tansiyonda normal..ağrı kesici serum verdi doktor. geceyi rahat geçirdim ama şimdi yine başlıyo gibi niye ağrıyo anlamadım gitii.

bu arada kızlar dün 20 gün önce normal doğum yapan bi arkadaşla görüştüm. bana tavsiyelerde bulundu..sizlerlede paylaşmak istedim..çok bağırmamaya çalış dedi. ıkınırken enerjisi kalmamış çünkü ıkınamamaş ve o yüzden çok fazla dikiş olmuş. ne kadar iyi ıkınırsan doğum o kadar kolay olur dedi. tabi sanc sırasında aklımıza gelirmi bilmem ama ıkınmak çok önemliymiş,, hem bebeğin kolay çıkması hemde dikişin az olması için..
işte göbüşüm ve bebişimin mobilyaları :)))))
maşallah göbişini de bebişinin odasına da

kızlar siz normal doğum için herhengi bir egzersiz yapıyor musunuz.ben sadece yürüyüş yapıyorum.
ben de yürüyüş yapıyorum..ama yürüyüş yaparken nefes egzersizi yapıyorum..bide oturduğum zamanarda kegel egzersizi yapıyorum..

ben bitane esofman alti aldim ( buyuk beden ) , üzerinede bol t-shirt aldim ,
iyi fikir bende öyle yapıcam..zaten sıcak olcak jean filan sıkar yani..

bence de ahmet alp

kızlar doktor sezeryan için 1 temmuzu gün verdi bebek dönmüş ve bayağı aşağıda süpriz yapacak gibi geliyor siz ne durumdasınız

ay ne güzel yaklaşıyor doğumlar..heyecen bastı beni de Rabbim hepimizi kurtarsın inşallah

maşallah size

Eki Görüntüle 734810 oğluşuma satın aldığım smokin
çok beğendim..sağlıklı ünlerde giysin inşallh oğluşun..

geçmiş olsunn

bende memurum..32. haftada çalışır raporu almıştım. sonra 35. haftada dayanamadım aile hekimliğinde 10 gün rpor aldım..şimdi evdeyim..napıypm dayanamadım..işyerine sordum iznimden düşcekmi ş maalesef..ama ben zaten izin dönüşü ücretsiz izin kullanıcam bi sür o yüzden çok sorun değil benim için..

slm kızlar uzun zamandır giremedim nete geçmişin hepsini okumam mümkün değil adiyef canım şekerler geldi mi nasılla ndd canım kına foton çok güzeldi:) bu arada bende doğum çantamı hazırladım herşey hazır ama oğlum umarım 24 hazirana kadar gelmez doktorumuz izinde

Arkadaş bu bana yapılır mı üstüne biraz bal ve beyaz peynirle ye benim yerime pişiyiiiiiiii afiyet olsunnnnn
Bişe soracam ama dalga geçmeyin pişi ne ki:))) ilk defa duyuyorum.
Tesekkurler canım.ben doldurdum.birde eşim adına doldurdum:):):):)
Ne demek:) İnşallah bebeğinizin kısmetinde vardır. Ben de vesile olmuş olursam ne güzel olur:)).
sağol cnm anketi yaptım inş. bi şanslıda benim kızım olur.
Ne demek:) İnşallah bebeğinizin kısmetinde vardır. Ben de vesile olmuş olursam ne güzel olur:))
Ben mama götürmicem zaten hastanede veriyorlarmış ama havlu alt açma ıvır zıvır falan koydum ne de olsa fazla yer kaplamıyor orda ihtiyaç olup da aramaktansa yanımda fazladan bişeyler olması daha mantıklı sanki. Kendim için bir tane gecelik iki takım da alt üst pijama koydum

zeytinyağını banyodan önce süreceksin değil mi?
sonra cnm masaj olarakdann besde aydın-ızmır yada hataydan elde yapılanın getırtıcezz kocıs arastırmalardaa:44::44:

ne oldu kıss sıkılmalarr pöffffffffffffffff

canım benim 1 aydır ağrıyor uyuz uyuz, dr a sordum normal dedi artık, ama çok rahatsız ederse medikalcilerde simit var onu al üzerine otur dedi
bosver onuda yaa dogum a kaldı zatiii

Benimki de aynı dertten muzdarip ne yapayım yahu ben ikinize de yeterim diyorum
İki aşkım var ne güzel
Yokkk kıssss ben göndermedim yağmurlu havalardan içeriye kaçıyorlar sürekli
ama gırmıler ıste ya bgn olmus ızı duruyor sınıkcazınn
sennkı kız ustelık sen kıskancaksın ama doguncaa hehe bıızmı oglanya sımdıen cosuyor kocısımmm bıs baktık muhabet edıyoruz oda arakasını donu yatyrr sız ıkınız aranısda haledıyonuss dıyee
kızlar doktor sezeryan için 1 temmuzu gün verdi bebek dönmüş ve bayağı aşağıda süpriz yapacak gibi geliyor siz ne durumdasınız
ınsl kendılııngeden gelır odndugune goree

bak gene cıcıler almıs yaaaaaaaaaaa senn kısa 3-5 sene almana gerek yok dah ahedıyede gelır zarrrr

kg sı gayet ii cnm benımm maasllah sıze 1 temmuz ohh bellı ne gusel gelecegı gunnn

kızlarrr vajınamda sızlama agrı var bde ıgne batıomus gıbı oluyo sızdede ole olan varmı acaba korkuyoorum dogurucam dıe yhaa
dah dogurmassın o sekılde olmazmıs dogum baslnagıcı cnm b-merak etmeee onlar rahımın hazırlanması ıcn yavasdan gelen agrılardır muhtemelennn

hayırlı haberlelle gel cnm benım bana dıyorsun sende hamaratsınn hehe ama senn kocısde yapıyor ısı benm kocıs enuz hıc ıs yapmadııı pöffffffffff alıssın ıstıyorum ancak doktuklerı topluyor solene solenee annesı alıstırmamaıskıneee

canım benımm allah kolaylık versın zor bır durum esın ve aılen arasında kalmak pöfffff ben ıkı aılendende bırsey ıstemyrm esımın aılesı kuru kuru severler bayılırlar hatta benım aılemde elınden gelenı yapar(kıyafet-atın fılan)ama ısteemm bunlar yapmıyorsa benım aılemınde sıkıntıya gırmesıne gerek yokkk benceeeee

Eki Görüntüle 734810 oğluşuma satın aldığım smokin
cok tatlı yaaaaaaaa

gosun aydın cnm benım ohh sukurle rolsun dememkkı dnlenmek enn ıyısıı su normalse kordon dolanma rıskıde duser dr o yusden takmam demıstır ınsll sorun yk yola devammmmmmmmmmmm

ayy gecmısler olsun cnm tam zamnı senn dogumm tarıhıne kdr alcılı demek
bende uye oldum hayırlısı paşam kısmetlı ıse olur yok sa yokkk

lalalalalalal

sıkılmaya bu saatte basladik bizz
ayybendede var oo mıdemde bulanıyorrrrrrrrrrrrr

wuuu avucunu yala kıs bır yerın sısmesınnnn
günaydin ,

hayırlı cumalar canim ,

bizim tosuncukta oyle , sanirim sıgmıyorlar artık , eşim canı sıkıldı cıkmak istiyo diyo :))))
dr'una sorunca banada bilgi verirmisin benim kontrolume 10 gun var daha
heralde yaa ama sola saga cekmesı her yerım yırtık doldu yaaaaaaaa soru lısteme ekleyımde unutmayayım ınsl

o tereme bendede var ensem ve 1 haftadır bıkını bolgem terlıyor garıp bır skeılde ıc camasımırım on rtarafı ıslak uyanıyorumm

Son düzenleme:
bende memurum..32. haftada çalışır raporu almıştım. sonra 35. haftada dayanamadım aile hekimliğinde 10 gün rpor aldım..şimdi evdeyim..napıypm dayanamadım..işyerine sordum iznimden düşcekmi ş maalesef..ama ben zaten izin dönüşü ücretsiz izin kullanıcam bi sür o yüzden çok sorun değil benim için..[/QUOTE]

hangı kurumdasın canım ben orman işletmedeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…