dmk ya göre düşüyorlar.ama birazda idarenin insiyatifine kalmış.bende çalışabilir raporu aldım.ama sonradan sağlık ocağından rapor aldım.ister düşsünler ister düşmesinler hiçbişey bebişimden ve benden önemli değil.
başbakan da 6 ay değil 1 hafta uzatacakmış doğum iznini.Allah razı olsun pek bi uzatıyorlar.....
kızlar bebek arabası aldınız mı ben hala karar veremedim chicco trio enjoy mu Pierre cardın mi veya bunların dışında hangisi iyidir
kızlar bebek arabası aldınız mı ben hala karar veremedim chicco trio enjoy mu Pierre cardın mi veya bunların dışında hangisi iyidir
bence normaldir ama gitmek istersen git.sonuçta son günler herşey oluyor.kızlar günaydın bi sorum olacak uyandığımdan beri kasık ve vajinal ağrım var sanki kemiklerim ağrıyo giibi. bi haftadır vardı ama bugün daha bi fazla sizdede oluyo mu normal mi? doktora gideyim mi?
dmk ya göre düşüyorlar.ama birazda idarenin insiyatifine kalmış.bende çalışabilir raporu aldım.ama sonradan sağlık ocağından rapor aldım.ister düşsünler ister düşmesinler hiçbişey bebişimden ve benden önemli değil.
başbakan da 6 ay değil 1 hafta uzatacakmış doğum iznini.Allah razı olsun pek bi uzatıyorlar.....
aslında oyle ucretsızde alıcam... bakalım hayırlısı... nasıl heveslendırdıler bızı ama 6 ay dıye ya sinir oluyorum bunlara
heeee barada canlar 6 gündür evde dinleniyorum çalışmıyorum ya doktor buna bağladı suyun düzelmesini zaten bana ne zamandır çalışma diyip duruyordu dünde bak gördün mü dinlenme iyi geldi dedi böyle sıkıntısı olan var mıydı bilmiyorum ama haberiniz olsun :))
kahvaltı hazırlamaya gidiyorum bende canım pişi çekti yapacağım şimdi
GÜNAYDINLARRRRR
HAYIRLI CUMA LAR INSL gusel haberler almak umudııleRABBım hakkımızda hayırlı olanı naısp etsın kolay dogumlar nasıp etsın evlatlarımıza saglıklı brı skeılde kavusarak hayırlı evlat olmalarnı nasıp etsın ınslllll
kızlar dün aksamden berı paşam acayıp costu yaa söleki dun gorumcem esım oturduk cay cıyoruzz bızımkı haretketlı durumda bırden kendını sola atar gıbı bır attı ayyy dıye bır bagırdımmm:26:öle serttıkı kendını yere calmıs gıbımm:26:
sabhada 5,5 gıbı uyandı bızım mazarat 6 ya kdr uyumaya calıstım 6 da wc ye kalktım gene uyumak ıstıyorum yok bıızmkı gene super moddakı esım bıle uyandı elını koyduu o elını cekerken bırden bır sert haretket ıle gen kendını sola cektıı gene bagırdım sabah sabah nıe böle yapıyr sızce ne yapmaya calısyor benım mınık erkekkimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
suandada ayaklar full cosuyorrrrrrr
bugn dr sorucam bakalım haylrısı
Kızlar size bir kampanyanın haberini vereyim. Philips avent bir anket hazırlamış katılan her 50. Kişiye "yenidoğan başlangıç seti" hediye ediyorlar. Amaaan 50de 1 ihtimal çok küçük bir ihtimal dedim sonra aklıma siz geldiniz size haber vereyim dedim isteyen olabilir. www.pclubturkiye.com/avent site burası. Hediyeleri çok güzelmiş 2 klasik biberon (125ml), 2 klasik biberon (260ml), 1 adet biberon ve emzik fırçası, 1 adet şeffaf emzik.
Eki Görüntüle 734885
Kızlar size bir kampanyanın haberini vereyim. Philips avent bir anket hazırlamış katılan her 50. Kişiye "yenidoğan başlangıç seti" hediye ediyorlar. Amaaan 50de 1 ihtimal çok küçük bir ihtimal dedim sonra aklıma siz geldiniz size haber vereyim dedim isteyen olabilir. www.pclubturkiye.com/avent site burası. Hediyeleri çok güzelmiş 2 klasik biberon (125ml), 2 klasik biberon (260ml), 1 adet biberon ve emzik fırçası, 1 adet şeffaf emzik.
Eki Görüntüle 734885
Bebişim52 canım benim de ellerim aynı senn gibi ama ben ilaçlarımı aksatmıştım 2 gündr dikkat ediyorum biraz açılma var acaba sen de de kalsiyum magnezyum eksikliğinden kaynaklı olablr mi canını sıkma hemen sen bi dr una danış bak benm hafifledi biraz..
Karabiberim anneciğine Allah acil şifalar versin sana da cok gecmiş olsunn..
Kızlar 2 gündür ben ölüyorum bildiğin çok fena mide yanması var ama öyle böyle değil geceleri eşimle nöbetteyiz resmen gece yine ağla ağla öldüm acıdan sinirden adam da napıcağını şaşırdı bi de asırı terleme var napcam yandım ben 2 hafta daha var yarın dr kontrolm bakalım ne diycek gün alcam artık sezeryan için ama bugün göğüs altım biraz boş acaba döndü mü diyorum neyse gün içinde belli olur elbettt..
geçmiş olsun canim ya
Sağol canım benim,ilaçlar hiç fayda etmiyo cok zor ya geceye doğru bişiler yememek lazım bir de üşütmyceksin bunlarda tetikledi sanırım neyse hastalık mevzusunu kapıyorum ve size sorum suuu :) Bebişlerimize hastane cıkışı aldık da peki bizim hastane çıkışları nerde??Ben sezeryan olcağım için boydan yazlık bi elbise almayı düşünüyorum siz ne giyceksiniz kızlar ?? Bir de sezeryan olanlar mama götrcek misinz yanınızda nolur nolmaz diye ?? Bi sorum daha olcak cok oluyorum ama doğum cantasına şampuan fln hep koydum da havlu,alt açma fln da koymak gerekr mi kafam karıştı sizce koymalı mı bunları da hastaneyle henz görşmedim gerçi de siz ne yaptınız??
maşallah göbişini de bebişinin odasına daişte göbüşüm ve bebişimin mobilyaları :)))))
ben de yürüyüş yapıyorum..ama yürüyüş yaparken nefes egzersizi yapıyorum..bide oturduğum zamanarda kegel egzersizi yapıyorum..kızlar siz normal doğum için herhengi bir egzersiz yapıyor musunuz.ben sadece yürüyüş yapıyorum.
iyi fikir bende öyle yapıcam..zaten sıcak olcak jean filan sıkar yani..ben bitane esofman alti aldim ( buyuk beden ) , üzerinede bol t-shirt aldim ,
bence de ahmet alpkızlar yardımcı olmanızı çok istiyorum.. artık karar vermenin zamanı geldi de geçiyor... bu isim konusu gerçekten büyük sıkıntı.. şeker siparişi veremiyorum bu yüzden.. bu saate kadar kaldı malesef...
Buğra..???
Ahmet Alp..???
Ahmet Buğra..???
isim anneleri...oylama başlamıştır...
kızlar doktor sezeryan için 1 temmuzu gün verdi bebek dönmüş ve bayağı aşağıda süpriz yapacak gibi geliyor siz ne durumdasınız
Kızlaaaarrr biz geldik oğluşumlaa
dr kontrolümüz vardı bugün eşimle gittik kontrole. babamızda gördü oğluşunu.. Nstye bağlandık ilk defa, kilomuz 3000gr boyu 47 cm civarı dedi dr amcamız. bebeğin eşinde az kireçlenme var dedi haftaya kontrolde tekrar bakacak ama benim kalp ile ilgili sorunumda eklenince normal doğum biraz uzak kaldı bana. eşimde istemediği için sezeryanda karar kıldık. 2 hafta sonra oğlumuzu kucağımıza alıcaz inşAllah.. doğum şeklimizde epidural yada spinal olacak. Drumda onu önerdi bebeğe ve bana narkoz gitmemiş olacağı için. Sadece yan etki olarak baş ağrısı yaşayabilirsin dedi olsun o kadarda napalım.. 2 hafta sonra oğlumuz bizimle olacak haziran annesi olacağım yani
Haa bu arada bebeklerimiz bu haftalarda doğsa bile küvöze konmasına gerek kalmaz dedi drmuz. gelişimi haftası önemliymiş. bide ciğerlerinin gelişmesi. 38. haftada herşey tam olucak inşallah. Ben hiç kilo almamışım ama oğlum 800gr almış 3 haftada:26:tahmini 3.500kg doğar diyoruz inşallah. Bizdden haberler böyle teyzeleri aldı bizi bir telaş hazırlıkları tamamlayıp kenara çekilmem lazım artık
ay ne güzel yaklaşıyor doğumlar..heyecen bastı beni de Rabbim hepimizi kurtarsın inşallahOhh maşallah bebişine canım..bizim de bgn kontrolumuz vardı benim oğlusum da 3030 gr gibi biseymis dogumu konuştuk dr la,bende de miYom var doktorum acelemiz yok hala dusunuyorum ben dedi normal yapabilir misin diye dedihaftaya tekrar konuscaz bakalım ama sezaryen olursa 28 haziran tarih belli ,seninle hemen hemen aynı gunler olur galiba ..ayyyyy cok az kaldı ama ben inanamıyorum sanki baskası doguracak gibi de bi rahatlık geldi bana
maşallah sizeHayırlı geceler hanımlar,
Bugün kontrolümüz vardı, nst'ye girdim ilk defa.
İlkinde kızım çok hareketliydi,çok yüksek çıktı kalp atışları, sonra tekrar girmek zorunda kaldım.
İkincide normal çıktı hamdolsun.
Bebişim 17 günde 250gr daha almış, 2920gr olmuş :)
Son 1 saattir de sancı çekiyorum, yada kasılma mı demeli bilemedim.
Bizde durumlar böyle işte..
Sizler nasılsınz? Bi sorun yoktur inşallah.
çok beğendim..sağlıklı ünlerde giysin inşallh oğluşun..Eki Görüntüle 734810 oğluşuma satın aldığım smokin
geçmiş olsunnGünaydın herkese bizde işimize geldik oğlumla kahvaltı yapmıyorum bi kaç gündür.ama bugün yapicam şimdi kimse gelmeden :) kayınvalidem ev temizliğine geliyodu dün bana anahtarı vermiştim sen evden çık yokuştan inerken ayağını kır 6 hafta alçıda kalıcakmış bu hafta sonuda hastane geceliğini alıcaktık çantasını ( nasıl ağlıyo doğuma kadar yatış neyse allahtan herşey napalım kısmet kader :)
kızlar ben memurum 32. hafta raporu aldım ve 2 haftadır işe geliyorum ama cok ta yoruldum.haftaya rapor alsam dıyorum başka bı hekımden bu aldıgım rapor dogum ıznımden dusermı sizce personel mudurum dusmez dıyo ama ben tamda guvenemıyorum. memur arkadaşlar benımle aynı durumla karşılaşan var mı acaba.. dogum ıznı 6 ay olmadı gıttı olacagada benzemıyo.. hıc riske atmasamda zorda olsa gelsem mı... bebegımle bı gun fazla geçırsem bı gun yanı...
Bişe soracam ama dalga geçmeyin pişi ne ki:))) ilk defa duyuyorum.Arkadaş bu bana yapılır mıüstüne biraz bal ve beyaz peynirle ye benim yerime pişiyiiiiiiii afiyet olsunnnnn
Ne demek:) İnşallah bebeğinizin kısmetinde vardır. Ben de vesile olmuş olursam ne güzel olur:)).Tesekkurler canım.ben doldurdum.birde eşim adına doldurdum:):):):)
Ne demek:) İnşallah bebeğinizin kısmetinde vardır. Ben de vesile olmuş olursam ne güzel olur:))sağol cnm anketi yaptım inş. bi şanslıda benim kızım olur.
Ben mama götürmicem zaten hastanede veriyorlarmış ama havlu alt açma ıvır zıvır falan koydum ne de olsa fazla yer kaplamıyor orda ihtiyaç olup da aramaktansa yanımda fazladan bişeyler olması daha mantıklı sanki. Kendim için bir tane gecelik iki takım da alt üst pijama koydumSağol canım benim,ilaçlar hiç fayda etmiyo cok zor ya geceye doğru bişiler yememek lazım bir de üşütmyceksin bunlarda tetikledi sanırım neyse hastalık mevzusunu kapıyorum ve size sorum suuu :) Bebişlerimize hastane cıkışı aldık da peki bizim hastane çıkışları nerde??Ben sezeryan olcağım için boydan yazlık bi elbise almayı düşünüyorum siz ne giyceksiniz kızlar ?? Bir de sezeryan olanlar mama götrcek misinz yanınızda nolur nolmaz diye ?? Bi sorum daha olcak cok oluyorum ama doğum cantasına şampuan fln hep koydum da havlu,alt açma fln da koymak gerekr mi kafam karıştı sizce koymalı mı bunları da hastaneyle henz görşmedim gerçi de siz ne yaptınız??
sonra cnm masaj olarakdann besde aydın-ızmır yada hataydan elde yapılanın getırtıcezz kocıs arastırmalardaa:44::44:zeytinyağını banyodan önce süreceksin değil mi?
ne oldu kıss sıkılmalarr pöffffffffffffffff
bosver onuda yaa dogum a kaldı zatiiicanım benim 1 aydır ağrıyor uyuz uyuz, dr a sordum normal dedi artık, ama çok rahatsız ederse medikalcilerde simit var onu al üzerine otur dedi
ama gırmıler ıste ya bgn olmus ızı duruyor sınıkcazınn
Benimki de aynı dertten muzdarip ne yapayım yahu ben ikinize de yeterim diyorum
İki aşkım var ne güzel
Yokkk kıssss ben göndermedim yağmurlu havalardan içeriye kaçıyorlar sürekli
ınsl kendılııngeden gelır odndugune goreekızlar doktor sezeryan için 1 temmuzu gün verdi bebek dönmüş ve bayağı aşağıda süpriz yapacak gibi geliyor siz ne durumdasınız
bak gene cıcıler almıs yaaaaaaaaaaaEki Görüntüle 734633
Kızçelerrrr biz geldikkkk
Çok yorulduk yahuuuu 4 kuzen ve bunların çocuklarıyla
aman amannnn ne kadar zormuş en rahat bendim tabiki şimdilik
Biri yemeği döker diğeri mama ister diğeri ciyak ciyak bağırır
Alışveriş merkezinden atacaklardı bizi
Umutsuz ev kadınları gibiydik ben çok mutluydum ama içeride ya şimdi
benimki sürekli yine anne olmanın zorluklarından bahsedildi tabii ben o oralar
uçmuştum dinlemiyordum....Az kaldı göreceğim zaten nasıl olduğunu
Shopping fest adı altında her yerde indirim vardı bayıldım ama çok yorulduğum için
sadece GAP'a bakabildim bunları alıp çıktımNe sandaletler vardı kendime
göre ama zor geldii....Şimdi de biraz dinlenip evde yufak var onu değerlendirip
buzluk böreği yapacağım yineGeçmişi de okudum doğuran da yokkk
kg sı gayet ii cnm benımm maasllah sıze 1 temmuz ohh bellı ne gusel gelecegı gunnnKızlaaaarrr biz geldik oğluşumlaa
dr kontrolümüz vardı bugün eşimle gittik kontrole. babamızda gördü oğluşunu.. Nstye bağlandık ilk defa, kilomuz 3000gr boyu 47 cm civarı dedi dr amcamız. bebeğin eşinde az kireçlenme var dedi haftaya kontrolde tekrar bakacak ama benim kalp ile ilgili sorunumda eklenince normal doğum biraz uzak kaldı bana. eşimde istemediği için sezeryanda karar kıldık. 2 hafta sonra oğlumuzu kucağımıza alıcaz inşAllah.. doğum şeklimizde epidural yada spinal olacak. Drumda onu önerdi bebeğe ve bana narkoz gitmemiş olacağı için. Sadece yan etki olarak baş ağrısı yaşayabilirsin dedi olsun o kadarda napalım.. 2 hafta sonra oğlumuz bizimle olacak haziran annesi olacağım yani
Haa bu arada bebeklerimiz bu haftalarda doğsa bile küvöze konmasına gerek kalmaz dedi drmuz. gelişimi haftası önemliymiş. bide ciğerlerinin gelişmesi. 38. haftada herşey tam olucak inşallah. Ben hiç kilo almamışım ama oğlum 800gr almış 3 haftada:26:tahmini 3.500kg doğar diyoruz inşallah. Bizdden haberler böyle teyzeleri aldı bizi bir telaş hazırlıkları tamamlayıp kenara çekilmem lazım artık
dah dogurmassın o sekılde olmazmıs dogum baslnagıcı cnm b-merak etmeeekızlarrr vajınamda sızlama agrı var bde ıgne batıomus gıbı oluyo sızdede ole olan varmı acaba korkuyoorum dogurucam dıe yhaa
hayırlı haberlelle gel cnm benım bana dıyorsun sende hamaratsınn hehe ama senn kocısde yapıyor ısı benm kocıs enuz hıc ıs yapmadııı pöffffffffff alıssın ıstıyorum ancak doktuklerı topluyor solene solenee annesı alıstırmamaıskıneeekızlar biz geldik...
akşam saat 7 gibi bi kalktık bilgisayar başından... daha yeni oturduk...bu saate kadar yaptıklarımızı anlatıyım hemen... önce markete gittik... alışveriş yaptık... eve geldik yemek hazırladık yedik... sonra bulaşıkları yerleştirdik, marketten aldıklarımızı yerleştirdik... balkonda kuruyan çamaşırlarımızı topladık... onlar katladık... bi dünya ütü yığılmıştı onları hallettik... o sırada bi makine daha çamaşır attık... sonra yatağımızın çarşaflarını değiştirdik... sonra mutfağa girdik, yarın anneannemiz teyzemiz ve minik kuzenimiz gelicek inşallah... onlar için yemek hazırlığı yaptık (yarın yapamayabilirdik)... çünkü yarın saat 9,30'da hastanede olmamız gerekiyor... doktorumuz sınav için şehir dışına çıkıcak ve çıkmadan nst ye girmemizi istedi... bi de kızımızın kontrollerini yapıp gidicek... inşallah doktor teyzemizin burda olmadığı 2 günde gelmek istemez kızımız sizde dua edin teyzeleri... sonra girdik bi de güzel duş aldık ohh miss....şimdi makine öttü çamaşırlar bitmiş ama kocam göndermiyo asmaya... çok yoruldun diyo... ama nedense acayip bi enerji var... sanki yarın hastaneye gidicem de doğurmaya kalıcakmışım gibi bi ruh hali... neyse kızlar... yarın hayırllısıyla döndüğümde sizleri haberdar etmeye çalışırım... akşama annemler geliceği için hazırlık yapmam gerekir... tabi kendimi nasıl hssettiğim de önemli... dua edin güzel haberlerle dönelim... çok öptükkk
canım benımm allah kolaylık versın zor bır durum esın ve aılen arasında kalmak pöfffff ben ıkı aılendende bırsey ıstemyrm esımın aılesı kuru kuru severler bayılırlar hatta benım aılemde elınden gelenı yapar(kıyafet-atın fılan)ama ısteemm bunlar yapmıyorsa benım aılemınde sıkıntıya gırmesıne gerek yokkk benceeeeeSlm kızlar acayip gezginim ve moralim çok bozuk annemle babama çok kızıyorum okadar düşüncesiz ve bencil davranıyorlarki anlatamam daha torunlarına bir çöp almadılar.geçen ay hiç bişey sormuyorlar diye ablama dert yanmıştım sonra babam ne gerekiyorsa alırız falan dedi buarada babamın bana vermesi gereken 1000 tl kadar bir para var taaa ben nişanlıyken ona vermiştim borç olarak aradan 2 sene geçti ondan hala haber yok.bende söyledim dedim baba böle böle,aradan bukadar zaman geçti bir şekilde ayarla lütfen parayı çünkü bizimde ihtiyacımız var doğum yapıcım ben çalışmıyorum kocamın maaşı belli evimiz kira.ilk başta veremem edemem dedi haa bide buarada paraları yok ama annemle gezmeye şehir dışına çıkacaklar çok bunalmışlar.bunu duyunca zaten bende söyleme kararı aldım.dün geldiler.bende şimdi ne yapacaklar bilmiyorum parayı verecekmi ? Bebeğin yatağını alacakmı? Kayınvalidem sağolsun bebek alışverişiydi ıvırdı zıvırıydı bir dünya para harcadı halada alacaksak alalım yatağını diyo bende böle mahcup hissediyorum kendimi herşeyi onlar aldı bizimkiler hiç oralı değiller diye.birde üstelik şimdi kocamda tartıştık bu konularla alakalı değil kot pantolon yüzünden oturup ağlıyorum
cok tatlı yaaaaaaaaEki Görüntüle 734810 oğluşuma satın aldığım smokin
gosun aydın cnm benım ohh sukurle rolsun dememkkı dnlenmek enn ıyısııdün giremedim canım cok şukur nst de sıkıntı çıkmadı kordonu hala duruyormus oğlumun doktor o çözülmez dedi ama suyumz azdı hep bu gidişimizde normal çıktı doktor bu iyi işte dedi kordon bizi ççok bağlamaz en önemlisi benim için ssuyun durumu dedi bi de oğlum tersti en son şimdi başı aşağıya inmiş ona da sevindimm kilosu da mşlh 2668gr çıktı :)
ayy gecmısler olsun cnm tam zamnı senn dogumm tarıhıne kdr alcılı demekGünaydın herkese bizde işimize geldik oğlumla kahvaltı yapmıyorum bi kaç gündür.ama bugün yapicam şimdi kimse gelmeden :) kayınvalidem ev temizliğine geliyodu dün bana anahtarı vermiştim sen evden çık yokuştan inerken ayağını kır 6 hafta alçıda kalıcakmış bu hafta sonuda hastane geceliğini alıcaktık çantasını ( nasıl ağlıyo doğuma kadar yatış neyse allahtan herşey napalım kısmet kader :)
bende uye oldum hayırlısı paşam kısmetlı ıse olur yok sa yokkkKızlar size bir kampanyanın haberini vereyim. Philips avent bir anket hazırlamış katılan her 50. Kişiye "yenidoğan başlangıç seti" hediye ediyorlar. Amaaan 50de 1 ihtimal çok küçük bir ihtimal dedim sonra aklıma siz geldiniz size haber vereyim dedim isteyen olabilir. www.pclubturkiye.com/avent site burası. Hediyeleri çok güzelmiş 2 klasik biberon (125ml), 2 klasik biberon (260ml), 1 adet biberon ve emzik fırçası, 1 adet şeffaf emzik.
Eki Görüntüle 734885
ayybendede var oo mıdemde bulanıyorrrrrrrrrrrrrlalalalalalal
sıkılmaya bu saatte basladik bizz
wuuu avucunu yala kıs bır yerın sısmesınnnnArkadaş bu bana yapılır mıüstüne biraz bal ve beyaz peynirle ye benim yerime pişiyiiiiiiii afiyet olsunnnnn
heralde yaa ama sola saga cekmesı her yerım yırtık doldu yaaaaaaaa soru lısteme ekleyımde unutmayayım ınslgünaydin ,
hayırlı cumalar canim ,
bizim tosuncukta oyle , sanirim sıgmıyorlar artık , eşim canı sıkıldı cıkmak istiyo diyo :))))
dr'una sorunca banada bilgi verirmisin benim kontrolume 10 gun var daha
Bebişim52 canım benim de ellerim aynı senn gibi ama ben ilaçlarımı aksatmıştım 2 gündr dikkat ediyorum biraz açılma var acaba sen de de kalsiyum magnezyum eksikliğinden kaynaklı olablr mi canını sıkma hemen sen bi dr una danış bak benm hafifledi biraz..
Karabiberim anneciğine Allah acil şifalar versin sana da cok gecmiş olsunn..
Kızlar 2 gündür ben ölüyorum bildiğin çok fena mide yanması var ama öyle böyle değil geceleri eşimle nöbetteyiz resmen gece yine ağla ağla öldüm acıdan sinirden adam da napıcağını şaşırdı bi de asırı terleme var napcam yandım ben 2 hafta daha var yarın dr kontrolm bakalım ne diycek gün alcam artık sezeryan için ama bugün göğüs altım biraz boş acaba döndü mü diyorum neyse gün içinde belli olur elbettt..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?