- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
Herkese merhabaagüzel günler diliyorum.Bir hafta daha bitmek üzere sayılı gün çabuk geçer derler ama sankimde geçmiyor .İki gündür yeni şikayetlerim başladı afedersiniz sabahları karın ağrısı oluyor ve bağırsaklarım boşalıyor(afedersiniz) gün içinde bir defa daha oluyor normalmi anlamadım.Bebişim her zamanki gibi kıpır kıpır gece kasılmaların sayısı arttı kasılmadan kastım hani bir kenara toplanıp sertleşiyor ya o şekilde oluyor.Bu arada iştahım kapandı ben bile kendime şaşıyorum.Rüyalarımda hep bebişimi görüyorum dün gecede doğmuştu Allahın izniyle Dün akşam çantamı hazırladım ne olur ne olmaz diye düşünüyorum.Çünkü sanırım bebeğim dönüş yaptı ve kanalda diye hissediyorum.Eşime kalsa acele etme çanta için diyor acil bir durum olunca bunu ben yapamazmıyım ayrıca hadi yapamadım ne lazımsa o an alırım diyor fakat ben kendim düzenlemek istediğim için dün hazırladım Ben hazırlarken yanıma geldi o minik minik kıyafetleri görünce yüzünün şeklini görmeyin yaff çok heyecanlı Allahım olmayanlara isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu Yarın kontrolum var kaç kilo gerçekten kanala inmişmi bir sorun varmı diye çokkkk merak ediyorum sanırım yarın sezeryan gününüde konuşacağız hakkımızda hayırlısı...
pişimii dedin sen ımmmmm bayılırım afiyet olsun benim yerimede ye canım bende avcumu yalayayım
Herkese merhabaagüzel günler diliyorum.Bir hafta daha bitmek üzere sayılı gün çabuk geçer derler ama sankimde geçmiyor .İki gündür yeni şikayetlerim başladı afedersiniz sabahları karın ağrısı oluyor ve bağırsaklarım boşalıyor(afedersiniz) gün içinde bir defa daha oluyor normalmi anlamadım.Bebişim her zamanki gibi kıpır kıpır gece kasılmaların sayısı arttı kasılmadan kastım hani bir kenara toplanıp sertleşiyor ya o şekilde oluyor.Bu arada iştahım kapandı ben bile kendime şaşıyorum.Rüyalarımda hep bebişimi görüyorum dün gecede doğmuştu Allahın izniyle Dün akşam çantamı hazırladım ne olur ne olmaz diye düşünüyorum.Çünkü sanırım bebeğim dönüş yaptı ve kanalda diye hissediyorum.Eşime kalsa acele etme çanta için diyor acil bir durum olunca bunu ben yapamazmıyım ayrıca hadi yapamadım ne lazımsa o an alırım diyor fakat ben kendim düzenlemek istediğim için dün hazırladım Ben hazırlarken yanıma geldi o minik minik kıyafetleri görünce yüzünün şeklini görmeyin yaff çok heyecanlı Allahım olmayanlara isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu Yarın kontrolum var kaç kilo gerçekten kanala inmişmi bir sorun varmı diye çokkkk merak ediyorum sanırım yarın sezeryan gününüde konuşacağız hakkımızda hayırlısı...
sağolasın canım çok yedim yinesende avcunu yalama kalk yap hemeen tosuncuklarımzıın canı çekiyorsa yapıp yemek lazım
sağolasın canım çok yedim yinesende avcunu yalama kalk yap hemeen tosuncuklarımzıın canı çekiyorsa yapıp yemek lazım
şeyy ben hamur açmasını bilmiyorum kii hiç denemedim
son muuuAyyyyy canım gene kaçırdım benAma bugün çok uyuduk ohhhh misler gibi
sineksizzz
Artık almayacağım son son bu sefer sonnnn
evet kg aldıkca kemıklerı sert lesıyordaa yer kalamdıgı ıcın sureklı yırtıyor artık cnaım daha da yırtıyor sankı yaraya tuz basar gıbı esım elını karnıma koyunca cok acıyor yabancı el sonucda yırtıklarımc ok kotuuuuu:26::26:ahh suzancım aynı durumm bende de var 2 gündür elleri ayakları yan taraflarıma kadar uzandı oyle sert hareket ediyor ki beni de bağırtıyor galiba kilo aldıkça kemikleri sertleştikçe olrmuş bu normal yani ama ben çok mutlu oluyorum yeter ki harekett etsin beni korkutmasında
ohhh enerjındenbısede gonder bgnlerde negatıfızzzzzzzGününüz aydın,cumanız mübarek olsun kızlarrrr
Biz geldik kızçemleeeeeee
Bugün uykucuklarımızı da almışsız ohhhh çok rahatız
Babamızla kahvaltı da yaptık miskinlik yapıyoruz...
Geçenlerde pazarda bir meyve görmüştüm
dönüşte alırım dedim ama kalmamıştı
Eşime söyledim böyle böyle diye o da akşam hale uğrayıp
bir kasa almışBirazdan komşulara dağıtacağım
Evde kurtlanırlar.Sonra da babamızla eksik gidik halletmeye çalışacağız
Enerji patlaması ben de de var herşeyi yapmak istiyorum.Bazen temizlikçi
kadın bazen yemek ustası bazen pasta,börek,kurabiye yapmak istiyorum
Herşeyi yapmak istiyorum ben herşeyiiii
benımde cnm ıstedı komsuma dedımanahtar bırakıcamm hast.donusu yapıcaz o hamuru yogurtcakk ben gelmeyeeee ohh yarasınnnnnkuzucuklarım yaaaa tühhh keşkem demeyeydim
hadi artık iş başa düştü herkes akşam pişi yapıyor üşenmeden
bende soru lıstemı hazır ettım ıı etmısısn cnm cantan kenarda beklesın bende dun eısme gosterdım bak su sole dıye bunu bole yapıcaksnız dıye eltımede gorstercemm kı hastt onlar yanımda olucakkkkkHerkese merhabaagüzel günler diliyorum.Bir hafta daha bitmek üzere sayılı gün çabuk geçer derler ama sankimde geçmiyor .İki gündür yeni şikayetlerim başladı afedersiniz sabahları karın ağrısı oluyor ve bağırsaklarım boşalıyor(afedersiniz) gün içinde bir defa daha oluyor normalmi anlamadım.Bebişim her zamanki gibi kıpır kıpır gece kasılmaların sayısı arttı kasılmadan kastım hani bir kenara toplanıp sertleşiyor ya o şekilde oluyor.Bu arada iştahım kapandı ben bile kendime şaşıyorum.Rüyalarımda hep bebişimi görüyorum dün gecede doğmuştu Allahın izniyle Dün akşam çantamı hazırladım ne olur ne olmaz diye düşünüyorum.Çünkü sanırım bebeğim dönüş yaptı ve kanalda diye hissediyorum.Eşime kalsa acele etme çanta için diyor acil bir durum olunca bunu ben yapamazmıyım ayrıca hadi yapamadım ne lazımsa o an alırım diyor fakat ben kendim düzenlemek istediğim için dün hazırladım Ben hazırlarken yanıma geldi o minik minik kıyafetleri görünce yüzünün şeklini görmeyin yaff çok heyecanlı Allahım olmayanlara isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu Yarın kontrolum var kaç kilo gerçekten kanala inmişmi bir sorun varmı diye çokkkk merak ediyorum sanırım yarın sezeryan gününüde konuşacağız hakkımızda hayırlısı...
hayırlısı ıle ınsl normalındne olur ncm benımmmm vet su ıse no problemmmmmmmmmmmmçok şükür suzancım yaaa çok duydum kaç kat kordonla normal doğum yapan bizim ki Allahtan bir kere dolanmış suyu iyiyse normal oluur dedi inş. bakalım normal istiyorum bende hayırlısı ile
olurmu ama cnm yaa dr ozellıle bol yuryus ve dus al dedı bana normal dogum ıcn bıre bırrrrrrrrrrr erınme lutennnnnnnnnnnnn no kaprıssÇok teşekkürler canım..Biz ne giycez anlamında söyledim canım bize de ciciş lazım ama değil miBende elbise düşünüyorum şöyle salaş bişeyler..Ya mama konusunda tereddütteyim ama alırım muhtemelen yanıma sma yada abdamil ama hangisi acaba?Hastaneye de sormalı tabi belki veriyolardr,alt açma kullan at pratik evet mantıklı bende de 3 tane var alt acma 2 si cok ince incelerden birini götürürm sanırım,2 canta mı yapsam diye düşünüyorum şimdi yoksa bi büyük de mi birleştrsem bütün malzemeleri cok sıkış tıkış olmasın diyorum..
Hhahah:))Canım ben de senin gibi düşünüyodum listeleri gördükçe ama sezeryan deneyimli annelerin dediği tek şey ne kadar alırsan okadar iyi normal doğum yapsam bu kadar almam,arkadasınki de normal bence tatlım ya hele de erkek bebekse cok kirletiyolarmış öyle duydum..
Estağfrullah canım :)) Evet epidural istiyorum bende bakalım,su dediğin korseyi de bi sorim ama bedeni nasıl ayarlıycaz işte o var olmazsa sonra yok topuk kanıydı bilmem neydi yine gitcez hastaneye ozaman cıktığımda bakarım sağol canım :)
Gaviscon hiçbir işe yaramadı bende ööö
Bu üşengeç arkadasın varya canım zorla duşa giriyo artık hergün imkanı yok keşke girsem dediğin doğru yani ama uyku bastırıyo fena halde hele geceleri zaten cok kötü oluyo gecende gece girdim saçlar hep ıslak kaldı çünkü uyuyakaldım üzerimi bile eşim giydirdi nasıl bağrıyomuşum bi de onu giymem başka ver fln o uykunun arasındakapris kapris :))
heh bende onu dıcektım gormedınmı dıye kı asagıda yazmısısn tebrıkler cnaımmmmmmmmmAyyyyyy bizzzz 36.haftamıza girmişizzzzz nasıl unuturum bunu::119::119::118::118::118 :119:
Oleyyyy oleyyyyyyy yuppiiiii yuppiiiiiii çok mutluyum çokkkkkkkkk ALLAH'ıma şükürler olsunnnn
Allah kabul etsin canımm
Allah kabul etsin canımm
Kafası olduğunu nereden anlıyorsun ?benimde gögüs altıma giriyor ama o totosu çünküm çok yumuşak totosunu yediğimmSuzicim benim normal olmayacağı için gerek yok kasmaya :)) Sen yürümeye devam en güzeli ben yürümedikçe alıyorum kilo hoş eşim dün diyo senin bi karnın var okadar artık moral mi veriyo napıyo bilemiyorum :) Ya yarın bi de sürpriiiz dönmüş deyip çatı muayenesi yaparsaaHoş hazır ve nazırm amaa geriliyorum ya bıyıklı amcaya açmaya poff ne güzel diğeri bayandı neyse bence dönmedi zaten yine kafasını soktu göğsümn altına yaramaz oğlum En son muayenedede aynı şekildeydi doktorumda onaylamıştı
bellı omas tatlım benım paşada donmemıstı son dk dogumda sancı ıle doneneler varmıss bunu bılerekdenn son dk kdr yuryusu yap hemde hıslı yuruyus ben bu skeılde dondugune ınanıyorum esımle her gece 1 st hızlı yuruyus yaptık sımıdlerde normal yuruyoruz dondugu ıcınnnn son d bellı olur sen elınden gelen yap daaa dimiamaSuzicim benim normal olmayacağı için gerek yok kasmaya :)) Sen yürümeye devam en güzeli ben yürümedikçe alıyorum kilo hoş eşim dün diyo senin bi karnın var okadar artık moral mi veriyo napıyo bilemiyorum :) Ya yarın bi de sürpriiiz dönmüş deyip çatı muayenesi yaparsaaHoş hazır ve nazırm amaa geriliyorum ya bıyıklı amcaya açmaya poff ne güzel diğeri bayandı neyse bence dönmedi zaten yine kafasını soktu göğsümn altına yaramaz oğlum
bırseyler yıyeyım gıdıp yoksam apaşam nts de hep uyku modunda oluyor gırmedende bır cıkolataaa heheheeh
dırek sezercıkmı olucaksın cnm sennn nts ya bnm dr 35 den ıtıbaren bakmaya basladııı sanırım sezercıksen alttan bakmaya gerek duyulmuyorr ark.bıldıgım kadarıı ıleeeeeeeeeKızlar nst kaçıncı haftada bakılıyor? ilk defa sezeryan olacağım için bazı şeyleri merak ediyorum mesela alttan muayene olmayacağım değilmi?
oh maşallah ne güzel ama bencede uzat ayaklarını dinlen :)
geçen gecede bana böyle bi enerji geldi gece 2buçuğa kadar mutfak fayansı tezgahı falan çamaşır suyuladım :) dolapları yeni temizlemiştim gücüm kalmamıştı,tezgahla fayansı ovalayamamıştım; sonrada korkudan bi yarım saat uyumadım acaba zehirlenirmirmiyim falan diye kortum :))) ama 2 gündürde hiç halim yok resmen yatak odasından gelip,salonda yatmaya devam ediyorum..yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallahh :)))
cnm bunun içine puset oturtamazsın;
ben puseti ayrı aldım bide bebek arabasını baston aldım,puset hem oto koltuğu olarak kulanıcam hemde normal anakucağı gibi;
öyle birşey düşünebilirsin sende ...
öncelikle geçmiş olsun canım.seninki biraz daha fazla sanırım da ben de benzer sorunlar yaşıyorum ya.geceleri özellikle mutlaka elim parmaklarım uyuşmuşoluyor.hafif de bir şişlik oluyor.sabahları da elimi açıp kapatırken zorlanıyorum.şu anda hafif bir hissizlik var mesela.seninki kadar sürekli değil ama ne olduğunu anlayamadım.
Bebişim52 canım benim de ellerim aynı senn gibi ama ben ilaçlarımı aksatmıştım 2 gündr dikkat ediyorum biraz açılma var acaba sen de de kalsiyum magnezyum eksikliğinden kaynaklı olablr mi canını sıkma hemen sen bi dr una danış bak benm hafifledi biraz..
Karabiberim anneciğine Allah acil şifalar versin sana da cok gecmiş olsunn..
Kızlar 2 gündür ben ölüyorum bildiğin çok fena mide yanması var ama öyle böyle değil geceleri eşimle nöbetteyiz resmen gece yine ağla ağla öldüm acıdan sinirden adam da napıcağını şaşırdı bi de asırı terleme var napcam yandım ben 2 hafta daha var yarın dr kontrolm bakalım ne diycek gün alcam artık sezeryan için ama bugün göğüs altım biraz boş acaba döndü mü diyorum neyse gün içinde belli olur elbettt..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?