2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

hoşgeldin..sabahları o karın ağrıması ve bağırsak boşalması bende de var..bende bazen normal mi diyorum ama gebeliğin ik zamanların da tam tersi oluodu o drum berbattı bu daha iyi bence..eşler bizden daha heyecanlı slında..bizimki de diyo artık gelse ya sıkılmıyo mi içerde

bize müsade kızlar..akşama kayınvalidem geliyo..bizimle bundan sonra..biraz hazırlık yapayım..yemek filan..görüşürüz..dikkat edin kendiize ve miniklerinize

Son düzenleme:
Ayyyyyy bizzzz 36.haftamıza girmişizzzzz nasıl unuturum bunu::119::119::118::118::118:119:
Oleyyyy oleyyyyyyy yuppiiiii yuppiiiiiii çok mutluyum çokkkkkkkkk ALLAH'ıma şükürler olsunnnn

erkekler belli etmesede bziden fenalar aslinda :))
hayirli haberler alirsin cnm inş kontrolunde

sağolasın canım çok yedim yine sende avcunu yalama kalk yap hemeen tosuncuklarımzıın canı çekiyorsa yapıp yemek lazım

benim de canım pişi istedi, ama dün temizledim mutfağın heryerini, hiç kızartma yapasım yok.. Zil çalsa biri elinde bikaç pişi ile gelse ne güzel olur :)

şeyy ben hamur açmasını bilmiyorum kii hiç denemedim

Canım mayan varsa maya,un,su,tuz ,şeker bu kadar bak nette bi tarif bulursun aslında kolay yani ama mayalanmasını beklemek mesele bence cık bi fırına git hazır al gel daha mantıklı :))

KUR AN ımızı okuduk geldık paşamlaa sımdı namaz vatını beklıyoruzz kılıp cıkıcaz hastane ıcın yarım gelemdımı dahaa:44::44:
az once babamız ev telden aradı sasırdım dedım gülüm sen nerdesın yaa arıyorum acmıyorsunn ne haldesın dıye korkmus askım benımm bende telı sessızde unutum dedım yanımda ama calmadı baktım sessızde kalmıss hehehdedı ben sıra alıyorum ordan namaza gecıyorum camii cıkısında hast.gorusuru ohh dedımmmm askım benım cok sevıyorum ben kocamıı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahemde cokk bunuböle sevıyorsam onla benım ortak payımızı cücük paşamı naısl sevmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmannesi kurban olsun onun Yaradan aaaa hamdı sena lar olsunnnnnn
tekme atan topuklarını severım senın annemmmmmmmmmmmmmmm

Ayyyyy canım gene kaçırdım ben Ama bugün çok uyuduk ohhhh misler gibi
sineksizzz
Artık almayacağım son son bu sefer sonnnn
son muuu
ohh yarasın uykunuzzzzzz
evet kg aldıkca kemıklerı sert lesıyordaa yer kalamdıgı ıcın sureklı yırtıyor artık cnaım daha da yırtıyor sankı yaraya tuz basar gıbı esım elını karnıma koyunca cok acıyor yabancı el sonucda yırtıklarımc ok kotuuuuu:26::26:
ohhh enerjındenbısede gonder bgnlerde negatıfızzzzzzz:26:
ıslerım bıttı ya ondan yada artık geec dınlenememyrmm ondannn
kuzucuklarım yaaaa tühhh keşkem demeyeydim
hadi artık iş başa düştü herkes akşam pişi yapıyor üşenmeden
benımde cnm ıstedı komsuma dedımanahtar bırakıcamm hast.donusu yapıcaz o hamuru yogurtcakk ben gelmeyeeee ohh yarasınnnnn
bende soru lıstemı hazır ettım ıı etmısısn cnm cantan kenarda beklesın bende dun eısme gosterdım bak su sole dıye bunu bole yapıcaksnız dıye eltımede gorstercemm kı hastt onlar yanımda olucakkkkk
çok şükür suzancım yaaa çok duydum kaç kat kordonla normal doğum yapan bizim ki Allahtan bir kere dolanmış suyu iyiyse normal oluur dedi inş. bakalım normal istiyorum bende hayırlısı ile
hayırlısı ıle ınsl normalındne olur ncm benımmmm vet su ıse no problemmmmmmmmmmmm

olurmu ama cnm yaa dr ozellıle bol yuryus ve dus al dedı bana normal dogum ıcn bıre bırrrrrrrrrrr erınme lutennnnnnnnnnnnn no kaprıss

Ayyyyyy bizzzz 36.haftamıza girmişizzzzz nasıl unuturum bunu::119::119::118::118::118:119:
Oleyyyy oleyyyyyyy yuppiiiii yuppiiiiiii çok mutluyum çokkkkkkkkk ALLAH'ıma şükürler olsunnnn
heh bende onu dıcektım gormedınmı dıye kı asagıda yazmısısn tebrıkler cnaımmmmmmmmm

Suzicim benim normal olmayacağı için gerek yok kasmaya :)) Sen yürümeye devam en güzeli ben yürümedikçe alıyorum kilo hoş eşim dün diyo senin bi karnın var okadar artık moral mi veriyo napıyo bilemiyorum :) Ya yarın bi de sürpriiiz dönmüş deyip çatı muayenesi yaparsaaHoş hazır ve nazırm amaa geriliyorum ya bıyıklı amcaya açmaya poff ne güzel diğeri bayandı neyse bence dönmedi zaten yine kafasını soktu göğsümn altına yaramaz oğlum

Son düzenleme:
bırseyler yıyeyım gıdıp yoksam apaşam nts de hep uyku modunda oluyor gırmedende bır cıkolataaa heheheeh

bellı omas tatlım benım paşada donmemıstı son dk dogumda sancı ıle doneneler varmıss bunu bılerekdenn son dk kdr yuryusu yap hemde hıslı yuruyus ben bu skeılde dondugune ınanıyorum esımle her gece 1 st hızlı yuruyus yaptık sımıdlerde normal yuruyoruz dondugu ıcınnnn son d bellı olur sen elınden gelen yap daaa dimiama
ayy o amacalrı artk bende sevmıyomm bnımkı coktatlı bır ablaaaaa ablacımdıyede konusyor ohhhh

Kızlar nst kaçıncı haftada bakılıyor? ilk defa sezeryan olacağım için bazı şeyleri merak ediyorum mesela alttan muayene olmayacağım değilmi?

ohh karnımızı doyugrudk ustune tatlı bırseyler yedıkk ohh sımdı hazırlanıcaz namaz kılıp yupppiiiiiiiiiii cücük paşama gıdecegız kocıs bısı bekler ınsll gusel seyler duyarak donmek dılegımleeeee dua ıle hayırlı cuma vakıtlerı hanımlarrrrrrrrrrrrrrrr

Kızlar nst kaçıncı haftada bakılıyor? ilk defa sezeryan olacağım için bazı şeyleri merak ediyorum mesela alttan muayene olmayacağım değilmi?
dırek sezercıkmı olucaksın cnm sennn nts ya bnm dr 35 den ıtıbaren bakmaya basladııı sanırım sezercıksen alttan bakmaya gerek duyulmuyorr ark.bıldıgım kadarıı ıleeeeeeeee

canım bende anakucağını oto koltuk olarak kullanılandan alacağım port bebe almıcam yinede bebek arabasının içine oturmazmı toksa travel sistemmi almak lazım illaki.

sanada geçmiş olsun cnm.

canım kalsiyumu 16.haftadan itivbaren eksiksiz içiyorum hamilelik önceside vardı ama bu son 2 aydır ağrılarım çok arttı çatal tutamıyorum.bebeğimi tutamam bu gidişle korktum dr a gittim işte bende.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…