2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
hangi hastaneye gidiyosun canım sen takı yastığı bile veriyormuş :44:

bebeğimin boynuna dolanmış kordonu canım dopler ultrasyona girdik kan akışı iyi çıktı çok şükür açılma ihtimali düşükmüş normal doğum olabilirmiş
Bir sorun yoksa iyi canım sevindim Allah korusun bütün bebişleri
günaydın kızlar benim takvim 20leri bile btirdi artık heyacan başladı sanki doktorlarınız epudüral normal doğm için ne diyorlar
Bence doktorun neyi öneriyorsa onu yaptırmak lazım. Her doktorun iyi olduğu bir şey vardır ve önerdiğine göre kendine o konuda güveniyordur bence. Epidural dediyse güven bence. Çok memnun kalan var etrafımda. Ama bazı doktorlar da normal doğumda anestezi yapmıyorlar

istanbulda hava çok kötü yağmurlu ama şakır şakır ter döküyorum sıkıntılı bir gün pöffff
benim gibi son 2 aydır terleyen varmı acaba

İzmitte oturuyorum ben sabah hereke ilçesinde hortum olmuş yaf baya hasar varmış,zaten gece gök gürültülüydü acaip yağmur yağdı.

O çok terleme olayı bende hemen hemen hamileliğimin başından beri var ama tabi sıcakların artmasıyla arttı o da,evde hiçbişe giyesim yok,dışarı da çıkasım gelmio bişiler giyinceem için

Bende parmak arası terlik götüreceğim Parmak arası terlik içine çorap şeklini şimdi bende düşündümde

maşallah kızına kocamaann olmuuş.

Maşallah canım 3 kg görmüşsünüz ne güzelDarısı bize artık :)

istanbulda hava çok kötü yağmurlu ama şakır şakır ter döküyorum sıkıntılı bir gün pöffff

Ben varım canım adam üşüyo resmen akşamları ben de nerdeyse tamamen soyunup yatcam o derece bi daralma ateş ve terleme son zamanlarda arttı normaldr heralde ya da sekerimz mi cıkıyo ki düşünmüyo değilim..

Biz yüzünü gördük ama öle rahatsız bi ifadesi vardıki kıyamam ona ,görmesen daha iyi boşver insan üzülüo:):)
Bİr de gülüolar kızlar üç saat unutmuşum falan die,yuh dedim yaf,allah korusun:):)

Aynen istanbul birkaç gündür tuhaf bende terleme olmuyor da vucudum çok sıcak dün eşimle dışarı çıktık elimi tuttuğu an sen yanıyorsun yaa dedii ben aylardır yanıyorum yaaafff

hangi hastaneye gidiyosun canım sen takı yastığı bile veriyormuş :44:
İzmitte konak hastanesi canım,bende şaşırdım vala,detayları ilk kez konuştum dün,haberim yoktu yane,bende takı yastıklarına bakıodum alıcaktım bi tane ii oldu
Ufacık şeyler nasıl da mutlu edio insanı

ben çok terliyorum hergün banyo ve üst değiştiriyorum banyodan çıkıyorum gene sıcakk basıyoooo

Son düzenleme:
heheeh hakkaten ne komik olur çorap onların içindeeee
hallettim canım dün gece yeni evimizde uyuduk ve bugün yeni evimizde uyandık ilk kahvaltımızı yaptık kocişle oda bugün öğlenciydi iyi oldu
ama daha evde yapılcak çookk iş var. kıyafetleri nevresimleri vs yerleştiremedim. bu hafta çok yoruldum.
arada karnımda ağrılar kasılmalar oldu çok korktum oğlum erken gelcek diye :18:
gece wc ye kalktığımda eşim bir panik uyandı noldu bişey mi var oğlum gelcem demiyo dimi diyo bana

ya birde ben doğum çantama babet alsam mı diyorum :44: çok rahat bi babetim var( oğlumun anneler günü hediyesi) acaba hastanede onları mı giysem diye bir fikir geldi rahat eder miyim acaba

canım 32den sonra aldığımız raporlar doğum sonrası izinden düşürüyo diye biliyorum ben

Eviniz hayrlı olsunnnn,çok mutlu oldum senin adına işlerin çoğunu da halletmişsiniz ohh ne güsel huzurlu huzurlu kahvaltınızı falan da ediosunuz,çok şükür...Geerisi bi şekilde hallolur yavaş yavaş yaparsın kendini çok yormadan.

Yaz günü kendini babetle hiç daraltma derim giy serin serin terliklerini,ama diyosan o babetlerle herşeyden daha çok rahat ederim götür yanında duruma göre giyersinn

bütün ömrüm boyunca bu kadar terlememişimdir. o kadar çok terliyorum yani
çok sıkıcı bir durum
evet bende bugün buralarda olacağım inş :)
bugün bursa da hava çok güzel yağmur yok yağmur sonrası serinlik var. çıkıp gezmek istiyorum ama bugün sanırım evdeyim. çok yorgunum çünkü
Hiç belli olmaz. Oğlunun şansına bak ne güzel istediğiniz gibi bir ev buldunuz inşallah şansı devam eder:)))
inşallah canım. heyecanla bekliycem sonucunu
ne güzel gerçekten.
biz hamişler çok hassasız ama küçücük şeylerle çookkk mutlu oluyoruzz

dediğin gibi alayım yanıma hangisi rahat olursa onu giyerim

Canım bende oraya gidiyorum bu detayları bilmiyordum Fiyatları konuştun mu odaları beğendin mi? Bu bilgileri dr undan mı aldın kime soruluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…