hangi hastaneye gidiyosun canım sen takı yastığı bile veriyormuşDün kontrolümüz vardı,Yine üç saatlik bir bekleyişin ardından baktık bebişimize,doktor bundan sonra güsel poz vermez dedi bebek için çünkü sıkışmaya başlamış dedi,suratsız oğlum benim yeri daralmış naapsınki2 kilo 430 gr olmuş. Sezeryan olmamı gerektircek bi durum var o yüzden üzülüodum özellikle bebişim erken alıncak die üzülüodum,istersen 39 hatta 40. haftada bile alırıs sezeryanla dedi.Hatta sancıların başladığında bile alabiliriz dedi.Mutlu oldumm ben bebişim istediği kadar gelişsin büyüsün içerde
İlk kez nstye girdim çok sıkıcı ve uyku getirici bişey.Hİç kasılma sancı falan çıkmadı,bebişimde korktu herhalde kıpırdamadı hiç:):)Nstye götüren kızlar kendi aralarında konuşuodu ,geçenlerde birini üç saat orda unutmuşlarrrAman dikkat edin unutabiliolar yani,baktınız gelen giden yok bi ses çıkarın
Bİr de doğumu konuştuk işte herşeyi hastane veriomuş.Takı yastığı bile veriolarmış çok sevindim:):)Hasta bezi yatak altlığı süs fotoğraf...
Bir sorun yoksa iyi canım sevindim Allah korusun bütün bebişleribebeğimin boynuna dolanmış kordonu canım dopler ultrasyona girdik kan akışı iyi çıktı çok şükür açılma ihtimali düşükmüş normal doğum olabilirmiş
Bence doktorun neyi öneriyorsa onu yaptırmak lazım. Her doktorun iyi olduğu bir şey vardır ve önerdiğine göre kendine o konuda güveniyordur bence. Epidural dediyse güven bence. Çok memnun kalan var etrafımda. Ama bazı doktorlar da normal doğumda anestezi yapmıyorlargünaydın kızlar benim takvim 20leri bile btirdi artık heyacan başladı sanki doktorlarınız epudüral normal doğm için ne diyorlar
Benimki de dönmez artık. Hem bi de benimkinin ayakları kafasının önünde. Poposunun üstüne oturmuş Bacakları dümdüz kaldırmış cadı kızımAylardır oğlum içimde bağdaş kurup oturduğu için canım öyle tahmin ediyorum :) sert zaten cok acıtıyo sıpa kemiklerimi ayaklarını da aşağıda sallayıp duruyo,kız hem totosunu nasıl sokuyo oraya ilahii
Yok anam benimki dönmeeez ahan da buraya yazıyorum dr um bile böyle düşünüyo beyfendi cok rahat bağdaş yapmış oturuyo dedi :))) ben senin gibi hızlı yürüsem kuzum doğururum inan herkesin yapısı farklı demekki denedim senn dediğini de acayip ağrı geldi zaten dr da kesinlikle yasakladı bana yürüyüşü bana kalsa su güzel havalarda yürüycem ama eşim izin vermiyo ağrım oluyo diye,keşke benimde bi ablacım ablacım diyen drum olsaBenim ki de kızım diyo babacan bi adam 60 yasında var zaten amaan ne bilim bi bıyıkları huylandrdı beni :))
Kesin sezeryansa bakmaz rahat ol canım :)
Hmmm ozaman sinir sıkışması olablr annemden biliyorum elde güçsüzlük yapıyo canım onu lokal anesteziyle hallediyolar sende bilirsin az cok zaten araştrmışsındr hiç sıkma canını Allah şifa versin tatlım sana..
İnşallah:)iyi şans diliyorum ben aldım bebeğime bu setten pes olanından süt pompasıylada uyumlu bebekte gaz olusumunu engelliyo filan gayet güzel hadi bakalım umarım sizlerden birine çıkar
Hiç belli olmaz. Oğlunun şansına bak ne güzel istediğiniz gibi bir ev buldunuz inşallah şansı devam eder:)))ben yaptım şimdi anketi inşallah kazanırım. pek şanslı biri sayılmam oğlumun şansına denedim bakalım
istanbulda hava çok kötü yağmurlu ama şakır şakır ter döküyorum sıkıntılı bir gün pöffff
benim gibi son 2 aydır terleyen varmı acaba
Canım fotoğra makinası fln eşimin ellerinden öpüyor artık hergün yanında bazı işleri dolayısıyla o yüzden koyamadım da o zaten unutmaz meraklı normal kontrollerde bile yanına alır :) sabahlık hiç bana göre değil canım zaten beğendiğim bişi de bulamadım ama şal cok mantıklı muhakkak alcam yanıma terlik koydum 2 tane de corap istemiyorum ya kötü görünür :) zaten bi tanesi terliğin parmak arası şimdi hayal ettim de beyaz corapla onu giymişim şahaneSen ne yaptın canım ev işini tasındınız mı??
maşallah kızına kocamaann olmuuş.ewet kızlar yine biz...
saat 09,30'da hastanedeydik... doktorumuz ameliyattaymış, biz de nst'ye girdik... bu kez bağlandığımız cihaz farklıydı... elime bi buton verdiler, hareketlerini hissettikçe basmalıymışım... ama ben soluma yatarken pek hissedemiyorum kızımın hareketlerini... tabi bu sebeple ilk 20 dk boşa geçti... sonra çikolata falan yedim, su içtim... biraz daha sırtüstüne yakın pozisyonda yattım ve başladı bizim hatun tepinmeye
sonra doktorumuza gösterdik sonucu, sancı çıkmadı çok şükür... ultrasona girdik, daha var doğuma dedi doktor... şimdilik anormal bişey yok 37+4 deyiz ve 40. haftaya kadar bekliyoruz, ben normal doğumdan umutluyum dedi... strese gerek yok her hafta nst'ye devam dedi.... ama yazık doktorumun sınav günü yine kesinleşmemiş... çok gergindi bu sebeple... pazartesi belli olucakmış... ben bile strese giriyorum valla onun yerine... neyse hayırlısı olsun diyelim... kızım bakalım ne zaman teşrif edicek...
evimize geldik ocağa yemek koyduk... sonra bide güzel kahvaltı hazırladık, ikinci kahvaltımızı yaptık babamızla... şimdi de oturduk bilgisayarın başına geçmişi okuycaz... sonrada mutfağa gidip hazırlık yapıcaz... anneannemiz ve teyzemiz gelicek... bide minik tosunum tabiki...çoookk özledim onları... akşama da soframızı hazırlayıp, onları almaya gidicez... bizden haberler bu kadar kızlar... şimdilik asayiş berkemal
bu arada kilomuz 3000 gr boyumuz 46 cm civarı teyzeler
ewet kızlar yine biz...
saat 09,30'da hastanedeydik... doktorumuz ameliyattaymış, biz de nst'ye girdik... bu kez bağlandığımız cihaz farklıydı... elime bi buton verdiler, hareketlerini hissettikçe basmalıymışım... ama ben soluma yatarken pek hissedemiyorum kızımın hareketlerini... tabi bu sebeple ilk 20 dk boşa geçti... sonra çikolata falan yedim, su içtim... biraz daha sırtüstüne yakın pozisyonda yattım ve başladı bizim hatun tepinmeye
sonra doktorumuza gösterdik sonucu, sancı çıkmadı çok şükür... ultrasona girdik, daha var doğuma dedi doktor... şimdilik anormal bişey yok 37+4 deyiz ve 40. haftaya kadar bekliyoruz, ben normal doğumdan umutluyum dedi... strese gerek yok her hafta nst'ye devam dedi.... ama yazık doktorumun sınav günü yine kesinleşmemiş... çok gergindi bu sebeple... pazartesi belli olucakmış... ben bile strese giriyorum valla onun yerine... neyse hayırlısı olsun diyelim... kızım bakalım ne zaman teşrif edicek...
evimize geldik ocağa yemek koyduk... sonra bide güzel kahvaltı hazırladık, ikinci kahvaltımızı yaptık babamızla... şimdi de oturduk bilgisayarın başına geçmişi okuycaz... sonrada mutfağa gidip hazırlık yapıcaz... anneannemiz ve teyzemiz gelicek... bide minik tosunum tabiki...çoookk özledim onları... akşama da soframızı hazırlayıp, onları almaya gidicez... bizden haberler bu kadar kızlar... şimdilik asayiş berkemal
bu arada kilomuz 3000 gr boyumuz 46 cm civarı teyzeler
istanbulda hava çok kötü yağmurlu ama şakır şakır ter döküyorum sıkıntılı bir gün pöffff
Biz yüzünü gördük ama öle rahatsız bi ifadesi vardıki kıyamam ona ,görmesen daha iyi boşver insan üzülüo:):)Sendemi benim gibi hüsrana uğradın bende 20 gün önce gittiğimde bebeğimi görebileceğim hevesiyle gittim maalesef yüzünü göremedik yeri daralmış :2:Nst de unutulan arkadaşlar var burda bahsedilmişti yuh yani bu kadar olur
İzmitte konak hastanesi canım,bende şaşırdım vala,detayları ilk kez konuştum dün,haberim yoktu yane,bende takı yastıklarına bakıodum alıcaktım bi tane ii olduhangi hastaneye gidiyosun canım sen takı yastığı bile veriyormuş:44:
heheeh hakkaten ne komik olur çorap onların içindeeeeCanım fotoğra makinası fln eşimin ellerinden öpüyor artık hergün yanında bazı işleri dolayısıyla o yüzden koyamadım da o zaten unutmaz meraklı normal kontrollerde bile yanına alır :) sabahlık hiç bana göre değil canım zaten beğendiğim bişi de bulamadım ama şal cok mantıklı muhakkak alcam yanıma terlik koydum 2 tane de corap istemiyorum ya kötü görünür :) zaten bi tanesi terliğin parmak arası şimdi hayal ettim de beyaz corapla onu giymişim şahaneSen ne yaptın canım ev işini tasındınız mı??
Bende parmak arası terlik götüreceğim Parmak arası terlik içine çorap şeklini şimdi bende düşündümde
kızlar ben memurum 32. hafta raporu aldım ve 2 haftadır işe geliyorum ama cok ta yoruldum.haftaya rapor alsam dıyorum başka bı hekımden bu aldıgım rapor dogum ıznımden dusermı sizce personel mudurum dusmez dıyo ama ben tamda guvenemıyorum. memur arkadaşlar benımle aynı durumla karşılaşan var mı acaba.. dogum ıznı 6 ay olmadı gıttı olacagada benzemıyo.. hıc riske atmasamda zorda olsa gelsem mı... bebegımle bı gun fazla geçırsem bı gun yanı...
heheeh hakkaten ne komik olur çorap onların içindeeee
hallettim canım dün gece yeni evimizde uyuduk ve bugün yeni evimizde uyandık ilk kahvaltımızı yaptık kocişle oda bugün öğlenciydi iyi oldu
ama daha evde yapılcak çookk iş var. kıyafetleri nevresimleri vs yerleştiremedim. bu hafta çok yoruldum.
arada karnımda ağrılar kasılmalar oldu çok korktum oğlum erken gelcek diye :18:
gece wc ye kalktığımda eşim bir panik uyandı noldu bişey mi var oğlum gelcem demiyo dimi diyo bana
ya birde ben doğum çantama babet alsam mı diyorum :44: çok rahat bi babetim var( oğlumun anneler günü hediyesi) acaba hastanede onları mı giysem diye bir fikir geldi rahat eder miyim acaba
bütün ömrüm boyunca bu kadar terlememişimdir. o kadar çok terliyorum yaniistanbulda hava çok kötü yağmurlu ama şakır şakır ter döküyorum sıkıntılı bir gün pöffff
bugün bursa da hava çok güzel yağmur yok yağmur sonrası serinlik var. çıkıp gezmek istiyorum ama bugün sanırım evdeyim. çok yorgunum çünküevet bende bugün buralarda olacağım inş :)
inşallah canım. heyecanla bekliycem sonucunuHiç belli olmaz. Oğlunun şansına bak ne güzel istediğiniz gibi bir ev buldunuz inşallah şansı devam eder:)))
ne güzel gerçekten.İzmitte konak hastanesi canım,bende şaşırdım vala,detayları ilk kez konuştum dün,haberim yoktu yane,bende takı yastıklarına bakıodum alıcaktım bi tane ii oldu
Ufacık şeyler nasıl da mutlu edio insanı
heehehe şaanne oluurParmaklı rengarenk çoraplar var onlardan alın kızlar da tam komedi olsunn
dediğin gibi alayım yanıma hangisi rahat olursa onu giyerimEviniz hayrlı olsunnnn,çok mutlu oldum senin adına işlerin çoğunu da halletmişsiniz ohh ne güsel huzurlu huzurlu kahvaltınızı falan da ediosunuz,çok şükür...Geerisi bi şekilde hallolur yavaş yavaş yaparsın kendini çok yormadan.
Yaz günü kendini babetle hiç daraltma derim giy serin serin terliklerini,ama diyosan o babetlerle herşeyden daha çok rahat ederim götür yanında duruma göre giyersinn
Bir sorun yoksa iyi canım sevindim Allah korusun bütün bebişleri
Bence doktorun neyi öneriyorsa onu yaptırmak lazım. Her doktorun iyi olduğu bir şey vardır ve önerdiğine göre kendine o konuda güveniyordur bence. Epidural dediyse güven bence. Çok memnun kalan var etrafımda. Ama bazı doktorlar da normal doğumda anestezi yapmıyorlar
Benimki de dönmez artık. Hem bi de benimkinin ayakları kafasının önünde. Poposunun üstüne oturmuş Bacakları dümdüz kaldırmış cadı kızım
Hhaha baya esnek bi kızın olcak anlasılanya
Bende parmak arası terlik götüreceğim Parmak arası terlik içine çorap şeklini şimdi bende düşündümde
Hhahaha dimi amaaa
heheeh hakkaten ne komik olur çorap onların içindeeee
hallettim canım dün gece yeni evimizde uyuduk ve bugün yeni evimizde uyandık ilk kahvaltımızı yaptık kocişle oda bugün öğlenciydi iyi oldu
ama daha evde yapılcak çookk iş var. kıyafetleri nevresimleri vs yerleştiremedim. bu hafta çok yoruldum.
arada karnımda ağrılar kasılmalar oldu çok korktum oğlum erken gelcek diye :18:
gece wc ye kalktığımda eşim bir panik uyandı noldu bişey mi var oğlum gelcem demiyo dimi diyo bana
ya birde ben doğum çantama babet alsam mı diyorum :44: çok rahat bi babetim var( oğlumun anneler günü hediyesi) acaba hastanede onları mı giysem diye bir fikir geldi rahat eder miyim acaba
Hem de çokGözün aydın canım güle güle oturun oğluşunla ohh yeni eve gelcek bebiş miss :)) Canım kendini cok yorma ben de temizlik olayında bazı işleri yapmaya calıştım ağrım oldu durduk yere başımıza iş açmayalım eşin gelnce ufak ufak yap veya yardıma gelsin yakınların,babeti cıkışta fln giyersin tatlım yaa pijamanın altına babet biraz önceki çorap mevzusuna döner benden söylemesi :)) bi tane yeni al eğer evdekileri beğenmezsen ama evden de yedek bi terlik götr derim ben öyle yapcam :)
İzmitte konak hastanesi canım,bende şaşırdım vala,detayları ilk kez konuştum dün,haberim yoktu yane,bende takı yastıklarına bakıodum alıcaktım bi tane ii oldu
Ufacık şeyler nasıl da mutlu edio insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?