2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
günaydın kızlar benim takvim 20leri bile btirdi artık heyacan başladı sanki doktorlarınız epudüral normal doğm için ne diyorlar

öff ne zor iş bunlar yaa az derin çok derin bisürü iş teşekkürler canım bilgii için

günaydın kızlar benim takvim 20leri bile btirdi artık heyacan başladı sanki doktorlarınız epudüral normal doğm için ne diyorlar

gunaydın canım ne guzel miniğine kavuşmaya cok az kalmış.Benım doktorum epidurala karsı o kadarını biliyorm

iyi şans diliyorum ben aldım bebeğime bu setten pes olanından süt pompasıylada uyumlu bebekte gaz olusumunu engelliyo filan gayet güzel hadi bakalım umarım sizlerden birine çıkar

Dün kontrolümüz vardı,Yine üç saatlik bir bekleyişin ardından baktık bebişimize,doktor bundan sonra güsel poz vermez dedi bebek için çünkü sıkışmaya başlamış dedi,suratsız oğlum benim yeri daralmış naapsınki 2 kilo 430 gr olmuş. Sezeryan olmamı gerektircek bi durum var o yüzden üzülüodum özellikle bebişim erken alıncak die üzülüodum,istersen 39 hatta 40. haftada bile alırıs sezeryanla dedi.Hatta sancıların başladığında bile alabiliriz dedi.Mutlu oldumm ben bebişim istediği kadar gelişsin büyüsün içerde

İlk kez nstye girdim çok sıkıcı ve uyku getirici bişey.Hİç kasılma sancı falan çıkmadı,bebişimde korktu herhalde kıpırdamadı hiç:):)Nstye götüren kızlar kendi aralarında konuşuodu ,geçenlerde birini üç saat orda unutmuşlarrrAman dikkat edin unutabiliolar yani,baktınız gelen giden yok bi ses çıkarın
Bİr de doğumu konuştuk işte herşeyi hastane veriomuş.Takı yastığı bile veriolarmış çok sevindim:):)Hasta bezi yatak altlığı süs fotoğraf...

doğumhanede nstye girerken sordum bende birde her tarafa yapıştırmışlar doğumhanede canım havluyu unutmayın kurulamak için doğunca diye bende koydum bi tane .

Kızlar nst kaçıncı haftada bakılıyor? ilk defa sezeryan olacağım için bazı şeyleri merak ediyorum mesela alttan muayene olmayacağım değilmi?
beni 333. haftadan beri her hafta alıyorar canım nstye. alttan muane hiç olmadın doktorumda hiç demedi çatı muanesi olacaksın vs diye. 34. haftada konuştuk doğumu ben normal istediğim için 15 hazirandan sonra hazır ol temmuz 3 e kadar bekleyeceğiz olmasa bakarız ama bence temmuza kalmaz bu bebek dedi.

canım seninle doğum tarihimiz aynı benim iki doktorumda epiduarlı tavsiye ediyorlar anestezici şu ara yok benimde en büyük korkum anestezi uzmanının o gün izinli olması bende devlet hasatnesinde epidural olmaya karar verdim. olan bir kaç arkadaşlada konuştum çok emnun kaldıkları için ok dedim.

ewet kızlar yine biz...
saat 09,30'da hastanedeydik... doktorumuz ameliyattaymış, biz de nst'ye girdik... bu kez bağlandığımız cihaz farklıydı... elime bi buton verdiler, hareketlerini hissettikçe basmalıymışım... ama ben soluma yatarken pek hissedemiyorum kızımın hareketlerini... tabi bu sebeple ilk 20 dk boşa geçti... sonra çikolata falan yedim, su içtim... biraz daha sırtüstüne yakın pozisyonda yattım ve başladı bizim hatun tepinmeye
sonra doktorumuza gösterdik sonucu, sancı çıkmadı çok şükür... ultrasona girdik, daha var doğuma dedi doktor... şimdilik anormal bişey yok 37+4 deyiz ve 40. haftaya kadar bekliyoruz, ben normal doğumdan umutluyum dedi... strese gerek yok her hafta nst'ye devam dedi.... ama yazık doktorumun sınav günü yine kesinleşmemiş... çok gergindi bu sebeple... pazartesi belli olucakmış... ben bile strese giriyorum valla onun yerine... neyse hayırlısı olsun diyelim... kızım bakalım ne zaman teşrif edicek...
evimize geldik ocağa yemek koyduk... sonra bide güzel kahvaltı hazırladık, ikinci kahvaltımızı yaptık babamızla... şimdi de oturduk bilgisayarın başına geçmişi okuycaz... sonrada mutfağa gidip hazırlık yapıcaz... anneannemiz ve teyzemiz gelicek... bide minik tosunum tabiki...çoookk özledim onları... akşama da soframızı hazırlayıp, onları almaya gidicez... bizden haberler bu kadar kızlar... şimdilik asayiş berkemal
bu arada kilomuz 3000 gr boyumuz 46 cm civarı teyzeler

Son düzenleme:
Hayırlı cumalar kardeşler...
Çoğu zaman sizin topikteyim okuyup bılgılenıyorum Allah razı olsun sızden, zaman zaman begen butonunda adımı görüyorsunuzdur, kım bu hatun demeyın dıye bır selam vermek ıstedım...

Sata göre 36 haftalık polıkıstık over, gec dollenme sebebıyle 34 haftalık hamıleyım, agustos gorunumlu temmuz annesıyım dıye duusnuyorum

Allah hepımıze kolay doğumlar nasıp etsın ınsallah...

ben yaptım şimdi anketi inşallah kazanırım. pek şanslı biri sayılmam oğlumun şansına denedim bakalım

sağol tatlım.
bende uzun zamandır giremiyorum nete. çok özledim burdaki sohbetleri. bugünümü buraya ayırdım bakalım bişey çıkmazsa

canım fotoğraf makinanı almayı unutma
birde terlik aldın mı kendine hastane çantasına koymaya. çorapta al yanına üşürsen bulunsun yanında. doğumdan sonra çok üşüyebiliyormuşuz onun içinde üstüne uzun kollu bir sabahlık veya şalda koy bence çantana

Canım fotoğra makinası fln eşimin ellerinden öpüyor artık hergün yanında bazı işleri dolayısıyla o yüzden koyamadım da o zaten unutmaz meraklı normal kontrollerde bile yanına alır :) sabahlık hiç bana göre değil canım zaten beğendiğim bişi de bulamadım ama şal cok mantıklı muhakkak alcam yanıma terlik koydum 2 tane de corap istemiyorum ya kötü görünür :) zaten bi tanesi terliğin parmak arası şimdi hayal ettim de beyaz corapla onu giymişim şahane Sen ne yaptın canım ev işini tasındınız mı??

istanbulda hava çok kötü yağmurlu ama şakır şakır ter döküyorum sıkıntılı bir gün pöffff
benim gibi son 2 aydır terleyen varmı acaba

Sendemi benim gibi hüsrana uğradın bende 20 gün önce gittiğimde bebeğimi görebileceğim hevesiyle gittim maalesef yüzünü göremedik yeri daralmış :2:Nst de unutulan arkadaşlar var burda bahsedilmişti yuh yani bu kadar olur

canım bende anakucağını oto koltuk olarak kullanılandan alacağım port bebe almıcam yinede bebek arabasının içine oturmazmı toksa travel sistemmi almak lazım illaki.

her arabanın şekli farklı uyumlu olmaz diye düşünüyorum cnm;büyük ihtimal travel sistem alman gerekecek derim ben;
hatta biz anakucağını baya hamileliğimin ilk aylarında aldık gaza gelmiştik;sonradan bebek arabalarına bakınca hep o travel sistemleri beğendim ama gel görki iki tane anakucağı gibi oluyo o yüzden travel alamadım normal baston bebek arabası aldım..ikiside kraft'ın çok kullanışlı modelleri cnm..öneririm.

maşallah cnm bebişinin kilosu ne güzelmiş öyle :))
keyfi yerinde senin kızın zamanını beklicek desene bu gidişle...

Son düzenleme:

Canım sağolasın doğum tarihlerimiz de aynı bebeklerimizin ismi de aynı olacak galiba :)

Canım bu isimleri kendim derledim. anlamları bi siteden analizleri başka bir siteden çok oldu aklımda da değil ki

Canım ben de öyle yapacaktım ama müdürüm çalışabilir raporu aldıktan sonra aldığın normal raporları sona ekleyeceğin haftalardan düşerler dedi, fiili olarak çalışmadığın için. ben de hiç zorlamadım ne yapayım sonra rapor alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…