dırek sezercıkmı olucaksın cnm sennn nts ya bnm dr 35 den ıtıbaren bakmaya basladııı sanırım sezercıksen alttan bakmaya gerek duyulmuyorr ark.bıldıgım kadarıı ıleeeeeeeee
herkese günaydııın
yakından görmedim de fotosundan gördüğüm kadarıyla konuşuyorum.benim kızımda kullandığım gibi derinliği.içine ilk doğduğunda koyunca iki büklüm oluyordu.düzleştirmek gerekiyordu altını.genelde gördüklerim de öyleydi.ama geçen suzandı sanırım bir anakucağı resmi koymuş o bana baya düz geldi,öyle olursa bilemem.
çok büyük açmana gerek yok ki elinde bile halledebilirsin
günaydın kızlar benim takvim 20leri bile btirdi artık heyacan başladı sanki doktorlarınız epudüral normal doğm için ne diyorlar
Kafası olduğunu nereden anlıyorsun ?benimde gögüs altıma giriyor ama o totosu çünküm çok yumuşak totosunu yediğimmEn son muayenedede aynı şekildeydi doktorumda onaylamıştı
Aylardır oğlum içimde bağdaş kurup oturduğu için canım öyle tahmin ediyorum :) sert zaten cok acıtıyo sıpa kemiklerimi ayaklarını da aşağıda sallayıp duruyo,kız hem totosunu nasıl sokuyo oraya ilahii
bellı omas tatlım benım paşada donmemıstı son dk dogumda sancı ıle doneneler varmıss bunu bılerekdenn son dk kdr yuryusu yap hemde hıslı yuruyus ben bu skeılde dondugune ınanıyorum esımle her gece 1 st hızlı yuruyus yaptık sımıdlerde normal yuruyoruz dondugu ıcınnnn son d bellı olur sen elınden gelen yap daaa dimiama
ayy o amacalrı artk bende sevmıyomm bnımkı coktatlı bır ablaaaaa ablacımdıyede konusyor ohhhh
Yok anam benimki dönmeeez ahan da buraya yazıyorum dr um bile böyle düşünüyo beyfendi cok rahat bağdaş yapmış oturuyo dedi :))) ben senin gibi hızlı yürüsem kuzum doğururum inan herkesin yapısı farklı demekki denedim senn dediğini de acayip ağrı geldi zaten dr da kesinlikle yasakladı bana yürüyüşü bana kalsa su güzel havalarda yürüycem ama eşim izin vermiyo ağrım oluyo diye,keşke benimde bi ablacım ablacım diyen drum olsaBenim ki de kızım diyo babacan bi adam 60 yasında var zaten amaan ne bilim bi bıyıkları huylandrdı beni :))
Kızlar nst kaçıncı haftada bakılıyor? ilk defa sezeryan olacağım için bazı şeyleri merak ediyorum mesela alttan muayene olmayacağım değilmi?
Kesin sezeryansa bakmaz rahat ol canım :)
canım bende anakucağını oto koltuk olarak kullanılandan alacağım port bebe almıcam yinede bebek arabasının içine oturmazmı toksa travel sistemmi almak lazım illaki.
sanada geçmiş olsun cnm.
canım kalsiyumu 16.haftadan itivbaren eksiksiz içiyorum hamilelik önceside vardı ama bu son 2 aydır ağrılarım çok arttı çatal tutamıyorum.bebeğimi tutamam bu gidişle korktum dr a gittim işte bende.
Hmmm ozaman sinir sıkışması olablr annemden biliyorum elde güçsüzlük yapıyo canım onu lokal anesteziyle hallediyolar sende bilirsin az cok zaten araştrmışsındr hiç sıkma canını Allah şifa versin tatlım sana..
Kızlar size bir kampanyanın haberini vereyim. Philips avent bir anket hazırlamış katılan her 50. Kişiye "yenidoğan başlangıç seti" hediye ediyorlar. Amaaan 50de 1 ihtimal çok küçük bir ihtimal dedim sonra aklıma siz geldiniz size haber vereyim dedim isteyen olabilir. www.pclubturkiye.com/avent site burası. Hediyeleri çok güzelmiş 2 klasik biberon (125ml), 2 klasik biberon (260ml), 1 adet biberon ve emzik fırçası, 1 adet şeffaf emzik.
Eki Görüntüle 734885
doğumhanede nstye girerken sordum bende birde her tarafa yapıştırmışlar doğumhanede canım havluyu unutmayın kurulamak için doğunca diye bende koydum bi tane .aslında ben bitane 10 lu hastane çıkışı koydum ama daha fazla koyanları görünce acaba azmı oldu dedim..gerçi evde çok uzak diil hastaneye lazım olursa eşim gelir alır inşallah..,
ben bebek için havlu koymadım..olmazsa bende bi hastaneye sorayım. haftaya muayeneye gitcez..malum çatıo zaman sorayım bari
beni 333. haftadan beri her hafta alıyorar canım nstye. alttan muane hiç olmadın doktorumda hiç demedi çatı muanesi olacaksın vs diye. 34. haftada konuştuk doğumu ben normal istediğim için 15 hazirandan sonra hazır ol temmuz 3 e kadar bekleyeceğiz olmasa bakarız ama bence temmuza kalmaz bu bebek dedi.Kızlar nst kaçıncı haftada bakılıyor? ilk defa sezeryan olacağım için bazı şeyleri merak ediyorum mesela alttan muayene olmayacağım değilmi?
canım seninle doğum tarihimiz aynı benim iki doktorumda epiduarlı tavsiye ediyorlar anestezici şu ara yok benimde en büyük korkum anestezi uzmanının o gün izinli olması bende devlet hasatnesinde epidural olmaya karar verdim. olan bir kaç arkadaşlada konuştum çok emnun kaldıkları için ok dedim.günaydın kızlar benim takvim 20leri bile btirdi artık heyacan başladı sanki doktorlarınız epudüral normal doğm için ne diyorlar
ben yaptım şimdi anketi inşallah kazanırım. pek şanslı biri sayılmam oğlumun şansına denedim bakalımKızlar size bir kampanyanın haberini vereyim. Philips avent bir anket hazırlamış katılan her 50. Kişiye "yenidoğan başlangıç seti" hediye ediyorlar. Amaaan 50de 1 ihtimal çok küçük bir ihtimal dedim sonra aklıma siz geldiniz size haber vereyim dedim isteyen olabilir. www.pclubturkiye.com/avent site burası. Hediyeleri çok güzelmiş 2 klasik biberon (125ml), 2 klasik biberon (260ml), 1 adet biberon ve emzik fırçası, 1 adet şeffaf emzik.
Eki Görüntüle 734885
sağol tatlım.slm kızlar uzun zamandır giremedim nete geçmişin hepsini okumam mümkün değiladiyef canım şekerler geldi mi nasılla ndd canım kına foton çok güzeldi:) bu arada bende doğum çantamı hazırladım herşey hazır ama oğlum umarım 24 hazirana kadar gelmez doktorumuz izinde
canım fotoğraf makinanı almayı unutmaAmin canım,
Bende eşofman istiyorum aslında ama dikiş yerime fln gelir diye boydn elbise daha iyi olur diye düşündüm benm sampuan fln almama gerek yok heralde hemen duş alamam ben dikişler düşmedenalmim ozaman bebişe havlu alt açma fln aslında sampuan da gereksiz de bakma elime ne gectiyse attım:)Bak yazim bi eksiğim varsa söyleyin bebeğim için ;1 tane 10'lu hastane cıkışı, 2 tane 5'li hastane cıkışı,2 tulum, 1 zıbın, 1 eşofman takımı ,3 atlet, 2 battaniye,eldiven,şapka,ağız mendili vs.,20 adet bez,ıslak mendil,şampuan,pişik kremi,bebe yağı,bi de ufak ateşölçer aldım kim birine gülmüştüm ama ben de aldım yanıma :),biberon,emzik,burun aspiratörü,tırnak makası,mama alcam bi de yanıma..Benim için de;2 gecelik,1 pijama takımı,terlik,göğüs pompası,göğüs kalkanı,pedi,kremi :) ,hijyenik ped , çamaşır, el havlusu,makyaj malzemeleri,kişisel bakım ürünleri var mı eksik kızlar yaa ??
canım fotoğraf makinanı almayı unutma
birde terlik aldın mı kendine hastane çantasına koymaya. çorapta al yanına üşürsen bulunsun yanında. doğumdan sonra çok üşüyebiliyormuşuz onun içinde üstüne uzun kollu bir sabahlık veya şalda koy bence çantana
Sendemi benim gibi hüsrana uğradın bende 20 gün önce gittiğimde bebeğimi görebileceğim hevesiyle gittim maalesef yüzünü göremedik yeri daralmış :2:Nst de unutulan arkadaşlar var burda bahsedilmişti yuh yani bu kadar olurDün kontrolümüz vardı,Yine üç saatlik bir bekleyişin ardından baktık bebişimize,doktor bundan sonra güsel poz vermez dedi bebek için çünkü sıkışmaya başlamış dedi,suratsız oğlum benim yeri daralmış naapsınki2 kilo 430 gr olmuş. Sezeryan olmamı gerektircek bi durum var o yüzden üzülüodum özellikle bebişim erken alıncak die üzülüodum,istersen 39 hatta 40. haftada bile alırıs sezeryanla dedi.Hatta sancıların başladığında bile alabiliriz dedi.Mutlu oldumm ben bebişim istediği kadar gelişsin büyüsün içerde
İlk kez nstye girdim çok sıkıcı ve uyku getirici bişey.Hİç kasılma sancı falan çıkmadı,bebişimde korktu herhalde kıpırdamadı hiç:):)Nstye götüren kızlar kendi aralarında konuşuodu ,geçenlerde birini üç saat orda unutmuşlarrrAman dikkat edin unutabiliolar yani,baktınız gelen giden yok bi ses çıkarın
Bİr de doğumu konuştuk işte herşeyi hastane veriomuş.Takı yastığı bile veriolarmış çok sevindim:):)Hasta bezi yatak altlığı süs fotoğraf...
canım bende anakucağını oto koltuk olarak kullanılandan alacağım port bebe almıcam yinede bebek arabasının içine oturmazmı toksa travel sistemmi almak lazım illaki.
ewet kızlar yine biz...
saat 09,30'da hastanedeydik... doktorumuz ameliyattaymış, biz de nst'ye girdik... bu kez bağlandığımız cihaz farklıydı... elime bi buton verdiler, hareketlerini hissettikçe basmalıymışım... ama ben soluma yatarken pek hissedemiyorum kızımın hareketlerini... tabi bu sebeple ilk 20 dk boşa geçti... sonra çikolata falan yedim, su içtim... biraz daha sırtüstüne yakın pozisyonda yattım ve başladı bizim hatun tepinmeye
sonra doktorumuza gösterdik sonucu, sancı çıkmadı çok şükür... ultrasona girdik, daha var doğuma dedi doktor... şimdilik anormal bişey yok 37+4 deyiz ve 40. haftaya kadar bekliyoruz, ben normal doğumdan umutluyum dedi... strese gerek yok her hafta nst'ye devam dedi.... ama yazık doktorumun sınav günü yine kesinleşmemiş... çok gergindi bu sebeple... pazartesi belli olucakmış... ben bile strese giriyorum valla onun yerine... neyse hayırlısı olsun diyelim... kızım bakalım ne zaman teşrif edicek...
evimize geldik ocağa yemek koyduk... sonra bide güzel kahvaltı hazırladık, ikinci kahvaltımızı yaptık babamızla... şimdi de oturduk bilgisayarın başına geçmişi okuycaz... sonrada mutfağa gidip hazırlık yapıcaz... anneannemiz ve teyzemiz gelicek... bide minik tosunum tabiki...çoookk özledim onları... akşama da soframızı hazırlayıp, onları almaya gidicez... bizden haberler bu kadar kızlar... şimdilik asayiş berkemal
bu arada kilomuz 3000 gr boyumuz 46 cm civarı teyzeler
bende kızımın adını almina koyacağım anlamı çok güzel ayrıca kutsal mina dağının zirvesinde 7 yılda bir açan çiçek demekmiş benim çiçeğim 7. yılında açıyor....
orhan gencebayın şarkısı da var güzeeellll yaniii Orhan Gencebay - Almina - Dailymotion video
ALMİNA; AL VE MİNA ' DAN OLUŞMUŞTUR.AL VE MİNA OSMANLICADIR.OSMANLICA LÜGATTAN BULABİLİRSİNİZ. AL VE MİNA NIN OSMANLICA LÜGAT TAN RESMİ ANLAMLARI AŞAĞIDADIR.BU ANLAMLARA GÖRE ALMİNA BİLEŞİK İSMİNİ AŞAĞIDAKİ ANLAMLARDAN BULABİLİRSİNİZ.AYRICA ALMİNA VE ALMİRA YI ÇOK ARAŞTIRDIM.ARAPÇA DEĞİLLERDİR.ALMİNA GÜNEŞ TUTULMASINDAKİ KIZILLIĞADA VERİLEN ADDIR.KİMİLERİ BU ANLAMI ALMİRA OLARAK TANIMLASADA ASILI ALMİNA DIR.AYRICA MİNA İSMİ MUBAREK MİNA DAĞINDAN DA GELDİĞİ İÇİN TEMİZLİĞİ,BERRAKLIĞI,SAFLIĞI ANLATMAKTADIR. AL=BÜLEND-ALİ-SERAP-YÜKSEK-YÜCE-SOY-SULALE-AİLE
MİNA=BİLLUR(DURU+TEMİZ+SAYDAM+KRİSTAL) +ASUMAN(GÖK+SEMA) ARAPÇADA AYRICA LİMAN DEMEKTİR
SADECE KUTSAL TOPRAKLARDA YETİŞEN ENDER KIRMIZI ÇİÇEK...AL-MİNA KIRMIZI MİNA KUTSAL YER
NARİN,KIRILGAN AYNI ZAMANDA HIRÇIN BİR ÇİÇEKTİR.
AL-MİNA DAĞI ARAPÇADA EL-MİNA DİYE GEÇER ALMİNAYI ÇAĞRIŞTIRIR.
KIRMIZI ELMA VEYA KIRMIZI YANAKLI KIZ
ALMİNA ORTA ASYA TÜRK KAVİMLERİNİNKULLANDIĞI İSİMLERDEN BİRİDİR.
AL-ELMA VEYA KIZIL-ELMA
KIZIL ELMA TÜRKLÜK ÜLKÜSÜNÜNMİTOLOJİK SİMGESİDİR
cnm gözün aydın allah ikinizede sağlık afiyet versin
güle güle dağıt cnm
hadi hayırlısı cnm :18:
dr ma sormuştum ihtimal dahilinde dedi ama yaptığım piyasa araştırmasında önde olup erken doğuran ile karşılaşmadım henüz
allah vaktinde gelmeyi nasip etsin,güle güle kullanın cnm
ellerine sağlık anneciğinin
cnm ben baby2 go proton 2013 modelini aldım
ben kızım olsaydı asel koyucaktım (arapça anlamı bal demek)
ay cnm gözlerim dolarak korkuyla okudum çok şükür iyisiniz allah başka kaza bela göstermesinnacizane tavsiyem sadaka verirdim
ben birinciyi beğendim
deren ya da taçmin
canım bu isimleri nerden buldun site ise paylaşabilir misin :26:
kızlar ben memurum 32. hafta raporu aldım ve 2 haftadır işe geliyorum ama cok ta yoruldum.haftaya rapor alsam dıyorum başka bı hekımden bu aldıgım rapor dogum ıznımden dusermı sizce personel mudurum dusmez dıyo ama ben tamda guvenemıyorum. memur arkadaşlar benımle aynı durumla karşılaşan var mı acaba.. dogum ıznı 6 ay olmadı gıttı olacagada benzemıyo.. hıc riske atmasamda zorda olsa gelsem mı... bebegımle bı gun fazla geçırsem bı gun yanı...
oyy çok az kalmışşş.günaydın kızlar benim takvim 20leri bile btirdi artık heyacan başladı sanki doktorlarınız epudüral normal doğm için ne diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?