2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ben kaynattım canım biberonu emziği falan.
ben çantaya 3 takım kıyafet koydum oğlum için. ama zaten evim çok yakın ihtiyaç halinde çok rahat alınır.
erkek bebekler neden çok çiş yapıyorlarmış yahu

tülbent koymak iyi fikirmiş. hiç aklıma gelmemişti

arkadaslar çanakkale de olup anadolu hastanesinde normal dogum yapmis yada yapmayi düsünenler var mi aramizda arkadaslar?bnm doktorum Cem Bey ve sezeryan yanlisi bir doktor,namida bu sekilde ama ben normal dogum yapmak isteyen bir anne adayiyim.Hastaneyle ilgili dogumda yapilmasi gereken v.s konusunda tecrübesi olanarkadaslara danismak isterim.

ay erkek bebek olunca baya ıslanıcaz sanırım.baştan tülbent falan işe yarar belki de sonradan ne yapcaz

kızlar dugun dernek son buldu geldık sukurler olsn 2 gundur kafamı topluyorm evmı topluyorm hla uyku halndeyım aslnda. ama yeter dedm benm kkya donmem lazm surda dogurana kadr 2 lak lak edyos kızlarla sonra dahada azalcak zaten

bebgım ve ben ıyıyız kontolumuz persembe gunu ama hreketlerı yerınde masallah dugunde resmen ıcımde halay cekdı canım oglum

ıyılesdıkde grıbde yendık smdılık degmeyın keyfımıze

sızler nasılsınz ne haberler var

ben mevlana hastanesine gidiyorum canım fatma çetinere
medline hst. giden hiç duymamıştımm memnun musun peki
memnunum canım.doçent olduğu için ve baya tecrübeli olduğu için seçtim.mevlana hastanesi nerede canım.
cnm niye o kadar uzun süre kalıyorsun ki biraz toparlayınca dön evine :26:
orada yemek yapmak yok iş yok rahat ederim diye biraz da.eşim ne kadar yardımcı olsa da ordaki gibi olmaz.ama çok da uzatmam yine de.bir de biz konyanın ilçesindeyiz bu sene tayin olduk alışamadım çok küçük gezecek yer yok birşey yok.pek tanıdık da yok sıkıcı oluyor.tam arada kaldım orada bir yandan zor olacak burda kalsam yine zor.of sıkılıyorum ya.
değil mi çok sık çağıran bir doktor değil nedense.ondan önce de tam bir ay olmuyordu 40 günü buluyor gibi birşeydi.ama ben nedense sık çağırmamasını seviyorum.hem sık ultrasona girmemiş oldum hem de tecrübesine güveniyorum.
ben sık çiş yapmasından çok fiziksel özellikleri açısından korkuyorum.kızımda altını açınca hemen yapardı.ama hiç değilse akar gidersi.erkeğinki fışkırır
hoşgeldin canım burası bağımlılık yapıyor valla.ben bir ara sayfalara yetişemiyorum diye bırakmıştım.lyre niye gelmiyorsun dedi.bir geldim çıkamadım.burdan 2 gün ayrı kalsam zor geliyor.

kızlar annem çarşamba günü ameliyat oldu.rahim kanseri oldu annem.ne olur dua edin annem sağlığına kavuşsun,kanser vücuduna yayılmamış olsun diye.patalojiden sonuç bekliyoruz.ne olur dualarınızı eksik etmeyin

bugün temmuz anneleri nereye kaçmış kimsecikler yok acaba hepsi haziran annesimi oldu orayamı kaçtılar

çook geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur annen çok üzüldüm gerçekten seninde doğumunun yaklaştığı bugünlerde böyle bir şey yaşamanda çok zor olmuştur ama bebeğin için moralini yüksek tutmaya çalış

evet cnm merak edyorm bı yandan napıyolar bebıslr annelerı acaba dıye haha
bebısle dognca napcaz acaba

cnm şerbet tarifleri vermiştim gördün mü sen onları

tülbent koymak iyi fikirmiş. hiç aklıma gelmemişti

kursun faydaları

ay erkek bebek olunca baya ıslanıcaz sanırım.baştan tülbent falan işe yarar belki de sonradan ne yapcaz

pet şişe bağlarız

maşallah subanallah cnm

herşey çok hoş cnm

cnm allah tez vakitte sağlık afiyet versin

bugün temmuz anneleri nereye kaçmış kimsecikler yok acaba hepsi haziran annesimi oldu orayamı kaçtılar

buralardayız cnm

hoşgeldin tatlımm
bende taşınma telaşından fena yoruldum bugün hiçbi iş yapmadan bütün gün tembellik yaptım evde

geçmiş olsun canım inş annen sağlığına kavuşur

geçmiş olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız
burdayızz canımm benim hiiçç haziran annesi olasım yok. inşallah oğlumunda yoktur vaktiyle gelir
tatlım gördüm ben o tarifi ama o ara kafam çok doluydu taşınmaydı toplanmaydı hızlı hızlı bakıp çıkıyordum alamadımki tarifleri

dur ben sana buliim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…