2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Şaaneler canımm.
hepsine bayıldımm.
ben kapı süsü ve takı yastığını sipariş verdim 1 temmuzda alıcam. kavanoz şekerlerden yapmaktan vazgeçtim. bi ara çıkıp magnetli şekerlerden seçicem

kızlar babalar günü geliyor bişeyler yapıcak mısınız bebişlerinizin adına? ben henüz karar veremedim ne yapsam acaba?

kızlar dr sunuda sordumm dogum da bebegn kordonunu 3-5 dk kesmeden bekemek cok ıı mıs sız ne ka zamn kesıyorusnuz dedım guldüü:26:biz hemen kesıyoruz canım dedıbayagı guldu tatmın olmadım bu cvp dan ben ama
geldıgımden berı acayp yemek meyve yedımm dah ada karnım ac gıbı sımdı dus aldımm kocısle yuruyuse cıkacagız gelıncede bır dus oh misssssssssssss paşam suyu sevecek zar kı suyun altında kıpır kıpırrr
oyy maşallahhh Alperen kocamannnn bi bebiş olmuuuşşş
darısı arkadaşının Ali Kaan ın başına inşallah

maşallah paşana canım

maşallah canım paşana

anam anam... 41 kere maşallah tosuna...

muhtesem yaaa iste boyle kesesiyle doganlar icin hayirli evlat olur diyorlar bizim burada var tanidik bu sekilde dogan
ayy ınsl yaaa

maasallah oglusuna canim ya ben de gormek istiyorum kızımı pazartesi gorurum insaallah :)

cok sagolun pşaamın teyzeleri ve akranlarının cıcı annısleriiii umarım sızde gusel haberlerrr alırsınız yaa cok mutlu edıcı bır sey bu ya cnaını canının ıyı oldugunu bılmemm dr dogum adaha cok var dedı salı gunu ank..nısan var esım gıdermıyız dedı dr hyr o ka degıl sen gıt suzan kalsın dedııwiiiii esmde ne yapıcak bılmıyor su durum da o yusdenn
bu arada esım dıyorkı tatmın olmuyomm dr bu son dıgıslerde ee her gıttımızdee yusunu goruyorduu oh dıyordu sımdı paşam kafasını gızlıyorrr yusunu gostermıyorrr o yusden kocıs tırıp yapıyorr

37. hafta sonrasında haftada bir çağırıyolar zaten... ki seni çağırdığı hafta da 38 değil 37 olmuyomu ben mi yanlış hesaplıyorum?
34+3=37 yapmazmı?
yapar zar

cok guseller cnaım benım mmm gule gule dagıtın ınslll aylızınleeeeeeeeeee

carsamba dogum yapan ark..face ye foto koymus esıı coktatlı kıscesı 2 kg olmaısna ragmenn cok sukur cok toplu cıkmıs yaaaaaaaaaaaadarısı bıslere ınsll

ldım cok hos olmuş.gule güle kullanın inşallah.Su kredı kartımın hesap kesimi gelsede bende sipariş etsem artık.sizinkileri gördükçe sabırsızlanıyorum:):):)

Hı hı direk sezercik olacağım
HAYIRLISI INSLL

canım kuyruk sokumu agrısını sordum norml artık dedııı olur o agrılar dedii:18:

pişi işini başımıza bela eden arkadaşımıza burdan sevgilerimi sunuyorum sayesende 100 milyon kalori aldım

pişi işini başımıza bela eden arkadaşımıza burdan sevgilerimi sunuyorum sayesende 100 milyon kalori aldım
aynen bende o ka yedımkı komsumuzla yaptık cay yanındada zeytın mıssssssssssss oh yarasın kocuma bırde arkasına tabııııı bır tabak makarna yedım ustune meyve ama halende acımm daha 2 s oldu bunları yıyeliiiiiiiiiiiiiiitombalak oldum ıceeeeeeeeeeeeeee

offff yaaa aynn bende öleyimmm

yaa kızlar bi şey sooracağım şimdi bu hamilelik takviminde (altta olan ) bu haftada 2200 diyor ama hep biz ondan 400 - 500 gr fazla çıkıyoruz doktora göre çok normal hatta iri değil filan diyor neden bu kadar fark ediyor ki

çok begendik teyzesi 1tane bize ayırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…