Şaaneler canımm.kızlar şekerlerimiz geldi... seramik figürleri çok beğendim... güleryüzlü ve sevimli...
keselerin içindeki kalp şeklindeki sabunlar da misss gibi kokuyo...
içlerinde birer nazar boncuğu....
magnetı çok etkili buna da bayıldım
sepete de bebek şekerinde kullanılan tül ve figür uygulanmış misss
takı yastığımız ilerde kızımıza oyuncak olucak inşallah...
bide hediye fotoğraf albümü göndermiş teyzemiz...
hepsinin sıradışı bi görüntüsü olmasını çooooooook beğendim ben...
Eki Görüntüle 735279 Eki Görüntüle 735280 Eki Görüntüle 735285 Eki Görüntüle 735283 Eki Görüntüle 735284
önümüzdeki hafta bizim kontrolumuzde 3 haftadan 2 ye düştük bundan sonra da haftada 1 olucak :18:
walla canım aynen banada 100 kilo aldım gibi davranıyorlar bende 15 aldım gerçi 17 oldu şuan 65 ile başladım 80 oldum boyum 1.70 bende 38. haftamdayım
oyy maşallahhh Alperen kocamannnn bi bebiş olmuuuşşş
darısı arkadaşının Ali Kaan ın başına inşallah
maşallah paşana canım
maşallah canım paşana
anam anam... 41 kere maşallah tosuna...
Suzi hızlı yürümeye devam kanala inmesi lazım :)) Canım benim şaka bi yana maşallah boyuna kilosunaumarım yarın benim paşamında kilosu boyu iyi çıkar :)
Aayy ne bilim 8. kat benm ev etrafta cok yakında ağaç da yok ama gelmiş işte bi yerden alt komşunun çiçeklerindendr belki maşallah balkon balkon değil amazon :)) İyi dayanmışsın canım yaa sen anlatrken benm içim bi garip oldu ve kaşınıyorum yine :) Allahıım beni böcekle sınama :)
Canım ücretsiz izin alsan ne bilim ya zor yani işe ara versen evde bişeyler yapsan bi süre eve katkı için hem oyalanırsın da ilk 1 -2 yıl önemli anne-bebek ilişkisi yönnden ben ananesine veya babannesine anne desi istemiyrumyaa inşallah mecbur kalmayız da evde kendimz bakarız canım neyse sıkma canını Allah büyktr esnek çalışma modeli fln deniyodu part-time da bişiler olur elbet ya..En hassas olduğm dönemde konusunn açılması bile canımı sıktı benm de planlarım var canım neticede böyle hayatıma müdahale edilmesine gıcık oluyrm ya bu konuda halam bi numara annem babam karışmaz o böyle işte..Aynı bende de oldu batıyo hakkaten hersey :) Kv temizliğe geldi ama bazı seyleri okadar battı ki anlatamam(temizlikle ilgili) haklı olduğmda vardı abarttığmda bişi dememek için zor tuttm kendimi aslında ortada öyle bişey de yok ama gerginz işte hormonlar fln doğum stresi lohusalığmz umarım iyi gecer ben şimdiden uyarcam üstüme gelmeyn kırmim kalbnizi diye benden söylemesi dimi ama :)
ayy ınsl yaaamuhtesem yaaa iste boyle kesesiyle doganlar icin hayirli evlat olur diyorlar bizim burada var tanidik bu sekilde dogan
maasallah oglusuna canim ya ben de gormek istiyorum kızımı pazartesi gorurum insaallah :)
ay allahım bu kediler alem yaa
siyam olan bana çok düşkün erkek ayrıca bebeklerden pek hoşlanmaz gözüm üstünde olucak kendisinin
maşallah kurabiyeme
benim eşimde hayatta almaz baştan kaybetmiş sayıyordum kendimi sonra d günümde bir gün elinde siyam kedişle geldiumudunu yitirme
eline sağlık cnm afiyet olsun
cnm geleceğimiz için bu zamanlarda biraz sıkıntı çekelim naapalım mecburrrr
hayırlı olsun cnm iyi günlerde kullan dağıt
yapar zar37. hafta sonrasında haftada bir çağırıyolar zaten... ki seni çağırdığı hafta da 38 değil 37 olmuyomu ben mi yanlış hesaplıyorum?
34+3=37 yapmazmı?
cok guseller cnaım benım mmm gule gule dagıtın ınslll aylızınleeeeeeeeeeekızlar şekerlerimiz geldi... seramik figürleri çok beğendim... güleryüzlü ve sevimli...
Eki Görüntüle 735279 Eki Görüntüle 735280 Eki Görüntüle 735285 Eki Görüntüle 735283 Eki Görüntüle 735284
kızlar şekerlerimiz geldi... seramik figürleri çok beğendim... güleryüzlü ve sevimli...
HAYIRLISI INSLLHı hı direk sezercik olacağım
BIYIKLI AMCAAAylardır oğlum içimde bağdaş kurup oturduğu için canım öyle tahmin ediyorum :) sert zaten cok acıtıyo sıpa kemiklerimi ayaklarını da aşağıda sallayıp duruyo,kız hem totosunu nasıl sokuyo oraya ilahii
Yok anam benimki dönmeeez ahan da buraya yazıyorum dr um bile böyle düşünüyo beyfendi cok rahat bağdaş yapmış oturuyo dedi :))) ben senin gibi hızlı yürüsem kuzum doğururum inan herkesin yapısı farklı demekki denedim senn dediğini de acayip ağrı geldi zaten dr da kesinlikle yasakladı bana yürüyüşü bana kalsa su güzel havalarda yürüycem ama eşim izin vermiyo ağrım oluyo diye,keşke benimde bi ablacım ablacım diyen drum olsaBenim ki de kızım diyo babacan bi adam 60 yasında var zaten amaan ne bilim bi bıyıkları huylandrdı beni :))
Kesin sezeryansa bakmaz rahat ol canım :)
Hmmm ozaman sinir sıkışması olablr annemden biliyorum elde güçsüzlük yapıyo canım onu lokal anesteziyle hallediyolar sende bilirsin az cok zaten araştrmışsındr hiç sıkma canını Allah şifa versin tatlım sana..ıyyy bende sevmıyorum pek öle ısanları gercı tozun na kdr babamdda var ama tozu ıı fasla uzun degıll
oo sızede maaslalah cnm benımmm cok sukur gusel haberler almısınız sızdeeeeewet kızlar yine biz...
saat 09,30'da hastanedeydik... doktorumuz ameliyattaymış, biz de nst'ye girdik... bu kez bağlandığımız cihaz farklıydı... elime bi buton verdiler, hareketlerini hissettikçe basmalıymışım... ama ben soluma yatarken pek hissedemiyorum kızımın hareketlerini... tabi bu sebeple ilk 20 dk boşa geçti... sonra çikolata falan yedim, su içtim... biraz daha sırtüstüne yakın pozisyonda yattım ve başladı bizim hatun tepinmeye
sonra doktorumuza gösterdik sonucu, sancı çıkmadı çok şükür... ultrasona girdik, daha var doğuma dedi doktor... şimdilik anormal bişey yok 37+4 deyiz ve 40. haftaya kadar bekliyoruz, ben normal doğumdan umutluyum dedi... strese gerek yok her hafta nst'ye devam dedi.... ama yazık doktorumun sınav günü yine kesinleşmemiş... çok gergindi bu sebeple... pazartesi belli olucakmış... ben bile strese giriyorum valla onun yerine... neyse hayırlısı olsun diyelim... kızım bakalım ne zaman teşrif edicek...
evimize geldik ocağa yemek koyduk... sonra bide güzel kahvaltı hazırladık, ikinci kahvaltımızı yaptık babamızla... şimdi de oturduk bilgisayarın başına geçmişi okuycaz... sonrada mutfağa gidip hazırlık yapıcaz... anneannemiz ve teyzemiz gelicek... bide minik tosunum tabiki...çoookk özledim onları... akşama da soframızı hazırlayıp, onları almaya gidicez... bizden haberler bu kadar kızlar... şimdilik asayiş berkemal
bu arada kilomuz 3000 gr boyumuz 46 cm civarı teyzeler
hayırlı sekılde kullan cnm evıne tasındınız demıı hayırlı olsun odaaa ınslll ohh ferahh ferahhoturun sımdıkkızllaar. unnado dan huggies ıslak mendil almıştım şimdi onlar geldi. 24 paket
geçen gün kuzenim görmüş. fiyatı çok uygun mutlaka al dedi. bende 24 paket biraz fazla değil mi demiştim. epey bir güldü bana tel de
bir koli ıslak mendilim şuanda kapının önünde kullanılmayı bekliyor
wuu bende 69,5 l a kaldımsımdı dıetten oncekı hamıl me dondumm bgn dr da tammm 83,8 geldımmOfff ya cok kilo aldim 84 kiloydum sabah ve daha 35. Haftama yeni girdim sezeryan olucm ama nasil gidicek bu kilolar evden cikmiyorum durdugum yerde terliyorum siz nasilsiniz kizlar
kg konusunda bende rahatım paşamla verırım gecene sene 6 ay dıetle 4 kg verdım 69 lara ındım sımdı gene yanını yaparım kk topıklerı sagolsun cnaımmmmtamı tamına 97 kilo olmuşum.... ben hamilelik süresince 14 kilo almışım (doktoruma göre tabi) ve kendisi dçentlik sınavına hazırlandığından tam 20 kilo almış... hııııhhh ben can taşıyorum bide... hiç takılamam kilolarıma... kızım için herşeye değer... doktorum doğumdan sonraki 10 gün içinde tam 10 kilomun gidiceğini söyledi... eder 87... ben zaten geçen yıl 87 kiloyla diyete başlayıp 67 kiloya kadar inmiştim... yine inerim... kızım sağlıklı olsun... ben onun gücüyle herşeyin üstesinden gelirim inşallah... doktorumun tek uyarısı şu oldu konuyla ilgili... emzirme döneminde sütümüz artsın diye onu bunu yedirip içirirler... tek yapman gereken bolca su tketmek... ve çok fazla tatlı istiycek canın bu krizlerde karpuz gibi meyvelerle geçirtirmeye çalış... o zaman çok hızlı kilo verirsin dedi... bende dikkate alıcam tabiii...
heheehehhpişi işini başımıza bela eden arkadaşımıza burdan sevgilerimi sunuyorum sayesende 100 milyon kalori aldım
heheehehh
afiyet olsuuunn.
bende koca bir kase salata yedim az evvel.
karşılıklı canım sevgi :) afiyet olsun yarasın bebeğine :)
ama canım oda boş yenmezki neler koydun bakiim içinepişi değilde pancake yaptım birazcık daha kalorisi az diye kendimi kandırdım
ama canım oda boş yenmezki neler koydun bakiim içine
aynen bende o ka yedımkı komsumuzla yaptık cay yanındada zeytın mıssssssssssss oh yarasın kocuma bırde arkasına tabııııı bır tabak makarna yedım ustune meyve ama halende acımm daha 2 s oldu bunları yıyeliiiiiiiiiiiiiiipişi işini başımıza bela eden arkadaşımıza burdan sevgilerimi sunuyorum sayesende 100 milyon kalori aldım
aynen bende o ka yedımkı komsumuzla yaptık cay yanındada zeytın mıssssssssssss oh yarasın kocuma bırde arkasına tabııııı bır tabak makarna yedım ustune meyve ama halende acımm daha 2 s oldu bunları yıyeliiiiiiiiiiiiiiitombalak oldum ıceeeeeeeeeeeeeee
yok bu teyze benim bu işi yapan yakın bi arkadaşım.... 150 tl tuttu hepsi...
50 adet sabunlu magnet ve diğerleri...
kızlar şekerlerimiz geldi... seramik figürleri çok beğendim... güleryüzlü ve sevimli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?